Kembang Camellia katon ing musim semi

Nalika camellia mekar?

Apa sampeyan duwe keraguan babagan kapan camellia mekar? Apa sampeyan kuwatir yen ora ngerti apa sing kudu ditindakake supaya bisa ngasilake maneh? Ayo mlebu lan kita bakal nulungi sampeyan.

magnolia mekar ing musim semi

Nalika magnolia mekar?

Ketik lan kita bakal menehi pitutur marang kowe nalika magnolia mekar, lan faktor apa sing mengaruhi kembange supaya sampeyan ngerti carane ngurus.

kacang almond

Cara ngrawat wit almond

Kita pitutur marang kowe langkah demi langkah carane ngurus wit almond. Sinau tips lan trik sing paling apik ing kene.

wit udan

wit udan

Kita pitutur marang kowe apa ciri utama wit tadah udan lan sawetara conto sing paling misuwur.

Putih minangka warna sing paling umum

Apa warna magnolia sing paling umum?

Apa sampeyan pengin ngerti apa warna magnolia sing paling umum? Ketik lan kita bakal pitutur marang kowe, ora mung apa iku, nanging apa varieties duwe.

Plumeria bisa dadi pot

Perawatan Plumeria Pot

Apa sampeyan duwe plumeria pot lan pengin sinau carane ngurus kanthi cara sing paling apik? Ketik kene lan kita bakal pitutur marang kowe carane nindakaken.

Maple Jepang minangka wit kanthi sawetara oyod.

10 wit kanthi oyot sithik

Nggolek wit kanthi oyod cilik? Yen sampeyan pengin nyelehake siji nanging ora pengin kuwatir babagan sistem oyot, ana 10 saran.

Lilac bisa disimpen ing pot

Perawatan Lilac Pot

Apa sampeyan mikir duwe lilac ing pot? Temokake ing kene perawatan sing kudu diwenehake supaya padha ayu ing saindhenging taun.

taxus baccata fastigiata

Taxus baccata fastigiata

Kita pitutur marang kowe kabeh sing perlu kanggo ngerti bab Taxus baccata fastigiata lan ciri. Sinau luwih lengkap babagan kene.

Eucalyptus gunnii: care

Eucalyptus gunnii: care

Apa sampeyan ngerti babagan Eucalyptus gunnii lan perawatan? Temokake kabeh sing dibutuhake wit godhong biru iki kanggo urip kanthi seneng ing kebon sampeyan

Godhong magnolia tiba amarga macem-macem alasan

Napa godhong magnolia tiba?

Yen sampeyan pengin ngerti kenapa godhong magnolia tiba lan apa sing kudu ditindakake supaya ora entek, aja ragu-ragu mlebu.

Nalika laurel dipangkas?

Nalika laurel dipangkas?

Apa sampeyan pengin ngerti kapan laurel dipangkas? Lan kepiye carane ngaktifake ing pangembangane? Ngerti kabeh rincian pruning saka laurel.

Godhong teluk sing garing kudu disimpen ing segel kedap udara.

Carane garing godhong salam

Ora ngerti carane garing godhong salam? Ing kene kita nerangake carane nindakake lan cara ngreksa supaya bisa njupuk kauntungan saka tanduran aromatik iki.

Abelia floribunda: care

Abelia floribunda: care

Apa sampeyan ngerti babagan Abelia floribunda lan perawatane? Ing kene sampeyan bakal nemokake kabeh sing kudu sampeyan kontrol supaya taman sampeyan sehat lan apik.

Dracaena minangka tanduran sing jarang dipotong

Carane prune dracaena?

Apa sampeyan pengin sinau babagan prune dracaena? Lan kanggo nggawe cuttings saka iku? Banjur ketik kene lan kita bakal pitutur marang kowe carane iku rampung.

Wit eucalyptus minangka wit sing cepet tuwuh

jinis eucalyptus

Ketik ing kene kanggo sinau babagan jinis eucalyptus sing paling populer lan dibudidayakake: temokake karakteristik lan resistensi kanggo kadhemen.

Woh elm iku samara

Apa woh elm?

Apa sampeyan pengin ngerti woh apa elm? Kene kita pitutur marang kowe! Kajaba iku, kita bakal ngomong sethithik babagan wit sing megah iki lan panggunaane.

Pot Euonymus japonicus

Euonymus japonicus ngrawat ing pot

Apa sampeyan duwe Euonymus japonicus ing pot nanging sampeyan ora ngerti carane ngurus? Aja kuwatir, kita menehi kunci supaya awet nganti pirang-pirang taun.

Nalika prune loquat

Nalika prune loquat

Apa sampeyan pengin ngerti kapan kudu prune loquat? Ngerti wektu paling apik kanggo nindakake lan jinis pruning sing bisa ditindakake.

Nerium oleander: care

Nerium oleander: care

Apa sampeyan pengin ngerti apa Nerium oleander lan perawatan? Oleander iki, utawa laurel jambon, minangka salah sawijining semak sing paling misuwur. Temokake!

Hydrangea serrata minangka semak

Hydrangea gunung (Hydrangea serrata)

Apa sampeyan wis krungu babagan Hydrangea serrata? Yen sampeyan kepengin weruh kabeh babagan hydrangea sing paling tahan kadhemen, aja ragu-ragu mlebu.

Nalika lady of night pruned

Nalika lady of night pruned

Apa sampeyan ngerti nalika wanita ing wayah wengi dipangkas? Lan kepiye carane kudu ditindakake? Temokake pandhuan iki kanggo ngerti langkah-langkah sing kudu ditindakake lan kapan kudu ditindakake

wit jupiter pot

Perawatan Pohon Jupiter Pot

Apa sampeyan pengin ngerti carane ngrawat wit Jupiter ing pot? Ing kene kita ninggalake sampeyan perawatan khusus supaya bisa tahan nganti pirang-pirang taun sing sehat.

Kembang akasia warnane kuning

Kepiye kembang akasia?

Kembang akasia thukul kanthi cuaca sing apik, sanajan kadhangkala bisa katon sadurunge, lan uga…

Betula nana iku wit kurcaci

Dwarf birch (Betula nana)

Yen sampeyan pengin ngerti kabeh babagan Betula nana utawa birch kerdil, ciri lan perawatane, aja ragu-ragu mlebu ing kene.

Buxus sempervirens: care

Buxus sempervirens: care

Apa sampeyan ngerti babagan Buxus sempervirens lan perawatan? Temokake kabeh sing perlu dieling-eling supaya tansah seneng lan berkembang.

Ficus elastica: perawatan

Ficus elastica: perawatan

Apa sampeyan ngerti babagan ficus elastis lan perawatan? Temokake kabeh sing sampeyan butuhake supaya bisa berkembang kanthi apik lan menehi penampilan sing paling apik.

Woh-wohan saka wit stroberi diklumpukake ing musim gugur

Apa gunane woh wit stroberi?

Apa sampeyan ngerti yen woh stroberi minangka obat? Ketik kene kanggo ngerti kabeh rahasia lan uga ngerti carane nyebar.

Sycamore minangka wit gedhe

Apa bisa tuwuh sycamore ing Spanyol?

Apa sampeyan pengin duwe sycamore ing Spanyol nanging sampeyan ragu apa bisa tuwuh utawa ora? Teka lan kita bakal pitutur marang kowe yen iku worth duwe.

tanduran hydrangea

Ngendi lan carane nandur hydrangea

Apa sampeyan pengin nandur hydrangea nanging ora ngerti ing ngendi lan kepiye carane? Mesthine informasi iki bakal mbantu sampeyan nindakake kanthi sukses. Temokake!

Rhododendron minangka semak sing gampang tuwuh.

Rhododendron: care

Ketik ngerti kabeh care sing rhododendron perlu, apa iku arep ing pot utawa ing Taman.

Ana wit teduh sing apik banget

Wit iyub-iyub sing ora uwuh

Nggolek wit teduh sing ora nggawe kekacoan? Ketik kene lan temokake dhaptar kita. Aja kantun kesempatan kanggo duwe taman sing sampurna.

Moringa ing Spanyol minangka tanduran sing nuntut

Apa bisa tuwuh moringa ing Spanyol?

Apa sampeyan pengin ngerti yen moringa bisa ditanam ing Spanyol? Aja ngenteni maneh: ketik lan kita bakal nerangake kabeh sing sampeyan kudu ngerti.

dahlia imperialis

dahlia imperialis

Temokake kaya apa imperialis Dahlia, ciri apa sing ditemtokake, perawatan sing dibutuhake lan sawetara penasaran babagan tanduran kasebut.

Albulia julibrissin minangka wit kanthi kembang wungu

wit oyod non-invasif

Nggolek wit oyod non-invasif? Ketik kene lan temokake 10 spesies sing bisa tuwuh ing kebon cilik lan / utawa cedhak karo omah.

Sampeyan kudu ngerti carane milih wit kanggo taman

Cara milih wit kanggo taman?

Temokake carane milih wit-witan ing taman lan kanthi mangkono njaluk bener pisanan. Ketik lan sampeyan bakal weruh carane iku luwih gampang saka misale jek.

Nalika camellias dipangkas?

Nalika camellias dipangkas?

Apa sampeyan pengin ngerti kapan camelia dipangkas? Temokake jinis pruning sing sampeyan duwe, kapan kudu ditindakake lan carane nindakake kanggo ningkatake kesehatan.

Bisa uga duwe wit maple Jepang

Carane duwe wit maple Jepang?

Apa sampeyan ngimpi duwe wit maple Jepang? Ketik ing kene lan kita bakal ngandhani apa sing kudu sampeyan lakoni kanggo nggawe tanduran sampeyan dadi wit sing apik.

callistemon pot

Perawatan Callistemon Pot

Apa sampeyan pengin duwe callistemon pot nanging ora ngerti perawatan apa sing dibutuhake? Aja kuwatir, kita bakal ngandhani babagan kabutuhan tanduran iki.

Eri lan godhong saka Acacia karoo

Akasia Prickly (Acacia horrida)

Apa sampeyan ngerti Akasia prickly? Apa sampeyan ngerti apa perawatan sing dibutuhake grumbulan eri iki? Lan panggunaan akasia Afrika? Temokake wong-wong mau.

Magnolia bisa disimpen ing pot

Perawatan Pohon Magnolia Pot

Ketik lan kita bakal pitutur marang kowe apa care magnolia potted. Temokake carane duwe wit sing apik iki ing pekarangan sampeyan.

carane prune oleander

Cara ngethok Oleander

Ora ngerti carane prune oleander? We menehi sampeyan tombol lan kabeh sing perlu kanggo njupuk menyang akun kanggo nindakake sing paling apik kanggo grumbulan

Carane prune tanduran pipe cleaner

Carane prune tanduran pipe cleaner

Apa sampeyan ngerti carane tanduran pembersih pipa dipotong? Ing kene kita nerangake carane sampeyan kudu nindakake, nalika nindakake lan trik sing paling apik.

Photinia red robin care

Photinia abang robin: care

Apa sampeyan ngerti robin abang Photinia lan perawatan sing dibutuhake? Temokake kaya apa grumbulan abang iki lan carane nyimpen ing kebon utawa ing pot.

Wit-witan sing bengkong iku apik tenan

Wit tortuous: asal lan jinis

Apa sampeyan ngerti yen ana wit tortuous sing duwe batang lan / utawa cabang sing bentuke aneh banget? Ketik lan ketemu wong-wong mau.

Eucalyptus cinerea

Eucalyptus cinerea

Temokake Eucalyptus cinerea, wit sing tahan banget lan gampang dijaga sing bisa diduweni ing pot utawa ing kebon sampeyan kanthi srengenge.

Poinsettia gampang ditransplantasikan

Cara transplantasi poinsettia

Nalika lan carane transplantasi poinsettia? Yen sampeyan pengin tanduran sampeyan tuwuh sehat, ketik lan tindakake langkah-langkah sing dituduhake.

kelet mabuk: care

kelet mabuk: care

Apa sampeyan krungu babagan Drunken Stick? Iki minangka jinis wit sing bentuke aneh. Temokake apa tongkat mabuk lan perawatan sing dibutuhake

Sumac (Rhus coriaria)

Sinau kabeh babagan Rhus coriaria, semak hias sing apik sing bisa tuwuh ing pot utawa ing kebon tanpa masalah.

Poinsettia minangka shrub deciduous

Carane mulihake poinsettia

Duwe poinsettia masalah? Ketik lan kita bakal pitutur marang kowe carane mbalekake poinsettia supaya bakal ayu maneh.

Beech minangka wit sing tahan salju kanthi apik

Wit mangsa

Ketik lan sampeyan bakal nemokake 5 wit mangsa ayu: karo lan tanpa godhong. Aja ditinggal tanpa ngerti kepiye lan kepiye cara nolak kadhemen.

Euphorbia pulcherrima minangka semak tropis

Cara nyuda rwaning Poinsettia

Apa sampeyan pengin ngerti carane redden godhong poinsettia? Gampang banget, sampeyan mung kudu ngetutake saran sing bakal ditemokake ing kene. Mlebet.

Maple Jepang minangka wit sing gampang tuwuh

Cara ngrawat maple Jepang

Temokake carane ngrawat maple Jepang, apa sampeyan pengin nyimpen ing kebon utawa ing pot. Ketik lan aja kantun tips paling apik.

Milih wit Natal alami utawa buatan duwe sawetara kaluwihan lan kekurangan

Cara milih wit Natal

Apa sampeyan pengin ngerti carane milih wit Natal? Ing kene kita menehi sawetara tips lan aspek sing kudu digatekake kanggo tugas iki.

Sampeyan bisa nyelehake semak cilik ing kebon sampeyan

Shrubs kanggo taman cilik

Sinau babagan semak sing paling apik kanggo taman cilik: ana sing evergreen, ana sing deciduous, lan sawetara duwe kembang sing apik. Mlebet.

Durillo digunakake minangka tanduran hias

Pot Durillo Care

Apa sampeyan ngerti yen sampeyan bisa duwe durillo ing pot? Ing kene kita nerangake carane ngrawat supaya sampeyan bisa seneng kembang ing mangsa.

Prunus cerasifera mekar ing musim semi

Jinis Prunus

Sinau babagan 15 jinis Prunus sing paling akeh dibudidayakake, kanggo woh-wohan lan kaendahan alame. Mlebet lan aja kantun.

Skimmia japonica care

Skimmia japonica: care

Apa sampeyan ngerti babagan Skimmia japonica lan perawatan? Temokake kabeh sing kudu dieling-eling supaya semak iki berkembang ing kebon sampeyan

Bunga Madu (Melianthus major)

Kembang madu minangka semak sing bisa duwe taman utawa teras sing dihiasi kanthi apik. Ketemu tanduran deso lan ayu iki.

Woh-wohan Pyracantha abang

Pyracantha

Sinau kabeh babagan Pyracantha, sawetara tanduran sing sampeyan bisa duwe pager eri utawa sawetara grumbulan kanthi nilai hiasan sing apik.

Perawatan ginkgo biloba

Perawatan ginkgo biloba

Apa sampeyan ngerti apa perawatan Ginkgo biloba? Temokake lan duwe wit kuna iki ing kebon utawa minangka bonsai.

Poinsettia disiram sok-sok

Carane nyirami poinsettia?

Ketik kanggo mangerteni carane nyirami poinsettia. Iki nyegah supaya godhong cepet ilang amarga keluwihan utawa kurang banyu.

Duranta minangka tanduran sing akeh kembange

Duranta

Apa sampeyan seneng semak kembang lilac? Ketemu Duranta, genus tetanduran evergreen sing gampang banget kanggo ngrawat.

wit hackberry

Hackberry care

Ing artikel iki kita bakal pitutur marang kowe kabeh sing perlu kanggo ngerti bab care saka hackberry lan ciri. Sinau luwih lengkap babagan kene.

ficus-benjamina

Carane prune Ficus benjamina

Apa sampeyan ngerti carane prune Ficus benjamina? Yen sampeyan pengin nindakake kanthi bener lan nganggo alat sing bener, mlebu.

Carane mulihake pager garing

Carane mulihake pager garing

Kanggo mbalekake pager, sampeyan kudu ngerti sebab-sebab kenapa kaya ngono. Temokake panyebab paling umum saka pager garing ing kene.

Wisteria minangka pendaki gedhe

Kepiye cara ngrawat wisteria potted?

Apa sampeyan pengin ngerti carane ngrawat wisteria sing ditanam ing pot? Banjur mlebu, mesthine sampeyan bakal seneng banget karo tanduran sampeyan.

Woh hala katon kaya planet njeblug

Woh hala, paling aneh ing donya

Temokake woh hala, sing paling aneh sing bisa diprodhuksi dening tanduran. Ketik lan kita bakal pitutur marang kowe carane thukul supaya sampeyan bisa ngrasakake.

Parrot minangka shrub cilik kanthi godhong abang

Tanduran godhong abang

Ketik lan bakal dikandhani 10 grumbul godhong abang sing paling apik lan tahan tahan, banjur bisa dekorasi teras utawa kebon sampeyan.

panjelasan nalika gardenias mekar

Kapan gardenias mekar

Ketik banjur temokake nalika gardenias mekar lan sebab-sebab sing bisa nyegah tanduran sing subur banget.

Ana akeh wit sing apik ing musim gugur

Wit musim gugur: paling ayu

Ketik kanggo sinau babagan sepuluh wit musim gugur sing paling apik, ciri khas, tahane adhem, lan liya-liyane.

ngangkat kranjang

Pruning ing dhuwur

Ing artikel iki, kita bakal ngomong apa pruning dhuwur lan ciri khas apa. Sinau luwih lengkap babagan kene.

Ficus njero ruangan butuh akeh cahya

Care Ficus

Sinau kabeh perawatan sing dibutuhake Ficus, genus wit sing megah. Cantik omah sampeyan kanthi menehi perawatan sing dibutuhake.

care heather wit

Care heather wit

Heather putih minangka salah sawijining shrub sing paling apik ing musim gugur kanthi kembang. Nanging, apa perawatan saka heather arboreal? Temokake

Moringa oleifera duwe godhong senyawa

Kelor (Moringa oleifera)

Moringa minangka wit sing tuwuh kanthi cepet lan akeh kagunan. Apa sampeyan pengin ngerti apa sejatine? Ketik lan ngerti kabeh babagan dheweke.

Woh-wohan saka barbujana Apollonias padha karo zaitun

Barbujana Apollonias

Apa sampeyan nate krungu bab barbujana Apollonias? Ing kene kita nerangake apa tanduran iki lan apa sing digunakake.

Tanduran Mediterania yaiku sing tahan kahanan garing

Shrubs Mediterania

Apa sampeyan kudu ngerti kanthi gampang babagan shrub Mediterania sing paling gampang? Banjur cepet-cepet: ngetik banjur sampeyan bakal nemokake.

Hydrangea minangka shrub sing mekar akeh banget

Napa hydrangea ora menehi kembang

Apa tanduran sampeyan mandheg ngasilake kelopak sing larang? Temokake kenapa hydrangea ora menehi kembang lan apa sing bisa ditindakake kanggo ndandani.

Brugmansia versicolor

Brugmansia versicolor

Apa sampeyan wis krungu babagan Brugmansia versicolor? Temokake ciri khas, perawatan lan sawetara rasa penasaran sing paling apik.

Ana akeh wit sing tuwuh cepet

Wit sing tuwuh cepet

Apa sampeyan butuh wit sing tuwuh cepet ing kebon sampeyan? Yen mangkono, ketik lan temokake sepuluh sing paling dhuwur.

Gardenia tahitensis

Gardenia tahitensis

Temokake Gardenia tahitensis, semak abadi kanthi kembang putih sing apik lan aroma melati. Care, ulah lan curiosities.

Aphlla Euphorbia minangka shrub cilik

Aphlla Euphorbia

Euphorbia aphylla minangka semak cilik sing bisa tuwuh ing pot lan ing kebon cilik. Sinau babagan cara ngurus awake dhewe.

Ana akeh wit eksotik sing bisa ditandur ing kebon

Wit endah

Apa sampeyan pengin duwe kebon kanthi macem-macem tanduran sing menarik? Ketik banjur temokake sepuluh wit eksotik sing paling apik.

Ahuehuete minangka konifer ijo

Ahuehuete (Taxodium mucronatum)

Ahuehuete minangka konifer sing apik banget, sing bisa digunakake ing kebon sing amba lan ing pot nalika wis dipotong. Ayo mlebu lan ngerteni.

Gardenia tuwuh alon-alon

Apa ciri khas gardenias?

Dheweke ayu, gampang dirawat lan narik kawigaten. Iku mung sawetara ciri khas gardenias, nanging dudu mung siji. Mlebu

Wit cilik pot

Apa sampeyan pengin ngerti apa wit pot cilik sing bisa ditanam ing teras utawa teras tanpa komplikasi? Mlebu!

carane prune wit zaitun pot

Cara nyukur wit zaitun pot

Sampeyan ora ngerti carane prune wit zaitun pot lan sampeyan kudu sinau? Ing kene, kita ngomong babagan alat lan kepiye sampeyan kudu nindakake.

Lavender pot gampang dijaga

Lavender pot

Apa sampeyan ngerti manawa lavender bisa thukul ing pot? Ya, bisa uga ing kene kita nerangake babagan carane nindakake lan perawatan sing dibutuhake.

Cufea minangka semak kanthi kembang lavender

Cuphea (Cuphea hyssopifolia)

Apa sampeyan manggon ing wilayah kanthi iklim sing anget? Ketik lan temokake Cuphea hyssopifolia, semak sing bisa ditemokake ing pot sing digantung.

Acer negundo minangka wit godhong

Maple Amerika (Acer negundo)

Apa sampeyan pengin wit rontog sing menehi sampeyan iyub-iyub? Ketik lan ketemu Acer negundo, tanduran sing tahan banget karo es.

Laurel minangka wit sing cemeng

Laurel (Laurus nobilis)

Sinau kabeh babagan laurel utawa Laurus nobilis. Wit ijo sing bisa sampeyan nikmati ing kebon sampeyan kanthi tliti.

Pachira aquatica peduli

Pachira aquatica: kasarasan

Apa sampeyan duwe Pachira akuatik lan pengin menehi perawatan sing paling apik? Banjur aja ragu-ragu, iki ana pandhuan supaya gampang ditindakake.

Kembang semak katon ing musim semi

Tamarind (Tamarindus indica)

Tamarind minangka wit tropis kanthi macem-macem kagunaan: bisa dipangan, obat, lan dekorasi. Ketik lan temokake kabeh babagan dheweke.

Kepiye cara nyemprot wit buah

Nalika nyemprot wit buah

Apa kuwatir amarga ora ngerti kapan arep nyemprot wit buah? Aja kuwatir, ing kene kita menehi kunci sing kudu sampeyan ngerteni.

Maple palsu pisang apik banget

Jinis maple

Ketik banjur sampeyan bakal ngerti jinis mapel sing paling apik kanggo ndandani omah. Temokake ciri khas, lan gumun karo potret kasebut.

Perawatan tanduran Yucca ing njobo

Perawatan tanduran Yucca

Ing artikel iki, kita bakal menehi ringkesan ngurus tanduran Yucca. Sinau luwih lengkap babagan tanduran iki lan potensi dekorasi.

Disectum Acer palmatum minangka wit cilik

Acer palmatum var. dissectum

Apa sampeyan seneng maple Jepang? Ketik lan sampeyan bakal ketemu Acer palmatum var dissectum, macem-macem kanthi godhong sempit sing spektakuler.

Ana pirang-pirang wit sing tuwuh ing jejere kali

Wit sing tuwuh ing pinggir kali

Apa sampeyan pengin ngerti jeneng wolung wit sing tuwuh ing jejere kali? Banjur sampeyan duwe untung: ketik ing kene lan temokake.

wilayah pitano

Vella pseudositosis

Kita ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan Vella pseudositosis lan ciri khas kasebut. Sinau luwih lengkap babagan kene.

Tirupalli Euphorbia dikenal minangka wit driji

Wit Jari (Euphorbia tirucalli)

Wit driji utawa Euphorbia tirucalli minangka tanduran sing unik banget sing tuwuh nganti limalas meter: meh ora ana godhong. Temokake.

sambat

Sambat

Ngerti kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan Quejigar, area distribusi lan panggunaan. Sinau luwih lengkap babagan wit endemik iki saka Spanyol.

Sequoia raksasa minangka wit gedhe banget

Wit dhuwur

Yen sampeyan pengin duwe wit sing dhuwur ing kebon sampeyan, lumebu lan sampeyan bakal nemokake spesies sing paling disaranake. Aja nganti lali.

wit kabèh saka wit atlantik

Cedrus atlantica

Kita ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan Cedrus atlantica. Sinau luwih lengkap babagan jinis wit hias kasebut.

Laurel bisa ngalami macem-macem penyakit

Penyakit Laurel

Apa sampeyan pengin ngerti apa penyakit laurel? Ketik ing kene lan sampeyan bakal ngerti ciri, gejala lan perawatan.

jinis alas

Jinis alas

Kita ngandhani kabeh ciri macem-macem jinis alas miturut garis lintang, godhong-godhongan lan campur tangan manungsa.

Rosemary minangka shrub sing mekar nalika musim semi

Kapan mekar rosemary

Kapan mekar rosemary? Yen sampeyan ora ragu-ragu lan / utawa pengin ngerti apa sing kudu ditindakake supaya berkembang, aja ragu-ragu mlebu.

genista cinerea

Genista cinerea

Kita ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan Genista cinerea lan ciri-cirine. Sinau luwih lengkap babagan tanduran shrubby iki.

carane entuk hidrangeas biru

Kepiye cara duwe hydrangea biru

Apa sampeyan kepengin entuk hidrangeas biru? Ketik kanggo nemokake apa sing kudu ditindakake supaya bisa ngrasakake kembang sing endah iki.

Hibrius syriacus minangka wit cilik

Waru

Waru kembang semak banget lan kondhang amarga kembang sing apik. Temokake kabeh babagan kene.

Myrsine afrika

Myrsine afrika

Kita ngandhani kabeh sing sampeyan kudu ngerti supaya bisa nikmati grumbulan africana Myrsine ing kebon sampeyan. Sinau luwih lengkap babagan kene.

Pruning maple Jepang ditindakake ing mangsa adhem

Cara prune maple Jepang

Ora yakin carane prune maple Jepang? Ketik lan kita bakal menehi katrangan babagan carane nindakake, manawa sampeyan duwe ing kebon utawa yen sampeyan makarya minangka bonsai.

Paliurus spina-christi

Paliurus spina-christi

Kita ngandhani kabeh sing perlu dingerteni babagan Paliurus spina-christi, ciri lan panggunaan. Sinau luwih lengkap babagan eri Kristus.

godhong acer griseum

Acer griseum

Kita ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan Acer griseum lan fitur-fitur kasebut. Sinau luwih lengkap babagan wit iki ing kene.

Podocarpus neriifolius minangka konifer gedhe

Podocarpus neriifolius

Apa sampeyan butuh konifer ijo kanggo kebon sampeyan? Ketik lan temokake Podocarpus neriifolius, wit sing regane hias banget.

Daphne laureola minangka shrub cilik

daphne laurel

Apa sampeyan butuh semak-semak ijo cilik? Ketik lan sampeyan bakal ngerti kabeh babagan Daphne laureola, tanduran sing deso banget.

Ana macem-macem jinis pinus

Jinis pinus

Ketik lan temokake 9 jinis pinus sing bisa ditanam ing kebon. Ngerti ciri utamane lan sinaoni mbedakake.

Suaveolens Brugmansia

Suaveolens Brugmansia

Kita ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan suaveolens Brugmansia. Sinau luwih lengkap babagan kembang trompet ing kene.

ligustrum jondrum

Ligustrum jondrum

Ing artikel iki, kita bakal ngandhani kabeh ciri, panggunaan lan perawatan Ligustrum jonandrum. Sinau luwih lengkap babagan shrub iki.

Magnolia stellata minangka jinis wit magnolia kanthi kembang putih

Magnolia

Magnolia minangka tanduran sing apik kanggo tuwuh ing kebon, lan uga ing pot yen sampeyan milih macem-macem jinis cilik. Ngerti kabeh babagan dheweke.

Ana macem-macem jinis semak kebun

Jinis grumbul

Ketik lan ngerti pilihan macem-macem jinis shrubs: sing paling apik kanggo kembang, sing paling umum, lan liya-liyane.

Cassia duwe kembang sing diklompokaké ing klompok

Cassia: jinis

Apa sampeyan pengin ndandani teras utawa kebon kanthi tanduran sing ngasilake klompok kembang pirang-pirang? Mlebu lan ketemu cassia, sampeyan bakal tresna!

Ana macem-macem macem-macem maples, wit sing tuwuh ing saindenging jagad

Spesies maple

Dheweke minangka wit sing apik banget. Dheweke menehi iyub-iyub sing apik banget ing musim panas lan nggawe kita seneng nalika musim gugur sing nyenengake. Ing ngisor iki ana 13 jinis maple kebon.

Carmona microphylla duwe kembang putih

Carmona microphylla

Carmona microphylla minangka semak kebon sing ideal: ngidinke pruning kanthi apik, lan uga ngasilake kembang sing apik. Ketik lan ngerti kabeh babagan dheweke.

Acer palmatum 'Osakazuki' minangka wit godhong

Acer palmatum 'Osakazuki'

Acer palmatum 'Osakazuki' minangka macem-macem maple Jepang sing cocog kanggo ditandur ing kebon lan pot cilik. Ngerteni.

Ana macem-macem jinis Plumeria

Jinis Plumeria

Kembang frangipani minangka kembang sing paling éndah ing saindenging jagad. Sing paling apik yaiku ana macem-macem jinis Plumeria. Mlebu lan ketemu 5 wong.

nyssa sylvatica amba

Nyssa sylvatica

Kita ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan Nyssa sylvatica lan perawatane. Sinau luwih lengkap babagan wit hias iki.

Schinus minangka wit lan grumbul

Schinus

Schinus minangka tanduran kayu kanthi nilai hias sing penting, nanging kudu ngerti kabeh babagan kasebut supaya ora ana masalah. Mlebu

Ana macem-macem jinis konifer

Jinis konifer

Apa jinis konifer sing ana? Yen sampeyan pengin ngerti sing paling spektakuler, uga nolak kadhemen utawa ora, aja ragu-ragu mlebu.

kembang kuning

Berberis julianae

Ing artikel iki, kita nyritakake babagan kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan Berberis julianae. Sinau luwih lengkap babagan shrub iki ing kene.

Cistus minangka semak kembang sing gampang

cistus

Cistus minangka shrub cilik sing gampang banget duwe teras utawa kebon sing apik banget. Ketik banjur ketemu.

fotinia abang gedhe

Cara prune Red Photinia

Kita pitutur marang kowe kabeh ciri, perawatan lan cara prun Photonia abang. Sinau luwih lengkap babagan tanduran iki ing kene.

Pinus Swiss minangka konifer sing urip ing pegunungan

Pinus watu (Pinus cembra)

Pinus cembra minangka konifer sing tuwuh alon-alon, bisa urip 1000 taun ing pagunungan Eropa Tengah sing dhuwur. Ayo mlebu lan ngerteni.

Wit ing kebon kudu bisa tuwuh kanthi bebas

Kepiye cara nggawe wit ora tuwuh?

Apa sampeyan bisa matesi tuwuhing wit? Ya, nanging mung yen rampung kanthi bener. Ketik ing kene lan bakal dikandhani carane nggawe wit ora tuwuh.

emas wattle

Pycnantha akasia

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan Acacia pycnantha, ciri khas lan kabutuhan sing dibutuhake.

Ficus minangka wit kanthi oyot invasi

Ficus

Ficus minangka tanduran gedhe banget sing katon apik ing kebon gedhe. Nanging jinis apa ing kana lan kepiye carane dirawat? Ngerteni.

Ana macem-macem jinis maple Eropa, lan opalus Acer kalebu salah sawijine.

7 maple Eropa

Apa sampeyan pengin ngerti apa maple Eropa? Ketik lan sampeyan bakal ketemu pitu sing paling populer, uga perawatan umum.

Melia minangka wit kanthi oyot invasi

Dhaptar wit kanthi oyot agresif

Apa sampeyan pengin ngerti wit-witan kasebut sing oyot agresif? Yen sampeyan pengin ngerti jenenge lan karakteristike, aja ragu-ragu mlebu.

Ing Asia, ana macem-macem wit

Wit Asia

Apa jeneng wit-witan ing Asia? Yen sampeyan seneng flora Asia, ketik ing kene lan kita bakal ngenalake sampeyan sawetara.

Yen sampeyan nandur wit ing lemah bakal tuwuh luwih apik

Kepiye cara gawe lemu wit

Kepiye cara gawe lemu wit? Apa sampeyan pengin makarya dadi bonsai utawa ora nanging pengin luwih kenthel, mlebu.

Woh-wohan saka Ruscus minangka woh wohan beri

Ruscus

Ruscus minangka semak cemara sing katon apik ing kebon lan teras. Ketik ing kene lan kenal kanthi temen.

Rupestris Brachychiton duwe bagasi bentuk botol

Wit-witan bentuk botol

Apa wit-witan bentuk botol sing paling populer? Yen sampeyan penasaran lan / utawa sampeyan pengin sijine ing kebon sampeyan, mlebu lan ketemu.

wit salaka utawa Leucadendron

Wit Perak (Leucadendron)

Ketik lan temokake kabeh informasi sing dibutuhake kanggo mbantu sampeyan tetep urip lan tuwuh Leucadendros ing kebon sampeyan.

Firmiana simplex, wit sing menehi teduh banget

Wit topi Cina (Firmiana simplex)

Ketik lan temokake wit sing diarani Firmiana simplex, spesies sing bisa dilebokake ing kebon sampeyan lan bakal menehi sampeyan iyub-iyub.

tanduran padha banget karo thukul borriquero

Verdigris (Dipsacus fullonum)

Dipsacus fullonum minangka tanduran sing, sanajan kalebu gulma, duwe sawetara piguna lan mupangate bisa ana ing kebon.

wit pistachio

Kapan lan cara nandur pistachios

Yen sampeyan pengin ngerti cara tuwuh lan tanduran pistachios, sampeyan mung kudu mlebu ing kene lan tindakake kabeh tips sing kudu dipikirake.

wit putih

Watesan wit: kanggo apa?

Apa sampeyan nate weruh batang wit sing dicet? Teknik iki dikenal kanthi jeneng wit liming. Kita nerangake apa tujuane.

Sumac minangka tanduran arboreal

Sumac (Rhus)

Sumac minangka jeneng wit-witan lan semak-semak hias banget. Ketik banjur ketemu.

Holly bisa digawe pot

Care potly holly

Kepiye perawatan pot potly? Yen sampeyan duwe lan pengin menehi perawatan sing paling apik, bukak!

semak diarani Moricandia Arvensis

Collejon (Moricandia arvensis)

Moricandia Arvensis minangka tanduran sing gampang lan gampang kanggo tuwuh ing kebon, sing bakal ngowahi lingkungan amarga kembang.

Hydrangeas minangka shrubs sing kudu dipotong

Kapan hidrange dipotong?

Temokake nalika hidrange dipotong lan tindakake saran supaya bisa tuwuh lan mekar kanthi normal saben taun.

grumbul kebak kembang hydrangea

Penyakit hydrangea

Hydrangeas minangka tanduran sing apik banget lan macem-macem, nanging gampang kena penyakit lan hama. Ayo mlebu lan goleki!

kembang cantik saka anchusa officinalis

Lidah sapi (Anchusa officinalis)

Anchusa officinalis minangka tanduran sing kembangé katon apik. Kajaba iku, kalebu spesies sing duwe macem-macem panggunaan obat.

Ana cara kanggo ngerti umur pirang-pirang wit kasebut

Kepiye ngerti umur wit?

Kepiye ngerti umur wit? Yen sampeyan pengin ngerti cara sing ana kanggo ngetung, ketik banjur temokake.

Grumbul Mahonia

Mahonia

Mahonia minangka jinis tanduran sing menehi hiasan sing apik nalika musim salju lan aroma sing ora bisa ditemokake.

Wit-witan minangka tanduran gedhe

Kepiye milih wit hias?

Apa sampeyan pengin ngerti cara milih wit hias supaya ora ana masalah ing mbesuk? Mlebu lan kita bakal mbantu sampeyan.

Fir bisa ditandur ing kebon

Kepiye cara nandur wit cemara?

Apa sampeyan pengin ngerti cara nandur wit cemoro ing kebon sampeyan? Dadi, aja ragu-ragu: mlebu lan kita bakal menehi katrangan babagan kabeh sing kudu dingerteni supaya bisa diwiwiti kanthi apik.

Gardenia minangka shrub sing mekar nalika musim panas lan pengin separo bayangan

Napa kebonku ora mekar?

Apa kebon sampeyan ora mekar? Yen wis mandheg ngasilake kembang lan sampeyan pengin menehi maneh, mlebu banjur kita critakake apa sing kudu ditindakake supaya bisa entuk.

Maple Jepang ora biru

Apa Maple Jepang Biru Ana?

Apa sampeyan nate ndeleng iklan sale maple Jepang biru? Sadurunge tuku, bukak kanggo nemokake apa ana utawa ora lan kepiye prosese. 

Taxodium minangka wit jinis konifer

Jinis Taxodium

Temokake jinis Taxodium apa sing ana ing jagad iki sing arep dipilih ing kebon sampeyan. Ayo mlebu lan deleng kaendahan kasebut.

semak kanthi kembang kuning sing diarani Sonchus tenerrimus

Linsons (Sonchus tenerrimus)

Sonchus tenerrimus minangka gulma sing sanajan kalebu jinis tanduran iki, duwe gizi sing akeh. Teka lan temokake !!

Ndeleng Norfolk Pine

Jinis wit gedhe

Mlebu lan sinau babagan macem-macem jinis wit gedhe sing bisa ditandur ing taman tropis utawa sedang.

Bouvardia kebak kembang abang

Bouvardia

Ketik banjur temokake betapa bouvardias sing apik lan kapasitas gedhe kanggo nyedhiyakake dheweke ing kebon njero ruangan. Temokake !!

alas kebak Hevea Brasiliensis

Wit karet (Hevea brasiliensis)

Apa sampeyan ngerti manawa Hevea brasiliensis bisa disimpen ing kebon minangka tanduran hias? Temokake ing kene informasi sing migunani babagan spesies iki.

Ana wit sing malih dadi abang nalika musim gugur

Wit abang nalika musim gugur

Apa sampeyan pengin ngerti wit abang sing ana ing musim gugur? Yen sampeyan pengin duwe kebon sing luar biasa ing musim iki, coba temokake.

Kembang Sophora diklompokaké ing kembang kembang

Jinis Sophora

Temokake sawetara jinis Sophora sing paling apik sing bisa ditanam ing kebon, uga perawatan sing dibutuhake.

gambar cedhak Centaurea melitensis

Arzolla (Centaurea melitensis)

Yen sampeyan pengin nandur tanduran ing kebon kanthi tampilan lan kembang sing beda banget tinimbang liyane, temokake Centaurea melitensis.

Nux vomica duwe wiji oval

Nux vomica (Strychnos nux-vomica)

Tanduran sing dikenal minangka Strychnos nux vomica minangka wit tropis sing apik banget, nanging mbebayani. Ketik lan ngerti ciri-cirine.

wit mur ing wilayah sing garing

Mirra (murba Commiphora)

Yen sampeyan pengin nandur wit utawa semak ing kebon sing menehi akeh mupangate, ketik banjur temokake murda Commiphora.