Ngendi tuku bonsai murah

bonsai murah

Apa sampeyan seneng bonsai? Kepengin tuku bonsai murah ayu kaya sing larang sing sampeyan deleng ing akeh foto? Inggih, sampeyan ngerti yen sampeyan bisa lan, kauntungan saka iki yaiku sampeyan bisa ngecor sesuai karo sing dikarepake supaya, ing wektu sing cendhak, katon padha karo wong liya sing luwih larang.

Nanging ing ngendi tuku bonsai sing murah? Apa sing kudu digatekake nalika tuku? Apa padha angel kanggo Care kanggo? Kita nerangake kabeh kanggo sampeyan ing pandhuan kita.

Ndhuwur 1. Bonsai sing paling murah

Pros

  • Iku evergreen.
  • Yen sampeyan ngopeni kanthi apik, kembang kasebut mekar putih.
  • Bonsai dirawat kanthi apik.

Contra

  • La Serissa macem-macem iku salah siji sing paling angel kanggo ngrawat lan njaga.
  • Bisa uga duwe ciri mambu sing ora enak saka spesies kasebut.
  • Iku rawan kanggo hama lan penyakit (utamane saka keluwihan banyu).

Pilihan bonsai murah

valeaf Bonsai Starter Kit - Summer Sale - Tuwuh wit bonsai dhewe

Ing Amazon iku salah siji saka bonsai mirah sing bakal nemokake, nanging lagi dudu bonsai, nanging wiji sampeyan kudu nandur lan ngenteni sawetara taun nganti wit dibentuk lan sampeyan bisa miwiti nggarap.

Pomegranate Dwarf Indoor Ideal kanggo Nggawe Bonsai ing Omah

Ing kasus iki, pomegranate iki luwih saka "prebonsai". Iki minangka tanduran sing, amarga ukurane cilik, bisa digarap dadi bonsai.

Bonsai - Ficus, 6 Taun (Bonsai Sei - Ficus Retusa)

ing ficus minangka salah sawijining spesies sing paling gampang diurus ing bonsai. Dheweke tuwuh alon-alon lan cetakan apik banget.

Bonsai - Firethorn, 7 Taun (Bonsai Sei - Pyracantha)

Bonsai murah liyane sing sampeyan temokake ing Amazon yaiku iki. Iku banget tahan, cepet akeh lan Umume musim semi, musim panas lan bagean musim gugur kanthi woh-wohan abang utawa oranye. Ing wektu ngembang, kembang putih sing apik banget.

Bonsai - Elm Cina, 10 Taun (Bonsai Sei - Zelkova Parvifolia)

Bonsai liyane iki uga tahan banget lan gampang dijaga, becik kanggo wiwitan utawa sing ora duwe akeh tangan karo bonsai.

Rega sing luwih dhuwur amarga ukuran lan umur wit. Sanajan diarani semi-deciduous, nanging yen sampeyan ngrawat kanthi apik, sampeyan bisa nyimpen godhong-godhongan kasebut ing saindhenging taun.

Pandhuan Tuku Bonsai

Nalika tuku bonsai murah, ana akeh poin sing kudu dideleng sadurunge rampung tuku, amarga bakal menehi tandha yen sampeyan tuku sing apik. Sing paling penting, minangka makhluk urip, sampeyan kudu nggawe manawa kahanane paling apik, sehat lan ora kena penyakit utawa hama. Iki bisa dideleng kanthi mata telanjang nanging, yen sampeyan tuku online, sampeyan dijamin mbalekaken yen ora teka ing kondisi apik.

Dadi apa sing kudu dipikirake kanggo tuku bonsai?

Ing njero ruangan utawa ruangan

Sampeyan kudu miwiti saka pangkalan sing kabeh bonsai saka njaba. tansah. Ora ana varietas njero ruangan lan ruangan. Saiki, kok padha didol kaya mangkene? Utamane amarga kabutuhan cuaca sing diduweni. Nalika bonsai mbutuhake suhu sing luwih anget, banjur diarani ing njero ruangan.

Nanging, liwat wektu, kabeh bonsai bisa disimpen ing njaba omah yen cuaca ngidini.

Deciduous utawa evergreen

Pilihan liyane yaiku tuku bonsai deciduous utawa perennial. Bedane gedhe yaiku, yen wis rontok, ing musim gugur godhonge bakal rontok lan katon kaya wit mati nganti thukul ing musim semi.. Yen perennial, iku normal kanggo njaga godhong lan cabang ing saindhenging taun.

Fruity utawa ornamental

Bonsai uga bisa digolongake minangka fruity utawa ornamental. Apa bedane? Inggih apa sing biyen tumindake kaya wit woh (mekar lan metokake woh sing bisa utawa ora bisa ditonton); lan ing detik mung menehi kembang, nanging ora liya.

Mesthi, loro-lorone duwe rega sing luwih dhuwur tinimbang sing bisa dianggep minangka bonsai murah.

Rega

Minangka kanggo rega, kita ora bakal ngapusi sampeyan, sampeyan bisa nemokake saka limang euro kanggo luwih saka 12000-20000 euro. Sing terakhir iku paling eksklusif lan ora cocok kanggo kanthong apa wae. Dheweke uga paling ayu lan warni nanging, kanggo duwe, luwih becik duwe tukang kebon sing ahli supaya ora kelangan dhuwit kasebut.

Ngendi kanggo nyelehake bonsai?

ngendi kanggo nyelehake bonsai

Kaya sing wis dakcritakake sadurunge, bonsai ana ing njaba, lan kudu diselehake ing teras, kebon, loteng, lsp. Nanging, iki umum banget lan, gumantung saka jinis bonsai sing sampeyan tuku, sampeyan kudu nyukupi sawetara kahanan.

Contone, ana bonsai murah sing butuh suhu konstan lan ora mudhun ing ngisor 20 derajat, nalika liyane welcome owah-owahan ing suhu. Bakal ana bonsai sing sampeyan kudu njaga kelembapan sing dhuwur banget lan ora mbutuhake srengenge pirang-pirang jam. Lan liyane sing kudu tansah sijine ing srengenge lengkap.

Mangkono, kita ora bisa ngomong persis panggonan. Nalika tuku sing sampeyan pilih, utawa malah sadurunge, luwih trep yen sampeyan ngandhani apa sing dibutuhake kanggo ngerti yen sampeyan ketemu. Yen mangkono, sampeyan duwe kesempatan sing luwih apik kanggo urip bonsai.

Kepiye carane ngrampungake?

Selaras karo sing kasebut ing ndhuwur, ngrawat bonsai ora angel. Ora preduli yen bonsai sing murah utawa larang, kabeh duwe kabutuhan penting kayata:

  • Lokasi Sampeyan kudu sijine ing panggonan lan ora pindhah. Kaping pisanan, godhong kasebut ilang lan katon luwih kusam, nanging sawise rong minggu kudu katon apik maneh. Yen ora, banjur ana sing salah. Yen ana ing njero ruangan, pasang ing papan sing padhang. Yen ana ing njaba, gumantung saka cuaca, sampeyan bisa nyelehake ing srengenge utawa ing semi-iyub-iyub.
  • Irigasi Ing kasus iki, luwih apik kanggo banyu kurang saka liyane. Ing akèh-akèhé saka bonsai perlu kanggo spasi mbanyoni nganti katon yen bumi wis garing. Mung ing ngendi perlu kanggo njaga kelembapan, kita bisa nimbang mbanyoni luwih asring.
  • Lahan. Nalika tuku bonsai sing murah, dheweke asring ora nggawa lemah sing pas (dilapisi kue) lan nyedhot oyod. Gumantung ing musim taun, luwih becik ngganti pot lan lemah ing wektu kasebut supaya ora nandhang sangsara.
  • Pruning. Sanajan siji ditindakake ing awal musim semi, yen bonsai tuwuh kanthi cepet, kanggo njaga bentuke, sampeyan bisa ngethok cabang sing metu.

Tuku ngendi

Saiki sampeyan ngerti ngendi kanggo nyelehake, jinis bonsai sing kudu dituku lan cara ngrawat, sing kudu ditindakake yaiku tuku. Lan ing kene kita menehi sawetara opsi kanggo dipilih.

Amazon

Ora akeh bonsai murah ing Amazon, nanging sampeyan duwe sawetara varieties umum lan liyane soko liyane khusus ing prices terjangkau. Biasane asale saka nursery sing ana ing antarane produke, mula butuh wektu luwih suwe kanggo dikirim.

Kajaba iku, padha biasane teka ing kondisi apik lan ngrawat, kang plus.

persimpangan

Ing Carrefour sampeyan pindhah menyang nemokake macem-macem kurang saka ing Amazon. Kajaba iku, disaranake sampeyan ngerti dina nalika ngisi tanduran amarga kanthi cara iki sampeyan nggawe manawa sampeyan njupuk spesimen sing durung nandhang sangsara. Nalika tuku, priksa kondisine kanthi becik amarga bisa nandhang sangsara.

Pembibitan khusus

Pungkasan, pilihan katelu sing diwenehake kanggo tuku bonsai murah, sing ana, yaiku nursery khusus. Praktis ing kabeh kutha sampeyan bakal bisa ketemu. Lan, yen ora, sampeyan uga duwe toko online khusus ing tanduran iki sing terjangkau. Dheweke dikirim menyang sampeyan ing 24-48 jam lan biasane dirawat kanthi apik (Iku bakal gumantung ing salinan pesenan).

Apa sampeyan wani tuku bonsai sing murah? Apa pengalaman sampeyan karo wong-wong mau?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.