iklan
Penyerbukan catkins ditindakake kanthi serbuk sari sing digawa dening angin

Catkins

Apa sampeyan tau weruh sawetara kembang cilik sing mbentuk kluster lan digantung ing wit? Padha cukup penasaran ...