Carane nggawe taman mangsa murah

Carane nggawe taman mangsa murah

Nalika kadhemen teka, mbuwang wektu ing taman suda, nyebabake wektu nalika sampeyan meh ora bisa nglampahi sawetara menit ing njaba kanggo ngurus nanging ora seneng. Dadi yen sampeyan duwe papan sing pas, kepiye carane nuduhake sampeyan carane nggawe taman mangsa inexpensive?

Ing kene kita bakal menehi sawetara tips lan ide supaya sampeyan bisa duwe taman musim dingin sing murah, manawa sampeyan duwe papan sing gedhe utawa cilik. Ayo dadi apa?

Nggawe taman mangsa ing papan sing gedhe

Nggawe taman mangsa ing papan sing gedhe

Yen sampeyan manggon ing omah siji-kulawarga, utawa siji karo taman, banjur papan sing sampeyan duwe bisa luwih wiyar. Ing kasus iki, Taman musim dingin sing murah bisa digawe kanthi nggunakake bagean kebon lan omah.

We nerangake:

  • Yen sampeyan duwe Patio ing Taman, sampeyan bisa milih iki kanggo nutup lan kanthi mangkono seneng kontak karo tetanduran. Sampeyan ora butuh papan sing gedhe banget, mung siji sing sampeyan bisa ngrasakake kepenak lan duwe tanduran ing sisih sampeyan.
  • Pilihan liyane yaiku duwe kamar ing omah sing madhep kebon. Ing kasus iki, bakal ngowahi kamar kasebut dadi penghubung antarane kebon lan omah.

Iki bakal dadi cara sing paling murah kanggo duwe taman musim dingin, amarga kita nggunakake apa sing kita duwe. Ing kasus sing sepisanan, yen nggunakake teras, kudu ditutup, nanging sampeyan bisa nggunakake ibu lan kaca kanggo iki utawa, luwih ekonomis, aluminium lan kaca.

Apa yen aku pengin struktur sing luwih gedhe?

Pilihan liyane sampeyan duwe Nalika sampeyan duwe cukup papan, iku kanggo nggawe taman mangsa ditempelake ing omah, utawa cedhak. Kita ngomong babagan nggawe struktur sing ditutup, kanthi atap, tembok, lsp. Sing bisa ana ing jejere omah (umpamane, nggawe lawang kanggo mlebu omah, utawa saka njaba), utawa ing endi wae ing kebon sampeyan yen gedhe. Mesthi, ati-ati apa sing sampeyan lakoni amarga mengko bisa dianggep minangka struktur sing bisa dienggoni lan mbayar luwih saka pajak real estate.

Apa sing dibutuhake kanggo mbangun taman musim dingin sing murah

Apa sing dibutuhake kanggo mbangun taman musim dingin sing murah

Yen sampeyan milih opsi iki amarga sampeyan duwe papan sing luwih saka cukup, saliyane milih cara sampeyan bakal nggawe kebon sampeyan, sampeyan kudu mikir babagan bahan sing bakal dibutuhake.

Iki dhasare:

Struktur

Bakal kawangun utamané dening kayu utawa aluminium lan kaca. Aluminium luwih murah lan uga entheng, sing mbantu mbangun struktur luwih cepet lan tanpa mbuwang akeh banget. Kayu kudu diolah lan luwih larang.

Kanggo kristal, kudu kualitas apik, amarga bakal dadi jendhela utawa lawang geser supaya, yen sampeyan pengin nggunakake ing mangsa panas, sampeyan uga bisa nindakake. Lan ngomong babagan musim panas, coba pasang kelambu kanggo nyegah masalah serangga (lan uga nglindhungi tanduran sampeyan).

Mebel

Ing taman mangsa, kaya ing musim panas, nang ing Furnitur langgeng, sing ora katon banget modern utawa super lawas.

Sampeyan bisa milih daur ulang perabot utawa malah DIY karo wong liya sing sampeyan duwe.

Cahya

Sanajan lokasi sing sampurna kanggo nggawe taman musim dingin kudu dadi papan sing padhang banget (lan bisa uga srengenge esuk), nalika sampeyan teka ing wektu tartamtu, sampeyan butuh sawetara cahya supaya bisa ana ing papan kasebut. tanpa tetep wuta.

Sampeyan bisa milih ing kasus iki lampu gantung utawa malah garlands utawa ngudani mimpin liwat langit-langit sing madhangi kabeh panggonan.

Kita ora nyaranake lilin utawa lampu gantung, kajaba iki minangka lampu sing dipimpin amarga, yen tiba utawa apa wae, bisa nyebabake geni karo tanduran.

A geni utawa padha

Yen sampeyan arep nggunakake Taman kanggo dadi ing, sampeyan bakal paling kamungkinan bakal kadhemen. Kanggo ngindhari iki, sampeyan bisa uga nimbang duwe geni, radiator utawa soko sing ngijini sampeyan kanggo duwe panas kanggo dhewe. Mesthine, banjur ati-ati karo tetanduran, sampeyan kudu nyelehake kanthi cara sing ora kena kena panas ing kamar.

Tanduran

Temenan, taman mangsa tanpa tanduran ora bakal dadi taman. Ing kasus iki, ditutup, sampeyan bisa nimbang spesies tartamtu Luwih luwih alus yen sampeyan nutupi kabutuhan.

Tansah pesen ing panggonan iki, kanggo ngindhari sing, ing pungkasan, Taman mung taman, lan sampeyan ora bisa nggunakake kanggo tetep nang kanggo sawetara wektu.

Taman mangsa

Carane nggawe taman mangsa murah yen sampeyan lagi wae ora duwe papan

Ayo saiki mikirake taman musim dingin ing papan sing meh ora ana papan. Contone, flat, utawa omah cilik tanpa kebon. Ing kene sampeyan bisa nemokake rong pilihan:

  • Nduwe loteng utawa teras cilik.
  • Ora duwe loteng utawa Patio cilik.

Yen sampeyan duwe loteng utawa teras cilik

Yen apartemen utawa omah sampeyan duwe loteng utawa teras cilik, sampeyan bisa mikir babagan nutup. Kanggo nindakake iki, sampeyan bisa milih aluminium utawa kayu lan kaca kanggo jendhela. Nanging yen isih larang, kepiye plastik? Saiki ana plastik bening sing bisa digunakake kanggo nutupi area mbukak ing loteng utawa teras supaya bisa digunakake.

Sawise ditutup, sampeyan bisa nyelehake tanduran sing dikarepake lan kursi cilik utawa kasur supaya sampeyan bisa njagong lan nglampahi sawetara wektu ing njaba, maca, nulis utawa malah teleworking.

Yen sampeyan ora duwe loteng utawa teras

Saiki kita njaluk menyang paling awon. Sampeyan ora duwe loteng amarga apartemen njero ruangan, lan sampeyan uga ora duwe teras ing omah sampeyan. Ora masalah!

Delengen sampeyan lan goleki yaiku papan sing paling padhang. Sawise sampeyan nemokake, sampeyan mung kudu ngowahi papan kasebut dadi papan sing ijo karo sawetara tanduran supaya sampeyan tetep perusahaan.

Iku ora bakal padha, lan sampeyan bisa mesthi banget winates, nanging paling sampeyan bakal seneng tetanduran ing mangsa. Contone, sampeyan bisa mikir tanduran vertikal utawa taman vertikal kanggo tembok.

Apa sampeyan wani nggawe taman musim dingin sampeyan murah? Kepiye carane sampeyan nindakake?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.