Kepiye cara nglindhungi kebon sampeyan saka kadohan?

Duwe taman iku modis banget. Lan sawetara sing begja duwe ing njero ruangan amarga ora ana papan. Luwih padha biasane dumunung ing pinggiran kutha ngendi kita manggon. Lan iki bisa dadi risiko kanggo wong-wong sing duwe amarga macem-macem kahanan sing bisa kedadeyan lan sayangé bakal dadi aib. Apa alternatif sing ana saiki kanggo nyegah kedadeyan kasebut?

Teknologi dadi saya maju, mula kanggo nglindhungi kebon kita saka kadohan kita bakal mbutuhake sawetara piranti sing ngidini kita nyuda bisa karusakan sing bisa disebabake. Ana risiko yen ana wong nyolong saka kita, yen cabang ing kondisi ala bakal tiba lan ngrusak tanduran, yen kewan bakal mangan bagean saka panen utawa mung kita pengin ngerti jumlah udan sing bakal tiba. kasus ends mengaruhi taman kita.

Ing kahanan saka jinis iki, ana sing mutusaké kanggo kontrak weker karo sembarang perusahaan weker sing ana ing pasar utawa sampeyan bisa nyetel dhewe kanthi nginstal kamera ndjogo video dhewe supaya bisa ndeleng kabeh sing kedadeyan tanpa kudu pindhah saka ngendi sampeyan. Kanggo iki bisa, iku perlu kanggo njaluk ditahan kamera ndjogo video karo kertu SIM, amarga ing panggonan iki biasane ora Wi-Fi.

nyebar zucchini ing kebon

Apa tarif data tanpa watesan sing paling apik ing pasar?

Amarga kamera kasebut mbutuhake kertu SIM, kanthi informasi sing diwenehake dening Roams, kita bakal menehi rekomendasi tarif data tanpa watesan sing paling apik supaya sampeyan ora kehabisan internet ing tengah lapangan lan sampeyan bisa ndeleng kepiye kebon sampeyan kapan lan nalika Where sampeyan pengin.

Tarif internet 4G paling apik

Sumber: Roams.

Bisa uga sampeyan pengin nginstal luwih saka siji kamera, amarga nyegah luwih apik tinimbang ngobati. Ing kene paling apik kanggo langsung nginstal router 4G supaya bisa nyambungake piranti sing beda liwat WiFi. Iku uga dianggo liwat kertu SIM, supaya sembarang tarif ndhuwur bakal worth iku.

Kajaba iku, iki jinis kamera karo SIM ora biasane perlu sambungan electrical, wiwit Padha bisa mbukak ing baterei utawa solar. Mula, sawetara sing ditawakake ing pasar duwe panel surya. Liyane saka fitur kamera ndjogo video iki biasane ana:

  • Konektivitas seluler: LTE 3G utawa 4G utawa WLAN
  • Weker: Deteksi PIR karo mailing, push mobile lan sirine
  • Kualitas gambar: Full HD 1080P
  • Panyimpenan gambar: kertu SD saka GB sampeyan kudu utawa ing méga
  • Audio: loro arah
  • Wawasan wengi: Range antarane 7,5 lan 10 meter

Saliyane kamera ndjogo video, ana unsur liyane sing uga ngidini kita nglindhungi, kayata sistem weker perimeter kanggo nggawe taman kita minangka papan keamanan maksimal utawa sensor ruangan sing ndeteksi gerakan aneh. Kanggo opsi liyane saka lan, ndhuwur kabeh, kanggo nambah tingkat keamanan saka Taman kita.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.