Tanduran melon cukup gampang, nanging mbutuhake papan sing akeh

Cara nandur melon

Apa sampeyan seneng melon nanging larang regane? Ing kene kita nerangake carane nandur melon lan kanthi mangkono bisa nikmati woh-wohan sing enak.

Sampeyan bisa nandur kentang ing pot

Cara nandur kentang ing pot

Nandur kentang ing pot minangka proses sing gampang sing bisa ditindakake dening sapa wae. Tindakake tips iki lan sampeyan bakal entuk.

zucchini putih

Zucchini putih

Ing artikel iki, kita bakal ngandhani kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan zucchini putih lan ciri-cirine. Sinau luwih lengkap babagan kene.

carane nandur kentang

Carane lan kapan kanggo nandur kentang

Ing artikel iki kita bakal pitutur marang kowe carane lan kapan kanggo nandur kentang lan kita menehi tips paling apik kanggo iku. Sinau luwih lengkap ing kene.

carane lan kapan panen semangka

Kepiye lan kapan panen semangka

Apa sampeyan pengin nandur semangka ing omah nanging ora ngerti carane lan kapan panen semangka? Kita nerangake kanggo sampeyan ing ngisor iki.

pruning almond

Carane prune wit almond

Ing artikel iki kita bakal pitutur marang kowe carane prune wit almond, apa sing kudu dianggep lan apa ciri.

mangsa artichoke

Musim artichoke

Kita pitutur marang kowe nalika mangsa artichoke lan sawetara trik paling apik kanggo ngreksa. Sinau luwih lengkap ing kene.

Apa kanggo tanduran ing November

Apa kanggo tanduran ing November

Temokake apa sing bakal ditandur ing wulan Nopember, sasi sing sanajan kadhemen wis teka, nanging isih ngidini sampeyan tuwuh macem-macem jinis tanduran.

njupuk kauntungan saka papan kanggo nandur

Cara nggawe kebon vertikal

Sinau babagan cara nggawe kebon vertikal kanthi tips lan trik sing paling apik. Temokake sing paling cocog kanggo sampeyan.

Cara ngreksa jamur

Cara ngreksa jamur

Apa sampeyan pengin mangan jamur sing dipilih saben taun? Banjur temokake cara ngreksa jamur lan digawe suwene setaun. Gampang banget kanggo nindakake!

tandur wit plum

Plum graft

Apa sampeyan wis mutusake nyangkok wit plum? Apa sampeyan ngerti wektu sing paling apik ing taun iki lan kepiye sampeyan bisa nindakake? Temokake kabeh informasi sing sampeyan kudu ngerti.

budidaya kiwi

Cara nandur kiwi

Ing artikel iki, kita nuduhake langkah demi langkah cara nandur kiwi lan tips lan trik paling apik kanggo sampeyan.

carane nggawe kebon kutha

Cara nggawe kebon kutha

Ing artikel iki, kita nyritakake babagan kabeh babagan cara nggawe kebon kutha lan cara nandur tanduran kanthi langkah demi langkah.

cara nandur papak

Cara nandur papak

Kita ngandhani apa tips paling apik kanggo sinau cara nandur bawang putih lan ngrawat kanthi bener. Sinau luwih lengkap ing kene

palawija ing mangsa semi

Nalika miwiti nandur kebon

Kita ngandhani kanthi rinci nalika miwiti nandur kebon lan apa sing sampeyan butuhake. Sinau luwih lengkap ing kene

Wektu paling apik kanggo nyubur lemah yaiku musim gugur lan musim semi

Kepiye cara pupuk lahan kanggo nyebar

Apa sampeyan pengin ngerti babagan cara pupuk lahan kanggo nyebar? Ing kene kita nerangake rong cara sing bisa ditindakake lan nalika luwih becik nindakake tugas iki.

Cara nandur kopi

Apa sampeyan tukang sayur? Apa sampeyan wis ora kepikiran yen duwe kebon kopi dhewe? Banjur goleki cara nandur kopi ing omah.

budaya leek

Budidaya leek

Kita nerangake kanthi rinci babagan kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan budidaya leek lan ciri-cirine. Sinau luwih jero.

jinis alam

Cara nandur stroberi

Ing kene, kita mulang babagan kabeh sing kudu sampeyan ngerti babagan cara tetanduran stroberi. Sinau luwih lengkap babagan woh sing sugih iki.

cara nandur melon lan semangka

Cara nandur melon lan semangka

Yen sampeyan ora ngerti nandur melon lan semangka, ing kene kita nuduhake tips lan trik paling apik kanggo sampeyan. Mlebu!

Panci Stroberi kudu duwe sistem got sing apik

Cara nandur stroberi ing pot

Apa sampeyan seneng stroberi? Ing kene kita nerangake babagan cara nandur stroberi ing pot lan nalika nindakake. Tumbuh lan panen stroberi ing omah!

Woh-wohan mangsan rasane enak

Apa woh-wohan mangsan?

Ketik banjur ngerti woh-wohan mangsan, miturut musim. Terusake lan golek panganan dhewe sawise siklus alami.

Cara germine wiji anggur

Cara germine wiji anggur

Apa sampeyan seneng anggur lan pengin ngerti cara germin wiji anggur? Dadi, kita bakal ngomong babagan cara entuk wiji, kapan lan carane nggawe

Asam Fosforik Pertanian Nduweni Kaluwihan lan Kerugian

Asam fosforik pertanian

Ora yakin apa kanggo asam fosforik pertanian? Ing kene kita nerangake apa, cara nggunakake lan kaluwihan lan kekurangan.

Jinis semangka

Jinis semangka

Temokake jinis semangka ing saindenging jagad, sing paling misuwur ing antarané lan sing ditandur ing Spanyol.

Cherimoya mbutuhake ati-ati tartamtu

Tanduran apel custard

Apa sampeyan pengin nandur apel custard nanging ora ngerti kepiye? Ing kene kita nerangake cara nindakake langkah-langkah, nalika nindakake lan perawatan sing dibutuhake.

Ing sangang wulan, Physalis wis bisa dipanen

Physalis: Budaya

Budidaya Physalis dudu misteri. Apa sampeyan pengin ngerteni carane nindakake lan perawatan sing dibutuhake? Ing kene kita nerangake kanthi langkah demi langkah.

budidaya ubi

Tanduran ubi jalar

Apa sampeyan wani nandur ubi? Iki gampang banget, meh kaya kentang, mula kita menehi langkah kanggo nggayuh.

bas

Bajocas

Ing artikel iki, kita bakal menehi katrangan babagan kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan bases lan ciri-cirine. Sinau luwih lengkap babagan budidaya ing kene.

Cara paling umum kanggo nggawe mrico padrón yaiku nggoreng lenga zaitun.

Mrico Padrón

Apa sampeyan duwe mrico padrón sing wis ora ngerti apa sing bakal ditindakake? Ing kene kita nerangake babagan cara panen lan cara njaga.

tandur stroberi ing tabung

Tanduran stroberi ing tabung

Tanduran stroberi ing tabung? Iku bisa? Sejatine yaiku lan duwe macem-macem kaluwihan. Kita bakal ngomong babagan kabeh ing ngisor iki.

budidaya pitaya

Tanduran pitaya

Kita ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan budidaya pitaya lan ciri-cirine. Sinau luwih lengkap babagan kene.

Cara masak kiwi

Cara masak kiwi

Apa sampeyan ngerti manawa ana sawetara cara babagan masak kiwi? Temokake endi sing dadi pilihan kanggo ngasilake woh ing omah.

tetanèn jinis gandum

Macem-macem gandum

Kita pitutur marang kowe babagan varietas gandum sing paling misuwur ing Spanyol lan ciri khas kasebut. Sinau luwih lengkap babagan kene.

Kebon kebon mbutuhake banyu luwih akeh nalika musim panas

Apa sing bakal ditandur ing wulan Agustus

Apa sampeyan pengin nggedhekake kebon nalika musim panas? Ing kene kita nerangake apa sing kudu ditandur ing wulan Agustus lan perawatan sing dibutuhake sayuran nalika musim panas.

kauntungan asosiasi potong

Apa asosiasi panen?

Kita nerangake kanthi rinci babagan asosiasi panen lan ciri khas. Sinau luwih lengkap babagan mupangate ing kene.

Cara nandur nanas. Suwene suwene nanas tuwuh?

Cara nandur nanas

Apa sampeyan pengin ngerti cara nanen nanas? Temokake ing ngisor iki supaya nalika mangan sing disenengi, sampeyan ngerti cara ngasilake.

Pisang bisa dipangan

Pisang (Musa)

Pisang kasebut sampurna minangka cemilan, nanging uga asale saka tanduran sing gampang dijaga. Ketik lan temokake sinaoni kabeh babagan dheweke.

Waluh minangka sayuran

Waluh (Cucurbita)

Waluh minangka tanduran sing kalebu ing genus Cucurbita. Sanajan sampeyan mung ngelingi dheweke ...

pruning formasi

Pruning wit

Ing artikel iki, kita nyritakake babagan kabeh babagan pruning wit lan ciri khas. Sinau babagan cara nindakake ing kene.

Lettuce minangka sayuran bergizi

Lettuce (Lactuca sativa)

Apa sampeyan ngerti yen sampeyan mung butuh telung wulan budidaya kanggo ngrasakake salad salad salad sing enak? Ketik banjur goleki carane entuk.

Parsley duwe akeh sifat sing migunani

Tumbuh parsley

Apa sampeyan pengin nandur peterseli ing omah nanging ora ngerti kepiye? Kajaba nerangake kanthi langkah demi langkah, kita uga menehi komentar ing kene babagan properti sing ana.

Omah hen

Pandhuan tuku kandhang pitik

Temokake model coop pitik sing paling apik ing pasar supaya sampeyan bisa nyedhiyakake omah sing apik kanggo pitik sampeyan. Mlebu!

kastanye germin

Chestnut germin

Apa sampeyan kepengin sinau cara germinen kastanye? Gampang banget ditindakake, nanging sampeyan kudu ngerti kapan lan kepiye carane supaya bisa nandur tanduran.

Disaranake miwiti nyebar wiji arugula nalika musim semi

Sow arugula

Apa sampeyan pengin nyebar arugula lan ora ngerti kepiye? Ing kene kita nerangake kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan tanduran sayuran iki.

tanduran sing butuh kelembapan

Irigasi kapiler

Kita ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan irigasi kapiler lan cara nggawe ing omah. Sinau luwih lengkap babagan kene.

Taman biasane dibuahi ing musim semi lan musim panas

Kapan ngasilake kebon

Apa sampeyan mikir nandur kebon? Ing kene kita jelasake kapan kudu pupuk kebon lan cara nindakake supaya tanduran bisa tuwuh kanthi sampurna.

Tomat pot butuh perawatan tartamtu

Cara nandur tomat pot

Apa sampeyan pengin tuwuh tomat nanging ora ngerti carane? Ing kene kita nerangake carane nandur tomat ing pot. Supaya dheweke ora ilang ing omah sampeyan!

Lentil tanduran

Lentil tanduran

Apa sampeyan kepengin sinau cara nandur lentil? Bisa uga nganggo cara katun? Temokake sepira gampang lan kabeh sing dibutuhake

jinis apel

Macem-macem apel

Apa sampeyan pengin ngerti apa macem-macem jinis apel ing jagad iki? Ngerti jumlah jinis apel lan temokake sawetara

semangka kuning

Semangka kuning

Apa sampeyan nate weruh semangka kuning? Sinau kaya apa, apa ciri, sifat lan regane kanggo tuku

suketan sapi

Paspalum notatum

Kita nyritakake babagan kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan Paspalum notatum. Sinau luwih lengkap babagan tanduran sing tuwuh kanthi cepet iki.

Pir banyu

Pir banyu

Apa sampeyan ngerti endi saka macem-macem jinis pir sing dianggep minangka pir banyu? Temokake ing ngisor iki lan sinaoni luwih lengkap babagan dheweke.

budidaya pistachio

Tanduran pistachio

Kita ngandhani kabeh sing perlu dingerteni kanggo sinau budidaya pistachio. Ngerti apa variabel sing kudu dipikirake.

Ana macem-macem jinis legum

Jinis kacang-kacangan

Ketik lan ngerti wolung jinis kacang-kacangan sing paling dikonsumsi ing saindenging jagad, uga sifat-sifat sing fantastis.

Bayam

Kepiye cara tuwuh bayem

Bayam dihargai amarga regane nutrisi sing dhuwur. Temokake cara nandur bayem ing kebon sayuran utawa kebon.

mrica cabai rocoto

Cabai Rocoto

Ngerteni kanthi jero babagan perawatan lan karakteristik mrico rocoto, salah sawijining sing paling dituntut ing Peru lan Bolivia.

kebon surya ing omah

Ladang surya

Ing artikel iki, kita nyritakake babagan kabeh sing kudu sampeyan ngerti babagan taman surya lan ciri-cirine. Sinau luwih lengkap babagan kene.

carane nggawe kebon ing omah

Cara nggawe kebon ing omah

Ing artikel iki, kita nerangake langkah demi langkah babagan cara nggawe kebon ing omah lan bahan apa sing sampeyan butuhake.

Gandum minangka panen udan

Tanduran udan udan

Apa sing diarani udan udan? Ketik lan sampeyan bakal ngerti sing jamu, nanging uga sing ana ing kayu. Aja nganti lali.

mrico chorizo

Mrico Chorizo

Kita ngandhani kabeh ciri, panggunaan lan budidaya mrico chorizo. Sinau luwih lengkap babagan macem-macem gastronomi iki.

tuwuh pot

Transplantasi awal wit alpukat

Ing artikel iki, kita bakal menehi katrangan babagan kabeh sing kudu dingerteni kanggo nindakake transplantasi alpukat kanthi bener. Sinau luwih lengkap ing kene

ngusir kucing

Ngusir kucing

Kita ngandhani tips paling apik lan yaiku obat sing paling efektif kanggo kucing. Ngilangi anané kucing ing kebon sampeyan.

Chicory abang minangka tanduran sing bisa dipangan

Chicory abang

Apa sampeyan pengin ngerti cara tuwuh chicory abang? Banjur ketik ing kene lan kita bakal menehi pitunjuk babagan cara nandur lan apa sing kudu ditindakake kanggo ngrampungake.

Clemenules minangka macem-macem basa mandarin

Clemenules

Clemenules minangka jinis clementine sing bisa ditanam ing kebon sayuran utawa kebon. Ora duwe eri, nanging woh-wohan sing apik banget. Temokake.

Timun minangka tanduran sing ditandur nalika musim semi

Cara nyebar timun

Ora yakin carane nandur timun? Sijine obat lan ketik kanggo sinau langkah-langkah saka tanduran woh sing apik lan sehat iki.

cara nandur bawang

Tanduran bawang bombay

Kita ngandhani kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan cara sinau tanduran bawang lan aspek apa sing kudu dipikirake.

potong mrico

Mrico Piquillo

Kita ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerti babagan mrico piquillo, ciri lan budidaya kasebut.

dasi salad

Kapan lan kenapa dasi salad?

Kita nerangake kapan lan carane ngikat salad. Yen sampeyan pengin tunas berkembang luwih apik, ketik banjur temokake cara nggayuh.

apel gala kerajaan saya akeh

Apple gala kraton

Kita ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan apel gala kerajaan lan ciri khas kasebut. Sinau luwih lengkap babagan macem-macem iki ing kene.

Wortel minangka jinis sayuran oyot

Sayuran oyot

Sayuran oyot minangka tanduran khusus, gampang ditanam lan dirawat. Ketik kanggo ngerti dheweke.

Beras minangka sereal sing penting banget

Jinis pari

Ana pirang-pirang jinis beras apa? Mesthi sampeyan bakal ngerti sawetara, nanging wong liya bakal aneh, mula aja ragu-ragu mlebu lan ngerteni.

Ana macem-macem jinis klapa

Jinis klapa

Ana macem-macem jinis klapa lan kabeh duwe ciri khas. Ketik lan aja nganti lali kesempatan kanggo ketemu kabeh.

apu trocadero

Selada Trocadero

Kita ngandhani kanthi rinci babagan kabeh ciri, sifat, mupangat lan budidaya apu trocadero. Sinau luwih lengkap babagan macem-macem iki.

wiji wiji

Tanduran leeks

Ing artikel iki, sampeyan nyritakake kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan cara nandur bawang putih. Ngerti langkah demi langkah apa sing sampeyan butuhake.

kesuburan

Fertigasi

Ing artikel iki, kita ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan subur, ciri khas lan kaluwihan sing ana.

rong woh saka panen Carolina ing cabang

Reaper Carolina (Panen Karolina)

Panen ing Carolina minangka tanduran sing megah, kanthi nilai hias sing ora bisa ditolak lan uga ngasilake woh-wohan sing bisa dipangan. Ayo mlebu lan goleki !!

tomat Barbastro jambon

Tomat jambon

Kita ngandhani kabeh babagan macem-macem tomat jambon lan ciri khas. Sinau luwih lengkap babagan tomat kulit prawan sing misuwur.

carane nggawe kompos krasan alami

Cara nggawe kompos krasan

Kita pitutur marang kowe carane nggawe kompos krasan kanthi langkah demi langkah. Sinau apa sing kudu sampeyan gunakake lan kepiye supaya bisa ngasilake pupuk sing berkualitas.

budidaya brokoli

Brokoli tanduran

Ing artikel iki, kita nerangake tips paling apik kanggo sinau cara nandur brokoli. Sinau luwih lengkap ing kene

wilayah sing akeh

tani subsistensi

Kita ngandhani apa tetanèn subsisten lan ciri khas apa. Sinau luwih lengkap babagan kene.

eri abang batang

Eri abang

Ing artikel iki, kita nyritakake kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan eri abang lan tandurane. Sinau luwih lengkap babagan macem-macem iki.

nutup gambar sawetara cah ayu ing mangkuk kaca

Jinis kacang-kacangan

Apa sampeyan ngerti manawa ana luwih saka 40 jinis cah ayu? Ketik ing kene kanggo nemokake 5 jinis kacang umum sing paling populer.

ciri kubis

Jinis kubis

Kita mulang sampeyan babagan macem-macem jinis kubis sing paling misuwur lan digunakake ing gastronomi, uga khasiat nutrisi.

mrico garing

nora

Ing artikel iki, kita bakal ngandhani kabeh ciri, asal, budidaya lan pasugatan Señora. Sinau luwih lengkap babagan mrico iki.

Sorghum minangka ramuan sing penting banget

Sorghum (Sorghum)

Sorghum minangka ramuan sing tuwuh kanthi cepet lan penting banget kanggo panganan global. Ketik lan ngerti kabeh rahasia.

Pisang disimpen ing panggonan sing garing

Kapan gedhang dipanen

Kapan panen dipanen? Yen sampeyan pengin ngerti kapan wayah paling pas kanggo nglereni klompok tanduran, ketik banjur kita bakal mangsuli pitakon sampeyan.

waluh

Apa waluh iku woh utawa sayuran?

Apa sampeyan kepengin weruh yen waluh iku woh utawa sayuran? Ketik lan kita bakal ngandhani apa sing sejatine lan, Kajaba iku, kita bakal menehi sawetara tips babagan budidaya.

Ana macem-macem jinis tanduran woh

12 jinis tanduran woh

Apa sampeyan pengin nandur panganan dhewe? Ketik lan temokake 12 jinis tanduran woh sing bisa disimpen ing kebon utawa teras.

jinis wit anjir

Varietas utama wit ara

Temokake varietas utama wit anjir lan ciri khas kasebut. Ayo lan tandur ing kebon sampeyan supaya bisa dirasakake.

Saben musim ana macem-macem woh-wohan lan sayuran

Woh-wohan lan sayuran apa ing musim?

Apa sampeyan pengin ngerti apa woh-wohan lan sayuran ing musim, saben wulan? Banjur aja ragu-ragu: ketik lan sampeyan bisa kanthi gampang ngerteni.

Lolium rigidum

Lolium rigidum

Ing artikel iki, kita bakal nuduhake kabeh ciri, panggunaan lan budidaya lolium rigidum. Sinau luwih lengkap babagan kene.

Tomat rasane enak

5 jinis tomat utama

Bosen terus tuwuh jinis tomat sing padha? Ketik lan kita bakal mulang limang jinis tomat utama. Sampeyan mesthi tresna karo dheweke.

jinis lentil sing ana

Kabeh jinis lentil sing ana

Kita wis biasa mung mangan siji jinis lentil lan sampeyan ora ngerti kabeh. Apa sampeyan pengin ngerti kabeh jinis lentil?

tetanen pasar

Pertanian pasar

Kita ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan tetanen pasar lan ciri utamane. Sinau luwih lengkap babagan produksi ing kene.

jinis nigrum piper

mrico ireng

Ing kiriman iki, kita bakal ngandhani kabeh ciri, budidaya lan sifat Piper nigrum. Sinau luwih lengkap babagan tanduran mrico.

tani presisi

Pertanian tliti

Kita mulang sampeyan ing artikel iki babagan kabeh sing ana gandhengane karo pertanian presisi. Sinau luwih lengkap babagan teknologi pertanian iki.

Pertanian biodinamika

Pertanian biodinamika

Pertanian biodinamika kalebu jinis tetanen sing asale saka pertanian organik. Sinau luwih lengkap babagan ciri lan pentinge.

Kerusakan lemah

Kerusakan lemah

Kita ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan degradasi lemah lan cara kedadeyan. Sinau luwih lengkap babagan pengaruh negatif iki ing kene.

Pertanian regeneratif

Pertanian regeneratif

Sinau ing artikel iki apa tani regeneratif lan apa tujuan utamane. Sinau luwih lengkap babagan kene.

kebon karo arugula

Arugula pot

Apa sampeyan kepengin sinau cara nandur arugula ing pot supaya sampeyan bisa nyedhaki? Ketik banjur tututi saran supaya bisa entuk.

waluh sing paling umum ing ndhuwur kayu

Jinis Waluh

Apa sampeyan ngerti manawa ana macem-macem jinis labu sing sampeyan ora ngerti? Ketik ing kene supaya sampeyan bisa ngerti jinis sing paling populer lan dikonsumsi ing saindenging jagad.

Pertanian perkebunan

Pertanian perkebunan

Ing artikel iki, kita bakal menehi katrangan babagan tetanen perkebunan. Sinau luwih lengkap babagan produksi lan teknik sing digunakake.

Pertanian tradisional kanggo panen

Pertanian tradisional

Ing artikel iki, kita nyritakake babagan kabeh sing kudu sampeyan ngerti babagan pertanian tradisional lan ciri khas kasebut.

Katun minangka tanduran sing akeh ditandur

Budidaya katun

Katun minangka tanduran sing kalebu ing genus Gossypium. Saliyane duwe macem-macem piguna ing jagad tekstil, minangka tanduran hias banget.

kentang sing anyar dipetik saka kebon

Kentang akik: ciri

Kita pitutur marang kowe kabeh ciri, panggunaan lan cara nandur kentang akik. Sinau luwih lengkap babagan macem-macem kentang populer iki.

tetanèn intensif

tetanèn intensif

Kita ngandhani kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan pertanian intensif lan cara ngatur. Ngerteni tujuan produksi jinis iki.

Tanduran irigasi

Kita mulang sampeyan kabeh ciri, mupangat lan kekurangan pertanian irigasi. Sinau kabeh babagan kene.

Kentang Kennebec

Kentang Kennebec

Kita ngandhani kabeh ciri, panggunaan lan cara kanggo nandur kentang Kennebec. Sinau luwih lengkap babagan macem-macem kentang populer iki.

panen tomat sing optimal

Tomat optimal

Kita mulang sampeyan kabeh ciri, budidaya lan pangopènan macem-macem tomat sing optimal. Ngerti kabeh babagan tomat sing larang regane iki.

Ayam minangka kewan jembar bebas sing ngasilake pupuk mutu

Sipat pupuk pitik

Pupuk pitik utawa luwih misuwur minangka pupuk pitik yaiku pupuk sing akeh nutrisi sing bisa dipikolehi kanthi gampang. Mlebu

Pitangas, woh-wohan sing bisa dipangan

Pitanga care

Pitanga minangka wit shrub utawa wit cilik sing, sanajan asale tropis, tahan tahan es sing ngasilake woh-wohan sing apik banget. Ngerteni.

tomat pir kuning ing tray

Tomat pir kuning (Solanum lycopersicum)

Apa sampeyan seneng tomat lan duwe macem-macem jinis sing ditandur ing kebon sampeyan? Apa sampeyan ora kenal karo lycopersicum Solanum? Ketik banjur goleki !!

adaptasi lemah

Cara nandur jeruk

Ketik lan temokake cara cara tuwuh asem, tanduran sing cepet tuwuh sing ngasilake woh-wohan kanthi rasa sing nyenengake.

Actinidia chinensis minangka tanduran pendakian

Actinidia

Actinidia minangka jinis grumbulan lan wit anggur sing ngasilake kiwi sing populer. Apa sampeyan pengin ngerti cara ngurus dheweke? Mlebu

Taros ing piring

Dhaptar jeneng umbi sing bisa dipangan

Apa sampeyan pengin ngerti jeneng umbi sing bisa dipangan kanggo nyiyapake piring sing enak? Yen mangkono, bukak lan tulis sing ora kudu ilang saka pawon sampeyan.

Tanduran kanthi larik menarik kanggo tanduran sing tuwuh

Apa biji langsung?

Posting iki nerangake apa sing nyebar, ciri utamane lan kaluwihan sing ana ing pertanian. Apa sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan iki?

Pertanian ekstensif Spanyol

Pertanian sing jembar

Kita ngandhani kanthi rinci babagan kabeh ciri, kaluwihan lan tanduran pertanian sing jembar. Sinau luwih lengkap babagan kene.

Kentang kudu disiram asring banget

Nalika ngombe kentang

Apa sampeyan ngerti kapan kudu ngombe kentang? Yen sampeyan ora mangu-mangu lan kepengin entuk kinerja sing luwih apik, ketik banjur kita bakal nerangake kabeh sing kudu sampeyan ngerti.

Tomat minangka tanduran sing nyiram banyu

Kapan lan cara ngombe tomat

Apa sampeyan ngerti kapan lan cara ngombe tomat? Yen sampeyan pengin duwe tetanduran sing cukup banyu, bukak lan golek apa sing kudu ditindakake supaya bisa nggayuh.

Woh Icaco

Icaco (Chrysobalanus icaco)

Yen sampeyan manggon ing wilayah sing ora ana frost lan sampeyan pengin grumbulan sing ngasilake woh-wohan sing bisa dipangan, bukak lan temokake icaco. Sampeyan bakal seneng;)

Woh-wohan lan sayuran

Jinis sayuran

Ing artikel kasebut, sampeyan bakal nemokake jinis sayuran apa wae miturut macem-macem klasifikasi lan sifat sing ana.

Godhong abrit

Apik apu

Ing kiriman iki, kita bakal ngandhani kabeh ciri, sifat, lan budidaya aptu wonder. Ketik ing kene kanggo ngerti luwih lengkap.

Ireng truffle (Tuber melanosporum)

Ketik banjur temokake Tuber melanosporum utawa truffle ireng, salah sawijining panganan sing paling larang ing donya. Sinau kabeh babagan dheweke ing kene!

Ciri khas tomat marmande

Tomat Marmande

Ing artikel iki, kita bakal nerangake apa ciri khas tomat marmande, uga panggunaan lan cara tuwuh. Sinau luwih lengkap babagan macem-macem iki ing kene.

kentang lan tomat kanggo gawe panganan

Kentang Monalisa: ciri

Apa sampeyan pengin ngerti kepiye sampeyan bisa ngrasakake kabeh rasa kentang Monalisa? Mlebu lan tututi saran kita, sampeyan ora bakal getun!

mrico serrano ing meja

Chili serrano (Capsicum annuum)

Mrica serrano minangka tanduran sing megah, kanthi nilai hias sing ora bisa ditolak lan uga ngasilake woh-wohan sing bisa dipangan. Ayo mlebu lan goleki !!

spesimen tomat jantung daging sapi

Tomat jantung daging sapi

Ing kiriman iki, kita nuduhake apa ciri khas tomat jantung daging sapi lan cara nandur ing omah. Sinau luwih lengkap ing kene

Dina iki kita bakal ngobrol babagan macem-macem apel sing kondhang asal Kanada.  Iki yaiku babagan apel pippin.  Apel kasebut muncul saka macem-macem pil ing spesies liyane.  Bukti kasebut pancen durung dingerteni nanging iki minangka paritas sing cukup lawas sing wis kacathet kanthi sejarah wiwit wiwitan abad kaping XNUMX.  Konsumsi iki diwatesi mung ing Eropa, utamane ing Italia, Spanyol, Jerman lan Prancis, lan Prancis lan Italia dadi produsen utama negara kasebut.  Ing artikel iki, kita bakal ngomong apa ciri khas apel pippin lan kepiye cara tuwuh.  Karakteristik utama Woh iki duwe warna ijo coklat lan kabeh permukaan woh wis russeting.  Russeting ora liya minangka jinis kulit khusus sing rada kasar lan kanthi warna umume beda-beda ing antarane coklat kehijauan lan coklat kuning utawa abu-abu semu abang.  Iki nduweni tekstur sing nuduhake kepiye apel duwe film gabus sing lancip.  Wujude apel ora teratur banget lan daginge nduweni tekstur putih sing kandel nanging ora jus banget.  Yen sampeyan cokotan, umume tekstur sing tegang nanging mealy.  Yaiku apel kanthi ukuran sedheng, bentuk rata lan asimetris.  Sanajan duwe tekstur sing subur, nanging cukup jus lan gondho.  Sing paling nggumunake babagan macem-macem apel iki yaiku rasa sing dicampur manis lan ora nguntungke.  Lan nalika panen duwe rasa sing luwih asam, nalika pirang-pirang dina sawise panen, dadi luwih legi.  Macem-macem jinis iki duwe ciri khas klimakteristik.  Yaiku, proses mateng terus sawise panen.  Mula, rasane ganti dadi luwih asem dadi luwih legi nalika dina sawise panen.  Supaya kahanane tetep kondhang, umume digunakake kanggo nyelehake ing atmosfer sing dikontrol karo oksigen lan karbon dioksida.  Kanthi cara iki, modulasi bakal mandheg lan bakal bisa njaga kateguhan lan kaasaman sing ana nalika panen lan bisa uga bosok bisa dihindari.  Ana sing ngreksa ing kahanan alami supaya tetep diwasa lan ningkatake kondisine.  Amarga alam, sampeyan bisa ndeleng kepriye kulit kerut, ilang banyu lan asam, nanging dadi luwih legi lan gondho kanggo tujuan liyane.  Apel Pippin kurang dibukak nalika diwasa ing wit lan luwih dijaga luwih dawa tinimbang macem-macem warna abu-abu Pippin.  Milih apel pippin Nalika apel dipilih saka wit kasebut mesthine kudu garing.  Sampeyan kudu nyopot supaya bisa langsung dikonsumsi utawa kabeh sing ora duwe kulit utuh lan sehat.  Sampeyan kudu ngati-ati supaya bisa ditabrak lan diselehake ing nampan kayu kanthi kertas sing kandel ing sisih ngisor.  Sawise disimpen ing gudang, dicoba manawa ora ana sinar srengenge langsung, kanthi asor sithik lan suhu sing asik banget.  Mangkene carane njaga karakteristik tanpa masalah nganti adol lan distribusi.  Saka wektu ke wektu, yen busuk sing biasane kena pengaruh jamur, bintik biru, bintik ireng lan Penicillium dicenthang lan dicopot.  Iki minangka apel sing cocog kanggo mangan seger nalika lagi wae nyambung.  Kanggo sawetara bocah, bisa uga katon asam banget lan bisa uga ora cocog kanggo dipanggang saiki.  Nanging, nalika wis diwasa luwih gedhe lan dadi luwih manis yen duwe papan sing apik ing gula-gula.  Asam diukur ing gram asam malat.  Asam iki ilang amarga apel masak ing kahanan alam.  Ing kahanan konservasi sing kasebut ing ndhuwur, dheweke disimpen kaya diklumpukake wiwit dawa anggone bisa diklumpukake.  Trik sing ditinggalake kanggo milih apel pippin putih yaiku milih sing kuning sing duwe kulit rada kisut sing nuduhake banyu sing ilang.  Apel iki bakal mateng kanggo nambah rasa lan aroma lan rasa legi bakal luwih konsentrasi.  Sawetara wilayah kudu duwe plating abang.  Penanaman apel Pippin Kanggo miwiti tetanduran wit apel kanthi macem-macem iki, sing pertama kudu golek kebon kanthi orientasi sisih kidul luwih.  Siji-sijine perkara sing dibutuhake ing babagan lokasi yaiku paling dhuwur ing antarane 450 nganti 600 meter ing ndhuwur permukaan laut.  Lemah kasebut kudu ana alluvial, yaiku kanthi bahan pembawa kali sing balung lan saluran pembuangane apik saengga wit ora nandhang lara nalika banyu irigasi akumulasi.  Iki wis ngandhani yen frekuensi irigasi lan jumlah kasebut kudu diatur supaya ora nyebabake panyimpenan banyu.  PH lemah kudu ana ing antarane 5,5 lan 7.  Apel pippin duwe vegetasi sing kuat, mula kita ora kudu nandur ing palung sing biasane lemah banget lan ing lemah lempung amarga bakal menehi wit luwih semangat.  Semakin akeh semangat saka wit, mula bakal sithik produksi.  Sampeyan kudu milih sistem latihan kanggo tanduran apel.  Bingkai tanduran biasane 4,50 meter ing antarane larik lan baris lan 2,70 meter ing antarane wit-witan.  Pangopènan lemah kudu ditutupi suket ing tengah dalan supaya ora ana erosi lemah sing gedhe banget.  Disaranake nggunakake herbisida kontak sing ora ana sisa ing baris.  Kanthi tanduran kasebut ana ing saurutan, kita njamin manawa mikroorganisme lan kewan ing lemah duwe lingkungan sing ideal kanggo urip.  Kajaba iku, kita entuk erosi kanthi banyu bakal nol.  Dene kanggo ngilekake banyu, sing paling disaranake yaiku tetes subur.  Pupuk ditambahake ing banyu, sing ndadekake kontaminasi ing lemah bisa ilang.

Apel Pippin

Kita nuduhake kabeh ciri, panggunaan lan cara tetanduran apel pippin. Iki minangka macem-macem apel sing kondhang. Sinau luwih lengkap ing kene!

Cabe mutiara ireng (Capsicum annuum)

Chili Perla Negra minangka kultivar sing apik banget, kanthi nilai hias sing ora bisa ditolak lan uga ngasilake woh-wohan sing bisa dipangan. Ngerteni.

medicago sativa

Tanduran Alfalfa

Kita nerangake apa indikasi budidaya alfalfa, uga panggunaan lan asal mula. Sinau luwih lengkap babagan panen iki ing kene.

gandum

Tanduran gandum

Ing artikel iki, kita nerangake kabeh syarat sing dibutuhake kanggo budidaya kebutuhan gandum. Ketik ing kene kanggo sinau babagan iki.

Avena sativa

Avena

Ing artikel iki, sampeyan bisa nemokake informasi babagan gandum sing tuwuh. Kita ngandhani kanthi rinci babagan cara tuwuh lan apa sing kudu dipikirake.

beda bawang gedhe lan cilik ing meja

Jinis bawang bombay

Temokake macem-macem jinis bawang sing ana, ciri lan panggunaane. Dheweke bakal mbantu banget ing pawon. Ayo mlebu lan goleki.

Tanduran tomat gampang diurus

solanum

Solanum minangka tanduran sing bisa ditandur ing kebon lan ing kebon, uga ing pot. Ketik banjur temokake kepiye carane ngurus awake dhewe.

Sayuran minangka tanduran sing bisa dipangan

Sayuran, dening kulawarga

Apa sampeyan nemoni masalah nalika crita babagan kulawarga sayuran sing beda-beda? Aja padha sumelang! Saiki bakal luwih gampang kanggo sampeyan ngenali. Mlebu;)

saben kuping jagung kanthi warna beda-beda

Jagung Werna (Permata Kaca)

Ketik lan temokake kabeh ciri, perawatan, tanduran, hama lan panggunaan jagung warna. Ngenteni apa maneh? Sampeyan bakal kaget.

Woh-wohan saka Musa balbisiana

Pisang lanang (Musa balbisiana)

Yen sampeyan seneng wit gedhang sing ora biasa, aja ragu-ragu mlebu lan ketemu karo gedhang jantan, tanduran sing bakal menehi tropis ing kebon utawa kebon.

Lettuce ing kebon sayuran

Kepiye cara nandur salad?

Apa sampeyan pengin ngerti cara nandur salad? Temokake macem-macem cara kanggo nyedhiyakake, ing kebon lan pot. Aja nganti lali.

Tampilan tanduran melon

Melon (Cucumis melo)

Yen sampeyan seneng ngrasakake irisan melon lan seneng ditanam ing kebon utawa teras, mlebu lan goleki kepiye carane bisa entuk;)

woh-wohan sing rada langka lan ora biasa diarani Solanum muricatum

Melon pir (Solanum muricatum)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya lan panggunaan woh pir lemon supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Asparagus

Asparagus

Ing artikel iki, kita nerangake kanthi rinci babagan ciri lan budidaya asparagus. Ketik ing kene lan ngerti macem-macem jinis sing paling penting.

Tambalan sayuran

Kepiye rotasi patang taun?

Apa sampeyan pengin ngerti apa sing kalebu rotasi patang taun, mula nggunakake lahan pertanian luwih apik? Ya, aja nganti kliwat artikel iki. Mlebu;)

Lobak bisa dipangan

Lobak (Raphanus sativus)

Lobak gampang banget tuwuh lan, Kajaba iku, bisa dadi kanca kesehatan sing paling apik. Ketik banjur temokake cara nggunakake kauntungan kasebut.

tandan ijo turnip ing njero kothak

Apa sayur-sayuran turnip?

Apa sampeyan ngerti manawa sayur-sayuran turnip minangka panganan sing akeh mupangat kanggo kesehatan, amarga duwe vitamin lan zat besi? Dheweke uga enak, coba wae.

gambar labu jeruk sing godhong gedhe

Citron squash (Cucurbita ficifolia)

Apa sampeyan pengin ngerti karakteristik, perawatan, budidaya, asal lan Citron Gourd supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Passiflora edulis ngasilake woh-wohan sing bisa dipangan

Woh gairah (Passiflora edulis)

Yen sampeyan minangka salah sawijining wong sing golek tanduran sing migunani banget, lan yen sampeyan uga manggon ing wilayah sing anget, bukak lan golek woh-wohan sing semangat. Sampeyan bakal seneng;)

Truffle putih

Truffle putih

Kita nerangake kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan truffle putih. Iki dianggep minangka panganan enak sing larang banget ing saindenging jagad. Sinau kabeh babagan dheweke ing kene.

Jagung biru

Jagung biru (Zea mays)

Apa sampeyan wis krungu jagung biru? Ing Amerika Latin umume, nanging ing saindenging jagad ... angel banget ...

Kentang Cina

Kentang Cina (Sechium edule)

Apa sampeyan pengin ngerti kepiye sampeyan bisa ngrasakake rasa kentang Cina? Ketik banjur tututi saran supaya sukses ing budidaya.

Tunas wortel

Kepiye cara nandur wortel?

Sinau babagan cara nandur wortel kanthi langkah lan apa sing kudu sampeyan gunakake paling apik ing musim iki. Aja nganti lali.

papak putih ing papan kayu

Papak gabungan (Allium neapolitanum)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, asal, budidaya lan mupangate Allium neapolitanum supaya bisa nandur ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Mangga minangka woh sing enak

Apa sing diarani woh-wohan tropis?

Ketik kanggo nemokake woh-wohan tropis sing paling populer lan tanduran sing asale. Uga goleki manawa sampeyan bisa nandur ing kebon sampeyan.

stroberi putih lan abang ing kranjang

Stroberi putih (Fragaria x ananassa)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, budidaya, mupangat, asale, lan hama stroberi putih supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Tampilan tomat robin

Apa ciri lan budidaya tomat robin?

Tomat robin minangka salah sawijining jinis tomat sing paling produktif lan paling apik sing ana. Temokake cara kanggo nandur ing kebon utawa teras.

Legume saka tanduran veneer

Veneers (Vigna unguiculata)

Ayo lan wani tuwuh hortikultur sing ora dingerteni: veneer, tanduran jamu sing sugih serat lan mineral sing bakal menehi sampeyan rasa seneng.

Gobis kanthi godhong sing mbukak

Brassicaceae (Brassicaceae)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, budidaya lan perawatan kulawarga Brasicaceae tetanduran supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Kembang escorzonera kuning

Scorzonera (Scorzonera hispanica)

Apa sampeyan ngerti manawa ana ramuan sing bisa dipangan lan obat sing bisa ditanam ing kebon lan ing pot? Jenengé escorzonera. Ketik banjur temokake :)

Woh Kiwano

Cucumis metuliferus

Temokake cara tetanduran Cucumis metuliferus, tanduran sing ngasilake kiwano, sawijining woh sing kepengin weruh, saliyane bisa dipangan, minangka hiasan.

solanaceas lan sifat-sifate

Properti lan mupangate nighthades

Ana keraguan ing masarakat babagan apa nighthades beracun lan ora sehat kanggo kesehatan. Temokake kasunyatan babagan prekara iki ing kiriman iki.

mulsa kanggo lemah

Mulch

Mulch minangka pupuk organik alami sing digunakake kanggo ningkatake kualitas lemah lan akeh aspek liyane. Sinau kabeh babagan kene.

jinis apu

Jinis salad lan sifat-sifate

Ing artikel iki, sampeyan bakal bisa ngerti sawetara jinis salad lan sifat sing paling akeh digunakake kanggo awak kita. Ayo mlebu lan goleki kabeh.

Kembang ampeloprasum Allium yaiku jambon

allium ampeloprasum

Ketik lan ngerti kabeh babagan Allium ampeloprasum, tanduran hortikultura sing menarik banget sing bisa sampeyan lakoni ing kebon utawa ing pot.

Sorrel minangka ramuan sing apik banget kanggo tuwuh

Sorrel (Rumex acetosa)

Sorrel utawa Rumex acetosa minangka ramuan umum ing Eropa, nanging uga salah sawijining ramuan sing paling apik. Temokake apa panggunaan lan properti sing ana.

woh melon pait

Melon pahit (Momordica charantia)

Bitter melon (Momordica charantia) minangka woh tropis sing dikonsumsi ing pirang-pirang negara. Sinau babagan carane tuwuh ing artikel iki.

Ndeleng serriola Lactuca

lactuca serriola

Iki minangka ramuan umum ing lurung-lurung lan ing papan sing amba, nanging duwe panggunaan sing apik banget. Jeneng kasebut Lactuca serriola, lan saiki sampeyan wenehake ing kene.

ROOT jahe, temokake cara nandur

Asal-Usul Jahe lan apa Gunaane?

Apa sampeyan nate ngerti apa asale saka jahe? Ana akeh keraguan babagan iki, mula kita bakal mangsuli pitakon sampeyan. Mlebu;)

Manihot esculenta

Apa yucca?

Yen sampeyan kepengin weruh apa yucca, mlebu lan kita bakal ngandhani macem-macem jinis tanduran sing dikenal kanthi jeneng kasebut lan panggunaan apa.

Wiji waluh

Kepiye cara nyebar wiji waluh?

Apa sampeyan pengin ngerti babagan nandur wiji waluh? Yen mangkono, aja ragu-ragu ngetik lan tindakake langkah-langkah sing bakal ngidini sampeyan nambah.

granadilla

Delima Cina (Passiflora ligularis)

Apa sampeyan nggolek pendaki kanggo nutupi tembok sing sampeyan ora seneng? Ketik lan temokake delima Cina, sing uga bakal menehi woh-wohan sing bisa dipangan.

Bawang Putih

Bawang putih digunakake ing kebon

Ketik banjur temokake apa gunane papak ing kebon. Panganggone apik banget lan efektif banget, sing bakal mbantu sampeyan nglindhungi tanduran. ;)

Griya ijo kanggo kebon

Cara nyiyapake kebon kanggo musim salju

Apa sampeyan ngerti cara nyiyapake kebon kanggo musim salju? Yen sampeyan ora mangu-mangu, ketik banjur dakcritakake kabeh sing kudu sampeyan lakoni kanggo ngrasakake kanthi lengkap.

colocasia esculenta

Taro (Colocasia esculenta)

Taro minangka tanduran sing bisa dimakan sing apik banget, amarga uga dekorasi banget lan gampang dirawat. Ketik lan ngerti kabeh rahasia.

labu oranye bunder ing rak

Squash (Cucurbita maxima)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, penyakit, hama lan budidaya labu utawa labu supaya bisa dilebokake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

caigua

Caigua (Cyclanthera pedata)

Ciauga (Cyclanthera pedata) minangka tanduran sing akeh dikonsumsi kanggo properti sing apik. Sinau ciri lan budidaya ing kene.

Trikatuka bawang bombay

Penyakit bawang

Apa sampeyan pengin ngerti apa penyakit bawang kasebut? Yen mangkono, aja ragu-ragu: mlebu lan kita uga bakal menehi katrangan babagan cara perawatan kasebut.

Wiji wijen

Wijen (Sesamum petunjuk)

Wijen minangka ramuan sing menarik banget, amarga minyak sing digunakake ing gastronomi diekstrak saka wiji kasebut. Ketik banjur temokake cara kanggo tuwuh.

pipa

Piparras: kabeh babagan

Piparras minangka lombok sing ditandur ing Negara Basque lan ora panas. Apa sampeyan pengin ngerti kabeh babagan dheweke?

carane tuwuh nopales

Cara nandur nopales

Ing kiriman sampeyan bisa sinau cara tuwuh nopales saka rong teknik: wiji utawa potongan. Apa sampeyan pengin sinau babagan iki?

Kacang polong minangka panen utamane ing iklim sedheng lan lembab

Varietas kacang polong

Apa sampeyan pengin ngerti macem-macem jinis kacang polong sing ana sing bisa ditandur ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Woh saka papaya Carica

Cara nandur pepaya

Apa sampeyan pengin duwe salinan pepaya Carica? Ketik lan kita bakal ngandhani kabeh langkah sing kudu sampeyan tindakake. Sinau babagan cara tuwuh pepaya.

Lettuce

Sayuran tuwuh ing njero omah

Apa sampeyan pengin ngerti apa sayuran sing paling apik ing njero ruangan? Yen sampeyan pengin nikmati rasa asli saka tanduran ing omah, bukak!

Cara nggawe kebon sayuran

Cara nggawe kebon sayuran

Sinau babagan cara nggawe kebon kanthi langkah ing kene. Ngerti kabeh tips sing dibutuhake kanggo nindakake lan miwiti tuwuh.

Alficoz

Alficoz (Cucumis melo flexuosus)

Alficoz (Cucumis melo flexuosus) kalebu genus sing padha karo melon lan timun. Temokake kabeh sing ana gandhengane karo sayuran iki.

Mentha x piperita

Napa tanduran mint ing kebon

Napa tanduran mint ing kebon? Yen sampeyan pengin ngerti apa mupangate bisa ngasilake tanduran hortikultura, ketik banjur temokake.

Taman sayuran ing kebon

Apa sing diarani taman kutha?

Apa sampeyan pengin ngerti apa taman kutha lan jinis apa ing kana? Ya, ketik banjur sampeyan bakal nemokake asale. Aja nganti lali. ;)

Orchard ing Spanyol

Perawatan taman ing musim gugur

Kita ngandhani apa sing ngurus taman ing musim gugur. Mlebu lan temokake apa sing kudu ditindakake sajrone wulan kasebut ing papan sing disenengi.

Woh-wohan saka jeruk nipis

limequat

Limequat minangka jeruk penasaran sing ukurane cilik, nanging jus gedhe. Temokake kabeh panggunaan lan cara kanggo tuwuh.

Jamur thistle minangka salah sawijining jinis jamur sing bisa dipangan sing ana ing Sierra Espuña.

Jamur duri (Pleurotus eryngii)

Jamur eri utawa Pleurotus eryngii, minangka jamur sing bisa dipangan sing bisa ditanam ing kebon kita dhewe. Ketik banjur temokake kepiye.

Stroberi ing tanduran

Cara nandur stroberi?

Ketik banjur temokake cara nandur stroberi kanthi selangkah kanggo entuk tanduran sing sehat lan bermutu. Aja kantun kesempatan kanggo nikmati rasa asli.

Bawang Putih

Cara ngreksa bawang putih

Kepiye cara supaya bawang putih luwih suwe? Yen sampeyan pengin ngerti, aja ragu-ragu: mlebu lan kita bakal menehi katrangan supaya bisa disimpen sajrone rong wulan.

piye carane beku kacang

Kepiye kacang ijo dibeku?

Ana wong sing duwe kebon ing omah lan pengin beku apa sing wis dipanen kanggo dinikmati sajrone taun lan liya-liyane, Yen sampeyan duwe musim kacang ing kebon sampeyan lan sampeyan ora ngerti apa sing bakal ditindakake, apike yaiku beku. Temokake carane nggawe.

Tagarnine

Tagarnines (Scolymus hispanicus)

Tagarninas wis dianggep kaya suket. Nanging, tanduran kasebut minangka tanduran sing apik banget kanthi sifat obat. Sinau kabeh babagan kene.

mbanyoni kanthi otomatis minangka cara paling apik kanggo nyuplai banyu menyang kabeh kebon.

Apa sing dibutuhake kanggo nggawe sistem irigasi otomatis?

Sampeyan ora bisa duwe pekarangan ijo tanpa banyu. Sawetara panggonan cukup beruntung nampa banyu udan sing dibutuhake, sisane, ngilekake banyu Yen sampeyan pengin nikmati rumput ing kebon utawa duwe sayuran sing paling apik, sing paling apik yaiku nggawe sistem irigasi kanthi otomatis.