Watang

Wit-witan kanthi warna pelangi

Ing wilayah tropis, kita nemokake wit sing megah, sing batang kanthi warna pelangi ora ana sing peduli. Kita ngomong babagan Eucalyptus pelangi.

Akasia tortilis diwasa

Urip ing sabana: Acacia tortilis

Acacia tortilis minangka wit eri sing urip ing wilayah ara-ara samun ing Afrika lan bagean Asia. Iki minangka simbol savannah sing apik banget kanggo taman.

Flores

Akasia ungu, wit kebon sing apik banget

Apa sampeyan duwe kebon cilik lan ora ngerti wit sing arep dipasang? Acacia Ungu minangka pilihan sing cocog. Godhong wungu kasebut bakal nggawe sampeyan tresna, tanpa mangu-mangu.

catalpa bungei

Catalpa bungei, wit hiasan

Wit bungei Catalpa minangka wit sing akeh digunakake kanggo keperluan hias amarga ukuran makutane sing dadi payung alami.

Holly

Holly: wit Natal banget

Natal wis cedhak banget, mula mula kita ndeleng tanduran Natal, kayata holly. Kita bakal nerangake budidaya lan perawatan ing artikel iki.

Chestnut kanthi sikil pitu

Wit endah ing Spanyol

Sawetara wit ing Spanyol narik kawigaten amarga langka lan asli. Iki kayane wit kastanye kanthi sikil pitu.

Wit carob

Wit carob ing kebon

Carob minangka wit sing asale saka Mediterania. Ngucapke matur nuwun banget, tahan kanggo kahanan garing lan kurang banyu, lan bisa dadi hias banget.

Arbutus

Wit stroberi ing kebon

Wit stroberi minangka shrub sing gampang dirawat ing taman amarga godhong-godhongan sing kuat lan kembang lan woh-wohan sing apik.

Sequoia

Sequoia raksasa - konifer megah

Informasi babagan Giant Sequoia sing megah, asli saka California Lor. Kanthi dhuwur udakara 100 meter, ora ana sing ora preduli.

Wit kayu linglang

Nduwe wit lemon ing omah

Wit jeruk nipis minangka wit sing éndah ing taman kanggo aroma lan kaendahane. Kajaba iku, dheweke menehi lemon sing enak sajrone musim.

Wit

Wit lan semak kanggo teras

Yen ora duwe kebon lan pengin duwe semak utawa wit lan mung duwe teras, balkon utawa teras, ana akeh spesies sing bisa dipilih.

Anigozanthos manglesii

Ketemu kembang Kangaroo Paws

Informasi babagan genus Anigozanthos, sing luwih dikenal minangka Kangaroo Paws amarga kembang penasaran. Saran babagan budidaya lan pangopènan.

Wit

Kepiye wit bisa ngasilake?

Penjelasan babagan macem-macem cara reproduksi wit sing saiki ana. Informasi babagan cara sing mesthi, potongan lan graf.

Hazel

Tandur wit kemiri

Hazel minangka wit sing apik banget lan warna sing bisa sampeyan lakoni ing kebon sampeyan. Ora mbutuhake ati-ati banget sanajan penting ngerti sawetara rahasia nalika nandur.

Walnut

Kenari saka Walnut

Walnut iku penting banget ing antarane wit-witan amarga kabeh bisa digunakake. Kacang, godhong lan kayu digunakake akeh.

Palem

Dekorasi kebon karo wit kurma

Wit aren minangka tanduran khusus banget amarga kasedhiya lingkungan eksotik sing digunakake: kebon, teras, teras utawa interior. Sinau babagan bentuk, macem-macem jinis lan papan asale, uga piguna nalika dekorasi kebon.

Grubbery

Cara nandur semak kebun

Saiki yen wis nduwe grumbulan, penting ngerti cara nandur, luwih-luwih yen ana pirang-pirang, mesthine kudu jarak sing ideal supaya oyot ora bisa campuran. Ayo goleki ing kene poin-poin sing kudu dielingi.

Grubbery

Tanduran hias apa?

Yen sampeyan pengin nambah ijo ing kebon kutha, sampeyan bisa mikir babagan semak hias, spesies sing duwe kaluwihan banget.

wit

Tips nalika tuku wit

Nalika tuku wit, prelu dipikirake sawetara aspek sing bakal mbantu spesimen kasebut tuwuh sehat lan kuwat.

Peonies

Tanduran abadi lan abadi

Perennial lan perennial tahan saka siji mangsa menyang mangsa liyane lan bisa urip paling ora rong taun, nanging nalika perennial ilang ing musim salju lan dilahirake maneh, perennial njaga godhonge sajrone wulan adhem.

Araucaria Excelsa

Wit Natal. Alami utawa gawean?

Apa pilihan ekologis sing paling akeh kanggo wit Natal? Alami utawa gawean? Kita nganalisa kemungkinan kaslametan wit alami, spesies sing paling cocog lan perawatan dhasar.