Rincian godhong acalypha amentacea

Kepiye carane ngrawat grumbulan acalifa?

Kita pitutur marang kowe kabeh sing kudu sampeyan ngerteni supaya bush acalifa kanthi kesehatan sing sampurna. Temokake nalika disiram lan dibuahi, lan liya-liyane.

Spesimen Juniperus horisontal 'Mother Lode'

Apa sing diarani creep juniper?

Juniper sing menjalar minangka konifer sing paling disenengi lan gampang banget ngurus konifer ijo sing digunakake kanggo nutupi lemah. Nanging sampeyan ngerti kepiye? Mboten? Ngene mlebu. :)

perawatan kenari

Walnut (Juglans regia)

Ing kiriman iki, kita bakal ngrembug babagan ciri kenari lan woh-wohan, panggunaan obat lan perawatan. Apa sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan wit iki?

Spesimen saligna akasia

Cara nggawe wit tuwuh kanthi cepet

Kepiye cara nggawe wit tuwuh kanthi cepet? Yen sampeyan mung tuku siji lan pengin nyepetake tuwuh, aja ragu-ragu, ketik banjur bakal dakcritakake kepiye. ;)

Kembang hydrangea kanggo dekorasi meja

Cara nggawe potongan hydrangea

Kita pitutur marang kowe carane nggawe potongan hydrangea kanthi gampang. Sinau kabeh sing sampeyan kudu ngerti kanggo njupuk spesimen anyar sing padha karo tanduran sampeyan.

Fir minangka tanduran njaba

Cara nyimpen wit cemara Natal

Apa sampeyan ngrayakake preinan Natal kanthi duwe konifer ing omah? Mlebu lan bakal dikandhani carane nyimpen wit cemoro lan apa sing kudu sampeyan lakoni supaya bisa dirawat kanthi apik.

Cincoenrama minangka tanduran sing nduweni jeneng ilmiah Potentilla fruticosa

Cincoenrama: ciri lan perawatan

Apa sampeyan pengin ngerti kabeh babagan shrub sing luar biasa iki, kayata ciri lan perawatan sing dibutuhake? Ayo mlebu lan goleki.

Holly

Holly, tanduran Natal

Saben taun nalika Natal, sampeyan menehi tanduran Holly, nanging pungkasane bakal mati? Coba waca tips iki.

Garcinia minangka shrub kanthi godhong ijo sing padhang

Apa Garcinia?

Apa sampeyan wis krungu babagan Garcinia utawa Tamarind nanging isih ora ngerti apa sejatine? Apa sampeyan pengin ngerti ciri lan panggunaane? Ayo mlebu lan goleki.

Spesimen kaffa akasia

Kepiye ciri khas wit akasia?

Kita ngandhani apa ciri khas wit akasia, tanduran sing tuwuh cepet sing tahan banget kanggo kekeringan, cocok kanggo kebon.

Godhong Acer japonicum 'Vitifolium'

Maple Jepang, kaendahan desa

Maple japonica minangka wit sing apik banget, nanging uga pedesaan. Yen sampeyan pengin duwe permata ing kebon sampeyan, mlebu lan kenal kanthi luwih lengkap.

Spesimen Pseudotsuga menziesii

Apa wit konifer?

Apa sampeyan nate mikir yen conifers minangka wit? Yen sampeyan duwe pitakon iki, aja ragu-ragu ngetik kanggo nemokake wangsulan.

Spesimen Acer palmatum 'Koto no Ito'

Kepiye cara ngrawat maple Jepang pot?

Apik banget lan dekorasi banget. Yen sampeyan wani tuku, aja ragu-ragu mlebu kanggo ngerti carane ngurus maple Jepang pot lan bisa, kanthi mangkono, kanggo pamer.

Konifer

Napa konifer dadi coklat?

Apa sampeyan duwe pager lan wis garing? Temokake sebabe konifer dadi coklat lan apa sing bisa ditindakake kanggo nyegah lan ndandani.

Tanduran Sequoiadendron giganteum

Cara tuwuh sequoia raksasa

Apa sampeyan pengin duwe pengalaman luar biasa karo wit paling gedhe ing saindenging jagad? Sinau babagan cara tuwuh sequoia raksasa kanthi langkah demi langkah.

Beech Antartika, rinci babagan godhong

Beech Antartika, permata alam

Saka wektu ke wektu, ing Gardening On kita seneng ngenalake sampeyan tanduran sing, sampeyan bisa uga ora bakal weruh ing ...

Tanduran Azalea mekar

Kapan azalea ditandur

Temokake kepiye lan nalika azalea ditandur, tanduran shrubby apik sing ngasilake kembang sing luar biasa nalika musim semi.

Bibit oleifera moringa

Cara tuwuh moringa ing omah

Kita pitutur marang kowe carane tuwuh kelor ing omah supaya sampeyan bisa duwe wit sing apik ing kebon sampeyan. Ketik banjur goleki carane bisa entuk.

pupuk wit zaitun

Pelanggan wit zaitun

Wit zaitun mbutuhake kabutuhan nutrisi kanggo unsur sing dikonsumsi sajrone siklus vegetatif. Apa sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan iki?

Spesimen Baobab diwasa

Kepiye cara tuwuh baobab?

Kita pitutur marang kowe carane tuwuh baobab, salah sawijining wit sing paling apik ing donya tropis. Temokake carane duwe ing omah utawa kebon sampeyan.

Wit flamboyan

Flamboyan

Flamboyan minangka wit hias banget. Temokake ciri khas lan perawatan sing kudu dikembangake kanthi bener.

Wit Acer Palmatum

Pentinge wit

Wit-witan lan tanduran penting banget kanggo njaga keseimbangan ekosistem kita. Kowe ngerti kenapa? Temokake sebabe kita gumantung karo wit sing ana.

nemokake conifers

Conifers

Kabeh babagan konifer, ciri khas lan sawetara jinis tanduran sing paling penting yaiku wiji saka jinis sing diarani kerucut. Temokake!

Kembang saka Loropetalum chinense var rubrum

Loropetalum, wit kebon sing apik banget

Loropetalum minangka tanduran ijo kanthi nilai hias sing dhuwur. Godhong, kembang, lan keanggunane bakal nggawe kebon sampeyan dadi papan sing luar biasa. Mlebu

Kaisar Acer palmatum

Maple Jepang

Tips nambah lan ngrawat maple Jepang. Rekomendasi kanggo pangembangan optimal, mula bisa nikmati kanthi maksimal.

Cedrus atlantica 'Glauca' ing kebon

Cedar, konifer hias paling

Cedar minangka konifer sing bakal katon apik ing kebon sampeyan. Gampang tuwuh lan dirawat, menehi iyub-iyub banget lan menehi keanggunan sing nggumunake. Mlebu

Lanta kembang jambon

Kepiye cara tuwuh lantana

Kita nerangake kanthi rinci babagan cara tuwuh lantana, semak belukar sing apik sing ngasilake kembang kanthi warna cerah nalika musim semi lan musim panas. Mlebu

Wit-witan ing taman ing Jerman

Kabeh babagan wit-witan

Wit-witan apik tenan: nyedhiyakake oksigen, shade lan woh, uga ngasilake kembang sing apik. Apa sampeyan pengin ngerti babagan kabeh? Mlebu

Kembang saka Prunus cerasifera 'Atropurpurea'

Prunus, wit kanthi kembang megah

Prunus minangka wit sing duwe kembang sing apik banget, mula ora bisa menehi cadangan kanggo dheweke ing kebon. Ketik banjur temokake kabeh babagan.

Kembang saka Cornus florida 'Rubra'

Cornus, shrub sing kebak kembang

Apa sampeyan ngimpi duwe kebon utawa teras karo sawetara grumbul sing ngasilake akeh kembang? Yen mangkono, aja ragu-ragu ketemu karo Cornus. Sampeyan bakal tresna mau. ;)

Kembang bombax ceiba

Kapan wit mekar?

Meruhi tanduran iki mekar minangka pengalaman sing nyenengake, nanging apa sampeyan ngerti nalika wit mekar? Mboten? Kita bakal ngandhani. Mlebu ;)

Kembang hydrangea biru

Apa perawatan hidrangeas?

Kita bakal ngandhani babagan ngurus hydrangea, sawetara grumbul kanthi kembang sing apik sing bisa dekorasi teras utawa kebon sampeyan.

cara garing ara

Kepiye cara garing ara?

Iki cocog kanggo panganan cuci mulut, kanggo ditambahake menyang nedha bengi utawa nedha awan utawa mung minangka sandwich lan sampeyan bisa nggayuh tujuan kasebut.

Euonymus europaeus ing kembang

Napa roket ing kebon?

Bonet minangka tanduran semak sing menarik banget kanggo kebon perawatan sing kurang: tahan suhu, adhem, lan hama banget. Ngerteni.

Woh-wohan saka Sorbus domestik

Sorbus domestik, rowan umum

Sorbus domesticica minangka wit pedesaan sing apik lan gampang ditanam lan cocog kanggo taman sing kurang sithik, kayata sampeyan. Mlebu ;)

Gardenia brkukii nalika mekar

Apa perawatan taman?

Yen sampeyan pengin nghias teras utawa kebon kanthi semak sing menehi kembang sing apik lan wangi, ketik banjur temokake apa sing dadi perhatian taman.

Spesimen Acer palmatum 'Ornatum'

10 jinis maple Jepang

Tanduran sing apik banget ing musim gugur, gampang digodhog. Priksa 10 jinis maple Jepang iki, lan rasakake.

tanduran menek

Bignonias utawa koor trompèt

Bignonia minangka tanduran pendakian lan sabanjure kita bakal menehi sawetara jinis Bignonias, mula priksa, amarga tanduran iki apik.

pruning tanduran kayu

Nalika prune tetanduran kayu?

Ora ana sing luwih apik tinimbang motong nalika godhong-godhongan isih ana, nyatane, nindakake nalika semana ngidini tanduran kayu diwenehi bentuk sing dikarepake.

Wit ing taman

Pentinge nandur wit

Iki minangka tanduran sing penting banget kanggo urip kanthi ngeculake oksigen sing larang, nanging apa pentinge nandur wit ing kebon?

Cornicabra ing lapangan

Tumbuh cornicabra ... ing kebon?

Cornicabra minangka wit cilik sing tuwuh alami ing pedesaan Mediterania, nanging ... apa sampeyan bisa nindakake ing kebon? Ngerteni.

Cherry vs pillory

Bedane ceri lan gandum

Sanajan buah kasebut katon padha karo woh-wohan sing padha, ana bedane antara ceri lan picotas, sanajan kudu diarani yen kalorone apik banget.

wit anjir lan wit anjir

Hama lan penyakit wit anjir

Wit anjir uga minangka wit sing gampang kena hama lan penyakit, mula cathet lan sinaoni cara gampang nglawan hama kasebut.

Syzigium luehmanii

7 tanduran kanggo pager

Kita nuduhake sampeyan sawetara tanduran kanggo pager supaya sampeyan bisa duwe taman sing dihias kanthi apik sing bisa sampeyan nikmati. ;)

Acer palmatum

Macem-macem maple Jepang

Kita nuduhake macem-macem jinis maples Jepang sing paling apik, lan uga menehi saran babagan cara ngrampungake supaya bisa tuwuh kanthi apik tanpa ana masalah.

Batang Secuoia

Wit buta

Kanthi dhuwure udakara 100 meter lan ngarep-arep luwih saka 1000 taun, wit raksasa iku dadi keajaiban nyata. Mlebu lan mriksa wong-wong mau.

Oak amerika

Oak Amerika (Quercus rubra)

American Oak, sing jenenge ilmiah Quercus rubra, minangka wit daun sing luar biasa: menehi shade apik banget lan dadi ayu ing musim gugur. Ngerteni.

Acer saccharum, jinis maple

Cara ngrawat maples

Dheweke minangka salah sawijining wit sing paling apik, nanging sampeyan ngerti carane ngurus maple? Ketik banjur tututi saran supaya bisa pamer tanduran.

Ficus benjamina ing kebon

Cara milih wit sing tuwuh kanthi cepet

Apa sampeyan nembé pindhah menyang omah sing duwe lahan lan sampeyan pengin urip maneh? Yen mangkono, mlebu lan kita bakal menehi pitunjuk cara milih wit sing tuwuh kanthi cepet.

Kacang macadamia

Apa macadamia?

Apa sampeyan wis krungu babagan macadamia? Iki minangka tembung sing nuduhake sawetara wit Australia sing woh-wohan, kenari, apik banget. Temokake.

Tamariz, wit kabeh wilayah

Tamarisk minangka wit sing bisa diduweni sanajan sampeyan manggon sawetara langkah saka segara. Tahan salinitas, es, hama ... kabeh! Ngerteni.

Parrotia persica

Parrotia persica, wit wesi

Persika Parrotia minangka wit asal Persia sing luwih dikenal minangka wit wesi amarga kayu sing atos lan umur dawa.

Ceri Jepang

Wit paling apik ing Bumi

Temokake wit sing paling apik ing Bumi. Kita urip ing planet sing urip jutaan spesies tanduran, kabeh ora bisa dadi spesies sing paling apik

Jacaranda mimosifolia

Foto wit

Kita nuduhake sampeyan sawetara foto wit sing apik, tanduran sing luar biasa sing ndandani kabeh pojokan, menehi teduh lan panganan.

Brugmansia arborea

Pandhuan perawatan Floripondio

Floripondio minangka semak hias banget, nanging uga beracun. Tanduran sing bisa katon apik ing kebon, yen kita ngerti carane ngurus. Mlebu

Sequoiadendron giganteum

Penasaran Sequoia Raksasa

Iki minangka makhluk urip paling dhuwur sing ana ing Bumi. Kandhange bisa dhuwur nganti 115 meter lan urip luwih saka 3 taun. Temokake luwih lengkap babagan Giant Sequoia.

Hackberry

Hackberry, wit lurung-lurung

Mesthi luwih saka sepisan sampeyan ndeleng siji utawa luwih spesimen hackberry ing kutha sampeyan, bener? Nanging apa sampeyan ngerti manawa nggunakake obat sing menarik? Mlebu

Hazelnut corylus

Pandhuan perawatan Hazelnut

Priksa pandhuan perawatan hazelnut, tanduran sing luar biasa, kajaba ngasilake woh-wohan kanthi rasa sing apik, disandangi nalika musim gugur

Taman karo pager

Kepiye milih tanduran kanggo pager?

Kepiye supaya sudhut taman bisa dipisahake kanthi cara sing elegan lan dekorasi? Kanthi tanduran pager sing wis dipilih kanggo sampeyan iki. Mlebu;).

Kembang Jara

Rockrose, semak perawatan sing tahan banget lan sithik

Rockrose utawa Cistu salviifolius minangka salah sawijining shrub paling tahan sing bisa ditemokake amarga adaptasi karo kabeh jinis iklim lan lemah, sanajan paling miskin. Tahan tahan salju, garing lan meh kabeh kondhisi amarga sistem oyot dobel.

tamarix

5 jeneng semak tahan kekeringan

Apa sampeyan urip ing iklim sing garing lan sampeyan pengin ngerti sawetara jeneng semak sing nolak kekeringan? Ketik banjur temokake 5 sing paling menarik.

Oleander, tanduran beracun

Pruning Oleander

Pemangkasan Oleander kedadeyan kaping rong taun amarga ana pruning reresik lan pemangkasan kembang. Loro-lorone mbantu pangembangan tanduran sing apik lan entuk kembang sing luwih apik.

Kembang Davidia implicata

Wit saputangan sing apik banget

Wit Kethokan minangka salah sawijining wit hias sing paling apik ing saindenging jagad, kanthi kembang putih gedhe sing tiba lan mirip karo sapu tangan utawa dara putih.

Waru

Kepiye cara nyukur kembang waru

Apa sampeyan kepengin entuk bibit waru utawa luwih? Ketik lan bakal dijlentrehake kanthi rinci babagan cara prun kembang waru supaya bisa ngasilake akeh kembang.

Hydrangea biru

Masalah Hydrangea

Kita ngandhani apa masalah utama hidrangeas lan carane sampeyan bisa ngatasi kanthi cepet supaya bisa katon apik maneh.

Bibit fagus sylvatica

Cara ngasilake wit beech

Temokake carane duwe sawetara spesimen wit beech. Ketik lan kita bakal nerangake kanthi rinci babagan cara ngasilake tanduran sing megah iki.

Woh-wohan Holly

Holly, wit woh-wohan abang

Holly minangka salah sawijining wit sing paling apik dekorasi lan gampang dirawat ing kebon sampeyan. Temokake kabeh rahasia.

Platanus hispanica

Pesawat teduh, wit sing nemoni

Yen sampeyan nggoleki wit hiasan lan pedesaan sing menehi teduh, Shade Plantain minangka salah sawijining pilihan sing paling apik. Ketik lan kita bakal menehi pitunjuk cara ngrampungake.

O

Quercus robur, oak jaran

Quercus robur minangka wit impose sing tuwuh nganti 35 meter. Iki menehi iyub-iyub nalika musim panas, lan woh-wohan bisa dipangan. Ngerteni.

Pinus pinaster

Pinus pinaster, pinus taman maritim

Pinus pinaster minangka konifer sing cocog kanggo kebon gedhe. Wutah cepet banget, lan uga ora mbutuhake perawatan akeh. Ayo mlebu lan ngerteni.

Bauhinia variegata var. calon

6 Wit hias kanggo kebon cilik

Apa sampeyan duwe kebon cilik lan pengin nyelehake wit hias? Yen mangkono, sampeyan bakal entuk keberuntungan. Ketik banjur temokake dhaptar kanthi paling menarik.

Baobab

Kepiye cara ngasilake baobab

Apa sampeyan pengin ngerti cara ngasilake baobab? Ketik lan kita bakal ngandhani langkah demi langkah apa sing kudu sampeyan lakoni supaya entuk sawetara salinan wit iki.

Ficus elastis

Ficus elastica utawa Gomero

Apa sampeyan pengin nghias omah kanthi wit kanthi godhong sing hiasan banget? Yen mangkono, Ficus elastica kanggo sampeyan. Iki file sampeyan. Aja nganti lali.

Kembang Viburnum lucidum

Viburnum Lucidum

Tanduran evergreen kanthi kembang putih sing apik lan gampang tuwuh ing taman. Golekana !!!

Chamaecyparis obtusa

Chamaecyparis, cemara palsu

Chamaecyparis utawa cemara palsu minangka tanduran sing apik banget lan elegan sing gampang tuwuh banget sing bakal katon elegan banget ing kebon sampeyan. Temokake kabeh rahasia.

laurus nobilis

Cara nandur laurel

Apa sampeyan kepengin ngerti cara tanduran laurel ing kebon? Ketik banjur saranake sampeyan babagan cara paling apik. Cantik swarga ijo karo wit iki.

Eleagnus umbellata

Eleagnus, tanduran sing praktis banget

Yen sampeyan nggoleki tanduran sing bisa diduweni minangka wit utawa semak, gampang dirawat lan duwe woh-wohan sing bisa dipangan, Eleagnus kanggo sampeyan. Ngerteni.

Spesimen tortilla akasia

Cara germin wiji afrika afrika

Apa sampeyan pengin duwe Akasia Afrika ing kebon sampeyan? Kita mulang sampeyan kanthi langkah-langkah babagan cara ngasilake kanthi wiji, pengalaman sing ora bakal dilalekake. Mlebu

Taman Alfàbia

Cara nandur pager

Apa sampeyan duwe kebon lan pengin katon luwih rapi lan luwih elegan? Sijine sawetara bushes lan sampeyan bakal bisa ndeleng kepiye owah-owahane. Ayo mlebu lan kita bakal mulang cara tetanduran pager.

Wit carob diwasa ing taman

Algarrobo, saka alam nganti masak

Algarrobo minangka wit alami saka wilayah kidul-kulon Asia sing menehi legum-legum sing misuwur, sing warna coklat peteng khas sing uga noda produk sing wis rumit.

Hyperion, wit paling dhuwur

Hyperion, wit paling dhuwur ing saindenging jagad

Ing taman nasional California sing padha urip, ana wit sing jenenge Hyperion, sing ditemokake dening sawetara pejalan kaki. Asale saka negara kasebut, yaiku Sequoia Sempervirens sing dhuwure 115,61 meter, mula dadi wit paling dhuwur ing saindenging jagad.

Akasia longifolia subsp. cah ayu

Apa jinis aroma?

Apa arum? Lan ana jinis apa? Wit-witan kasebut apik banget, kanthi kembang sing menehi aroma sing nyenengake. Kenali dheweke.

Ligustrum ovalifolium

Migunakake privet

Apa sampeyan pengin ngerti panggunaan privet? Tanduran hiasan iki bisa digawe kanthi maneka warna kayata semak, nanging uga kanggo liyane. Ngerteni.

Komuni Juniperus

Juniper

Juniper minangka konifer kerdil sing paling populer. Gampang tuwuh, tahan lan hiasan. Kajaba iku, duwe sifat obat sing menarik. Ngerteni.

Acer negundo 'Aureomarginatum'

Hama lan penyakit Acer negundo

Kita ngandhani apa sejatine lan cara ngobati hama lan penyakit Acer negundo, wit sing apik banget lan tahan tahan ing kebon sing sedheng.

Ceri Jepang

GAMBAR: Wit ceri ing Jepang

Saben musim semi, wit ceri Jepang menehi kebon ing saindenging negara. Acara sing wis dadi fenomena budaya sing pantes dikagumi.

Aquilaria, wit sing paling larang ing saindenging jagad

Wit paling larang ing donya lan kayu Hagar

Yen sampeyan seneng karo kasunyatan sing kepengin weruh, aku bakal menehi katrangan sing apik tenan sing nggawe aku kaget banget. Iki minangka wit sing paling larang ing sejarah, spesimen charac

Quercus palustris

Rawa rawa rawa

Kekasih wit gedhe? Banjur sampeyan bakal seneng rawa rawa rawa. Tuwuhe ora luwih utawa kurang saka nganti 30 meter. Ngerteni.

Bursar

Tips milih wit

Apa sampeyan pengin miwiti ngrancang kebon? Yen mangkono, tulis tips iki kanggo milih wit lan sampeyan bakal bisa ndeleng carane bisa nikmati tanpa sumelang.

Rhododendron kembang jambon

Rhododendron, semak kembang sekti

Apa sampeyan pengin bisa nikmati tampilan warna sing apik ing kebon sampeyan? Tanduran Rhododendron utawa sawetara lan sampeyan ora bakal getun. Sinau babagan cara ngrampungake.

Sequoia

Suwene suwene urip wit

Nalika nggawe kebon, luwih becik dingerteni suwene umur wit kasebut. Nanging kepiye sampeyan bisa nemokake? Sinau babagan cara ngenali umur tanduran iki.

Shadow saka willow nangis

Willow sing tangis

Weeping Willow utawa Salix babylonica minangka wit sing asale saka Asia sing gampang banget dirawat. Kajaba iku, duwe pirang-pirang sifat obat. Apa sampeyan pengin ngerti?

eucalyptus gunni

Apa bisa duwe eucalyptus ing kebon?

Eucalyptus minangka salah sawijining wit sing ora dikasihi. Nanging ... apa pantes ana reputasi sing diduweni? Ketik lan sinau luwih lengkap babagan tanduran sing luar biasa iki.

Cryptomeria japonica 'Tenzan sugi'

Cedar Jepang, kanggo taman gaya oriental

Cedar Jepang minangka konifer sing asale saka China lan Jepang, tahan banget lan dekorasi. Mbentuk grup utawa minangka spesimen sing terisolasi bakal katon biasa.

Melaleuca nesofila

Melaleuca, tanduran kebon sing gedhe

Melaleuca minangka tanduran sing luar biasa: tahan kanggo kahanan garing lan garing, kanthi kembang sing luar biasa ... apa maneh sing sampeyan njaluk? Mlebu lan kenal karo dheweke.

Ficus Benjamin

Ficus, tanduran sing butuh akeh ruangan

Ficus minangka wit sing ditandur ing papan sing cocog, yaiku kaendahan sejati. Nanging, kadang-kadang ditandur ing bintik-bintik sing kenceng lan ana masalah.

Acer palmatum utawa maple Jepang nalika musim gugur

Macem-macem Maple Jepang

Iki minangka salah sawijining wit sing paling apik lan dekorasi. Temokake varietas utama maple Jepang kanggo milih sing paling apik kanggo kebon sampeyan.

Rincian daun araucaria heterophylla

Araucaria, pinus sing disimpen

Araucaria, sing luwih dikenal minangka pinus lantai, yaiku konifer sing tuwuh alon-alon lan pedesaan sing bakal nghias kebon sampeyan kanthi cara sing elegan.

Kembang Bombax

Bombax, wit katun sutra

Bombax minangka wit tropis sing cocog kanggo kebon gedhe. Kanthi kembang abang sing apik banget, cocok kanggo teduh. Apa sampeyan pengin ngerti?

Hydrangea

Cara prune hydrangeas

Tanduran semak lan kembang sing asri banget. Nanging dheweke uga tahan banget. Sinau babagan carane prune hydrangeas supaya katon sampurna.

Nashi

Cara nandur wit pir Korea

Iki minangka salah sawijining wit sing biasane narik perhatian. Sinau babagan cara nandur wit pir Korea lan nikmati ing kebon sampeyan.

Brachychiton acerifolius ing kembang

Dekorasi kebon karo Brachychiton

Brachychiton minangka jinis wit kanthi kembang sing asri lan kembang bakal nggawa warna sing seger lan subur ing kebon sampeyan. Ketik kanggo ngerti luwih lengkap.

Waru Andersonii

Tanduran kembang kanggo kebon

Nggolek semak kembang ing kebon? Dheweke pancen gumun, lan angel banget milih mung siji. Mlebu kanggo ndeleng pilihan.

Cercis siliquastrum

Dhaptar wit cilik kanggo kebon

Apa sampeyan duwe papan sithik kanggo ditandur? Aja padha sumelang. Coba deleng dhaptar wit cilik sing bisa ana ing kebon ... utawa ing pot.

Hydrangea jambon

Cara ngrawat hydrangea

Apa sampeyan mikir dekorasi kebon kanthi kembang sing apik? Ketik banjur sampeyan bakal sinau babagan cara ngurus hidrangeas. Sawetara bushes sing bakal sampeyan tresnani.

Camellia sinensis, tanduran sing cocog kanggo pot

Cara nandur tanduran teh abang

Sapa sing ora seneng ngombe esuk? Lan sapa sing ora pengin ngerti cara nandur tanduran teh abang? Ketik banjur temokake kepiye.

Quercus

Penasaran babagan wit

Iki minangka tanduran sing dikagumi, kita nglindhungi awake dhewe saka srengenge ing sangisore godhonge ... Apa sampeyan pengin ngerti penasaran babagan wit?

Wit

Tips milih wit kanggo kebon

Apa sampeyan nemokake tips milih wit kebon? Tanduran iki penting banget, amarga dadi pilar ing sudut ijo kita.

Croton

Croton, tanduran sing populer banget

Kita bakal menehi katrangan babagan croton lan kepiye carane ngurus tanduran iki amarga spesies kasebut sensitif banget sing kudu sampeyan lakoni.

camellia japonica

Perawatan Camellia

Camellia minangka wit shrub utawa ijo cilik sing kembang kasebut bisa dihias banget. Becik duwe ing pot, kita mulang sampeyan carane ngurus.

Acer platanoides '' Crimson King ''

Kaendahan wit kanthi godhong wungu

Wit-witan kanthi godhong ungu minangka kaendahan sing nyata. Yen sampeyan pengin duwe nanging durung ngerti sing endi, deleng pilihan kita.

Ficus benghalensis ing habitat

Wujude cekak gedhe tenan

Ara mencek minangka wit gedhe sing jembar sawetara hektar. Ana akeh sing nggawe urip sosial miturut ayune. Waca liyane kene.

Pager

Pager ing kebon, jinis lan fungsi

Hedges minangka tanduran sing dibutuhake banget ing kebon amarga bisa ngetrapake sawetara fungsi, kanggo nglindhungi lan mbatesi kebon.

Aster

Kembang mangsan

Dina iki kita ngandhani tanduran lan kembang apa sing bisa ditandur nalika musim gugur.

kigelia afrika

Temokake rahasia wit tropis!

Wit tropis nduwe rahasia. Apa sampeyan ngerti Wit Roti utawa Sosis? Mboten? Aja padha sumelang. Kita saiki ing kene.

Acer palmatum Shigitatsu-sawa

Varietas Maple Jepang sing apik

Semono uga macem-macem jinis maple Jepang katon, wit utawa semak sing asale saka China lan utamane Jepang sing duwe jutaan wong sing tresna.

rhododendron

Shrubs kanggo lemah asam

Ana akeh shrubs kanggo lemah asam. Yen sampeyan duwe kebon sing lemah ph ing antarane 4 lan 6, lan sampeyan ora ngerti sing bakal dipasang, priksa.

Acorn

Wayahe acorn!

Acorn wiwit mateng lan wayahe nglumpukake. Yen sampeyan ora ngerti nandur utawa bahan apa sing bakal digunakake, aja kuwatir, iku gampang banget.

Sapium ing musim gugur

Ngerti Wit Jangkung

Wit Tallow, sing jeneng ilmiahe yaiku Sapium sebiferum, minangka salah sawijining wit sing bisa rontog kanthi cukup ing iklim sing rada anget.

Cercis siliquastrum

Wit sing deciduous kanggo lemah lempung

Apa sampeyan nggoleki wit godhong kanggo kebon sampeyan? Ana akeh sing bisa urip kanthi apik ing lempung lan / utawa lemah sing dikepang. Ing kene kita nuduhake sawetara.