Kepiye cara nggunakake chrysanthemums kanggo dekorasi?

Krisan kembang jambon

Krysanthemum minangka salah sawijining kembang sing paling elegan ing jagad iki, lan salah sawijining sing paling misuwur. Ana total 30 spesies sing beda-beda, kabeh duwe nilai hias sing gedhe; saka sing paling gampang nganti sing paling kompleks; wiwit putih nganti abang, dheweke kabeh seneng banget yen kita sing mutusake dekorasi karo salah sawijine, bakal langsung dirasakake.

Lan amarga tanduran kasebut perennial, kita bisa mikir babagan kaendahane kelopak saben taun, suwene pirang-pirang musim. Nanging, pitakonane yaiku, Ana ing endi papane?

Krisan

Krysanthemum sing bisa tuwuh nganti 1,5 meter, nanging bisa dipotong supaya entuk tanduran sing luwih kompak lan luwih bercabang; saengga nalika nggoleki papan kanggo nyelehake, kita mung kudu eling yen ora seneng banget karo srengenge, mula nandur ing lokasi sing akeh nanging ora langsung cahya iku becik, uga para pekebun ing Centennial Park Conservatory ing Kanada.

Krisan kembang kuning

Bisa prune nggawe tanduran dadi sing paling apik kanggo dekorasi ing pojokan teras utawa kebon. Bisa ditemokake ing lemah lan ing pot; sanajan ing gerobak, ban utawa tanduran Bakal katon apik bebarengan karo krisan liyane sing kembangane padha utawa beda warna.

Chrysanthemums ing kebon

Apa sampeyan bisa mbayangake metu saka omah lan ndeleng akeh krisan sing kebak kembang? Sanajan sampeyan mikir liya, ora angel entuk. Sanajan tanduran iki biasane regane antara 2 lan 4 euro, winih luwih murah lan amplop 1-10 unit bisa regane 20 euro. Tandur ing musim semi ing wiji, lan nalika dhuwure 10-15cm, tandur ing kebon kanthi jarak udakara 20cm ing antarane.

Krisan mekar

Krysanthemum minangka kembang kanthi kekuwatan simbolik sing gedhe. Iki nuduhake rasa seneng lan, ana sing ujar yen narik kawigaten. Kita ora ngerti apa sejatine, nanging sing bisa dakkandhani yaiku kembange apik banget; dadi luwih pantes dihias karo wong-wong mau 😉.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.