Tulip abang

Apa tegese tulip abang

Kembang mesthi narik kawigaten kita. Dheweke ayu banget, lan uga ngirim pesen sing unik. Temokake apa tegese tulip abang.

Flores

Cara ngreksa kembang ing vas

Ana akeh wong sing dekorasi omah karo kembang, amarga akeh urip. Ketik lan kita bakal nerangake babagan carane njaga kembang ing vas.

Mawar biru

Apa tegese mawar biru

Kembang mawar minangka hiasan semak. Saben kembang menehi pesen. Ketik kanggo ngerti apa tegese mawar biru.

Manuk kembang swarga

Cara ngrawat Manuk Swarga

Minangka salah sawijining tanduran kembang sing paling ngucapke matur nuwun, lan dekorasi. Umume digunakake ing kebon kanthi kembang sing apik. Temokake carane ngrawat manuk swarga.

Tulipa '' Papagayo '' ing kembang

Apa jinis tulip

Kembang kasebut minangka kembang bulbous sing hiasan banget, sing bisa diduweni ing pot lan ing kebon. Temokake macem-macem jinis tulip.

Mawar abang

Apa tegese mawar abang

Saben warna kembang ngirim pesen liyane, mula penting ngerti apa tegese mawar abang. Ketik kanggo ngerteni.

Gondok lilac

Cara ngrawat gondok

Kembang kasebut minangka salah sawijining kembang bohlam sing paling akeh ditanduri ing saindenging jagad. Mlebu lan bakal dikandhani carane ngurus gondok. Sampeyan bakal bisa ngrasakake pirang-pirang taun suwene.

Narcissus

Cara ngrawat daffodil

Sawise pungkasan musim panas, suhu mulai mudhun. Wayahe nandur bohlam. Ketik lan sampeyan bakal sinau babagan cara ngrawat daffodil lan nggawe ayu.

Mawar kuning

Apa tegese mawar kuning

Tanduran mawar minangka salah sawijining semak cemeng sing paling apik lan dekorasi ing kana. Apa sampeyan pengin ngerti apa tegese mawar kuning?

Hydrangea

Cara nandur stek hidrangea

Iki minangka semak-semak kaendahan sing luar biasa sing cocog kanggo taman, lan uga kanggo pot. Ora yakin kepiye cara nandur stek hidrangea? Kita mulang sampeyan.

phalaenopsis

Apa tegese anggrek

Iki minangka sawetara kembang sing paling elegan sing ana, sing apik kanggo dekorasi ruang interior. Temokake apa arti anggrek.

Kembang putih

Apa tegese kembang putih

Werna iki minangka warna sing mesthi narik jutaan wong ing saindenging jagad, nanging apa tegese kembang putih? Ngerteni.

Gerberas

Cara ngrawat kembang supaya luwih awet

Apa sampeyan pengin ngerti cara ngrawat kembang sing luwih awet? Yen mangkono, aja ngenteni maneh lan ngetik kanggo nemokake kepiye cara nggawe kanthi gampang lan efektif.

viola odorata

Cara ngrawat violet

Kembang kasebut minangka kembang sing luar biasa kanggo nutupi jubin, kanggo tanduran ing rockeries, utawa uga ing pot. Apa sampeyan pengin ngerti cara ngrawat violet? Mlebu

Nelumbo nucifera

Apa tegese kembang teratai

Iki minangka tanduran suci ing Asia, sing ana gandhengane karo Buddha. Temokake apa artine kembang teratai, lan nikmati kaendahane.

Petunia x hybrida a1

Cara ngurus surfinias

Iki minangka tanduran gantung musiman sing paling populer, amarga gampang banget tuwuh lan dirawat. Ketik kanggo ngerti cara ngurus surfinias.

Anggrek

Cara ngembang anggrek biru

Dheweke minangka kembang sing apik banget, saengga ana sing nganggep kembang kasebut paling elegan ing jagad iki. Ketik banjur sinaoni cara tuwuh anggrek biru.

Sprekelia formosissima

Cara ngembangake fleur de lis

Iki minangka salah sawijining tanduran bulbous sing paling elegan lan apik. Yen sampeyan pengin ngerti cara tuwuh fleur de lis, lan nuli tresna sampeyan, ketik.

Calas

Kepiye carane ngrampungake jurang

Iki minangka tanduran kembang sing luar biasa. Dheweke menehi aroma sing nyenengake banget sing pengin kita alami ing omah. Sinau babagan carane ngurus jagoan.

Petunia kembang lilac

Cara ngrawat petunias

Iki kembang kanthi macem-macem warna: abang, jambon, bicolor, biru ... Ketik banjur sampeyan bakal nemokake cara ngurus petunia supaya sampurna.

Lobelia erinus

Kepiye lobelia

Tanduran iki nduweni kembang penasaran sing narik kawigatene sapa wae sing liwat. Temokake tampilan lobelia lan kepiye cara nduwe.

Hydrangea jambon

Cara ngrawat hydrangea

Apa sampeyan mikir dekorasi kebon kanthi kembang sing apik? Ketik banjur sampeyan bakal sinau babagan cara ngurus hidrangeas. Sawetara bushes sing bakal sampeyan tresnani.

Coklat putih

Dekorasi kebon karo kembang lili

Ayo dak wenehi tip: dekorasi kebon nganggo kembang lili. Dheweke matur nuwun banget lan ora nuntut tanduran bulbous sing kembang duwe minyak wangi sing nyenengake.

Dianthus

Kepiye carnation ngasilake

Apa sampeyan kepiye kepiye carnation ngasilake? Kembang sing apik iki duwe kaendahan sing ora ana tandhingane, lan uga gampang dirawat, lan tuwuh.

Tulip minangka tanduran kebon sing apik

Nalika nandur tulip

Apa sampeyan nate mikir kapan nandur tulip? Kembang kembang sing apik iki duweni nilai hias sing apik, lan cocog kanggo pot utawa gardening.

lavatera thuringiaca

Kembang sing larang regane ing Lavatera

Lavatera minangka jinis tetanduran liar sing kembang-kembang kasebut hiasan banget, pantes dilebokake ing kebon informal utawa ing pot dekorasi balkon sampeyan.

Crocus, kembang sing throuts ing mangsa

Sativus baya

Crocus sativus, sing luwih dikenal minangka safron, minangka tanduran bulbous sing gampang dirawat lan uga duwe kembang lilac sing luar biasa.

Anigozanthos manglesii

Kembang unik saka Kangaroo Paw

Kangaroo Paw minangka tanduran rhizomatous sing asale saka benua Australia, sing kembang ora nggawe wong preduli. Sinau babagan cara ngrampungake.

Aster

Kembang mangsan

Dina iki kita ngandhani tanduran lan kembang apa sing bisa ditandur nalika musim gugur.

Mawar

Pelanggan bushes mawar

Tanduran mawar butuh lemah sing akeh nutrisi lan mulane disaranake menehi perhatian marang kompos.

Azalea

Azaleas, populer lan ayu

Azaleas minangka tanduran sing apik banget lan populer sing bisa diduweni ing kebon. Pay manungsa waé kanggo sing care.

Hyacinthoides non-Scripta

Gondok liar sing apik

Ing Great Britain, saliyane negara liya ing bawana Eropa, gondok liar saya subur. Sawetara bulbous kembang biru sing ayu banget.

Primula apik banget

Napa kembangku ora dibukak?

Kadhangkala kita ngarepake wektu tetanduran kanggo tetanduran, nanging jebule kembang ora mbukak. Kita pitutur marang kowe kenapa lan kepiye cara ndandani.

Kembang abang azalea

Cara ngrawat azalea

Azalea minangka semak belukar sing asale saka Asia sing misuwur banget ing kebon sedheng ing saindenging jagad. Kita pitutur marang kowe carane ngurus azalea ing artikel iki.

Violet wangi

Jagad violet

Sinau babagan macem-macem jinis violet supaya bisa mbedakake kembang sing sejati saka sing ora asli.

Violet wangi

Tuwuh wangi violet

Sampeyan bisa ngerteni cara tuwuh violet manis lan perawatan sing dibutuhake.

begonia

Begonia minangka tanaman kebon

Akeh kita, lan liyane lan liyane, milih duwe Begonia ing njero omah. Tanduran iki wis kabukten bisa adaptasi banget ing kondhisi kasebut.

Tanduran mawar abang

Tanduran kembang mawar ing tanduran

Tanduran semak mawar ing tanduran iku gampang banget. Yen sampeyan ngetutake saran sing diwartakake ing artikel iki, sampeyan mesthi bisa seneng kembang mawar.

Gerbera kembang oranye

Cara nandur gerberas

Gerbera, uga dikenal minangka kembang aster Afrika, minangka tanduran sing urip kembangé hiasan banget. Kita mulang sampeyan cara tuwuh gerberas tanpa komplikasi.

Tulip

Sejarah tulip

Tulip mania minangka fenomena massal sing nyebabake rega tulip mundhak lan gelembung ekonomi utama.

Fuchsia regia ing kembang

Fuchsia: ing kebon utawa ing pot?

Fuchsia minangka tanduran shrubby sing kembang kasebut nuduhake keanggunan gedhe banget. Tanduran hias banget sing bisa ana ing pot lan ing lemah.

Rosebush

Cara tuwuh lan ngasilake grumbulan mawar

Apa sampeyan pengin ngerti babagan carane ngrawat lan ngasilake kembang mawar sing sampeyan seneng banget? Ing kene kita critakake kabeh: irigasi, lokasi sing tepat, lan cara reproduksi.

Kupu ing kembang

Kembang sing narik kupu

Kupu minangka serangga penyerbukan sing apik sing menehi urip akeh kanggo taman apa wae. Pramila kita ngenalake sampeyan kembang sing narik minat.

Lillium Kanada

Lampu kembang utama, bagean loro

Ing bagean bolam kembang utama lan nomer loro iki, sampeyan nggawe sampeyan sawetara pilihan kembang bolam sing bakal mekar nalika musim panas.

Foxglove

Foxglove, tanduran kanggo kabeh wong

Ing Eropa, kita bisa nemokake tanduran taunan utawa perennial sing apik sing diarani Digitalis purpurea, sing luwih dikenal kanthi jeneng Foxglove, sing narik lebah.

Bulbous

Lampu kembang utama, bagean siji

Bohlam sing populer banget mekar nalika musim semi lan ditandur nalika musim gugur. Kembang kembang tulip, daffodil, kendi lan liya-liyane mbukak kanggo ngrayakake.

Tulip

Tulip sing paling ayu

Ana macem-macem jinis tulip gumantung karo bentuk lan warna. Ing kene dakcritakake sapa sing paling ayu.

Gerberas

Kembang kanggo saben wayahe

Kembang putih diwenehake kanggo pesta, kembang abang kanggo tanggal kapisan ... Saben wayahe penting ing urip kita duwe kembang sing makili.

Peonies

Care Peonies

Peonies minangka tanduran sing kudu dicethakake srengenge supaya bisa tuwuh lan ngrembaka.

Baccharis pilularis

Iku bocah wadon!

Tanduran dioecious yaiku tanduran sing duwe kembang wadon lan lanang ing macem-macem spesimen. Ana tanduran dioecious sing menehi saran kanggo ngenali.

Kunyit

Cara nandur safron

Saffron minangka tanduran bulbous sing ditandur nalika musim gugur lan mekar nalika musim semi. Kita mulang sampeyan carane tuwuh safron.

Superba kamulyan

Kembang Gloriosa sing luar biasa

Informasi babagan budidaya lan perawatan saka Gloriosa superba. Kembang sing aneh banget lan luar biasa saka alas tropis ing Afrika.

Anigozanthos manglesii

Ketemu kembang Kangaroo Paws

Informasi babagan genus Anigozanthos, sing luwih dikenal minangka Kangaroo Paws amarga kembang penasaran. Saran babagan budidaya lan pangopènan.

Kembang Tembok

Ngumpulake wiji kembang II

Kita bakal sinau kanggo nglumpukake wiji Calendula, Cosmos, Wallflower lan Bluebird. Yaiku winih kembang mangsan.

tagete

Ngumpulake wiji kembang

Kanggo terus ngrasakake tanduran mangsan saben taun, kita kudu nglumpukake winih. Artikel iki ngandhani babagan nglumpukake sawetara wiji.

clivia

Care Clivia

Clivia minangka tanduran njero ruangan sing cocog kanggo papan sing kurang entheng, adhem lan apik. Iki nuduhake kembang-kembang bentuk lonceng sing apik.

Ayu dening awan

Konvolusi lan perawatane

Konvulusi minangka tetanduran kanthi kembang cilik sing asri banget. Iki kalebu 200 spesies tanduran. Kita bakal menehi komentar babagan sawetara.

Kembang sing dipetik watu

Desain kebon cilik

Yen ora duwe papan kanggo kebon kita kudu ati-ati supaya ora kakehan mbukak. Ana tanduran sing ideal, kayata tanduran sing arum.

Pak Diego

Tanduran mekar wengi

Tanduran nokturnal yaiku tanduran sing mekar ing wayah wengi amarga ana penyerbuk ing wayah wengi. Tuladhane yaiku Dondiego.

Peony

Tanduran liar

Ana macem-macem tanduran liar, kita nyorot papat: Peony, Primrose, Lavender lan Yarrow. Loro kanthi mekar sing apik lan loro kanggo properti.

Mawar liar

Wungu liar

Mawar liar, kajaba larang regane, duwe macem-macem sifat. Kanggo njupuk kauntungan saka sifat kasebut, bisa disiapake ing infus utawa tonik.

petunia

Surfinia utawa Petunia?

Surfinias minangka hibrida saka Petunias. Artikel iki ngerti bedane lan kamiripan ing antarane kalorone.

Kembang marigold

Calendula: Kagum saben wulan

Calendula utawa Wonder minangka tanduran taunan kanthi kembang sing subur. Kasedhiya macem-macem panggunaan, kanggo kuliner lan obat. Tandurane gampang banget.

begonia

Cara ngrawat begonia

Begonia minangka jinis tanduran sing apik banget lan duwe kembang sing apik. Supaya bisa tetep mekar lan dirawat kanthi becik, kita mulang sampeyan carane ngurus begonia.

Geranium

Penyakit geranium

Geranium minangka tetanduran perennial sing populer banget sing ora mbutuhake ati-ati banget. Nanging sampeyan kudu ngontrol manawa sampeyan ora lara lan menehi saran kabeh sing dibutuhake.

10 tanduran semi

10 tanduran semi

Musim semi minangka musim nalika kabeh tanduran mekar lan tujuane duwe kebon kembang kanthi apik. Kanggo iki, kita menehi dhaptar 10 tanduran sing disaranake sing bisa nggayuh kembang maksimal nalika musim semi.

mawar digawe karo kulit jeruk

Mawar kanthi kulit jeruk

Kembang lan kembang mawar digawe nganggo kulit jeruk, ide dekorasi sing apik banget lan sumber kreativitas ing perhiasan gawenan tangan. Nindakake iku gampang banget.

salad kembang

Kembang sing bisa dipangan: saka kebon nganti pawon

Ana luwih saka 200 spesies kembang sing bisa dipangan sing wis ditemokake ing saindenging jagad. Panganggone kembang ing pawon minangka tren gastronomi sing wis lawas. Dina iki, masakan haute bisa nemokake maneh lan bisa dadi biasa kanggo buket ing piring. Nanging ora kabeh cocog kanggo dikonsumsi, ana spesies beracun, lan sing bisa dipangan mesthi ditandur tanpa bahan kimia.

Anggrek Dracula Simian

Anggrek Dracula Simian

Alam nawakake kembang sing nggumunake kayata Simian Dracula, anggrek aneh sing tuwuh nganti 2.000 m lan duwe pasuryan kethèk ing tengah kembang lan pucuk dawa ing sepal sing menehi jeneng vampire kasebut.