Pandhuan Tuku Angon Listrik

Angon listrik mbantu nglindhungi latar

Akeh wong sing kesulitan njaga alas supaya aman saka kewan sing nyusup. Iki bisa mangan panen kita, ditapak utawa dirusak. Uga kanggo petani, tampilan kewan tartamtu ing cedhak ternak kasebut bisa uga masalah. Dheweke bisa ngusir utawa mateni sampeyan. Nanging kemunduran iki duwe solusi sing gampang banget amarga angon listrik.

Kanthi piranti iki Kita bisa nggunakake pager lan pager kanggo nyegah kewan liyane ora mlebu ing tanah kita. Ing artikel iki, kita bakal ngobrol babagan pangon listrik sing paling apik lan kepiye cara entuk.

Shepherd Angon listrik sing paling apik 🥇

Amarga evaluasi para pembeli sing apik, angon listrik saka Llampec iki sing paling apik. Nduweni energi pulsa maksimal 6.000 mJul, dene voltase pucuk padha karo 9.500 watt. Jarak total patang puluh kilometer. Ing babagan dimensi, dhuwure 361 milimeter, ambane 300 milimeter lan ambane 236 milimeter. Bobot angon listrik iki cocog karo 2,19 kilo.

Pros

Kauntungan paling penting sing ditawakake pangon listrik iki yaiku piring energi surya. Amarga iku, bisa diisi ulang kanthi otomatis kanthi cahya sing dipancarkan srengenge, supaya bisa ngirit energi.

Contra

Sanajan regane, model angon listrik iki apik banget. Nanging, kita kudu eling batere ora klebu.

Pilihan saka angon listrik sing paling apik

Yen sing paling dhuwur ora ngyakinake sampeyan babagan pangon listrik, ora ana kedadeyan apa-apa. Ana akeh model liyane ing pasar. Sabanjure, kita bakal menehi komentar babagan pilihan saka enem sing paling apik.

Baterai Listrik Pastor T-Mech 12v

Kita miwiti karo angon listrik saka T-Mech. Model iki duwé dhuwur 187 milimeter, jembaré 114 milimeter lan jeroné 53 milimeter. Kajaba iku, duwe feeder pager listrik 10.000 volt lan joule sing kuat. Paket iki kalebu kabel batere, pos grounding, lan kabel ground. Minangka kanggo saiki, maksimal yaiku 2.000mA. Nyakup total sepuluh kilometer lan anti banyu.

Angon Listrik Abang EL200 2 Jul

Kapindho, kita duwe model Xstop. Iki minangka pangon listrik tahan kanggo panggunaan domestik lan profesional. Kasambung karo jaringan 220 nganti 239 volt lan energi impuls maksimal cocog karo rong joule. Babagan pagar, jangkoan maksimal 2,49 kilometer. Angon listrik iki bobote 215 kilo lan ukurane kaya ing ngisor iki: 245 × 95 × XNUMX milimeter.

Llampec Pas000001 - Pastor Abang. Mod.01 Guarda Bisa 230V

Kita terus nganggo model Llampec. Angon listrik iki nyambung menyang jaringan 230 volt lan dirancang kanggo listrik gerbang. Energi pulsa maksimal yaiku 4.500 mJuls, lan voltase pulsa pucuk cocog karo 9.000 watt. Salajengipun, model iki Nduweni perlindungan lonjakan.

Llampec Pas000011 - Pendhita A Abang. Mod.11 Super 230V

Pangon listrik liyane sing bakal disorot yaiku model Llampec sing gampang digunakake. Sambungan kasebut kudu ditindakake kanthi jaringan 230 volt lan nganggo 4 watt. Nalika energi pulsa maksimal yaiku 7.000 mJul, voltase denyut paling dhuwur yaiku 10.000 volt. Jarak maksimum angon listrik iki yaiku 65 kilometer. Kajaba iku, model iki duwe protektor gelombang ing jaringan listrik. Ing babagan bobot, udakara 1.711 gram. Ukuran model iki kaya ing ngisor iki: 181 x 185 x 284 milimeter (dhuwure x ambane x ambane).

Llampec Pas0000B4 - Angon Mod Batere.B4 Eksternal 12V

Kita terus karo pastor listrik liyane saka Llampec. Iki bisa digunakake karo baterai apa wae rolas volt, preduli saka intensitas sing ana. Kajaba iku, energi pulsa maksimal yaiku 3.000 mJul lan voltase pulsa pucuk yaiku 9.500 volt. Nalika lampu abang, sing minangka indikator pulsa, disinari, mesin iki menehi pulsa voltase menyang pager. Nanging, iki uga ngidini sampeyan verifikasi operasi listrik. Rentang maksimal model iki yaiku limalas kilometer.

Llampec Pas000004 - Pastor Rechargeable Mod.04

Pungkasane, model Llampec isih kudu disorot maneh. Iki nduweni ukuran 19 x 29 x 27 sentimeter lan bobote 4,5 kilo. Angon listrik iki kalebu timah utama, lonjakan lemah, plabetan outlet, lan tandha pager listrik. Kajaba iku, bisa digunakake nganggo batere utawa dipasang ing jaringan. Secara total bisa ditindakake nem dina tanpa mbayar ulang. Model iki dirancang khusus kanggo kewan gedhe, kayata jaran utawa sapi.

Pandhuan Tuku Angon Listrik

Sadurunge entuk angon listrik, ana sawetara aspek sing kudu dipikirake lan komentar ing ngisor iki.

Jenis

Kaping pisanan kita kudu jelas babagan jinis angon listrik sing dibutuhake. Iki gumantung karo voltase lan energi sing pengin digunakake. Saiki kita bakal ndeleng dhaptar jinis sing paling umum:

  • Gembala didhukung nganggo batere sangang volt.
  • Baterai rolas volt.
  • Gembala tenaga baterai nganggo panel surya.
  • Menyang jaringan listrik.

Tanah

Babagan medan, ana sawetara poin sing kudu dipikirake:

  • Ukuran pager: Jembar wilayah kasebut, luwih akeh tenaga sing dibutuhake.
  • Jinis medan: Wilayah sing garing lan wedhi butuh tenaga sing luwih akeh lan instalasi sing luwih apik tinimbang wilayah sing basah.
  • Tanduran: Bisa ngalangi arus listrik.

Apa sing diarani pager listrik?

Tujuane angon listrik yaiku supaya kewan liya ora mlebu ing pategalan

Nalika ngomong babagan angon listrik, Kita ngrujuk solusi teknis babagan pangopènan lan pangayoman saka tanduran lan ternak liwat pagar utawa pagar listrik. Tujuane yaiku supaya kewan liar liyane ora mlebu lan mateni ternak utawa ngrusak tanduran. Kanggo nindakake iki, ngasilake pulsa voltase dhuwur ing antarane rong terminal output, lemah lan pager listrik. Dheweke minangka kejutan sing sithik banget sing nyebabake rasa ora nyenengake tumrap kewan, nanging tanpa nyebabake kerusakan fisik.

Tuku ngendi

Dina iki kita bisa nemokake angon listrik ing internet lan ing papan fisik tartamtu. Kita bakal ngrembug sawetara opsi ing ngisor iki.

Amazon

Platform penjualan online sing apik, Amazon, nawakake sawetara model pangon listrik. Kajaba iku, kita bisa nemokake pager lan aksesoris sing luwih penting.

Tangan kapindho

Kita mesthi duwe pilihan kanggo tuku angon listrik bekas, nanging luwih becik dipriksa manawa bisa digunakake kanthi bener, wiwit kita ora duwe jinis jaminan.

Gembala listrik minangka cara sing efektif kanggo nglindhungi wilayah kasebut saka kewan sing mlebu kanthi tanpa ngrusak. Kewan, sing duwe memori, ora nyedhaki pager maneh.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.