Kepiye cara ngetrapake minyak insektisida?

Minyak mineral insektisida

Gambar - Taman bungahe 

Tanduran ing saindhenging taun bisa kena pengaruh sawetara hama lan mikroorganisme liyane sing bisa nyebabake penyakit. Kanggo ngindhari iki sabisa-bisa, salah sawijining prekara sing bisa ditindakake yaiku nambani produk sing cocog sadurunge muncul gejala sing bisa nggawe kita curiga yen ana serangga, jamur, virus utawa bakteri sing kena pengaruh kasebut.

Salah sawijining perawatan sing paling efektif yaiku minyak insektisida. Produk sing apik banget kanggo sampeyan bisa nyegah tampilan kutu apul, kutu putih, mealybug, lan liya-liyane, supaya tanduran sing dikasihi tetep sampurna.

Tanduran hydrangea mekar

Ing lingkungan kasebut ana sawetara serangga sing bisa ngrusak tanduran. Kita wis nyebutake sawetara, nanging ana akeh liyane sing kudu dikontrol, kayata tungau, nematoda, utawa larva. Nalika ndeleng tanduran sing diserang, kita bakal weruh manawa nuduhake gejala sing padha utawa kurang: 

  • Titik kuning utawa warna ing godhong.
  • Godhong cokotan utawa tindikan lan / utawa gagang.
  • Tangkepan pertumbuhan.
  • Aborsi kembang lan layu.
  • Tandurane katon sedhih.

Apa sing kudu kita lakoni kanggo ngindhari iki? Kajaba iku, kanggo banyu lan pupuk manawa perlu, Sampeyan uga penting banget kanggo menehi perawatan pencegahan sajrone taun nglawan hama lan penyakit kanthi minyak insektisida., yaiku produk sing bakal didol ing toko kebon lan kebon, sanajan online.

Cara aplikasi yaiku ngencerake sithik banyu ing liter banyu. Dosis bakal beda-beda gumantung saka konsentrasi minyak insektisida, nanging umume:

  • Tanduran hias, jeruk lan zaitun: antara 10 lan 20ml / liter banyu.
  • Wit lan pipet woh watu: ing antarane banyu 7 nganti 10ml / liter.
  • Wit gedhang: 10-15ml / liter banyu.

Campuran uga, lan tanduran wis pulverized sing pengin diobati.

Tanduran Gynura

Mangkono, kita bakal duwe tanduran sing apik lan sehat 🙂.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Rita ngandika

    Penjelasan sing menarik banget babagan cara ngurus tanduran

    1.    Monica Sanchez ngandika

      We seneng yen sampeyan nemokake iku apik, Rita 🙂

bool (bener)