iklan
Cara paling umum kanggo nggawe mrico padrón yaiku nggoreng lenga zaitun.

Mrico Padrón

Apa sampeyan nandur mrico padrón nanging ora ngerti kapan panen? Apa sampeyan duwe akeh sing ora ngerti apa sing kudu ditindakake ...