Ovasi ovarium, suket ing gumpalan

Batang wedhus

Milih suket dudu tugas sing gampang, akeh faktor sing mengaruhi pemilihan lan mulane kudu ana analisis sing tliti kanggo milih spesies sing bener.

Faktor kayata iklim, jinis lemah utawa tingkat kelembapan pengaruhe tuwuh lan pangembangan pekarangan lan mulane ana macem-macem spesies sing bakal adaptasi kanthi luwih apik ing sawijining panggonan utawa liyane gumantung karo kahanan global.

Antarane jinis suket sing bisa dipilih kanggo kebon ana ing Ovarium Festuca, luwih dikenal minangka Wedhus Cañuela utawa Escañuela.

Suket hias

Ovarium Festuca

La Trompèt wedhus minangka tanduran sing urip hemicryptophyte sing mbentuk gumpalan sing kandhel banget. Yaiku suket abadi sing duwe godhong korde lan duwe warna ijo-abu-abu. Karakteristik sing khas banget yaiku jinis iki suket wujud petani, yaiku, struktur terisolasi cilik kanthi bentuk bola. Amarga alasan iki, yaiku dudu jinis suket sing seragam luwih becik digunakake kanggo nggawe desain lanskap.

Este suket tuwuh ing gumpalan sing kandhel lan uga tahan banget, mulane dadi pilihan sing dianggep wong-wong sing duwe rencana nggawe kebon kanthi wilayah sing beda-beda.

Lemah lan suhu

Escanuela

Iklim sing cocog kanggo germination saka wiji Wedhus Cañuela udakara 15 nganti 25 ° C Nanging, suket adaptasi karo suhu sing beda, ndhukung maksimal 30 derajat Celcius uga suhu sithik.

Kautamaan liyane saka Ovarium Festuca yaiku ora dikarepake ing lemah lan bisa tuwuh meh ing endi wae, sanajan ing lemah sing lemah lan alus uga ing panggonan sing garing. Tamoco minangka masalah medan sing ora apik amarga suket kanthi kekuatan adaptasi dhuwur sing uga ndhukung warna tanpa masalah.

Yen sampeyan nggoleki jinis suket pangopènan kurang Minangka alternatif sing ana ing papan ijo sampeyan yen sampeyan golek macem-macem sing ora nutupi saben pojok lemah amarga ora kalebu spesies sing menehi mantel ijo lan seragam. Apa sing bisa sampeyan lakoni yaiku nggabungake karo spesies liya kanggo nggawe set sing apik. Ing Batang wedhus Keuntungan gedhe banget lan mulane kudu dipikirake amarga ora mbutuhake pangopènan lan mbutuhake sethithik mow - Amarga duwe kekuwatan sing kuat kanggo adaptasi karo kahanan garing lan kurang banyu, luwih becik kanggo papan sing ora duwe banyu sithik wae nglawan lan iku ora nolak trampling dadi dudu spesies sing dituduhake kanggo wilayah lalu lintas sing dhuwur.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)