Cara nggawe rockery

Rockery tropis

Rockery tropis kanthi bromeliad

ing rockery Iki minangka komposisi tanduran lan watu sing paling apik ing kebon watu utawa ora rata. Iki minangka pilihan sing apik kanggo nggawe komposisi sing unik banget, sing mesthi bakal narik kawigaten sapa wae sing bakal ngunjungi sampeyan.

Entuk sudhut kaya ngene iki butuh kerja, nanging regane pancen 😉. Ayo ngerti carane nggawe rockery.

Cara nggawe rockery

Tanduran

Rockery mesthine bisa dadi lanskap alam. Amarga iki, sadurunge nggawe kita, iku penting, yen kita duwe kesempatan, ayo dolan menyang kebon lan / utawa nursery liyane ing saubengé wilayah kasebut supaya bisa ngerti tanduran sing arep dilebokake, lan ing endi persis. Sawise langkah kapisan iki ditindakake, bakal wayahe nyelehake watu kasebut. Iki kudu saka kebon dhewe, utawa, yen ora ana, bisa dijaluk saka pusat kebon.

Sing luwih gedhe kudu luwih dhisik, sing bakal mbantu kita nemtokake endi sing luwih cilik. Dheweke mesthi dilebokake klompok ora teratur saengga katon luwih alami, lan rada dikubur supaya stabilitas.

Rockery

Gambar - Hortikultura Railway Garden

Tanduran kudu duwe papan sing cukup supaya bisa tuwuh, sanajan ora ana akeh, ora bakal dadi masalah: ana akeh spesies sing ukurane diwasa saya suda, kayata succulents lan akeh kaktus. Kajaba iku, sampeyan uga bisa nyelehake kembang sing nyenengake, kayata dimorphic utawa gazanias, amarga tanduran kasebut tuwuh tanpa masalah ing wilayah sing ora akeh lemah.

Lan ngomong babagan warna ijo, kembang lan liya-liyane nyelehake kanthi langkah-langkah sabanjure, saengga rockery bisa harmoni sabisa.

Tanduran kanggo rockery

Ora yakin sing bakal dilebokake? Ing kene sampeyan duwe pilihan:

Grubbery

Tanduran abadi

Tanduran akeh

Uga, sampeyan bisa nandur kaktus lan succulents yen sampeyan urip ing iklim sing anget.

Seneng rockery sampeyan 🙂.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.