Taman Gantung Babel minangka salah sawijining keajaiban sing ilang ing jagad

Gantung Taman Babel

Ketik lan sinaoni kabeh babagan Taman Gantung ing Babel, salah sawijining pitu keajaiban jagad kuna.

Ana akeh tanduran sing bisa dilebokake ing kebon aromatik

Kepiye cara ngrancang taman arum?

Tanduran apa sing bakal dilebokake ing kebon arum? Yen sampeyan pengin duwe aroma sing dadi protagonis, ketik banjur kita critakake carane entuk.

Taman Alhambra ana ing Granada

Taman Alhambra

Sinau babagan sejarah kebon Alhambra: salah sawijining bangunan sing dibangun dening wong Nasrid sadurunge penaklukan Raja Katolik.

Sampeyan bisa nggawe dalan sing apik nganggo watu ing kebon

Ide dalan watu kanggo kebon

Taman kanthi jalur watu bakal katon apik banget lan fungsional. Yen sampeyan butuh ide, aja ragu-ragu mlebu kanggo ndeleng desain sing paling apik.

Taman Sabatini ana ing Madrid

Taman Sabatini

Taman Sabatini minangka papan sing luar biasa sing bisa dikunjungi ing Madrid. Ketik lan ngerti sejarahe lan liya-liyane.

Taman Marqueyssac ana basa Prancis

Taman Marqueyssac

Taman Marqueyssac paling romantis ing Prancis: kanthi bentuk lan desain sing bunder, sampeyan mesthi bakal seneng banget. Mlebu

Ing Botanicactus ana kebon succulent sing gedhe

Botanicactus

Apa sing bisa dideleng ing Botanicactus? Yen sampeyan arep lunga menyang Mallorca, mlebu lan kita bakal crita kabeh babagan kebun raya iki.

Tanduran kebon Luksemburg beda-beda

Kebon Luksemburg

Taman Luksemburg minangka salah sawijining sing paling apik sing bisa ditemokake ing Paris. Ketik banjur temokake sebabe.

ngasah rante gergaji

Ngasah rantai gergaji

Ing artikel iki, kita bakal ngandhani kabeh sing kudu sampeyan sinaoni kanggo ngasah rantai gergaji.

Taman Ajaib minangka papan sing unik ing saindenging jagad

Taman Ajaib ing Dubai

Taman Ajaib ing Dubai minangka papan sing kudu dituju yen sampeyan seneng kembang. Ketik banjur temokake kabeh sing bisa ditemokake ing kene.

Apel abang

Pruning wit apel

Kita ngandhani kabeh jinis pruning wit apel lan kepiye cara nggawe. Sinau luwih lengkap babagan pangopènan wit buah iki.

Taman Versailles ana ing Prancis

Taman Versailles

Gardens of Versailles minangka kebon gaya Prancis sing misuwur ing saindenging jagad. Ketik lan ngerti sejarahe, apa sing bisa dideleng, lan liya-liyane.

Griya ijo bisa dadi bagean saka taman ing saindhenging taun

Kepiye milih omah kaca?

Ora yakin carane milih omah kaca? Aja padha sumelang. Ketik ing kene lan tututi saran sing diwenehake supaya sampeyan bisa njupuk keputusan sing paling apik.

Ana macem-macem gaya kebon

7 gaya kebon

Ora yakin apa gaya kebon sing paling populer? Ketik ing kene lan kita bakal mangsuli pitakon sampeyan supaya sampeyan ngerti sing bakal diwenehake kanggo swarga sampeyan dhewe.

Taman Botani Singapura apik banget

Taman paling apik ing saindenging jagad

Ayo mlebu lan ngerti sawetara kebon sing paling apik ing saindenging jagad, ing endi sampeyan bisa nemokake akeh ide kanggo nggawe lan ngrancang swarga dhewe.

Sampeyan bisa nggawe kebon pot sing apik ing teras sampeyan

Kepiye cara nggawe kebon kontainer?

Apa sampeyan pengin ngerti cara nggawe kebon panci ing loteng utawa teras sampeyan? Mlebu lan cathet babagan tips supaya bisa nikmati sanalika bisa.

Taman minimalis sing apik

Gagasan kanggo taman minimalis

Yen sampeyan ora duwe ruangan akeh lan sampeyan pengin bisa nikmati pojok ijo sing apik, ayo, kita bakal menehi akeh ide kanggo duwe taman minimalis.

Bambusa

Ing artikel iki, kita nerangake kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan perawatan, budidaya lan panggunaan bambusa, jinis pring. Sinau tanduran iki ing kene.

Wit kurma urip mung sithik banyu

Huerto del Cura, ing Elche

Apa sampeyan seneng wit kurma? Yen mangkono, aja ragu-ragu ngunjungi Huerto del Cura, ing Elche, papan dununge kurma kurma paling misuwur.

Xerojardín minangka jinis kebon sing banyune sithik

Ana jinis kebon apa?

Yen sampeyan ora yakin gaya apa sing bakal diwenehake kanggo swarga ing mbesuk, ketik banjur kita critakake macem-macem jinis kebon lan ciri khas kasebut.

Echinocactus grusonii ing kebon

Apa sing diarani taman xerofil?

Apa sing diarani taman xerofil? Yen sampeyan manggon ing wilayah sing udan kurang utawa sithik banget lan sampeyan pengin duwe kebon sing apik, lumebu.

Palmetum de Tenerife minangka taman modern

Tenerife Palmetum

Yen sampeyan seneng ndeleng tanduran eksotik nalika sinau babagan, Palmetum de Tenerife minangka papan sing bakal sampeyan nikmati. Ayo mlebu lan ayo kaget.

Tampilan taman pangopènan sing kurang

Kepiye cara taman tanpa perawatan?

Apa sampeyan pengin duwe taman tanpa perawatan sing bisa dituju tanpa kudu mikir apa-apa liyane saka ndeleng tanduran sing larang regane? Mlebu

Taman pedesaan saya modis

9 gagasan kebon desa

Kepiye kebon desa? Yen sampeyan duwe ide, ketik banjur deleng ide sing ditampilake. Sampeyan bakal tresna mau;).

Taman kasebut kudu dirawat kabeh taun

7 tips kanggo ngurus kebon

Yen sampeyan pengin ngrasakake swarga cilik kaya sadurunge, lebokake banjur tututi saran kanggo ngurus kebon sing ditawakake.

Taman Botani Kerajaan Madrid

Ketik lan ngerti kabeh babagan Royal Botanical Garden of Madrid, papan sing duwe luwih saka 5000 spesies tanduran kanthi macem-macem jinis.

Griya ijo Kew amba banget

Taman Botani Kerajaan, Kew

Kita ngandhani kabeh babagan Taman Botani Kerajaan Kew, salah sawijining sing paling penting ing donya sing bisa nikmati nalika isih bocah;)

Oxalis

Oxalis

Kita nerangake ciri utama genus Oxalis lan perawatan sing penting kanggo spesies utama. Mlebu lan sinau babagan iki.

Tampilan Taman Botani Singapura

Apa sing diarani kebon raya?

Kita ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerti babagan Taman Botani, keajaiban ijo sing bisa ditemokake ing pirang-pirang kutha lan kutha.

Kerikil hiasan

Gunakake kerikil hiasan ing kebon

Kerikil hiasan banget menarik kanggo kebon: nyedhiyakake warna, tekstur lan uga bisa nambah karakteristik lemah. Ketik kanggo ngerti luwih lengkap;)

mbanyoni kanthi otomatis minangka cara paling apik kanggo nyuplai banyu menyang kabeh kebon.

Apa sing dibutuhake kanggo nggawe sistem irigasi otomatis?

Sampeyan ora bisa duwe pekarangan ijo tanpa banyu. Sawetara panggonan cukup beruntung nampa banyu udan sing dibutuhake, sisane, ngilekake banyu Yen sampeyan pengin nikmati rumput ing kebon utawa duwe sayuran sing paling apik, sing paling apik yaiku nggawe sistem irigasi kanthi otomatis.

Tanduran kebon Prancis

Apa sing kudu dadi taman Prancis?

Geometri lan ketertiban katon apik ing kebon Prancis, nanging apa sejatine? Yen sampeyan pengin ngerti sejarah lan ciri-cirine, ketik.

Tampilan taman gaya pondok

Pondok Inggris, gaya taman sing khusus banget

Pondok Inggris minangka gaya kebon ing endi alam paling unggul: gumpalan tanduran sing kandhel kanthi hiasan kanthi tliti. Yen sampeyan uga pengin nikmati kebon kaya ngono, aja ragu-ragu: mlebu ing njero omah.

Pager Taman

Cara nggawe wates alami kanggo kebon

Kita nerangake carane nggawe wates alami kanggo kebon. Temokake kepiye sampeyan bisa duwe pager sing apik karo tanduran lan nikmati kanthi maksimal.

Bagean kaktus ing Taman Majorelle

Majorelle Garden, papan impen ing Marrakech

Apa sampeyan rencanakake lunga menyang Marrakech? Yen sampeyan uga kepengin banget babagan kebon botani, ketik banjur temokake sebabe sampeyan ora bisa kejawab Taman Majorelle.

Tandur kembang kanthi warna sing padhang kanggo nguripake kebon sampeyan

Cara miwiti kebon kembang ing njaba

Kepiye carane miwiti kebon kembang ing njaba? Sederhana banget: sampeyan mung butuh sawetara tetanduran kembang, cangkul lan ngetik supaya ngerti kepiye prosese.

dekorasi kebon kita kanthi cara sing medeni

Dekorasi Halloween kanggo taman sing adhem

Halloween bakal teka lan sampeyan pengin nggunakake dekorasi taman kanthi cara sing gampang lan murah? Ora bisa nggawe ide? Ketik banjur temokake cara dekorasi kebon sampeyan.

Lili lilac ing kebon

Gagasan kanggo ndandani kebon

Apa sampeyan pengin nganyari kebon? Menehi luwih bungah? Banjur aja ragu-ragu mlebu. Temokake ide kanggo ndandani taman sing disaranake.

Panel kayu Taman

Cara entuk privasi ing kebon

Apa sampeyan duwe sebidang tanah nanging ora seneng kaya sing dikarepake? Sinau babagan carane entuk privasi ing kebon lan aja nganti ndeleng saka tangga teparo.

Taman jepang sing apik banget

Cara nggawe kebon cilik sing apik

Kita menehi akeh tips lan ide supaya sampeyan ngerti carane nggawe kebon cilik sing apik. Nikmati tanduran sampeyan sanajan ora akeh papan. ;)

Sampel Heuchera 'Berry Smoothie'

Cara dekorasi nganggo heucheras

Apa sampeyan duwe sawetara papan teduh ing kebon sampeyan lan sampeyan ora ngerti apa sing bakal ditandur? Aja padha sumelang. Ketik lan kita bakal ngandhani babagan cara dekorasi nganggo heucheras. ;)

Poinsettia Bush

Poinsettia: peduli sawise Natal

Nyegah poinsettia mati sawise Natal. Kita mulang sampeyan kanggo ngurus tanduran Natal taun suwene mekar maneh ing wulan Desember.

Cara Nggawe Panci Semen?

Kita mulang sampeyan carane nggawe panci semen krasa langkah-langkah saka cetakan. Apa sampeyan durung nggawe panci semen sampeyan? Ketik banjur temokake kepiye!

Dalan ditutupi kerikil ing kebon

Gunakake kerikil ing kebon

Kerikil utawa kerikil minangka bahan sing cocog karo taman apa wae. Ketik lan kita bakal nuduhake panggunaan sing digunakake supaya sampeyan bisa gumunggung swarga.

Ranjang kembang ing kebon

Kepiye cara nggawe kasur kembang ing kebon?

Apa sampeyan pengin kebon dipérang kanthi sampurna dadi luwih apik utawa luwih éndah? Yen mangkono, goleki cara nggawe kasur kembang. Sampeyan bakal bisa ndeleng gampang banget. ;)

Kembang ing kebon

Kepiye cara duwe kebon tanpa hama?

Apa sampeyan pengin ngerti babagan kebon tanpa hama? Yen mangkono, sampeyan wis teka ing panggonan sing bener. Tututi tips kanggo pamer kebon sampeyan. :)

Taman vertikal

Kepiye cara njaga kebon vertikal?

Yen sampeyan ora duwe akeh ruangan, pasang tembok ijo. Dheweke bakal katon apik kanthi saran sing ditawakake. Ketik kanggo ngerti cara njaga kebon vertikal.

Rock ing Taman Buenos Aires Jepang

Taman Jepang Buenos Aires

Ngerteni Taman Jepang Buenos Aires, sing paling gedhe ing njaba Jepang. Kaget karo foto sing bakal ditampilake sampeyan ing papan sing luar biasa iki.

Taman Jepang Saburo Hirao

Kepiye taman Jepang?

Apa sampeyan pengin duwe sudhut sing bisa nyopot saka rutinitas saben dina? Ketik banjur temokake cara nggawe taman Jepang sing ngimpi.

Taman Inggris

Kepiye cara reformasi kebon

Apa sampeyan kudu menehi pangowahan menyang sudhut favorit ing omah? Yen mangkono, mlebu lan kita bakal menehi tahu babagan cara mbenakake taman supaya dadi ayu maneh.

Taman sing dirancang nganggo gaya Jepang

Cara nggawe kebon

Apa sampeyan duwe sebidhang lan sampeyan ora ngerti kepiye carane bisa urip maneh? Mlebu lan tututi saran babagan nggawe kebon. Mesthi bakal katon apik kanggo sampeyan. ;)

Tanduran ing pojokan nganggo kerikil

Apa gunane kerikil ing kebon?

Sapa sing ujar yen sampeyan ora bisa nghias kebon karo kerikil? Priksa gambar nalika nemokake cara nyakup ing swarga ijo.

Pakis wit ing kebon

Kunci kanggo ngrancang taman tropis

Apa sampeyan pengin duwe taman tropis nanging ora ngerti arep miwiti pundi? Ing ngisor iki tombol kanggo nggawe swarga ijo sampeyan dadi kenyataan.

Taman ing musim semi

Cara ngurus kebon ing musim semi

Kanthi tekane musim kembang, tanduran wiwit tangi. Mlebu lan kita bakal menehi pitakon babagan carane ngurus taman ing musim semi supaya apik.

gawe taman mini

Taman mini kanggo bocah

Sinau babagan cara nggawe taman mini kanggo bocah kanthi cara sing paling gampang, cepet lan ekonomis, supaya dheweke bisa dolanan ing njero omah lan seneng-seneng.

Taman pekarangan

Cara nggawe mikroklimat ing kebon

Kita nerangake carane nggawe mikroklimat ing kebon. Goleki papan ijo ngimpi kanthi nggawe sawetara pangowahan menyang wilayah sampeyan.

Taman sing subur

Kepiye cara duwe kebon sing subur

Apa sampeyan pengin ninggalake omah lan golek ing lingkungan sing kebak urip? Yen mangkono, kita bakal crita babagan carane duwe kebon sing subur. Mlebu

dekorasi karo Kokeamas

Gawe kebon Kokeamas

Wenehi tampilan anyar ing omah sampeyan amarga kebon Kokeamas sing luar biasa, bal lumut kanthi macem-macem tanduran ing njero omah.

Kepiye duwe taman ekologis?

Taman ekologis minangka taman sing dirancang lan dirawat kanthi cara sing ora ngrugekake lingkungan. Apa sampeyan pengin duwe? Ketik lan kita bakal menehi katrangan babagan carane nindakake.

Taman zen miniatur

Cara nggawe kebon zen

Apa sampeyan pengin ngerti cara nggawe kebon zen? Yen sampeyan pengin duwe sudhut supaya sampeyan bisa santai, aja ragu-ragu lan ketik kanggo njupuk.

Taman garing

Kepiye cara mulihake kebon sing garing

Kita pitutur marang kowe carane bisa nemokake taman sing garing. Menehi urip anyar menyang swarga pribadi kanthi nindakake serangkaian tugas sing bakal dadi ijo maneh.

Bocah-bocah bisa ngurus kebon

Cara nggawe kebon kanggo bocah

Kita menehi serangkaian ide supaya bocah cilik bisa seneng-seneng ing kebon. Ketik lan bakal dikandhani carane nggawe kebon kanggo bocah-bocah.

Taman pedesaan

Tips ngrancang kebon deso

Apa sampeyan duwe tanah lan pengin duwe kebon deso? Yen mangkono, sampeyan bakal sukses. Mlebu lan cathet tips iki kanggo pamer wilayah sampeyan.

Taman

Kepiye cara duwe kebon sing apik

Kita bakal menehi pitunjuk babagan carane duwe kebon sing apik, supaya sampeyan ora prelu ngunjungi Taman Botani kanggo ngrasakake tanduran;).

Cara nggawe kebon kanthi wit kurma

Kita pitutur marang kowe carane nggawe kebon kanthi wit kurma. Mlebu lan kerja supaya bisa duwe ruangan kanthi tampilan tropis sanajan sampeyan urip ing iklim sing adhem;).

Tanduran gondho

Cara nggawe kebon tanduran aromatik

Apa sampeyan pengin duwe sudhut sing apik banget kanggo ngrasakake aroma arum? Yen mangkono, mlebu lan golek cara nggawe kebon tanduran aromatik.

Taman

Cara ngrancang kebon sing gedhe

Apa sampeyan duwe akeh papan lan ora ngerti babagan desain taman sing gedhe? Aja padha sumelang: kita mbantu sampeyan. Ketik lan kita bakal menehi ide kanggo duwe taman sing apik.

Tanduran ing watu

Cara dekorasi kebon nganggo watu

Watu minangka elemen sing menarik banget kanggo digabungake menyang papan sing ijo. Ketik lan kita bakal ngandhani babagan cara dekorasi taman kanthi watu.

Teras

Cara dekorasi kebon nganggo perabotan Ikea

Apa kebon sampeyan butuh pangowahan mendesak? Sampeyan ora ngerti arep lunga ing endi utawa carane dekorasi? Aja kuwatir: temokake cara dekorasi kebon karo perabotan Ikea.

Teka-Teki Taman

Program desain kebon

Apa sampeyan duwe papan kosong lan pengin diowahi kanthi ayu? Ketik lan kita bakal menehi pitakon babagan program sing paling apik kanggo desain taman. Aja nganti lali.

Juniperus x pfitzeriana

Tanduran kanggo kebon miring

Yen duwe medan kanthi lereng, kita angel golek tanduran sing paling apik kanggo kebon miring. Mlebu lan kita bakal mbantu sampeyan.

Taman karo kembang

Skema warna ing kebon

Iki minangka subyek sing spesial banget nanging penting banget ing wektu sing padha: kombinasi warna ing kebon minangka, yen wis rampung kanthi apik, bisa uga apik banget.

Tembok tanduran

Cara ngrawat kebon vertikal

Kita nerangake carane ngurus kebon vertikal, jinis kebon sing, sanajan ora umum, sampeyan aja kuwatir. Elinga tips iki.

Sophora japonica

Rancang taman Mediterania

Kanggo duwe kebon Mediterania, sampeyan kudu milih tanduran sing tahan kekeringan, nanging uga hias banget. Ing kene dakcritakake.

Sukulen

Dekorasi kebon kanthi sukulen

Dekorasi taman kanthi succulents minangka tugas sing bisa ditindakake saben wong ing omah kasebut. Tanduran iki bisa di pot lan ing lemah.

Sastra

Nulis nganggo tanduran

Kaya dene huruf gedhe wis modis ing desain interior lan dekorasi, nulis nganggo tanduran uga akeh sing bisa dimainake.

Taman gurun

Gawe kebon gurun

Yen ora duwe wektu kanggo kebon, sampeyan bisa duwe kebon ara-ara samun sing kudu disiram saben minggune.

Panci

Tanduran bakal tuwuh ing pot

Panci kasebut minangka sekutu banget nalika nandur kembang, tanduran lan semak-semak amarga kita bisa ngowahi papan dadi sudhut sing ijo sanajan kita ora duwe area permukaan sing amba. Sampeyan mung kudu ngerti tanduran endi sing paling thukul.

Sukulen

Sukulen ing kebon

Sukulen cocog banget kanggo wong sing ora duwe wektu kanggo nandur tanduran. Iki uga cocog kanggo kebon, vertikal utawa horisontal.

Kembang sing dipetik watu

Desain kebon cilik

Yen ora duwe papan kanggo kebon kita kudu ati-ati supaya ora kakehan mbukak. Ana tanduran sing ideal, kayata tanduran sing arum.

Cara nandur kentang

Kentang minangka tanduran sing asale saka Amerika Selatan sing ditandur wiwit pirang-pirang atus taun kepungkur lan woh-wohan sing diarani umbi (oyot sing kenthel), sugih karo pati. Ditanam ing iklim sedheng lan ing lemah sing subur kanthi akeh bahan organik lan mbutuhake mbanyoni sing asring lan akeh.

Grubbery

Cara nandur semak kebun

Saiki yen wis nduwe grumbulan, penting ngerti cara nandur, luwih-luwih yen ana pirang-pirang, mesthine kudu jarak sing ideal supaya oyot ora bisa campuran. Ayo goleki ing kene poin-poin sing kudu dielingi.

Poinsettia

Poinsettia: carane urip ing Natal

Apa sampeyan pengin poinsettia sing awet? Ngerti manawa sing menehi jaminan paling apik kanggo kaslametan? Ngerti perawatan tanduran Natal? Wis cukup kanggo nyedhaki dheweke lan kabutuhane. Ayo elinga yen dudu mung ornamen liya, iku makhluk urip, sing bisa dadi tanduran sing apik yen bisa urip.

kebon nganggo bis

Kebon ing atap bis

Armada bis kotamadya New York ngetrapake proyek Roots Bus saka Marco Antonio Cosio. Iki minangka taman seluler utawa kebon sayuran, ditandur ing payon bus, sing nggawa mupangat lingkungan ing saindenging kutha.