Apa sing kudu ditandur ing wulan April

Wiji Arugula

Wiji Arugula

Nalika tekane wulan April ing Hemisphere Lor, musim semi mandheg ing saben makhluk urip sing ana ing kono, nyebabake wit-witan diisi godhong, kebon dadi ijo lan wiji wiwit germin.

Suhu paling cocog. Srengenge isih entheng, mula panas banget nanging ora kakehan; mula, generasi anyar sayuran bisa njupuk langkah pertama. Apa sampeyan pengin dadi wong sing tanggung jawab ndeleng dheweke lair? Temokake apa sing kudu ditandur ing wulan April.

Tanduran hortikultura

Bibit saka papaya Carica

Bibit saka papaya Carica

Ing wiji

Sajrone wulan April sampeyan bisa nyebar akeh tanduran hortikultura ing wiji: chard, celery, wit buah, waluh, zucchini, sekolah, apu, melon, timun, Mrica, tomat. Gunakake nampan wiji, kendi susu, utawa gelas yogurt (gawe bolongan supaya banyune bisa mili) lan isi karo landasan kanggo bibit utawa kanggo kebon sayuran. Yen sampeyan ora bisa nemokake, sampeyan bisa nggunakake medium universal tanpa masalah.

Yen dhuwure udakara 10cm, transfer menyang pot utawa lemah sing luwih gedhe.

Ing kebon

Langsung ing kebon sampeyan uga bisa nandur pirang-pirang sayuran: thistles, parsnips, endives, bayem, Wong Yahudi, jagungturnip kentang, wortel, kumbang. Siapke lemah sadurunge kanthi mbusak herbal liar lan instal sistem irigasi tetes dadi, kanthi cara iki, bisa cepet germin kanthi luwih gampang lan cepet.

Tanduran hias

Flamboyan umur 5 wulan

Delonix regia (Flamboyán) umur 5 wulan.

April minangka wulan nyebarake ornamen sing apik banget. Umume akeh tanduran wiwit saiki. Wit, telapak tangan, wit bulbous sing mekar nalika musim panas (ganja, agapanthus, dahlias, amaryllis, begonia), kembang (kembang srengenge, geranium, anyelir, marigolds), akuatik, karnivora,… Cekakipun, meh kabeh spesies sampeyan bisa mbayangake.

Minangka wiji sampeyan bisa nggunakake panci, tanduran, gelas yogurt utawa wadhah susu,… Wangsulan: Bab ingkang sapisanan ditemokake 🙂. Mesthi wae, sampeyan paling ora kudu duwe siji bolongan kanggo saluran lan isi karo landasan sing cocog (Kene sampeyan duwe pandhuan substrat).

Tanduran sing apik!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Mauricio ngandika

    Halo, kapan aku bisa nanem wiji Maple Jepang ing belahan langit sisih kidul?

    1.    Monica Sanchez ngandika

      Halo Mauricio.
      Wiji maple Jepang kudu di stratifikasi ing kulkas nalika musim salju, lan ditandur ing musim semi. Sampeyan duwe informasi luwih lengkap Kene.
      A Salam.