woh sing diarani Mamey colorado digantung ing wit

Red Mamey (Pouteria sapota)

Yen sampeyan pengin nikmati wit ing kebon sing nyedhiyakake woh-wohan gedhe lan enak, lan kajaba sing duwe gunan liyane, iki sapota Pouteria.

Magnolia dipotong nalika musim gugur

Nalika prune magnolia

Apa sampeyan pengin ngerti kepiye lan kapan prune magnolia? Yen sampeyan duwe wit sing apik ing kebon sampeyan lan pengin tetep sampurna, aja ragu-ragu mlebu.

Maple gula (Acer saccharum)

Yen seneng wit godhong lan semak-semak sing dadi ayu ing musim gugur, aja ragu-ragu mlebu lan nemoni sacakarum Acer. Sampeyan bakal seneng;)

kembang storach

Storax (Styrax officinalis)

Kita ngandhani kanthi rinci kabeh ciri, panggunaan lan perawatan Estoraque (Styrax officinalis). Sinau luwih lengkap babagan kene.

Casei Ixora minangka semak tropis

ixora

Ixora minangka salah sawijining tanduran bushy sing bisa nghias taman utawa teras. Ora tuwuh akeh, ...

gambar pinus Kanada sing ngubengi kabeh kali

Pinus Kanada (Pinus strobus)

Apa sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan strobus Pine Pine utawa Pibus Kanada, kayata karakteristik, panggunaan lan hama? Ayo mlebu lan goleki.

semak kanthi godhong-godhongan sing kuat lan apik

Eulalia (Miscanthus)

Apa sampeyan pengin nghias kebon karo tanduran sing gampang dirawat lan ora ngalami akeh penyakit lan penyakit hama? Ketik banjur temokake Miscanthus.

Totumo minangka wit tropis

Totumo (Crescentia cujete)

Totumo minangka wit utawa wit cilik sing menarik, mula sampeyan bisa duwe kebon utawa teras sing apik banget. Mlebu lan ngerti kanthi temen.

Cypress minangka konifer perennial

Perawatan Cypress

Tanduran tahan lan hiasan banget sing bakal ngidini sampeyan ngrasakake kebon tanpa masalah. Ketik banjur ngerti apa sing diarani Cypress.

Azalea minangka semak hias

Cara prune azaleas

Temokake kapan lan carane prune azaleas, semak kembang sing apik sing bisa ditanam ing kebon lan ing pot.

woh wohan beri ireng sing metu saka grumbulan

Privet (Ligustrum vulgare)

Apa sampeyan pengin nghias kebon utawa lawang omah, nanging ora ngerti papane? Ketik banjur temokake Ligustrum vulgare, semak-semak dekoratif banget.

Yen sampeyan duwe kebon cilik, sampeyan kudu nyelehake wit cilik

7 wit kanggo kebon ijo cilik

Nggolek wit kanggo kebon ijo cilik? Yen mangkono, aja mandheg nggoleki. Ketik banjur sampeyan bakal nemokake pitung sing paling apik.

grumbul ing tengah kebon kanthi kembang putih

Abelia (Abelia grandiflora)

Abelia grandiflora minangka shrub evergreen sing apik banget, saengga ora duwe taman sing nyenengake ora angel kanggo sampeyan. Ayo mlebu lan ngerteni. :)

gambar nutup sawetara kembang jambon

Sausanne (Geranium rotundifolium)

Apa sampeyan pengin nandur ing kebon utawa ing pot ing omah, tanduran sing dekorasi situs lan gampang diurus? Ketik banjur temokake Rotarygolium Geranium.

kembang bunder sing wiwit putih nganti jambon

Karpet ayu (Lippia repens)

Yen ana ramuan sing gampang tuwuh lan tuwuh kanthi cepet tanpa ana kekurangan, yaiku Lippia Repens, mula golek lan mupangatake kabeh.

grumbul warna-warni ing ngarep omah

Photonia (Photinia Red Robin)

Apa sampeyan nggoleki tanduran hiasan sing bakal ngebaki kebon kanthi warna lan nyenengake? Ketik banjur temokake Photinia Red Robin lan gumun.

Kembang Cytisus bisa dadi kuning

Cytisus

Yen sampeyan duwe taman utawa teras sing paling sithik lan sampeyan golek tanduran sing angel banget, bukak lan ketemu karo Cytisus. Sampeyan bakal tresna karo kembang-kembang! ;)

Woh-wohan Crataegus bunder

crataegus

Mlebu lan temokake tanduran Crataegus supaya bisa adaptasi nganti bisa tuwuh ing endi wae. Delengen;)

Mulberry putih minangka wit kanthi woh-wohan putih

Napa wit mulberry ana ing kebon?

Mulberry minangka wit sing tuwuh cepet sing cocog kanggo kabeh jinis kebon. Menehi iyub-iyub apik lan nolak frost kanthi apik. Ketik lan kita bakal menehi pitunjuk cara ngrampungake.

shrub metu saka lemah kanthi kembang jambon

Lele (Silene colorata)

Apa sampeyan golek tanduran sing gampang diopeni lan menehi kembang warna sing apik? Banjur iki minangka colorata Silene Sampeyan bakal kaget!

Bombax ceiba minangka wit tropis

8 wit kebon tropis

Wit tropis pancen nggumunake. Yen sampeyan duwe iklim sing anget ing saindhenging taun lan sampeyan ora ngerti sing bakal digunakake, temokake pilihan kita.

Magnolia duwe kembang gedhe

Pilihan wit kanthi kembang gedhe

Yen sampeyan pengin padhang kebon kanthi nampani musim semi kanthi wit paling apik kanthi kembang gedhe, mlebu lan temokake apa sejatine. Sampeyan bakal tresna mau.

Woh Icaco

Icaco (Chrysobalanus icaco)

Yen sampeyan manggon ing wilayah sing ora ana frost lan sampeyan pengin grumbulan sing ngasilake woh-wohan sing bisa dipangan, bukak lan temokake icaco. Sampeyan bakal seneng;)

Diospyros ebenum

Kepiye ciri khas wit ebony?

Wit ebony minangka tanduran sing apik banget kanggo iklim tropis. Temokake kepiye carane lan perawatan apa sing dibutuhake supaya sampeyan bisa ngrasakake kaendahane.

Wit-witan duwe oyot

Pira meter meter oyot wit mudhun?

Apa sampeyan ngerti pirang-pirang meter oyot wit kasebut mudhun? Mboten? Banjur mlebu lan kita uga bakal menehi pitutur marang sapa sing paling ora invasi. Aja nganti lali.

Kembang jacaranda minangka violet

Perawatan wit Jacaranda

Cantik banget, isi kembang lilac ing musim semi. Nanging, kepiye carane duwe larang regane? Ketik banjur bakal dikandhani apa sing ngurus wit jacaranda.

Kanthi fotosintesis, wit ngusir oksigen

Kepiye wit fotosintesis

Apa sampeyan nate kepiye carane pola fotosintesis? Thanks kanggo proses iki, urip bisa urip, nanging apa sing kedadeyan nalika ora ana godhong?

Wit oak Holm

Kepiye pruning holm oaks?

Kita ngandhani kabeh babagan pruning holm oaks: proyek sing kudu sampeyan lakokake kanggo ningkatake produktivitas lan, kanthi nambahake kaendahan. Mlebu

Tampilan kembang ceiba

Wit ceiba, ngemot ... lan eri

Wit Ceiba nyengsemake: bisa nganti dhuwur 10 meter, kanthi batang ditutupi eri sing kandel. Temokake kembang sing apik.

Ficus Enom

Kepiye cara motong Ficus?

Apa sampeyan duwe wit sing apik ing omah sampeyan lan butuh sesi tata rambut? Temokake kapan lan carane prune Ficus supaya katon sampurna.

kembang liar diarani Poa bulbosa

Meadow bulbous (Poa bulbosa)

Yen sampeyan pengin nandur spesies suket sing bisa diwenehake ing taman lan kebon, ketik banjur temokake Poa bulbosa!

Wit Jupiter minangka wit cilik

8 wit kanthi kembang jambon kanggo kebon

Apa sampeyan seneng wit kanthi kembang jambon? Apa sampeyan pengin duwe kebon ing kebon sampeyan nanging ora ngerti sijine sing endi? Ketik banjur temokake pilihan kita;)

wit kebak kembang lilac

Pawlonia fortunei

Yen sampeyan pengin ngisi kebon karo tanduran lan kembang sing warna, wit sing diarani Pawlonia fortunei yaiku. Ayo mlebu lan goleki!

semak kanthi kembang oranye sing apik banget

Buntut singa (Leonotis leonurus)

Yen sampeyan pengin nandur ramuan ing kebon sampeyan, kajaba ora menehi kembang oranye sing asri banget akeh properti, rasakake leonurus Leonotis.

Woh-wohan cemara yaiku strobili

Minterake

Spruces minangka konifer sing apik ing kebon gedhe, lan bisa uga disimpen ing pot nalika isih enom. Ketik banjur temokake.

Godhong pubescens Betula ijo

Downy birch (Betula pubescens)

Yen sampeyan manggon ing wilayah sing cenderung beku lan salju saben taun, teka lan temokake Betula pubescens, sawijining wit sing bisa ndhukung nganti -20 derajat Celcius.

grumbul kebak kembang bunder

Heather putih (Erica umbellata)

Heather putih (Erica umbellata) minangka semak kanthi kembang sing cukup pamer sing digunakake kanggo dekorasi kebon kita. Mlebu lan sinau babagan cara ngurus dheweke.

Tampilan cemara Jepang

11 jinis wit Jepang kanggo ruangan

Apa sampeyan ngrancang taman Jepang? Yen mangkono, mlebu lan temokake pilihan 11 wit Jepang kanggo digunakake ing njaba ruangan. Sampeyan bakal tresna mau.

Camellia minangka semak hias

Camellia (Camellia)

Temokake kabeh babagan Camellia: spesies sing paling populer, perawatan, hama ... lan liya-liyane. Ayo mlebu lan coba kaget;)

Spesimen oleander kembang kuning

Kapan oleanders dipotong?

Apa sampeyan kudu menehi cukuran rambut? Temokake nalika oleander dipotong lan tindakan pencegahan apa sing kudu ditindakake kanggo ngindhari masalah.

hollyhock karo woh wohan beri abang

Acebino (Ilex canariensis)

Yen sampeyan duwe kebon utawa teras lan pengin wit sing ngasilake woh-wohan warna-warni lan ora tuwuh akeh, ketik lan temokake canariensis Ilex.

Tampilan maple Jepang

Maple (Acer)

Yen sampeyan seneng wit lan godhong-godhongan enom sing rontog nalika musim gugur, bebas mlebu lan ketemu maple. Sampeyan bakal seneng;)

Ruta Chalepensis shrub kanthi kembang kuning

Rue lanang (Ruta Chalepensis)   

Sinau kabeh babagan Rute Chalepensis, tanduran kanthi macem-macem panggunaan sing bisa sampeyan nikmati ing kebon utawa teras sing menehi perawatan minimal.

Spesies Osmanthus kanthi kembang putih

Osmanthus

Apa sampeyan pengin ngrasakake semak semak kanthi kembang sing akeh lan mambu? Ketik lan temokake Osmanthus, sampeyan bakal kaget!

grumbulan kanthi kembang kuning ing lemah garing

Chicory palsu (Crepis vesicaria)

Yen sampeyan pengin seneng kebon kanthi tanduran sing gampang dirawat lan akeh kembang, iki yaiku Crepis vesicaria. Ayo mlebu lan goleki !!

Pandangan elm gunung

10 jinis wit sing asale saka Spanyol

Apa sampeyan pengin ngerti jinis wit-witan sing asal saka Spanyol duwe kebon sing apik? Dadi, aja ragu-ragu: ketik lan temokake 10 spesies sing paling populer.

lavender

Lavender Prancis (Lavandula pedunculata)

Apa sampeyan manggon ing wilayah sing ora udan udan? Ketik lan ngerti kabeh babagan Lavandula pedunculata, tanduran subshrub sing bakal menehi sampeyan seneng banget!

Nenek moyang Arenaria

Suket watu (Arenaria grandiflora)

Apa sampeyan pengin nggawe taman rock sing narik perhatian? Grandiflora Arenaria minangka semak kanthi kembang sing asri lan gampang dijaga. Ayo mlebu lan goleki !!

apel abang kanthi irungnya banyu ing ndhuwur

Apel Fuji: sifat lan mupangat

Yen sampeyan pengin duwe kesehatan sing sehat, aja lali babagan panganan, mula ketik lan temokake properti saka Apple Fuji.

Tabebuia rosea kembang

Perawatan Lapacho

Lapacho minangka wit tropis sing ngasilake kembang megah kanthi warna wiwit putih nganti abang. Ayo mlebu lan goleki.

Zelkova minangka wit gedhe

Zelkova

Zelkova minangka wit godhong lan semak sing subur banget kanggo kebon perawatan kurang. Ketik lan ngerti kabeh babagan dheweke.

Pilih wit pedesaan kanggo kebon sampeyan kanthi frost

13 wit tahan es

Yen sampeyan manggon ing iklim kanthi musim salju sing angel banget lan sampeyan ora ngerti wit sing bakal dilebokake ing kebon sampeyan, ing artikel iki bakal dikandhani babagan sawetara sing tahan tahan salju.

Tampilan lapacho jambon

Lapacho (Handroanthus impetiginosus)

Yen sampeyan seneng wit tropis kanthi kembang sing apik, lumebu lan sampeyan bakal ketemu lapacho, tanduran sing ngisi kembang megah ing musim semi.

semak kanthi kembang jambon sing diarani Cistus Crispus

Rockrose kriting (Cistus crispus)

Yen sampeyan pengin nghias kebon utawa papan liya ing omah sampeyan, ora luwih becik kudu nggunakake grumbulan sing gampang dirawat kaya Cistus crispus. Goleki !!

Lavender minangka subshrub

Kapan lavender mekar?

Lavender minangka semak belukar sing apik banget sing bakal menehi sampeyan kepuasan: gampang banget dirawat lan dirawat, lan uga tahan tahan garing! Mlebu

wit godhong diarani Quercus cerris

Oak Turki (Quercus cerris)

Apa sampeyan pengin nandur wit sing dhuwur lan menehi iyub-iyub? Ketik banjur temokake cerdas Quercus, sampeyan bakal kaget !!

Bauhinia variegata ngasilake kembang sing apik banget

Wit anggrek (Bauhinia variegata)

Sinau kabeh babagan variegata Bauhinia, wit sing apik sing bisa ditanam ing macem-macem kebon, lan uga bakal menehi sampeyan rasa seneng ing pot.

cabang cemara kerdil kabeh-ijo

Pinus kerdil (Pinus mugo)

Apa sampeyan pengin nandur ing kebon semak sing ora dhuwur banget lan hiasan lan gampang dirawat? Ketik banjur temokake Pinus Mugo !!

grumbul kebak kembang putih

Lobak (Raphanus raphanistrum)

Apa sampeyan nggoleki semak sing bisa dilebokake ing kebon sampeyan lan ora butuh perawatan akeh? Iki raphanistrum Raphanus, mlebu lan goleki!

wit ditandur ing ngarep bangunan

Niaouli (quinquenervia Melaleuca)

Apa sampeyan pengin nandur wit sing menehi iyub-iyub sing apik lan bisa nggunakake rong batang, godhong lan woh-wohan? Temokake quinquenervia Melaleuca !!

alamo tremlon, wit sing warnane apik

Aspen (Populus tremuloides)

Apa sampeyan pengin nandur wit sing dhuwur banget lan warna? Banjur sampeyan kudu ngerti tremuloide Aspen utawa Populus. Ngenteni apa maneh?

wit kanthi pang-pang inggil sing kebak persimon

Kesemek liar (Diospyros Lotus)

Apa sampeyan pengin nandur wit ing kebon utawa ing kebon, sing nalika dekorasi, menehi woh-wohan sing enak? Ketik banjur temokake Diospyros Lotus !!

Oak Holm

Bentenipun oak holm lan oork gabus

Ing postingan iki, kita nerangake apa bedane antara holm oak lan oork gabus. Yen sampeyan duwe pitakon babagan, aja ragu-ragu mlebu ing kene.

Akasia minangka wit sing tuwuh kanthi cepet

8 ijo sing tuwuh saya cepet

Yen sampeyan pengin ngerti endi wit evergreen sing tuwuh kanthi cepet kanggo kebon sampeyan, aja ragu-ragu mlebu.

Pinus pinea, pinus watu

Pinus pinea, pinus watu

Pinus watu ngasilake kacang pinus sing enak. Kajaba iku, menehi iyub-iyub sing apik banget, dadi apa sing sampeyan ngenteni kepiye? ;)

Pinus pumila ing kebon

Pinus kerdil (Pinus pumila)

Apa sampeyan pengin konifer cilik ing kebon utawa teras? Ketik banjur temokake pinus kerdil, tanduran sing megah lan gampang banget dirawat.

woh-wohan abang ing cabang Taxus brevifolia

Pasifik yew (Taxus brevifolia)

Yen sampeyan mikir nandur wit ing kebon utawa kebon, wit kasebut bisa diekstrak kanggo macem-macem panggunaan, ketik banjur temokake Taxus brevifolia!

Cypress

Jinis wit cemara kanggo kebon

Apa sampeyan nggoleki jinis wit cemara sing gampang dirawat, hiasan banget lan uga tahan hawa adhem? Aja ragu-ragu mlebu. ;)

semak-semak diarani Hypecoum procumbens

Zadorija (Hypecoum procumbens)

Yen sampeyan pengin nikmati kebon kanthi tanduran sing langka banget ditemokake, bisa uga iki procumbens Hypecoum. Teka lan temokake !!

grumbul tuwuh alam bébas

Kunir wit (Berberis aristata)

Berberis aristata minangka shrub deciduous sing, saliyane gampang banget dirawat lan dirawat, bisa digunakake minangka pager perlindungan. Goleki !!

Tampilan kayu manis

Cara ngrawat wit swarga

Kepiye carane ngurus wit swarga? Yen sampeyan mung tuku azedarach Melia lan sampeyan ora yakin apa sing kudu diwenehi perhatian, ketik.

semak kanthi kembang kuning sing ngidinke panas banget

Kari (Helichrysum italicum)

Yen sampeyan pengin seneng grumbulan sing apik sing diisi kembang kuning sing apik banget lan nggunakake apik, temokake italium Helichrysum!

wit cilik sing nembe ditandur

Birch putih (Betula papyrifera)

Yen sampeyan pengin nandur wit ing kebon sing, kajaba ayu, nawakake macem-macem panggunaan, iki minangka papirus Betula. Ngerti kabeh babagan dheweke ing kene !!

Boswellia sacra, semak kembang sing apik

Boswellia

Apa sampeyan manggon ing wilayah sing panas banget lan garing? Temokake Boswellia, wit sing tahan garing lan uga bisa migunani tumrap kesehatan.

semak kebak kembang ungu lan diarani Delphinium gracile

Larkspur (Delphinium gracile)

Yen sampeyan pengin nyelehake ing kebon tanduran kanthi kembang sing apik banget lan dekorasi, iki gracile Delphinium. Teka lan temokake !!

Tampilan microcarpa Ficus diwasa

7 jinis Ficus kanggo kebon gedhe

Apa sampeyan pengin ngerti macem-macem jinis Ficus sing bisa ditandur ing kebon gedhe? Dadi, aja ragu-ragu: ketik banjur bakal dakcritakake sapa sing paling populer.

Juncus bufonius

Toad Junco (Juncus bufonius)

Mikir nandur ing kebon sampeyan tanduran sing kuwat, sing angel nandhang lara lan ora butuh perawatan banget? Temokake Juncus bufonius.

Kembang lantana montevidensis wungu

Leping creeping (Lantana montevidensis)

Yen sampeyan kudu nutupi wilayah apa wae ing kebon sampeyan kanthi tanduran sing gampang dirawat, aja ragu-ragu banjur mlebu kanggo nemoni Lantana montevidensis. Sampeyan bakal seneng;)

semak kanthi cabang sing tipis lan kembang lilac

Canary Sage (Salvia canariensis)

Apa sampeyan pengin nandur ing kebon utawa teras ing tanduran kanthi kembang kanthi warna sing wangi ing ndhuwur? Temokake Salvia canariensis!

Ndeleng saka

Tarage (Tamarix canariensis)

Apa sampeyan manggon ing sacedhake pantai utawa luwih dharat lan pengin tanduran sing kurang sregep, teka lan temokake Tamarix canariensis.

mimosa hostilis

Yen sampeyan seneng tetanduran tropis sing gampang dirawat, mlebu lan golek Mimosa hostilis. Wit cilik sing apik ing pot! Ngerteni.

Kembang winteri Drimys

Kayu manis (Drimys winteri)

Kayu manis minangka wit ijo sing sampurna tuwuh ing wilayah sing sedheng ing saindenging jagad. Mlebu lan ngerti kanthi temen. Aja nganti lali.

Karet alus (Hevea)

Temokake Hevea, wit tropis kanthi kaendahan sing apik banget lan bakal menehi sampeyan iyub-iyub sing nyenengake kanthi minimal perawatan.

semak godhonge kusam sing katon garing

Kancil (Nardus stricta)

Temokake Nardus sing ketat, semak invasi sing bisa mateni kabeh tanduran ing sakiwa tengene. Sinau kanggo nyopot saka kebon sampeyan!

Kembang guama putih

Guama (Inga edulis)

Guama minangka wit sing apik banget lan bakal menehi sampeyan iyub-iyub sing kepenak banget kanggo ganti. Mlebu lan ngerti;)

Wit india Azadirachta

Temokake rahasia Wit Neem

Wit Neem minangka tanduran sing luar biasa: duwe tingkat tuwuh sing cepet, menehi shade apik lan uga nduweni sifat sing menarik. Ngerteni.

Tampilan Prunus lusitanica ing kebon

Laurel Portugis (Prunus lusitanica)

Temokake Prunus lusitanica, wit ijo sing cocog kanggo kabeh jinis kebon sing bisa tuwuh minangka spesimen sing terisolasi utawa minangka pager. Mlebu

Tampilan crenise Ilex ing kebon

Holly Jepang (Ilex crenata)

Yen sampeyan duwe kebon utawa teras lan pengin tanduran ijo sing ora gedhe banget, mlebu lan ketemu Ilex crenata.

kembang jambon pucet lan gagang dawa

Ular bawang putih (Allium roseaum)

Yen sampeyan pengin nikmati tanduran sing bisa diganti karo papak ing panganan, iki minangka roseaum Allium. Ketik banjur temokake cirine !!

Tampilan wit willow ing kebon

Willow (Salix)

Salix minangka wit hiasan lan grumbul. Ketik lan temokake spesies utama lan kepiye carane bisa dirasakake kanthi endah.

nettles kanthi kembang putih

Nettle putih (album Lamium)

Yen sampeyan pengin nandur ing kebon utawa kebon ing grumbul sing akeh sifat lan mupangat, iki album Lamium. Teka lan temokake !!

woh beri

Apa sampeyan butuh semak-semak sing regane hias kanggo nggawe pager utawa menehi urip sawetara pot? Ketik banjur temokake Berberis, tanduran sing deso banget.

grumbul kebak kembang kuning cilik

Lonceng emas (Forsythia intermedia)

Yen sampeyan mikir dekorasi kebon utawa teras kanthi grumbul sing kebak kembang lan warna, temokake intermedia Forsythia, sampeyan ora bakal getun!

Waru waru

May Rose (Kembang api mutabilis)

Apa sampeyan pengin nandur semak kanthi kembang gedhe lan apik ing omah? Ketik banjur temokake Hibiscus mutabilis, sampeyan ora bakal kuciwa !!

Kembang european Ulex

Gorse (Ulex)

Ulex minangka semak cemara sing ngasilake kembang sing apik banget ing musim salju. Sinau babagan ciri khas, spesies utama lan liya-liyane.

Cercis canadensis pancen apik banget amarga kembang jambon sing akeh lan alus.  Sajrone wulan April lan Mei, ana acara musim semi sing apik banget sing padha karo ilustrasi saka dongeng.  Wit sing gampang tuwuh lan ngrawat iki menehi lanskap sing apik banget kanggo dideleng.  Minangka semak utawa wit cilik, gampang dirawat lan mulya banget.  Struktur cabang lan bentuk godhong nggawe gabungan kanthi sampurna karo iklim sedheng.  Wit cilik iki cocog kanggo tuwuh ing sisih lor garis khatulistiwa.  Asal-Usul lan karakteristik Cercis Canadensis Cercis canadensis minangka spesies wit ing kulawarga Fabaceae.  Papan asal usul spesies iki yaiku Timur Amerika Utara.  Kiro-kiro saka Ontario ing Kanada nganti Florida ing Amerika Serikat lan spesies uga dikenal ing sisih wétan Meksiko.  Wit iki uga misuwur kanthi jeneng Kanada redbud, redbud wétan, lan wit Yudas.  Tembung Cercis asale saka basa Yunani kuno sing artine redbud.  Canadensis minangka epithet sing jelas nuduhake saka ngendi, Kanada.  Ciri khas Yaiku wit cilik utawa semak gedhe sing bisa tuwuh udakara antara 6 nganti 9 meter.  Cabange nyebar antara 8 nganti 10 meter lan umure sepuluh taun umure bisa udakara limang meter kanthi batang kanthi ciri bengkong lan kulit kayu peteng  Cabang kasebut disebar ing zigzag lan warnane ireng lancip.  Batang lan cabang kasebut ngalami pirang-pirang warna kastanye, warna abang, coklat lan ireng gumantung saka mateng tanduran.  Godhonge awujud ati, ambane 7 nganti 12 cm.  Teksturane kertas lancip wulu, nalika isih enom, yen wis diwasa umume ijo tuwa lan alus.  Ing musim gugur, warna godhonge kuning lan cerah.  Kembang wit iki apik banget, warnane jambon magenta lan malah ana sing putih, violet lan lavender.  Kembang kasebut awujud klompok patang utawa wolu kembang ing antarane wulan Maret lan Mei.  Kembang kasebut duwe limang kelopak kanthi kelopak abang peteng sing bentuke lonceng.  Iki duwe sepuluh benang sari lan pistil minangka ovarium unggul sing diserbuki dening lebah sing dawa.  Wohé cilik lan rata sing isiné wiji coklat 6 mm elips sing mateng antarané wulan Agustus lan Oktober.  Budidaya Cercis canadensis minangka wit utawa shrub sing sederhana kanggo ditandur lan dirawat.  Babagan sing kudu ditindakake yaiku golek lokasi sing apik kanggo dheweke.  Adaptabilitas ngidini ngidinke srengenge langsung, utamane nalika musim salju lan tedha entheng nalika musim panas.  Wit sing luwih enom, luwih gampang transplantasi.  Luwih becik dituku ing nursery sing dununge ing wilayah sing padha bakal ditandur amarga bakal padha karo kondhisi.  Cercis luwih milih lemah sing longgar kanthi saluran sing apik, mula bisa ditambah pasir utawa pari-parian.  Pupuk ora perlu.  Langkah sabanjure yaiku nggali bolongan kaping papat diameteripun oyot, ambane padha karo dhuwur oyot.  Banjur wit kasebut kudu diselehake kanthi jejeg sabisa, nambahake sithik lemah banjur akeh banyu, sawise lemah nyedhot banyu, sisa lemah diselehake.  Pungkasane, disiram maneh lan mulsa sing bisa dadi keripik kulit dilebokake kanggo njaga kelembapan.  Pangopènan Penting kanggo mesthekake manawa oyot tetep lembab lan lemes.  Bisa ngidinke kahanan garing, nanging kanggo wektu sing cendhak.  Pruning rampung ing pungkasan mangsa gugur utawa pungkasan musim semi yen sampeyan ora duwe kembang maneh.  Kayu sing lara, cabang-cabang lawas lan sing lagi ana gandheng utawa mbengkong dibuwang.  Aja prune luwih saka 25% wit.  Wit judas ora mbutuhake pupuk amarga wit iki bisa nyedhot nitrogen dhewe.

Wit Yudas (Cercis canadensis)

Yen sampeyan pengin nandur wit ing kebon sing misuwur amarga kaendahan kembang lan warnane, iki Cercis canadensis. Ketik banjur goleki !!

Cypress minangka konifer

Cypress (Cupressus)

Cypress minangka salah sawijining conifer paling populer, lan ana alesan sing apik! Resist frost, it can be pruned ... Temokake carane ngrawat awake dhewe lan tetep sehat.

Genus Celtis

Celts

Ing kiriman iki, sampeyan nuduhake ciri lan perawatan saka Celtis australis lan Celtis occidentalis. Aja nganti lali!

Tampilan kluster ing habitat

Buckthorn (Frangula alnus)

Temokake arraclán utawa Frangula alnus, wit tanpa eri sing kaendahane gampang katon ing kebon, teras utawa teras;).

Pemandangan Acacia farnesiana

Whitehead (Acacia farnesiana)

Temokake Acacia farnesiana, wit sing sampurna kanggo tuwuh ing wilayah sing ora ana udan sing bakal menehi sampeyan iyub-iyub sing nyenengake tanpa angel dirawat;)

wit godhong-godhongan sing godhonge amba banget

Linden perak (Tilia tomentosa)

Tilia tormentosa minangka wit umum ing Eropa lan akeh kagunaane, mula luwih dhisik ngerti lan nikmati ing kebon sampeyan. Mlebu

barisan semak utawa wit cilik

Wicker (Salix viminalis)

Yen sampeyan pengin nandur wit sing ora tuwuh akeh, gampang dirawat, lan ing endi cabang-cabange bisa digunakake, iki minangka penjahat Salix. Goleki !!

Elm Tionghoa minangka wit godhong

Elm Cina (Ulmus parvifolia)

Elm Tionghoa utawa Ulmus parvifolia minangka wit sing tuwuh cepet lan ora butuh ati-ati supaya sehat. Ayo mlebu lan ngerteni.

kembang putih sing endah katon saka grumbul

Celinda of paku (Deutzia)

Yen sampeyan pengin nyelehake ing kebon semak kanthi kembang sing madhangi kebon sampeyan sajrone wulan Mei lan Juni, iki Deutzia. Teka lan temokake !!

Leptospermum duwe kembang cilik

leptospermum

Apa sampeyan duwe kebon cilik utawa balkon? Dekorasi karo sawetara tanduran Leptospermum - gampang banget dirawat! Kenali dheweke.

Wit pir minangka wit buah

Wit pir (Pyrus)

Wit Pyrus utawa pir minangka tanduran sing cocog kanggo kebon lan pot. Ketik banjur sampeyan bakal nemokake spesies utama, perawatan lan liya-liyane.

#gardening #cedar

Cedrela odorata (Red Cedar)

Yen sampeyan nggoleki wit sing larang banget kanggo kayu, iki wit cemara abang. Temokake ciri lan perawatan sing dibutuhake kanggo nandur.

Ndeleng saka Lonicera nitida

Honeysuckle Leaf (Lonicera nitida)

Lonicera nitida minangka shrub sing bakal menehi sampeyan rasa seneng: pedesaan, bisa dibentuk kanthi cara sing disenengi, lan gampang dirawat. Ngerteni.

semak hias kanthi kembang kuning

Cytisus (Cytisus maderensis)

Yen sampeyan nggoleki grumbulan sing tahan banget lan katon apik ing kebon utawa teras, mula ora ngerti ciri khas Cytissus Maderensis.

Awu minangka wit hias banget

Awu (Fraxinus)

Ash minangka wit sing tuwuh cepet banget, kanthi minimal perawatan, mesthi bakal menehi sampeyan rasa seneng. Ayo mlebu lan goleki.

Pir kembang minangka wit medium

Pir kembang (Pyrus calleryana)

Callyrana Pyrus minangka salah sawijining wit hias paling angel. Wani ngerti kanthi jero. Mesthi bakal ngejutake sampeyan (apik;)).

wit kanthi jinis woh-wohan sing padha karo blackberry

Mulberry abang (Morus rubra)

Yen sampeyan seneng BlackBerry lan sampeyan seneng nandur wit ing kebon utawa kebon sing menehi woh-wohan sing enak, temokake rubus Morus.

Ulmus

Ulmus

Kita nerangake kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan genus Ulmus. Ketik ing kene kanggo sinau luwih lengkap babagan ciri lan perawatan.

Senecio rowleyanus ing pot sing digantung

11 tanduran gantung ing njobo

Temokake dhaptar tanduran gantung ing njaba, uga perawatan dhasar supaya sampeyan bisa ngrasakake taman utawa teras sing luar biasa.

kembang jambon lan putih diarani Pink Peonies

Peonies Jambon

Yen sampeyan pengin seneng kebon sing warna-warni, temokake peonies jambon, tanduran sing nggabungake sampurna, kaendahan lan wewangian. Ngenteni apa maneh?

Tampilan wong Prancis Teucrium

Teucrium

Teucrium minangka tanduran sing cocog kanggo kebon lan pot: bisa adaptasi banget! Aja ragu-ragu mlebu lan sinau ngurus dheweke;).

Sage (Salvia lavandulifolia)

Apa sampeyan pengin nandur semak aromatik, dekorasi lan obat kaya Salvia lavandulifolia ing kebon sampeyan? Aja ngenteni maneh lan temokake.

kembang obat tuwuh ing grumbul

Psyllium Blond (Plantago ovata)

Yen sampeyan pengin nandur tanduran kanthi efek obat ing kebon sampeyan, Psyllium pirang minangka tanduran kasebut. Ketik banjur temokake!

segara lan segara

euonymus

Ing artikel iki, kita nyritakake babagan kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan genus Euonymus. Ketik ing kene kanggo sinau babagan spesies utama lan perawatane.

Elm putih minangka wit gedhe banget

Putih elm (Ulmus laevis)

Ketik lan sinaoni kabeh babagan Ulmus laevis utawa elm putih, salah sawijining wit godhong paling gedhe ing Eropa. Bakal gumun sampeyan.

semak alam bébas kanthi klompok abang

Panganan ula (Arum maculatum)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, asal, perawatan, panggunaan, aplikasi lan keracunan tanduran macumumum Arum. Ayo mlebu lan goleki !!

pang-pang ing dhuwur wit sing diarani Eucalyptus nitens

nitens eucalyptus

Temokake wit sing diarani Eucalyptus nitens, wit sing kebak godhong kanthi ambune ambune, ora kalebu ciri, perawatan, budidaya lan panggunaan.

kembang hawthorn utawa Crataegus

Hawthorn (Crataegus oxyacantha)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, asal, budidaya, perawatan lan panggunaan semak sing diarani Crataegus oxyacantha utawa hawthorn? Ayo mlebu lan goleki.

Godhong cheflera bisa ijo utawa beda-beda

Koki (Schefflera)

Schefflera minangka tanduran sing cocog kanggo omah utawa kebon. Dheweke gampang dirawat, mula sampeyan mesthi ora bakal getun. Kenali dheweke.

Ceibo minangka wit asale tropis

Ceiba (Erythrina crista-galli)

Erythrina crista-galli minangka wit sing tuwuh cepet sing ngasilake kembang sing apik saben musim semi. Kajaba iku, menehi iyub-iyub sing apik. Apa sampeyan pengin ngerti? Mlebu!

Catalpa ngasilake kembang putih

Catalpa (Catalpa bignonioides)

Catalpa bignonioides minangka wit sing sampurna kanggo menehi shade, lan uga gampang dirawat. Apa sampeyan pengin ngerti kepiye? Mlebu!

Pistachio

Pistachio

Kita nerangake kanthi rinci babagan ciri lan perawatan sing dibutuhake spesies utama genus Pistacia. Coba wenehi kesempatan ing kebon sampeyan.

Glaca Pieca

Glukca Picea

Kita mulang sampeyan babagan perawatan dhasar lan syarat sing dibutuhake dening Picea glauca. Yen sampeyan pengin duwe ing kebon utawa ngerti ciri-cirine, ketik ing kene.

Pinus ireng

Pinus Ireng (Pinus uncinata)

Ing artikel iki, kita nerangake kabeh sing ana gandhengane karo cemara ireng (Pinus uncinata). Sinau babagan ciri, distribusi lan panggunaan utama ing kene.

Wit-witan minangka tanduran gedhe

Apa jinis wit ing jagad iki?

Apa sampeyan nate mikir pirang-pirang jinis wit? Ketik banjur temokake jumlah sing kurang luwih lan ciri khas tanduran iki.

pir cilik sing alam bébas

Pir liar (Pyrus cordata)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, asal, panggunaan, budidaya, perawatan wit pir Wild utawa Pyrus cordata? Ayo mlebu lan goleki.

shrub sing tuwuh ing watu lan kembang sing duwe tujuan obat

Teh rock (Jasonia glutinosa)

Ngerti lan temokake ciri, perawatan, budidaya, panggunaan, hama lan penyakit saka tanduran obat Jasonia glutinosa, sampeyan bakal kaget.

Cupressus arizonica, cemara Arizona

Cupressus arizonica

Temokake cemara Arizona sing megah (Cupressus arizonica) lan kabeh fitur utamane. Ketik ing kene kanggo sinau cara ngrampungake kanthi tliti.

Kembang kembang poligala ana ing jambon

Cape Milkmaid (Polygala myrtifolia)

Myrtifolia poligala minangka salah sawijining shrub sing tahan kekeringan. Terusake lan ngerti lan temokake kepiye cara ngrawat supaya bisa ditikmati ing kebon sampeyan.

cabang paku sing lair ing dalan

Suket emas (Lamarckia aurea)

Yen sampeyan pengin ngerti lan nikmati jinis semak utawa semak kanthi paku, kayata karakteristik lan perawatan, ketik banjur temokake aurea Lamarckia.

cabang sing digambarake woh-wohan utawa woh wohan beri

Buckthorn (Rhamnus catharticus)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya buckthorn supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

cabang semak kanthi kembang kaya bluebell

Shrub nelpon Weigela

Apa sampeyan pengin seneng kebon sing apik utawa omah sing dihiasi amarga ana semak belukar kaya Weigela? Cathet lan priksa fitur-fitur kasebut.

Baobab

6 wit tahan kekeringan

Apa sampeyan manggon ing wilayah sing ora udan udan lan golek wit tahan kekeringan? Ketik lan temokake pilihan spesies kita. ;)

Acer platanoides Crimson King, wit sing deciduous

Acer platanoides Layung King

Ketik lan temokake Acer platanoides Crimson King, sawijining spesies wit asem sing regane hiasan banget lan tahan banget karo es.

cabang wit kebak godhong ijo

Sumac (Rhus chinensis)

Ketik lan temokake kabeh ciri, perawatan, tanduran, properti, hama lan panggunaan obat Rhus chinensis. Ngenteni apa maneh?

grumbul spiked lan kembang lilac

Thistle (Carduus bourgeanus)

Apa sampeyan pengin nemokake ciri, budidaya, perawatan, hama lan penyakit Carduus bourgeanus? Ayo mlebu lan goleki.

Euonymus alatus thukul

Euonymus alatus

Alum Euonymus minangka shrub sing sampurna kanggo pewarna kebon sampeyan ing musim gugur. Ing kene kita nerangake kepiye sampeyan kudu ngurus lan kabeh ciri.

cabang wit kanthi godhong ijo sing kandel lan woh-wohan bunder

Shea (Vitellaria Paradoxa)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan lan sifat Shea? Ketik lan temokake wit iki sing akeh mupangat kesehatan.

Wit ing alas

Apa oyot wit mbebayani?

Apa sampeyan pengin ngerti manawa oyot wit mbebayani? Ketik lan kita uga bakal menehi tips supaya ora ana masalah tanduran iki.

Coleonema pulchrum 'Emas Pasifik'

Coleonema

Apa sampeyan butuh semak sing diisi kembang lan bisa diwenehi pot? Aja ragu-ragu: mlebu lan ketemu karo Coleonema, tanduran sing gampang banget dirawat.

cabang grumbul ing tengah lapangan kanthi kembang kuning

Gorse (spinosa Calicotome)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, lan budidaya semak belukar Calicotome? Ketik lan temokake semak ing Mediterania kanthi kembang kuning.

Quercus humilis kabeh

Quercus humilis

Oak downy (Quercus humilis) digunakake kanthi akeh kanggo iyub-iyub. Ketik ing kene lan temokake kabeh babagan dheweke lan perawatan.

Kembang solanum crispum

Tomatillo (Solanum crispu)

Apa sampeyan butuh tanduran sing ngasilake kembang sing apik nalika musim panas? Yen mangkono, aja ragu-ragu mlebu lan ketemu karo Solanum crispum. Sampeyan bakal kaget;)

grumbul bunder kebak kembang kembang

Boronia (Boronia crenulata)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya lan sifat Boronia crenulata supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Thuja occidentalis minangka konifer

Thuja Kanada (Thuja occidentalis)

Yen sampeyan butuh konifer kanggo pager, nanging sampeyan ora ngerti sing arep digunakake, mlebu lan ketemu karo Thuja occidentalis, sawijining spesies sing bakal nghias kebon sampeyan saben dina.

Kembang pita Tilia iku sithik

Linden liar (Tilia cordata)

Tilia cordata minangka wit sing umum banget ing Eropa, lan salah sawijining wit sing paling padesan. Wani ngerti dheweke lan, kenapa ora? Rasakake ing kebon sampeyan. Mlebu

blowfly ing sisih ndhuwur grumbul kanthi kembang kuning sing ditutup

Ragwort (Senecio vulgaris)

Mesthi wae tanduran Senecio vulgaris bisa uga wis dingerteni ing pirang-pirang panggonan, nanging apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan lan budidaya? Mlebu!

Acacia saligna ing kembang

Wattle biru (Acacia saligna)

Saligna Acacia minangka wit ijo utawa semak sing bakal nghias kebon sampeyan saben musim semi, lan bakal menehi sampeyan iyub-iyub kanthi ati-ati. Ngerteni.

Kembang padus Prunus putih

Cherry cherry (Prunus padus)

Apa sampeyan pengin wit sing gampang dirawat lan nggumunake kembang sampeyan? Mlebu lan ketemu padus Prunus, salah sawijining spesies sing paling apik ing saindenging jagad.

Tampilan godhong wit ula

Snake Tree (Radermachera sinica)

Apa wit ula iku kaya apa? Apa sing dadi perhatiane? Yen sampeyan pengin duwe wit sing apik ing kebon utawa omah, aja ragu-ragu mlebu lan ketemu.

kembang cantik putih kanthi kelopak bentuk jantung

Piring sabun putih (Silene alba)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya tanduran Silene alba supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Wit pinus radiata

pinus radiata

Ketik ing kene kanggo sinau babagan ciri, budidaya lan panggunaan Pinus radiata. Ngerti apa sing kudu dipikirake kanggo ngurus.

loro kembang kanthi kelopak terbuka ing antarane godhong ijo

Crag mallow (Lavatera acerifolia)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya lan panggunaan Lavatera acerifolia supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Pungens Eleagnus kanthi bintik-bintik putih

Eleagno (Eleagnus pungens)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya lan panggunaan pungens Eleagnus supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Godhong saka intermedia Sorbus asale

Rowan Swedia (Sorbus intermedia)

Apa sampeyan duwe kebon sing jembar utawa pengin banget nduwe wit pot? Mlebu lan ketemu Sorbus intermedia, tanduran sing tahan banget.

tamarix gallica

Kita nuduhake sampeyan carane ngurus gallica Tamarix supaya sampeyan bisa nikmati ing kebon sampeyan. Ketik ing kene kanggo sinau kabeh babagan spesies iki.

wit loro sing duwur kanthi kanopi kebak godhong ijo

Hackberry cina (Celtis sinensis)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya lan panggunaan Celtis sinensis supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

semak ijo utawa grumbul diarani akasia

Akasia (Siklus akasia)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya lan panggunaan siklus Akasia supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Karakteristik Juniperus

juniper

Ketik ing kene kanggo ngerti Juniperus kanthi jero. Sinau babagan ciri, perawatan lan panggunaan sing paling asring. Aja nganti lali!

Kembang sapu sphaerocarpa kuning

Sapu kuning (sapu sphaerocarpa)

Apa sampeyan kudu menehi warna kebon utawa teras? Banjur aja ragu-ragu: ketemu Retama sphaerocarpa, semak utawa wit sing isi kembang saben taun.

macem-macem wit lan vegetasi sing bisa dideleng ing alas

Wicker ungu (Salix eleagnos)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya lan panggunaan Salix eleagnos supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Woh-wohan ing Aronia bisa dipangan

aronia

Kepiye sampeyan ngurus Aronia, tanduran obat, hias, lan uga bisa dipangan? Aja ragu-ragu: ketik banjur dingerteni kanthi temen!

kembang wungu digantung ing cabang grumbul

Kembang langit (Duranta erecta)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya lan panggunaan Duranta erecta supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Acer opalus tampilan

acer opalus

Temokake Acer opalus, wit godhong ukuran medium sing tuwuh ing lemah watu gamping lan tahan tahan es. Ngerteni :)

Camellia sinensis

Camellia sinensis

Dikenal minangka tanduran teh, Camellia sinensis bisa digunakake kanggo pirang-pirang perkara. Ing artikel iki, kita nerangake kabeh babagan dheweke. Aja lali!

Godhong robusta Grevillea ijo

Oak Australia (Grevillea robusta)

Grevillea robusta minangka wit sing tuwuh kanthi cepet, kanthi kembang warna-warni bakal menehi bungahe. Aja ragu-ragu mlebu lan ketemu.

cabang wit sing bisa ditemokake ing taman lan kebon

Simon's Poplar (Populus simonii)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya lan panggunaan Populus simonii supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Cytisus multiflorus ing habitat

Sapu putih (Cytisus multiflorus)

Temokake carane ngrawat Cytisus multiflorus, semak-semak sing kuat banget sing ngasilake kembang sajrone musim semi lan musim panas.

Viburnum opulus, semak kebon sing apik

Bola salju (Viburnum opulus)

Nggolek grumbulan sing ngasilake kembang sing katon kaya bola salju? Banjur ketik lan temokake opulus Viburnum, tanduran sing apik banget.

Salix caprea

Salix caprea

Ketik ing kene kanggo ndeleng salah sawijining wit paling padhet sing bakal ngebaki kebon sampeyan kanthi area teduh. Yaiku caprea Salix. Temokake kabeh babagan dheweke ing kene.

florets putih cilik sing metu saka grumbulan

Goblet (Oxalis acetosella)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya lan panggunaan tanduran Oxalis acetosella supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Godhong ruber Acer godhong

Maple abang (Acer rubrum)

Kita nyritakake babagan salah sawijining wit godhong sing paling apik ing jagad iki: maple abang. Gampang dirawat, tahan ... mlebu lan tresno dhewe;).

Batang sempervirens Sequoia kandel banget

Redwood (Sequoia sempervirens)

Sequoia sempervirens minangka konifer imposit, sing dawane ngluwihi 100 meter. Apa sampeyan pengin sinau cara tuwuh? Aja ragu-ragu mlebu;).

kebon zaitun kebak wit zaitun lan zaitun utawa zaitun ijo

Wit zaitun Hojiblanca (Olea europaea)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya lan panggunaan lan penyakit wit zaitun Hojiblanca supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Woh-wohan Korea Abies

Cemara Korea (Abies koreana)

Apa sampeyan manggon ing wilayah kanthi iklim sing adhem? Apa sampeyan pengin konifer sing ayu lan gampang dirawat? Yen sampeyan mangsuli ya, mlebu lan ketemu karo Korea Abies! ;)

wit raksasa umume dikenal kanthi jeneng oak bank utawa Quercus alba

Oak putih (Quercus alba)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya lan varietas Quercus alba supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Hydrangeas mekar sajrone pirang-pirang taun

Hydrangea (Hydrangea macrophylla)

Apa sampeyan pengin nghias kebon utawa teras kanthi tanduran sing ngasilake kembang? Banjur sampeyan ora bisa kejawab hydrangea. Apik banget lan gampang dirawat. Temokake.

Tampilan hippocastanum Aesculus

Aesculus

Aesculus minangka wit utawa semak sing ngasilake godhong lan kembang sing apik banget. Apa sampeyan pengin ngerti kepiye cara ngrawat? Aja ragu-ragu mlebu;)

Douglas cemara diwasa

Douglas fir (Pseudotsuga menziesii)

Yen sampeyan duwe akeh ruangan lan sampeyan uga manggon ing wilayah sing biasane frost ndhaptar, mlebu lan ketemu cemara Douglas lan nikmati kaendahane.

Leucaena leucocephala

Huaje (Leucaena leucocephala)

Apa sampeyan butuh wit sing tuwuh cepet banget lan uga menehi iyub-iyub? Temokake Leucaena leucocephala, tanduran sing, kaya ora cukup, nolak es.

Salvia microphylla

Salvia microphylla

Ing kiriman iki, kita bakal ngandhani ciri utama lan perawatan sing dibutuhake Salvia microphylla. Ketik ing kene kanggo sinau babagan iki.

Ficus macrophylla ing taman

Ficus macrophylla

Kita nerangake kanthi rinci babagan ciri utama lan perawatan sing dibutuhake Ficus macrophylla. Ketik ing kene kanggo ngerti luwih lengkap.

Tampilan Osyris lanceolata

Bayon (Osyris lanceolata)

Apa sampeyan manggon ing gunung lan / utawa sampeyan golek grumbulan tahan? Banjur aja ragu-ragu lan mlebu kanggo ketemu shrub lanceolata Osyris sing ayu.

wit pinus inggil diarani Araucaria columnaris

Cook pine (Araucaria columnaris)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya lan hama kolom Araucaria supaya bisa dilebokake ing kebon utawa kebon? Ayo mlebu lan goleki.

semak kanthi kembang kuning lan godhong kanthi jinis rambut putih

Caltrop (Tribulus terrestris)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya lan hama tunas supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Godhong saka laipigata Periploca

Cornicabra (Periploca laevigata)

Periploca laevigata minangka semak tropis sing megah sing bisa ditanam kanthi gampang ing pot utawa ing kebon. Apa sampeyan pengin ketemu karo dheweke? Mlebu!

falcata genista

falcata genista

Apa sampeyan pengin semak sing menehi kembang sing asri lan rada eri? Ketik lan temokake Genista falcata, tanduran sing asri kaya sing gampang dirawat.

Buddleja davidii ing kebon

Tanduran kupu-kupu (Buddleja davidii)

Ing kiriman iki, kita nerangake babagan perawatan utama sing dibutuhake grumbulan kupu-kupu (Buddleja davidii) lan ciri khas kasebut. Ayo mlebu saiki!

Tampilan baccata Taxus sing isih enom

Yew (Taxus)

Yew minangka wit sing apik, cocog kanggo tuwuh ing kebon lan pot. Nanging kepiye carane ngrampungake? Yen sampeyan pengin ngerti cara supaya sehat, aja ragu-ragu mlebu.