Cara ningkatake kembang kembang semangat

Bunga gairah

Passionflower minangka tanduran pendakian sing tuwuh ing njero omah kanthi bantuan trellis. Spesies sing paling umum (kayata Passiflora caerulea) dhuwuré nganti 5 meter. Kembang kembang gairah umume dikenal minangka "kembang gairah", kanggo referensi Passion of Christ, amarga wujud lan cahya kembang sing, miturut para pecinta tanduran iki, ngelingake sawetara unsur salib. Iki spektakuler kembangAmarga ukurane lan sawetara ciri liyane, umure mung suwene sedina, nanging tandurane ngasilake luwih akeh.

para ningkatake kembang kembang semangat Disaranake nggawa ing njaba nalika musim panas, ing papan sing surya dilindhungi angin. Papan sing apik yaiku tembok sing madhep mangidul utawa mangidul mangulon. Kajaba iku, ing njaba, tanduran bakal entuk manfaat saka kegiyatan serangga penyerbukan (tawon, tawon, lebah ...).

Disaranake banget kanggo motong sawetara batang primavera, iki mbantu ngendhaleni tuwuhing tanduran, supaya entuk tampilan kompak, harmoni kanthi kembang sing akeh. Sadurunge nindakake langkah iki, penting banget yen sampeyan mbebayani pisau gunting luwih dhisik, mula ngindhari sawetara penyakit menyang tanduran.

Bunga gairah

Lan pungkasane, elinga yen bunga semangat nyedhiyakake kembang sing luwih apik nalika sempit ing pot.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.