Cara nggawe area santai ing kebon

kebon zen

Taman kasebut akeh kagunaane, lan kanggo akeh yaiku papan sing sampurna kanggo ngendhokke. Nanging, yen sampeyan nyiyapake area istirahat tartamtu ing kebon sampeyan, njaluk swarga sing tentrem bakal luwih gampang. Kajaba iku, sampeyan bisa mbedakake wilayah kasebut saka taman liyane, supaya papan bisa dihormati, supaya panggunaan liyane ora ngelek utawa ngrusak swasana sing pengin digawe. Iki sing sampeyan butuhake gawe area istirahat sampeyan ing kebon.

Meja kebon kanggo area santai

istirahat meja kebon

Papan a meja kebon ing area istirahat sampeyan Sampeyan bakal ngidini sampeyan nyelehake kabeh sing dibutuhake kanggo nggawe swasana. Kajaba iku, meja kebon Cocog banget kanggo nyiyapake lan ngombe ombenan, nyelehake kranjang buah utawa malah nggawe hiasan tengah.

Ruang santai kanggo berjemur utawa santai

lounger kebon

Ora kaya obat sunar sing apik kanggo ngisi vitamin D lan ngisi daya batere. Ing loungers kebon sampeyan diijini sunbathe mulyo lan resik, kanthi condhong sing cocog karo sampeyan lan aksesoris sing sampeyan butuhake supaya ora nglarani awak dhewe. Kajaba iku, ruang santai uga kasedhiya kanggo sampeyan maca utawa mung santai nalika ngrungokake musik utawa swara lingkungan. Lan, kenapa ora, kanggo nindakake sesi semedi sampeyan.

Kursi sing kepenak

Saliyane duwe siji utawa luwih kursi santai srengenge sampeyan uga bakal seneng duwe kursi sing kepenak kanggo lungguh, ngubengi meja utawa ora. Sing digawe saka bahan alami lan bantal sing nyenengake cocog banget kanggo area santai ing kebon.

Area bayangan

area peteng kebon

Wilayah sing teduh bakal migunani banget. Sampeyan bisa milih macem-macem pilihan, saka payung seluler utawa payung nganti struktur sing bisa dibukak, awning utawa pergola. Kabeh gumantung karo konfigurasi kebon lan kemungkinan sampeyan. Pitakonane yaiku kanggo golek solusi sing ideal bisa nglindhungi awak dhewe saka srengenge yen sampeyan mbutuhake.

Delimitasi utawa pamisahan tanduran

Penting kanggo nggawe wates kanggo area istirahat ing kebon. Pemisahan iki bakal mbantu sampeyan ora mung cadangan wilayah kasebut kanggo ngaso, nanging uga kanggo nggawe swasana ing ruang kasebut. Kanggo iki, sampeyan bisa nggawe watesan utawa pamisahan karo unsur alami, kayata pager utawa kasur kembang. Sampeyan bisa nggunakake tanduran sing gampang diurus.

Aja lali, saliyane, duwe tanduran liya bakal mbantu sampeyan ngrasakake lingkungan sing luwih santai. Iki bisa dadi tanduran sing ditandur ing lemah, nanging uga ing pot, supaya sampeyan bisa nglindhungi yen prelu, lan ngowahi lokasine nalika pengin.

Rasakake swaraning banyu sing tiba

banyu mancur banyu mancur

Sawetara prekara sing santai lan tentrem kaya swarane banyu tiba. Warta sing apik yaiku gampang banget nyelehake sumber kanggo ngrasakake swara iki, amarga ana akeh solusi, tanpa prelu nginstal apa wae. Sampeyan bisa nyelehake banyu mancur sing bisa digunakake karo energi srengenge lan pangalihan banyu sing padha, kayata.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.