Perennial kembang paling apik kanggo kebon

Astromeliad

ing perennial duwe kaluwihan manawa dheweke tetep ngadeg sajrone taun lan mulane dheweke bisa dinikmati sajrone musim. Sadurunge godhonge tiba, tanduran iki bisa urip luwih saka rong taun tanpa nuduhake rusak.

Yen babagan ngrancang kebon Utawa kanggo nambah kembang ing ruang ijo sampeyan, gunakake keuntungan saka tanduran iki sing loma lan aja nguciwani.

Astromeliad lan liya-liyane

ing astromeliad dheweke sampurna ing kabeh cara, utamane amarga menehi warna lan wektu sing tetep. Gegayutan karo kulawarga Alstroemeriaceae, kembang kaya lily kasebut beda-beda warna. Kasus liyane yaiku catnip, kembang sing katon ing pungkasan musim semi lan awal musim panas.

El aster Punika a tandur kanthi kembang tahan bangetAna luwih saka 600 jinis, sanajan kabeh duwe fitur umum: kembang kasebut beda-beda ing warna nanging kabeh duwe pusat kuning.

aster

Kembang Kerucut lan Lali-aku-ora

Echinacea, luwih dikenal kanthi jeneng kembang kerucutIki uga menehi kembang kanthi warna-warna, sing sumunar nalika musim panas amarga tahan banget kanggo kahanan garing. Uga ana ing Aja lali aku, minangka tanduran herba perennial sing populer banget, kembang biru sing apik banget.

Ana akeh perennial sing dadi tuku aman nalika ngrancang taman lan mulane cepet banget kita bakal nyaranake spesies sing adaptasi tanpa masalah lan duwe kaluwihan manawa tetep ana sajrone taun, tanpa kontradiksi gedhe.

Aja lali aku


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   remich2002reypelayo ngandika

    Menarik banget, ngenteni sabar mbesuk