Cara nambah fuchsias kanthi stek

Fuchsia regia ing kembang

ing Fuchsias Iki minangka semak kanthi kembang sing asri lan seneng banget ana ing papan sing direksa srengenge. Dheweke bisa ditanduri kanthi ora jelas ing pot utawa ing lemah, yen lemah ing endi oyotane bakal asem.

Gampang dirawat, supaya sampeyan bisa entuk spesimen anyar kanggo tanduran kanthi cepet. Kowe ora precaya marang aku? Temokake cara nambah fuchsias kanthi stek.

Kapan sampeyan bisa ngethok fuchsia?

Kanggo duwe kemungkinan sukses sing luwih gedhe, luwih becik entuk potongan ing spring. Sajrone musim iki, ranting kasebut bakal ditindakake: iklim sing ora panas banget nanging ora adhem banget, asor dhuwur, lan pot kanthi substrat sing bakal lembab nganti pirang-pirang dina, saengga bisa menehi oyot anyar thukul tanpa akeh kangelan.

Dadi, nalika suhu minimal wiwit munggah ndhuwur 15 derajat Celcius, sampeyan bisa ngethok gunting sadurunge disinfeksi karo alkohol apotek ranting sing dawane udakara 20 sentimeter sing bakal digunakake minangka potongan.

Kepiye cara motong ditanam?

Sawise sampeyan nglereni, sing pertama kudu sampeyan lakoni lembabake pangkalan nganggo banyu lan impregnate karo hormon rooting bubuk sing bakal sampeyan adol ing toko kebon utawa kebon. Banjur, gawe bolongan ing tengah pot sing bakal diisi karo landasan universal sing dicampur karo perlite ing bagean sing padha, lan lebokake potongan ing saben wadhah.

Amarga jamur bisa nyebabake sampeyan, penting banget yen sampeyan nyemprotake bumi nganggo tembaga utawa belerang. Iki bakal nyegah supaya ora katon. Lan pungkasane, sampeyan mung kudu nyiram lan nyelehake ing papan sing direksa srengenge langsung.

Fuchsia

Yen kabeh apik, udakara 15 dina bakal ngasilake oyot anyar lan sampeyan bakal duwe fuchsia 🙂.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Rodrigo ngandika

    Menarik banget, aku seneng kabeh babagan ngolah kebon, nanging aku dadi pamula matur nuwun kanthi sanget

    1.    Monica Sanchez ngandika

      Matur suwun, Rodrigo. Kita seneng yen sampeyan seneng blog.