iklan
Wiji minangka bagéan saka woh lan ngasilake tanduran sing anyar

Apa wiji

Ing sawetara titik ing urip kita, kita bakal weruh utawa malah ngrasakake sawetara wiji sayuran, kayata pipa, walnuts, ...