Kolam sing bisa dicopot

Kolam sing bisa dicopot nawakake akeh kaluwihan tinimbang kolam tradisional

Kanthi kedadeyan panase, akeh wong ngimpi duwe kolam renang. Masalahe yaiku umume larang banget lan angel dijaga. Kajaba iku, dheweke uga duwe papan sing penting uga ing wektu paling adhem ing taun iki, nalika kita ora nggunakake. Nanging, ana solusi kanggo kabeh masalah iki: kolam sing bisa dicopot.

Kajaba luwih murah, kolam sing bisa dicopot mung bisa diselehake nalika musim panas lan mengko dibongkar lan disimpen ing taun ngarep. Kanthi cara iki kita ngindhari karya ing kebon, ngirit dhuwit lan akeh papan njaba musim panas. Amarga kolam sing bisa dicopot saiki wis umum, kita bakal ngomong babagan sing paling apik ing pasar lan cara tuku.

Pool Kolam renang sing paling bisa dicopot 🥇

Sing paling penting babagan kolam sing dicopot yaiku model Bingkai Kecil Intex 28272NP iki, amarga evaluasi apik saka para pembeli. Desain persegi dowo adhedhasar struktur logam sing ukurane cocog karo 300 x 200 x 75 sentimeter. Kapasitas maksimum kolam sing bisa dicopot iki yaiku 3.834 liter kanthi total nganti enem wong sing umure luwih saka enem taun. Digawe nganggo teknologi XNUMX-lapis Super-Tough, terpal kasebut dilengkapi plug solokan sing bisa dipasang ing selang kebon. Sanajan model iki ora kalebu tanduran perawatan, pancen ana sambungan 32 milimeter.

Pros

Kolam renang sing bisa dicopot iki yaiku becik kanggo papan cilik amarga desaine. Kajaba iku, panggunaan lan daya tahan optimal lan gampang dipasang yen sampeyan tindakake pandhuan kanthi bener. Mung sajrone 30 menit, wis siyap digunakake.

Contra

Kajaba ukurane, sing kanggo sawetara wong bisa uga gedhe banget utawa cilik banget, ana komentar saka pembeli ngelingake sendhi ora mandheg utawa ngunci, kajaba sudhut. Mula, sawise gerakan sing ditindakake sajrone nggunakake kolam sing bisa dicopot kasebut, dheweke kudu dikencengi maneh supaya ora bisa dipisahake kabeh.

Pilihan saka kolam sing paling bisa dicopot

Yen sing utama ora nggawe sampeyan yakin, ora ana kedadeyan. Ing pasar, kita bisa nemokake luwih akeh kolam sing bisa dicopot. Sabanjure, kita bakal menehi pilihan enem sing paling apik.

Bingkai Logam INTEX 28200NP Ndhuwur Blumbang Lemah

Kita miwiti karo model 28200NP saka Intex. Iki minangka kolam sing bisa dicopot bunder sing ukurane 305 × 76 sentimeter dene kapasitas maksimal padha karo 4.485 liter banyu. Babagan strukture, digawe saka tabung baja sing dilapisi epoksi anti karat kanggo nambah resistensi. Nanging, terpal digawe saka PVC laminasi telung lapis lan duwe teknologi Super Angel supaya bisa nambah daya tahan. Kajaba iku, model iki duwe colokan pembuangan sing ana gandhengane karo selang, saengga nggampangake saluran pembuangan. Déwan kolam sing bisa dicopot iki cukup gampang lan disaranake supaya dipasang ing permukaan sing rata.

Bestway Steel ProPool

Ing nomer loro, kita duwe model Steel ProPool saka Bestway. Nduweni struktur baja persegi dowo kanthi lapisan anti-korosi, saengga ndawakake daya tahan. Babagan majelis, iki gampang lan cepet lan ora mbutuhake alat. Kolam renang sing bisa dicopot iki uga duwe katup saluran bawaan sing bisa diosongake kanthi bebas repot. Opo maneh, Produk iki kalebu tambalan perbaikan adesif. Pangukuran model iki kaya ing ngisor iki: 300 x 201 x 66 sentimeter.

Bestway Steel Pro - Pool Tubular sing bisa dicopot

Kita terus karo model Bestway liyane. Struktur kolam sing dicopot iki digawe saka waja lan lapisan anti korosi sing umure migunani. Uga duwe katup pembuangan internal kanggo saluran lan sistem Frame Link kanggo njamin sambungan sing aman. Minangka kanggo tarpaulin, nduweni teknologi TriTech sing umume minangka bahan bertulang telu sing awet lan tahan tusukan. Majelis cepet lan gampang lan ora mbutuhake alat. Produk iki nyakup filter kartrid 1.249 liter saben jam. Ukuran kolam sing dicopot iki cocog karo 305 x 76 sentimeter.

sampeyan GEAR XL Family Pool Grey

Kolam renang liyane sing bisa dicopot yaiku model persegi panjang abu-abu saka Gear sampeyan. Iki digawe saka waja dilapisi bubuk lan duwe sambungan kanggo pompa kolam utawa sistem filter. Uga duwe tutup tutup ing lemah. Sanajan kuat banget, produk iki kalebu kit ndandani yen ana. Minangka kanggo majelis, iki gampang lan cepet. Kajaba iku, ora mbutuhake alat, sampeyan mung kudu nyambungake batang pipa. Kolam iki duwe ukuran kaya ing ngisor iki: 396 x 207 x 100 sentimeter. Kedalaman maksimum banyu cocog karo 90 sentimeter, nanging volume maksimal 7.300 liter.

BESTWAY 56620 - Pool Steel Oval Tubular Dilepas

Meh tekan dhasar dhaptar iki, kita duwe model Bestway abu-abu liyane. Iki minangka kolam oval sing bisa dicopot sing rakitane gampang banget amarga sistem Seal & Lock. Kajaba iku, produk iki kalebu pemurni saringan nganggo kartrid antimikroba supaya banyu tetep resik lan higienis. Babagan strukture, digawe saka waja, nggawe model iki dadi kolam sing stabil lan awet. Kanvas digawe saka bahan Tritech sing dikuatake kanggo nambah umur sing migunani. Fitur liyane sing kudu disorot yaiku duwe tangga sing aman, becik kanggo nyegah bocah cilik supaya ora diawasi. Ukuran kolam sing bisa dicopot iki kaya ing ngisor iki: 427 x 250 x 100 sentimeter.

BESTWAY 56442 - Blumbang Dilepas Tubular Daya

Pungkasane, kita kudu nyorot model Bestway abu-abu 56442. Rakitan kolam sing bisa dicopot iki cepet lan gampang, saliyane ora mbutuhake alat. Minangka bingkai, digawe saka baja sing kuat kanthi lapisan anti-korosi lan sendi fleksibel. Nanging, kanvas digawe saka bahan TriTech. Produk iki kalebu scrubber wedhi supaya banyu tetep resik. Uga duwe tangga sing aman. Kajaba iku, produk iki uga kalebu dispenser kimia lan tambalan. Pangukuran model iki cocog karo 404 x 201 x 100 sentimeter.

Pandhuan tuku kanggo kolam sing bisa dicopot

Kaya sing diarepake, sadurunge tuku kolam sing bisa dicopot ana sawetara aspek sing kudu dipikirake, kayata ukuran utawa bahan sing digawe. Sabanjure, kita bakal menehi komentar babagan dheweke.

Ukuran

Tanpa mangu-mangu, ukurane penting banget nalika milih ing antarane kolam sing bisa dicopot ing njaba. Sadurunge tuku, kita kudu ngukur ruang sing kasedhiya kanggo nyelehake.

Material

Bahan kasebut uga penting, amarga kolam sing bisa dicopot kudu duwe struktur sing kuat lan stabil. Minangka kanggo kanvas, kudu tahan lan kuwat, supaya ora gampang pecah. Pungkasane, kolam renang ing ndhuwur sing paling apik mesthine kudu luwih saka rong panas.

Kapasitas lan bobot

Ati-ati banget nalika pengin nyelehake kolam sing bisa dicopot ing teras utawa atap. Kita kudu ngerti bobot maksimum sing bisa didhukung pondasi bangunan. Sanajan kolam sing bisa dicopot dhewe ora bobote banget, yen wis diisi banyu, mula penting. Kajaba iku, luwih becik dilebokake ing pinggir teras, cedhak tembok lan kolom, lan ora ing tengah kanggo nyegah jubin sithik mbaka sethithik.

Rega

Kita kudu tansah nggatekake rega sing bakal dituku. Ing kolam sing bisa dicopot, uga sampeyan kudu nambah biaya tambahan kaya banyu, pangopènan lan ekstra sing bisa dibutuhake.

Endi papan sing bisa dicopot?

Kolam sing bisa dicopot iku cocog kanggo musim panas

Kolam sing bisa dicopot biasane cukup gedhe kita butuh ruangan sing akeh ing njaba. Iki bisa dadi kebon lan teras. Nanging, kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, kita kudu nonton bobote kolam sing wis diisi nalika dilebokake ing teras. Keuntungan gedhe sing ditawakake produk kasebut yaiku kita bisa nyopot nalika ora digunakake maneh, bisa melu kanvas lan nyimpen ing jejere tabung struktur ing garasi utawa ruang panyimpenan.

Tuku ngendi

Dina iki kita duwe macem-macem pilihan nalika pengin tuku produk apa wae. Kolam renang sing bisa dicopot bisa dipikolehi online lan ing toko furnitur, DIY lan olahraga. Kita bakal ngrembug sawetara conto ing ngisor iki.

Amazon

Platform penjualan online sing apik ing Amazon nawakake macem-macem model kolam renang sing bisa dicopot. Kauntungan gedhe sing ditawakake blanja online yaiku pancen kepenak lan cepet banget. Sawetara menit lan saka sofa ing omah, kita bisa pesen blumbang lan kabeh aksesoris sing dibutuhake.

Decathlon

Akeh perusahaan fisik, kayata Decathlon, sing adol kolam sing bisa dicopot. Ing sawetara acara, iki dipasang kanggo ditampilake, sing ngidini kita ngerti babagan dimensi sing luwih apik. Kajaba iku, kita bisa menehi saran marang para profesional.

Thanks kanggo kolam sing bisa dicopot, luwih akeh wong duwe pilihan seneng nglangi nyegerake ing omah. Iki minangka pilihan sing paling disaranake kanggo musim panas.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.