Aloe vera minangka succulent cilik

Jinis-jinis Lidah Buaya

Apa sampeyan mikir ana macem-macem jinis Aloe vera? Kasunyatane ana akeh gaharu sing padha, mula mlebu lan bakal mbukak misteri kasebut marang sampeyan.

Tampilan lauche Echeveria

echeveria laui

Apa sampeyan ngerti lauche Echeveria sing succulent? Apa sampeyan ngerti kepiye carane lan perawatan apa sing kudu sehat? Kita nerangake kabeh babagan succulent iki.

Stapelia minangka tanduran sing gampang dirawat

Perawatan Stapelia

Ketik kanggo nemokake apa sing dadi perhatian Stapelia, tanduran crass sing bisa digunakake minangka liontin utawa ing rockery.

werni emas pot

Parodi leninghausii

Kita ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan kaktus Parodia leninghausii lan ciri khas kasebut. Sinau babagan perawatane ing kene.

Ana macem-macem jinis Crassula, kayata Crassula ovata

Jinis Crassula

Temokake jinis Crassula sing paling cocog karo kebon lan interior omah. Mlebu

Succulents non-kaktus tuwuh gedhe ing pot daur ulang

Sukulen

Sukulen istimewa banget: godhong lan kembang dekoratif banget, lan pangopènané minimal. Apa sing nunggu sampeyan ketemu?

Batang Aloch dichotoma nyimpen banyu

Jinis aloe arborescent

Sinau babagan kabeh jinis aloe arborescent, asal-usul lan ciri utamane, uga perawatan. Mlebu

Spesimen pachyphytum longifolium

Pachyphytum

Pachyphytum minangka tanduran succulent sing, saliyane dadi ayu banget, gampang banget dirawat lan dikalikan. Wani ngerti dheweke.

Lidah buaya minangka tanduran sing ngasilake nyedhot

Kepiye mbedakake Aloe vera sejati?

Ketik lan temokake cara mbedakake Aloe vera sejati, succulent sing larang banget kanthi khasiat obat megah sing ora bisa ilang ing teras utawa kebon sampeyan.

Gasteria minangka tanduran teduh

Kepiye carane ngrawat Gasteria?

Gasteria minangka tanduran sukulen sing ngidini sampeyan duwe teras utawa kebon sing dihias kanthi apik. Ketik lan temokake perawatan sing dibutuhake supaya sehat.

Portulacaria bisa disimpen ing pot

Portulacaria, tanduran koin

Portulacaria pancen gampang nandur semak. Tahan banget kanggo kahanan garing lan kurang banyu, bisa dadi kebon omah, apa maneh sing bisa dijaluk?

Tanduran lidah buaya ing kebon

Kapan nandur lidah buaya?

Temokake kepiye lan kapan nandur Aloe vera ing kebon utawa ing pot, lan luwih seneng nikmati tanduran sing apik iki.

Dudleya brittonii minangka crass sing tuwuh alon-alon

10 jinis tanduran sukulen

Ayo mlebu lan deleng macem-macem jinis tanduran sukulen sing bisa ditandur ing kebon, teras utawa teras. Aja nganti lali.

kembang kuning saka tanduran Sedum palmeri

Sedum (Sedum palmeri)

Apa sampeyan pengin nyelehake ing kebon, teras utawa ngleboke tanduran sing hiasan banget lan gampang dirawat? Temokake Sedum palmeri!

Tampilan varietas Orbea ing kembang

Kembang kadal (Orbea variegata)

Orbea variegata minangka tanduran succulent supaya gampang dirawat, mula bakal apik banget yen ora duwe kawigatene. Ayo mlebu lan ngerteni.

Kerri Hoya tuwuh alon-alon

Care Hoya kerrii

Yen ana tanduran sing nengsemake, yaiku tanduran jantung. Kita pitutur marang kowe apa sing dijaga Hori kerrii supaya sampeyan bisa nikmati.

Kembang lampranthus

Tanduran mesen (Lampranthus)

Tanduran mesen gampang banget dirawat; nyatane, mung butuh perawatan minimal supaya sampurna. Apa sing dadi perhatian? Sing dakkomentari ing kene. Mlebu!

Acèh sedum

Acèh sedum: ciri lan kiat sing tuwuh

Ing artikel iki, kita mulang babagan kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan hektar Sedum, tanduran upholsteri sing sampurna kanggo dekorasi rockery.

Spesimen Candhi Buddha Crassula

Kepiye carane ngurus Kuil Buddha Crassula?

Kuil Buddha Crassula minangka succulent sing khas banget. Nanging apa sing kudu ditindakake supaya bisa bertahan nganti pirang-pirang taun? Tindakake saran lan pamer tanduran sampeyan.

Haworthia (Haworthia cooperi)

Yen sampeyan nggoleki tanduran kanggo ditandur ing pot lan dekorasi interior lan njaba omah sampeyan, iki kalebu cooperi Haworthia. Ketik banjur temokake!

Ndeleng pulvinata Echeveria

7 jinis Echeveria lan perawatane

Temokake pitung jinis Echeveria lan cara ngrawat tanduran sukulen sing apik iki. Ketik lan sampeyan bakal sinau kanggo njaga kanthi apik sajrone pirang-pirang taun.

Tampilan limifolia Haworthia

Haworthia

Haworthia minangka succulents sing butuh perawatan sing gampang. Yen sampeyan ora precaya marang aku, ayo mlebu lan kita bakal menehi katrangan babagan cara supaya bisa menikmati kaendahan kasebut.

Lithops pseudottrucantella

Lithops pseudotruncatella

Kekasih tanduran succulent cilik? Yen mangkono, ketik lan temokake Lithops pseudotrucantella, sawijining spesies sing umure meh ora nganti 5 sentimeter.

Sukulen minangka tanduran CAM

Apa tanduran CAM?

Temokake karakteristik utama tanduran CAM, makhluk tanduran sing wis ngembangake mekanisme kaslametan sing unik.

Suket ing dalan

Suket ing dalan (Sedum telephium)

Mlebu lan nemokake ganja ing dalan, tanduran sing cocog kanggo taman ... lan kanggo kesehatan sampeyan;). Temokake cara ngrampungake supaya bisa nikmati anggere bisa.

Tampilan payung Portulaca

Purslane (umbraticola Portulaca)

Payung Portulaca minangka succulent sing, sanajan umure mung setaun, dekorasi banget lan gampang dijaga nganti ora bisa ilang ing kebon sampeyan. Kenali dheweke;)

Greenovia dodrantalis

Greenovia dodrentalis

Greenovia dodrentalis minangka tanduran hiasan banget, saengga katon kaya kembang mawar sing asri. Apa sampeyan pengin ngerti cara ngrampungake? Mlebu

Tampilan Kalanchoe tessa

kalanchoe tessa

Kalanchoe Tessa minangka tanduran gantung sing apik banget sing bisa diduweni ing omah tanpa kudu kuwatir. Ketik banjur temokake.

Aeonium arboreum

Aeonium arboreum

Apa sampeyan pengin ngerti apa ciri lan perawatan Aeonium arboreum? Dadi, aja ragu-ragu: mlebu lan aku bakal crita kabeh babagan tanduran sing megah iki.

Tomentosa Kalanchoe minangka tanduran sing apik banget

kalanchoe tomentosa

Kalanchoe tomentosa minangka salah sawijining tanduran succulent sing paling apik lan gampang dirawat ing jagad iki. Kowe ora precaya marang aku? Ketik banjur cathet saran kita. ;)

Echeveria agavoides minangka succulent dekorasi banget

Echeveria agavoides

Echeveria agavoides minangka tanduran succulent sing minangka hiasan kaya gampang dirawat. Wani ngerti kabeh rahasia sing apik. ;)

Godhong pinnata Kalanchoe daginge

kalanchoe pinnata

Pinalan Kalanchoe minangka succulent sing ayu banget, sing bisa diduweni ing pot lan ing kebon. Aja ngenteni maneh kanggo ngerti kabeh rahasia.

Tampilan mesem

wulan

Mesem minangka tanduran sing tuwuh cepet, gampang tuwuh sing ngasilake kembang sing luar biasa. Apa sing nunggu sampeyan ketemu? Mlebu!

Horida Euphorbia ngasilake kembang hias sethithik

Euphorbia horrida

Apa sampeyan seneng succulents sing gampang? Ketik lan temokake Euphorbia horrida, sawijining spesies sing gampang tuwuh banget lan bakal ngejutake sampeyan.

Gr laptopetalum pentandrum

Gr laptopetalum pentandrum

Apa sampeyan ora duwe pengalaman akeh ngurus succulents? Deleng Grandrisetalum pentandrum, tanduran succulent sing bakal ngejutake sampeyan;)

Crassula multicava subsp multicava

Crassula multicava

Apa sampeyan seneng succulents sing gampang perawatan? Mlebu lan temokake multicava Crassula, tanduran tutup sing apik kanggo pot lan kebon.

Tanduran lidah buaya

Aloe nobilis (Aloe perfoliata)

Aloe nobilis minangka tanduran sing apik kanggo kebon perawatan kurang. Ketik banjur temokake kepiye lan perawatan minimal sing dibutuhake.

Sedum multiceps minangka crass cilik

Sedum multicep

Apa sampeyan seneng tanduran sing bisa ditandur ing pot sajrone sampeyan urip? Ya, ketik banjur temokake Multicep Sedum, sawijining succulent sing gampang banget dirawat.

Kalanchoe thyrsiflora, tanduran sing katon ayu ing srengenge

Kalanchoe thyrsiflora

The Kalanchoe thyrsiflora minangka tanduran succulent sing apik banget kaya gampang dirawat. Kajaba iku, amarga ora tuwuh akeh, bisa uga ana ing endi wae. Ngerteni.

Echeveria elegans pancen succulent

Echeveria elegan

Echeveria elegans minangka salah sawijining tanduran succulent sing paling apik lan gampang dirawat ing jagad iki. Ketik lan kita bakal ngandhani kabeh rahasia.

Aeonium bangsawan

Aeonium bangsawan

Apa sampeyan seneng tanduran sing legi? Ya, ketik lan temokake nobel Aenoium, salah sawijining spesies sing paling apik lan gampang dirawat ing genus kasebut.

Aloe variegata minangka tanduran hiasan banget

Aloe Tiger (Aloe variegata)

Aloe variegata minangka tanduran succulent sing apik sing bisa ditandur ing pot uga ing kebon. Ketik banjur temokake cara ngrampungake.

Sempervivum

Apa tanduran crassulaceous?

Kita ngandhani kabeh babagan tanduran crassulaceous: karakteristik utamane, macem-macem jinis, lan sing paling penting, cara ngrawat.

Album sedum bisa malih dadi sunar srengenge

Album sedum, tanduran sing sukulen kanggo pamula

Album sedum minangka succulent non-kaktus, supaya gampang dirawat lan sampeyan bakal angel percaya tenan yen asline. Ketik lan temokake salah sawijining succulents sing paling cocog kanggo pamula lan kanggo sing ora duwe wektu kanggo ngurus tanduran.

Tanduran Greenovia dipocycla

Greenovia, succulent sing paling ayu

Greenovia minangka tanduran succulent sing apik banget. Cocog banget yen ana ing pot, dekorasi kebon utawa omah. Ayo mlebu lan kenal luwih becik karo dheweke. ;)

Lithops sp ing kembang

Apa perawatan saka Lithops?

Watu urip minangka succulents sing bisa nggawe komposisi dekorasi banget. Ketik banjur temokake apa sing dadi perawatan Lithops.

Bocah-bocah enom lidah buaya

Kepiye cara ngasilake tanduran Aloe vera?

Apa sampeyan pengin duwe salinan anyar succulent sing larang regane tanpa kudu mbayar dhuwit? Ketik lan kita bakal menehi pitakon babagan cara ngasilake tanduran Aloe vera kanthi gampang.

Kembang hayoparti ceropegia

Temokake tanduran aneh Ceropegia

Ceropegia minangka succulent sing ngasilake kembang sing penasaran lan apik banget sing bisa diduweni ing pot lan ing kebon. Ngerteni.

Napa tuwuh sutra?

Yen sampeyan pamula lan golek tetanduran gampang, entuk sutra, yaiku tanduran sing bakal menehi kepuasan;).

Sedum rubrotinctum

Cara ngrawat tanduran sing sukulen

Iki minangka tanduran paling murah lan paling gampang kanggo tuwuh sing ana. Kekasih srengenge lan banyu sing sithik, temokake cara ngrawat tanduran sing subur.

Tampilan tomentosa Kalanchoe

Jinis Kalanchoe

Kalanchoe minangka omah sing gampang dirawat. Iki minangka kulawarga succulents sing dekorasi banget.