iklan
Kembang api

Kembang api

Salah sawijining acara sing paling apik ing wayah wengi musim panas yaiku, tanpa mangu-mangu, kunang-kunang kasebut. Sampeyan lagi ing alas, ...

Taman kasebut minangka papan sing ditandur tanduran

Taman apa?

Taman minangka papan kanggo nyopot. Ing njero umume kita nemokake tanduran, uga kolam, banyu mancur, patung utawa unsur liyane ...