Dahlias minangka tanduran bulbous

Cara nandur dahlia

Apa sampeyan pengin ngerti carane nandur dahlias? Ing kene kita nerangake kapan nindakake tugas iki lan carane nindakake langkah demi langkah.

Snapdragon minangka tanduran sing umure cendhak

Napa kembang snapdragon saya mati?

Apa snapdragon sampeyan garing? Yen sampeyan pengin supaya ilang, ketik kene lan kita bakal pitutur marang kowe kok kaya iki, lan apa sampeyan bisa nindakake kanggo mbalekake.

Kanggo garing kembang srengenge sampeyan kudu ngenteni nganti wis diwasa

Carane garing kembang srengenge

Apa sampeyan pengin ngerti carane garing kembang srengenge? Cara kasebut gumantung saka panggunaan sing pengin diwenehake. Ing kene kita nerangake langkah demi langkah.

Pasar kembang Amsterdam adol wit Natal ing Desember

pasar kembang Amsterdam

Apa sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan pasar kembang Amsterdam? Ing kene kita ngandhani apa jenenge lan kapan sampeyan bisa ngunjungi.

Begonia bisa dadi srengenge utawa teduh

Apa begonias srengenge utawa teduh?

Apa sampeyan pengin ngerti yen begonia iku srengenge utawa iyub-iyub? Apa sampeyan duwe mamang babagan ngendi kanggo nyelehake? Banjur mlebu lan kita bakal ngrampungake kanggo sampeyan.

Pangatusan kembang kanthi lacquer mbantu njaga warna

Carane garing kembang karo lacquer

Apa sampeyan pengin ngerti carane garing kembang nganggo lacquer? Ing kene kita nerangake langkah demi langkah lan menehi sawetara tips kanggo tugas iki.

Anggrek manggon ing alas sing lembab

Carane moisturize godhong anggrek

Apa sampeyan kudu ngerti carane hydrate godhong anggrek? Yen sampeyan manggon ing wilayah sing asor kurang, ayo mlebu lan bakal dakkandhakake.

kembang ayu ing omah

Perawatan anggrek putih

Kita ngandhani kanthi rinci apa perawatan utama anggrek putih lan karakteristike. Sinau luwih lengkap ing kene.

Dahlias minangka kembang Meksiko

kembang meksiko

Apa sampeyan ngerti yen ana akeh kembang Meksiko sing bisa tuwuh ing omah utawa kebon sampeyan? Ketik kene lan sampeyan bakal nemokake sepuluh.

Wenehake semak mawar sampeyan ing pameran sing cerah supaya mekar

Cara nggawe kembang mawar mekar

Apa sampeyan wis suwe ora seneng mawar ing tanduran? Yen mangkono, mlebu banjur kita critakake carane nggawe kembang mawar mekar.

Lili duwe kapasitas adaptasi sing apik

Cara ngrawat lily

Apa sampeyan pengin ngerti carane ngurus lili? Ing kene kita nerangake kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan perawatan dhasar.

Bouquets kembang buatan bisa langgeng

Cara nggawe buket kembang buatan

Apa sampeyan pengin ngerti carane nggawe buket kembang buatan? Ing kene kita nerangake carane nggawe langkah-langkah sing gampang lan runtun.

carane nandur geranium

Cara nandur geranium

Kita mulang sampeyan langkah demi langkah carane nandur geranium saka wiji lan perawatan apa sing dibutuhake nalika tuwuh.

Ana akeh tetanduran ngembang ing musim gugur

kembang liar musim gugur

Apa kembang liar musim gugur sing paling apik? Iku angel ngomong, nanging kita wis nyoba. Ketik lan temokake pilihan kita.

kembang pamer

Lantana camara care

Kita pitutur marang kowe kabeh sing perlu kanggo ngerti bab care saka Lantana camara lan trik kanggo tetep sumringah.

Bibit poppy ditabuh ing awal musim semi

Carane nyebar wiji poppy

Apa sampeyan seneng poppies? Ing kene kita nerangake carane nyebar wiji poppy, kapan kudu ditindakake lan apa gunane.

Dietes grandiflora luwih seneng ing srengenge lengkap

Diet grandiflora

Apa sampeyan pengin tuwuh Dietes grandiflora? Ing kene kita nerangake apa kembang iki lan apa perawatan dhasar.

Celosia argentea var plumosa

Celosia wulu

Kita ngandhani kabeh babagan kisi wulu: karakteristik, perawatan lan liya-liyane supaya gampang anggone sampeyan duwe omah sing dihiasi karo tanduran sing apik iki.

Grumbulan mawar minangka semak sing ditanam ing musim semi

Carane nandur semak mawar?

Apa sampeyan pengin njaluk mawar kanthi rega murah? Ketik kene lan kita bakal menehi pitutur marang kowe carane nandur semak mawar kanthi wiji. Aja kantun.

pruning pruning sawetara anggrek putih

Cara prune anggrek

Apa sampeyan duwe anggrek lan sampeyan nggoleki carane prune anggrek? Banjur sampeyan wis teka ing Panggonan tengen amarga kita duwe guide sampurna kanggo sampeyan.

Pelargonium raden akeh digunakake ing industri minyak wangi.

Pelargonium raden

Apa pelargonium raden akrab karo sampeyan? Spesies iki uga dikenal minangka geranium godhong wangi. Kene kita nerangake apa iku.

anggrek

Aphrodite phalaenopsis

Kita ngandhani kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan aphrodite Phalaenopsis lan perawatan. Sinau luwih lengkap babagan tanduran iki.

kembang tulip

tulip gesnerian

Apa sampeyan pengin duwe Tulipa gesneriana ing kebon sampeyan kanthi apik? Ing kene kita nuduhake langkah demi langkah carane ngurus.

gardenias lan pangopènan

Carane prune gardenia?

Apa sampeyan pengin ngerti cara paling apik kanggo pruning gardenia ing omah sampeyan? Ing kene kita nerangake langkah demi langkah carane nindakake.

Cara nandur mawar cuttings

Cara nandur mawar cuttings

Ora ngerti carane nandur mawar cuttings? Kita nunjukake poin sing paling penting lan carane nindakake supaya sampeyan sukses lan menehi tanduran anyar.

Carnation ditanam ing musim semi

Cara nandur anyelir

Temokake ing kene carane nandur anyelir, apa sampeyan pengin duwe ing pot utawa ing pojok kebon sampeyan.

Tanduran mawar kudu dipotong supaya bisa mekar

Nalika prune mawar potted

Temokake kapan prune grumbulan mawar ing pot lan carane nggawe tanduran sampeyan ngasilake mekar sing apik saben taun.

Lily ungu ana ing kembang bulbous

Lili ungu: Care lan Makna

Apa sampeyan wis diwenehi lili ungu lan sampeyan ora ngerti apa tegese? Ing kene kita nerangake simbolologi lan perawatan apa sing dibutuhake.

Tanduran tulip ing banyu gampang lan efektif

Carane tuwuh tulip ing banyu

Apa sampeyan pengin tuwuh kembang sing apik tanpa nggawe tangan sampeyan reged? Kene kita nerangake carane tuwuh tulip ing banyu. Iku banget prasaja!

Nasturtium bisa ing pot

Perawatan nasturtium ing pot

Apa perawatan nasturtium pot? Yen sampeyan pengin duwe tanduran ayu iki ing teras, aja ragu-ragu mlebu kanggo nemokake.

Tanduran bulbous beda-beda amarga duwe organ sing diarani bulb.

Tanduran bohlam njaba

Apa sampeyan pengin ngerti 5 tanduran bohlam ruangan sing paling populer? Kene kita pitutur marang kowe apa iku lan sawetara curiosities liyane.

Kembang aster digawe saka akeh kembang cilik.

bagéan saka daisy

Apa sampeyan pengin ngerti persis apa bagean margarita? Ing kene kita nerangake apa iku lan apa fungsine.

carane ngrawat tulip

Cara ngrawat tulip

Apa sampeyan ngerti carane ngrawat tulip? Yen sampeyan pengin duwe ing omah nanging sampeyan ora ngerti apa sampeyan bisa nyukupi syarat sing dibutuhake, ing kene sampeyan bakal bisa ndeleng.

Teluk ireng lan maknane asring digandhengake karo aspek negatif

Teluk ireng: Tegese

Apa sampeyan kasengsem ing teluk ireng lan maknane? Ing kene kita menehi komentar babagan apa sing diwakili kembang-kembang aneh iki lan cara ngrawat.

Makna peonies ana hubungane karo kaendahan lan katresnan

Peonies: Tegese

Apa sampeyan pengin ngerti apa tegese peonies? Ing kene kita nerangake kabeh sing diwakili miturut budaya lan warna.

kembang agapanthus

Kasarasan Agapanthus

Kene kita nerangake kabeh sing perlu kanggo ngerti bab care beda Agapanto lan carane digunakake kanggo dekorasi omah.

calla lilies mekar ing musim semi

Nalika callas mekar?

Apa calla lilies sampeyan mandheg mekar? Aja kuwatir: ing kene kita nerangake kapan calla lilies mekar lan apa sing kudu ditindakake.

Chrysanthemums bisa disimpen ing njero ruangan

Kembang hias njero ruangan

Apa sampeyan pengin duwe kembang hias ing omah? Ketik kene lan sampeyan bakal ngerti jeneng sepuluh wong sing bisa dekorasi omah sampeyan.

Makna poppies beda-beda miturut werna

Poppies: Tegese

Apa sampeyan tau kepingin weruh apa tegese poppies? Ing kene kita ngomong babagan simbolisme miturut warna poppy.

Gorse minangka semak kanthi kembang kuning

kembang kuning liar

Temokake kembang kuning liar sing paling apik sing bisa ditemokake ing lapangan. Ketik lan ngerti jeneng lan ciri.

Mawar ungu cukup pilih-pilih

Mawar Ungu: Tegese

Apa sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan mawar ungu lan maknane? Ing kene kita ngomong babagan dheweke lan ngrembug babagan perawatan sing dibutuhake.

Apa kembang kanggo menehi ibu: astromelia

Apa kembang kanggo menehi ibu

Dina ibu teka. Apa sampeyan ngerti kembang apa sing kudu diwenehake marang ibu? Yen sampeyan pengin metu saka biasanipun, kene sawetara gagasan.

Hellebore minangka kembang teduh

kembang teduh

Apa sampeyan pengin duwe kembang teduh ing kebon, teras utawa teras? Ketik ing kene lan deleng pilihan sepuluh spesies sing apik banget.

Wektu paling apik kanggo nandur petunia yaiku ing wulan Februari lan Maret.

Nalika nandur petunia

Apa sampeyan pengin ngerti kapan nandur petunia? Kene kita menehi jawaban kanggo pitakonan iki. Kajaba iku, kita bakal nerangake perawatan apa sing dibutuhake kembang kasebut.

Coves colored: care

Coves colored: care

Apa sampeyan ngerti warna teluk, perawatan lan karakteristik? Iki beda karo sing murni lan perawatane beda. Temokake wong-wong mau!

Petunia minangka tanduran sing alus

Napa petunias mati?

Temokake sebabe petunia mati lan kabeh sing bisa ditindakake supaya bisa tahan suwe. Aja kantun.

lycoris radiata

lycoris radiata

Lycoris radiata, uga disebut kembang neraka, minangka salah sawijining tanduran sing paling apik ing kerajaan tanduran, nanging kaya apa? Temokake.

Carnation banget serbaguna

Carnation: Care

Apa sampeyan pengin ngerti apa carnation lan perawatan? Ing kene kita nerangake kanthi rinci supaya sampeyan bisa nikmati ing omah.

Ana macem-macem jinis kembang kanggo buket

Jinis kembang kanggo bouquets

Apa sampeyan pengin ngerti sawetara jinis kembang kanggo buket? Kene kita dhaptar total 17 lan pirembagan sethitik babagan fitur sing.

konservasi kembang srengenge

Cara ngrawat kembang srengenge pot

Kita nerangake kanthi rinci babagan tips paling apik kanggo sinau babagan ngurus kembang srengenge potted. Ketik kanggo mangerteni sing luwih lengkap!

Apa iku anggrek

Apa iku anggrek

Apa sampeyan krungu babagan anggrek? Apa sampeyan ngerti apa iku anggrek? Temokake lan temokake endi sing ana ing jagad iki fokus ing anggrek.

perawatan waru Siria

Perawatan Waru Siria

Kita pitutur marang kowe apa tips paling apik kanggo sinau apa care saka waru Siria. Sinau luwih lengkap babagan tanduran iki ing kene.

Sanguisorba minor duwe kembang lanang lan wadon

Sanguisorba minor

Apa sampeyan krungu babagan suket piso? Jeneng ilmiahe yaiku Sanguisorba minor lan akeh manfaate. Temokake luwih akeh ing kene.

Guntur Venus uga dikenal minangka cufea utawa pandonga palsu

Venus thunder care

Mikir budidaya gludhug saka Venus? Ing kene kita nerangake apa iku lan apa perawatan gludhug Venus.

Kembang nasturtium gampang diurus lan dijaga

Cara ngrawat kembang nasturtium

Apa sampeyan pengin tuwuh tanduran sing apik lan migunani ing pawon? Ing kene kita nerangake carane ngurus kembang nasturtium lan panggunaane ing tingkat kuliner.

Calendula digunakake ing obat lan ing perawatan estetika

Apa calendula

Apa sampeyan krungu babagan kembang marigold utawa calendula? Ing kene kita nerangake apa calendula lan apa akeh sifat lan keuntungane.

ngrawat abelia grandiflora ing pot

Ngrawat Abelia grandiflora

Kita nerangake kanthi rinci babagan perawatan Abelia grandiflora supaya sampeyan bisa duwe semak sing apik iki ing taman.

Bellis perennis minangka tanduran perennial

Meadowsweet (Bellis perennis)

Ketik kanggo sinau kabeh babagan Bellis perennis, aster cilik nanging hiasan banget sing bisa tuwuh ing lemah utawa ing pot.

Dahlia pinnata ora ngidinke kahanan garing lan kurang banyu

dahlia pinnata

Apa sampeyan wis krungu babagan Dahlia pinnata? Iki minangka kembang sing apik banget asli saka Meksiko. Temokake luwih lengkap babagan perawatan ing kene.

Saffron minangka bulbous sing kuat banget

bulbous tahan kadhemen

Ketik ngerti 10 bulbous tahan kadhemen sing bisa tuwuh ing pot utawa ing Taman. Aja kantun.

Aphids minangka bagéan saka hama geranium

Geranium hama

Apa sampeyan pengin sinau carane ngenali lan nglawan hama geranium? Kene kita bakal pirembagan bab wolung wong lan carane perang ing wektu.

tanduran hias

Cara ngrawat sage

Kita nerangake kanthi rinci babagan carane ngurus sage lan apa tips lan trik sing paling apik. Sinau luwih lengkap ing kene.

Karakteristik peony

Perawatan Peony

Temokake apa perawatan peony supaya bisa tahan suwe ing kebon lan ing pot.

perawatan geranium pot ing omah

Perawatan geranium ing pot

Kita ngandhani kanthi rinci kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan ngrawat geranium potted. Sinau luwih lengkap babagan kene.

Tulip parrot gampang dijaga

Parrot tulip

Apa sampeyan ora tau krungu babagan tulip nuri? Spesies tulip sing eksotis lan unik iki becik kanggo dekorasi omah kita. Temokake luwih akeh ing kene.

Gazanias gampang tuwuh tanduran

Gazanias: care

Temokake ing kene apa perawatan saka gazania. Sinau kanggo njaga kesehatan kanthi saran lan sampeyan bakal seneng kembang.

panci kembang

Patios ing Cordoba

Ing artikel iki, kita ngandhani kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan Patios Córdoba lan ciri-cirine. Sinau luwih lengkap babagan kene.

perawatan tulip

Nalika tulip ditanam

Nalika tulip ditanam? Wektu sing cocog yaiku ing musim gugur. Temokake rahasia kanggo nandur tulip sing sukses.

Iku cukup prasaja kanggo ngurus Erigeron

Erigeron: Peduli

Apa sampeyan mikir tuwuh Erigeron? Ing kene kita ngomong babagan Erigeron lan perawatan, nerangake apa jinis tanduran kasebut.

Nyimpen bolam cyclamen

Nyimpen bolam cyclamen

Ora yakin carane nyimpen bolam cyclamen? Ing kene kita menehi kunci supaya sampeyan bisa nindakake kanthi gampang lan bakal tuwuh maneh ing musim semi.

Carane nandur krisan

Carane nandur krisan

Carane nandur krisan? Apa sampeyan pengin duwe ing lemah utawa ing pot, mlebu lan tindakake saran kita lan sampeyan bakal tuwuh kanthi apik.

Penyerbukan catkins ditindakake kanthi serbuk sari sing digawa dening angin

Catkins

Apa sampeyan pengin ngerti apa catkins? Ing kene kita ngomong babagan kembang sing penasaran iki, kepiye pollinate lan tanduran sing duwe.

floriografi lan sajarah

Floriografi

Ing artikel iki, kita ngandhani kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan floriografi lan karakteristike. Sinau luwih lengkap babagan kene.

Anacamptis pyramidalis Wild Orchids of Spain

Anggrek liar Spanyol

Apa sampeyan ngerti yen ing Spanyol ana luwih saka 80 spesies anggrek liar saka Spanyol? Sinau sawetara saka wong-wong mau lan temokake kaya apa.

eryngium

Eryngium minangka jinis thistle kanthi nilai hias sing apik. Apa sampeyan pengin ngerti carane tuwuh ing omah sampeyan? Mlebet lan aja kantun!

Begonia tuberous minangka jinis begonia kembang gedhe

Jinis begonias

Ngerti jinis utama begonias, sing paling gampang dipikolehi lan, uga sing paling ayu. Ayo mlebu saiki.

Mawar putih

Apa tegese mawar putih

Apa sampeyan seneng mawar putih? Temokake apa tegese, wektu kanggo menehi, macem-macem lan perawatan sing paling misuwur.

Bawang putih hiasan digunakake ing obat alternatif

Allium giganteum

Apa sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan Allium giganteum? Ing kene kita nerangake apa kembang hiasan sing apik iki, nalika nandur lan cara ngrawat.

trilea

triteleia

Triteleia dikenal minangka lili telu, yaiku bohlam kembang biru peteng. Karakteristik tanduran iki unik. Kenal wong-wong mau.

Cirsium minangka genus semak duri

Jinis-jinis semak hias

Sinau babagan wolung jinis semak hias sing sampeyan bisa duwe kebon utawa teras sing luwih apik lan aman.

Wektu paling apik kanggo nandur tulip ing pot yaiku musim gugur

Cara nandur tulip ing pot

Apa sampeyan pengin ngerti carane nandur tulip ing pot? Kene kita nerangake kanggo sampeyan. Kajaba iku, kita bakal ngandhani kapan wektu paling apik kanggo nindakake.

gambar karo kembang

Tegese kembang

Ing artikel iki, kita bakal ngandhani apa makna kembang sing paling misuwur lan sejarahe. Sinau luwih lengkap babagan kene.

Godhong oak

Hydrangea Quercifolia

Ing artikel iki, kita bakal ngandhani kabeh perawatan lan karakteristik Hydrangea quercifolia. Sinau luwih lengkap babagan kene.

Jembut ora butuh perawatan

Tanduran kembang lili

Apa sampeyan pengin nandur kembang teratai? Ing kene kita nerangake kepiye cara nindakake lan kapan wektu paling tepat kanggo nindakake. Kajaba iku, kita bakal ngomong babagan perawatan sampeyan.

Lampu kasebut bisa ditandur ing pot utawa langsung ing lemah

Cara nandur bohlam

Apa sampeyan kepengin sinau cara tanduran bohlam? Ing kene kita nerangake kapan lan kepiye cara nggawe, ing pot utawa langsung ing lemah ing kebon sampeyan.

Pulih anggrek sing wis garing

Pulih anggrek sing wis garing

Apa sampeyan duwe anggrek lan apa sampeyan wis ngerteni yen wis garing? Apa sampeyan bisa nemokake anggrek sing wis garing? Ya mesthi! Kita nerangake kepiye.

cara nandur peonies

Cara nandur peonies

Ing kene, sampeyan menehi katrangan babagan cara nandur peonies, apa ciri lan kapan sampeyan kudu nindakake. Sinau luwih lengkap babagan kene.

Echiunacea minangka kembang abadi

Echinacea

Echinacea minangka tanduran sing, kanthi ati-ati, sampeyan bakal bisa ngrasakake pirang-pirang taun. Temokake kabeh babagan dheweke.

Paeonia officinalis duwe akeh sifat sing migunani

Paeonia officinalis

Anyar kanggo Paeonia officinalis? Tanduran iki, saliyane duwe kembang sing asri, akeh manfaate. Sinau luwih lengkap ing kene.

Dimorcases putih iku cocog kanggo hadiah

Kembang putih kanggo menehi

Apa sampeyan pengin ngejutake wong sing dikasihi kanthi hadiah istimewa? Ayo mlebu lan deleng kembang putih kanggo menehi hadiah sing disaranake.

Ana macem-macem jinis kembang musim salju

Kembang mangsa

Apa sampeyan pengin ngerti kembang musim salju sing paling apik? Banjur aja ngenteni maneh: mlebu banjur dakaturake kabeh marang kowe.

Kembang ireng mawar ireng

Kembang ireng

Apa sampeyan seneng kembang ireng? Apa sampeyan ngerti ciri khas kasebut? Lan conto-conto kembang ireng sing ana ing alam? Temokake!

Zinnia minangka tanduran sing mekar nalika musim semi

Kepiye ngurus Zinnias?

Zinnias minangka tetanduran kembang sing apik banget lan hiasan sing bisa ditandur ing pot uga ing kebon. Ketik banjur temokake kepiye carane ngurus awake dhewe.

Lilium martagon minangka jinis lili kembang lilac

Ana pirang-pirang jinis lili?

Apa sampeyan seneng karo bulbous? Ya, ketik banjur temokake jinis lili sing paling apik, uga perawatan. Aja nganti lali.

Cassia

Tanduran saka genus Cassia

Ing artikel iki, kita bakal ngandhani spesies utama genus Cassia lan apa gunane lan perawatane. Sinau babagan kene.

Vanilla minangka anggrek

Vanilla (Vanilla)

Vanilla minangka anggrek sing menehi aroma sing enak. Apa sampeyan ora pengin ngerti cara tetanduran, utawa ing endi entuke? Ayo mlebu lan goleki.

Ana grumbul mawar kanthi mambu sing apik

Tanduran kembang arum

Apa sampeyan ngerti manawa ana tanduran kanthi kembang arum sing bisa tuwuh ing pot lan ing lemah? Ketik ing kene lan temokake 10 sing paling apik.

Perawatan tanduran kanthi kembang gedhe gumantung karo spesies kasebut

3 tanduran kembang gedhe

Ora yakin apa sing bakal dihias karo kebon sampeyan? Ing kene kita wenehake 3 tanduran kanthi kembang gedhe kanggo ngopeni lingkungan njaba.

tanduran kembang njaba

11 tanduran kembang njobo

Temokake pilihan tanduran kembang ruangan sing cocog kanggo kebon, teras utawa balkon, sing tahan cuaca sing ora apik.

Tanduran anyelir abang

Apa tegese anyelir abang

Tahan lan kanthi kembang sing apik sing bakal nggawe padhang omah sampeyan. Temokake apa tegese carnation abang.

lady wengi ing pot kembang peduli

Lady panci ngurus wengi

Ing artikel iki, kita menehi pitakon babagan kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan wanita pot ing wayah wengi lan perawatane. Sinau luwih lengkap ing kene

Gloxinia minangka tanduran taneman

Gloxinia, kepiye carane ngrawat?

Gloxinia minangka tanduran sing cocog kanggo ing njero ruangan. Apa sampeyan pengin ngerti cara ngrampungake? Ketik lan sampeyan bakal ngerti kabeh babagan dheweke.

Cara ngrawat anggrek

Cara ngrawat anggrek

Apa sampeyan pengin ngerti cara ngurus anggrek supaya ora mati? Apa sampeyan ngerti apa sing paling penting kanggo tanduran iki? Temokake ing kene!

Bunga kembang

Apa tegese kembang kuning

Kuning minangka warna sing katon apik banget, amarga apik banget. Ketik kanggo ngerti apa tegese kembang kuning kasebut.

Daisies ditandur ing srengenge

Cara ngrawat kembang aster

Apa sampeyan kepengin sinau babagan cara ngrawat kembang aster? Kembang iki istimewa kanggo taman lan teras. Temokake sebabe.

cara nguripake anggrek

Cara nguripake anggrek

Nduwe anggrek iku barang sing larang regane. Nanging sampeyan ora mung kudu ngerti babagan perawatan, nanging uga cara nguripake anggrek lan ora ilang.

Tulip minangka bolam spring

Tulips (Tulipa sp)

Ketik lan sampeyan bakal nemokake babagan tulip, kembang bulbous sing katon ing musim semi, ngebaki kebon kanthi warna.

Lili minangka bulbous sing mekar nalika musim semi

Lili (Lilium)

Kepiye carane perawatan Lilium? Yen sampeyan pengin ngerti kabeh babagan tanduran sing apik yaiku lili utawa lili, aja ragu-ragu mlebu.

Kembang Gazania, cocok kanggo kebon kanthi lemah uyah

gazania

Temokake gazania, perennial sing gampang dijaga, kembang sing dibukak ing srengenge lan surup nalika wayah surup.

Grumbulan mawar minangka semak-semak sing duwe kembang setaun

Mawar (Rosa spp)

Apa sampeyan pengin ngerti kabeh babagan kembang mawar, semak kembang sing paling ditanduri ing jagad iki? Ketik lan sampeyan bakal sinau ngurus dheweke kaya ahli.

Gerbera minangka tanduran taneman

Gerberas

Apa sampeyan pengin sinau babagan gerbera? Ketik banjur sampeyan bakal nemokake varietas utama, budidaya, tegese kembang, lan liya-liyane.

dianthus deltoides lantai sing nutupi tanduran

Diantis deltoides

Kita ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerti babagan tanduran karpet delanthides Dianthus. Temokake apa sing dirawat ing kene.

Ana akeh kembang liar sing apik kanggo taman kasebut

Kembang liar

Sinau babagan kembang liar sing paling gampang ditanam ing kebon utawa pot. Ayo mlebu saiki.

poppy oriental

Papaver oriental

Kita ngandhani kabeh ciri, panggunaan lan perawatan orientasi Papaver. Sinau luwih lengkap babagan kembang sing apik ing kene.

kembang kuning sing ngirim energi lan tulus

Apa tegese tulip kuning

Ketik lan temokake apa tegese tulip kuning kanggo menehi penekanan luwih gedhe marang wong sing pengin menehi hadiah.

tinctoria koreografi

Tinctoria inti

Kita ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan Coreopsis tinctoria lan ciri-cirine. Sinau babagan budidaya tanduran iki kanthi kembang sing asri.

bedane antarane lavender lan lavender

Bedane lavender lan lavender

Sinau kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan lavender lan bedane saka lavender. Sinau luwih lengkap babagan kene.

Phalaenopsis minangka anggrek sing mekar nalika musim semi

Cara ngombe anggrek

Apa sampeyan pengin ngerti cara ngombe anggrek lan sepira kerepe? Ketik lan temokake rahasia supaya duwe kembang sing apik saben taun.

kembang garing

kembang garing

Ing artikel iki, kita bakal ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan kembang garing lan cara nggawe. Sinau luwih lengkap babagan kene.

Aphelandra

Sinau kabeh sing sampeyan kudu ngerti kanggo ngrawat Aphelandra kanthi bener, tanduran sing cocog karo kaendahan kembang. Mlebu!

Lamprocapnos spectabilis minangka tanduran kembang sing arupa ati

Kembang langka

Yen sampeyan seneng kembang langka lan eksotis, sampeyan bakal seneng ngerti jenenge uga perawatan utama. Mlebu!

Kembang pulmonaria sithik

Paru-paru

Ketik lan sinaoni kabeh babagan Pulmonaria, ramuan abadi sing mekar nalika musim semi lan tahan es.

China wungu

Pruning Mawar China

Kita ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan mawar China, ciri khas, pruning lan perawatan. Sinau luwih lengkap babagan tanduran sing apik iki.

kembang kebiruan

Akuarium alpine

Kita ngandhani kabeh perawatan sing dibutuhake karo Aquilegia alpina lan ciri-cirine. Sinau luwih lengkap babagan tanduran iki ing kene.

kembang kuning

Henbane

Kita ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan henbane lan ciri utamane. Ngerti macem-macem tanduran iki.

nalika nandur kembang aster ing kebon

Nalika nandur kembang aster

Kembang kasebut katon apik ing sudhut apa wae, nanging apa wayah paling pas kanggo tuku? Mlebu lan goleki kapan nandur kembang aster.

lili

Kepiye perkalian lily?

Kita ngandhani langkah-langkah sing kudu sampeyan ngerteni babagan cara nambah lily. Ngerti trik ing kene.

Helianthus tuberosus minangka tanduran taneman

helianthus

Apa sampeyan pengin ngerti macem-macem jinis Helianthus utawa kembang srengenge sing ana? Ketik lan temokake spesies utama.

Jinis Ranunculus

Ranunculus minangka tanduran jamu sing umume ngasilake kembang sing apik banget nalika musim semi. Siklus uripe bisa luwih ...

Anggrèk minangka tanduran sing mekar nalika musim semi

Napa kembang anggrek rontog?

Apa sampeyan pengin ngerti sebabe kembang anggrek tiba? Yen sampeyan kuwatir yen tanduran sampeyan wis entek, mlebu banjur kita tuturi apa sing kudu ditindakake.

Pilih kembang sing awet kanggo kuburan

Kembang pemakaman suwene

Apa kembang kuburan sing awet? Yen sampeyan pengin nggawa wong sing ditresnani karo almarhum, ketik banjur temokake pilihan kita.

lavender grumbulan

Pruning lavender

Kita nerangake apa aspek utama sing kudu dipikirake nalika pruning lavender. Sinau luwih lengkap babagan kene.

Hyacinths minangka bulbous sing mekar nalika musim semi

Apa tanduran kembang lilac?

Apa sampeyan pengin duwe kebon sing spesial lan unik? Mula, banjur lebokake tanduran kanthi kembang lilac. Ketik lan kita bakal ngandhani apa sejatine. Sampeyan bakal tresna mau.

Tampilan buaya liar

Karakteristik Saffron Liar

Kita pitutur marang kowe kabeh babagan Saffron Liar. Kepiye carane diklumpukake? Apa sing kudu dijaga? Apa sampeyan gampang kena penyakit? Temokake kabeh ing kene.

Aristolochia grandiflora, pendaki kanthi kembang gedhe

Aristolochia grandiflora

Apa sampeyan seneng kembang gedhe lan tanduran menek? Yen jawabane ya, ketik kanggo nemokake kabeh babagan Aristolochia grandiflora.

Geranium minangka tanduran sing bisa ditandur ing pot

Trik geranium bisa mekar

Apa tanduran favorit sampeyan mandheg menehi kembang? Teka lan trik kasebut traktik supaya geranium mekar. Dheweke bakal kaget.

Komina komunis

Komina komunis

Ing artikel iki, kita bakal menehi katrangan kanthi rinci babagan kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan komunis Commelina lan kepinterane.

Moose minangka tanduran taneman

7 jinis Alcea

Alcea minangka tanduran sing ngasilake kembang nalika musim semi lan / utawa musim panas. Ketik banjur temokake apa sing ana lan apa sing kudu diwenehake.

kembang kuncul cynara

Cynara cardunculus

Ing artikel iki, kita bakal ngandhani kabeh karakteristik, habitat lan panggunaan sing diwenehake menyang Cynara cardunculus. Sinau luwih lengkap babagan kene.

tanduran saka genus erodium

erodium

Ing artikel iki, kita ngandhani ciri lan spesies utama genus Erodium. Sinau luwih lengkap babagan tanduran iki ing kene.

Tanduran kembang mawar tahan frost lan suhu dhuwur

Kepiye lan kapan nandur bushes mawar?

Apa sampeyan pengin duwe taman sing apik sing kebak kembang mawar? Kita ngandhani nalika nandur semak kembang mawar ing kebon lan kepiye cara nggawe. Mlebu

Bignonia binata duwe kembang ungu

7 jinis Bignonia

Apa sampeyan seneng Bignonia? Banjur ketik lan sampeyan bakal nemokake ora luwih lan ora kurang saka pitung macem-macem sing bisa ditanam ing teras utawa kebon.

Bohlam tulip tetep ing kothak

Kepiye cara ngreksa bolam tulip?

Temokake cara ngreksa bohlam tulip kanthi cara sing gampang. Ayo mlebu lan kita bakal menehi pitakon apa sing kudu sampeyan lakoni ing pot utawa ing lemah.

Daffodil ditandur ing musim gugur

Kepiye cara nandur daffodil?

Ketik banjur temokake cara nandur daffodil, kanggo bohlam lan kanggo wiji. Yen sampeyan pengin duwe komposisi kembang sing apik, mesthine ora bisa dilalekake.

Krisan putih ayu banget

Chrysanthemum putih

Ing kiriman iki, kita bakal ngomong babagan krisan putih. Yen sampeyan pengin ngerti ciri, rasa penasaran lan perawatan, iki kiriman sampeyan.

tanduran kebak kembang jambon cilik

Begonia Sato (Begonia cleopatra)

Begonia cleopatra minangka tanduran sing sampurna sing bisa menehi tampilan alami kanggo interior omah lan wilayah sing ora ana sunar srengenge. Ayo mlebu saiki!

Ophrys apifera utawa madu lebah anggrek

Anggrek Tawon (Ophrys apifera)

Ophrys apifera minangka spesies anggrek sing ora mbutuhake perawatan banget. Nanging, desain kembang sampeyan bisa dideleng.

Tanduran kembang mawar minangka tanduran sing ditandur wiwit pirang-pirang atus taun kepungkur

+7 jinis kembang mawar

Apa sampeyan seneng kembang? Banjur aja ragu-ragu lan ketik kanggo nemokake jinis mawar sing paling populer, uga ciri khas kasebut.

Kepiye lan kapan kanggo prun anggrek

Anggrek minangka tanduran sing apik banget nalika mekar, nanging kabeh wong ngerti kapan lan kepiye carane njaga utawa prune. Ing kene kita nuduhake sampeyan, cathet!

Biscutella aurikulata

Kita pitutur marang kowe kabeh ciri, habitat lan perawatan saka Biscutella aurikulata. Sinau luwih lengkap babagan kene.

Lupine ngasilake akeh kembang

Cara tuwuh lupine

Temokake cara nandur lupine, tanduran taneman ijo kanthi kembang megah sing bisa dihiasi kebon utawa teras kanthi cara sing gampang banget.

Broteri Paeonia minangka tanduran kanthi kembang jambon

+9 jinis peonies

Apa sampeyan pengin dekorasi teras utawa kebon kanthi kembang sing gedhe lan apik? Ketik banjur deleng luwih saka 9 jinis peonies sing disaranake.

pot nganggo anggrek kembang abang sing ditandur

Anggrek lintang (Epidendrum)

Kabeh kaendahan hias sing bisa ditemokake ing kebon sampeyan yen nandur anggrek sing diarani Epidendrum. Ketik banjur temokake cara ngrampungake.

Rosa gallica mekar nalika musim semi

Rose of Castile (Rosa gallica)

Rosa de Castilla minangka semak belukar sing apik sing ngasilake kembang-kembang hiasan banget. Mlebu lan ngerteni kanthi jero. Sampeyan bakal seneng.