Guzmania

Perawatan Guzmania

Apa sampeyan seneng bromeliad? Yen mangkono, sampeyan bakal tresna Guzmania. Iki minangka salah sawijining tanduran njero ruangan sing paling populer. Sampeyan pengin ngerti sebabe? Mlebu

Kembang Hoya carnosa

Kembang porselen sing apik lan alus

Kembang Porselen minangka tanduran sing asri banget amarga kembang-kembangane, sing katon lilin lan katon digawe saka porselen. Ing kene kita critakake luwih akeh babagan tanduran iki supaya sampeyan ngerti lan ngerti cara ngrampungake.  

Quercus palustris

Rawa rawa rawa

Kekasih wit gedhe? Banjur sampeyan bakal seneng rawa rawa rawa. Tuwuhe ora luwih utawa kurang saka nganti 30 meter. Ngerteni.

Mammillaria gracilis

Substrat kanggo succulents sing alus

Nalika ngomong babagan tanduran succulent sing alus, kita bakal ngrujuk marang wong-wong sing duwe karep khusus kanggo bosok utawa, kosok baline, ...

Bursera

Tips milih wit

Apa sampeyan pengin miwiti ngrancang kebon? Yen mangkono, tulis tips iki kanggo milih wit lan sampeyan bakal bisa ndeleng carane bisa nikmati tanpa sumelang.

Cara nyukur wit anggur

Minangka salah sawijining semak pendakian sing paling populer. Yen sampeyan pengin entuk panen saben taun, kepiye carane gampang nyukur wit anggur.

Rhododendron kembang jambon

Rhododendron, semak kembang sekti

Apa sampeyan pengin bisa nikmati tampilan warna sing apik ing kebon sampeyan? Tanduran Rhododendron utawa sawetara lan sampeyan ora bakal getun. Sinau babagan cara ngrampungake.

Zamia furfuracea

Zamia, cycad sing rada beda

Zamia minangka cycad sing menarik banget: gampang dirawat, tahan kanggo hama lan penyakit ... Cocog kanggo taman sampeyan. Apa sampeyan pengin ketemu karo dheweke?

Plumbago

Kepiye carane ngrawat plumbago

Plumbago minangka semak pendakian kanthi hiasan kanthi kembang biru utawa putih, cocog kanggo kaendahan taman. Apa sampeyan pengin ngerti cara ngrampungake?

Washingtonia sing kuat

Cara ngrawat wit kurma

Tanduran kasebut tahan banget lan, ing ndhuwur kabeh, dekorasi banget. Sinau babagan cara ngrawat wit kurma lan sampeyan bakal ngrasakake kaendahane ing kebon sampeyan.

Sequoia

Suwene suwene urip wit

Nalika nggawe kebon, luwih becik dingerteni suwene umur wit kasebut. Nanging kepiye sampeyan bisa nemokake? Sinau babagan cara ngenali umur tanduran iki.

Echeveria 'Curly Locks', tanduran sing gampang tuwuh banget.

Gejala kadhemen ing tanduran succulent

Ing sawijining dina sampeyan ndeleng manawa tanduran sampeyan ora padha karo wingi. Apa sing wis kedadeyan? Temokake apa gejala kadhemen ing tanduran succulent lan kepiye carane pulih.

Shadow saka willow nangis

Willow sing tangis

Weeping Willow utawa Salix babylonica minangka wit sing asale saka Asia sing gampang banget dirawat. Kajaba iku, duwe pirang-pirang sifat obat. Apa sampeyan pengin ngerti?

Wiji sing ditandur ing tupperware

Cara stratifi wiji kanthi langkah-langkah

Yen sampeyan urip ing iklim sing sedheng, sampeyan ora bakal duwe pilihan liyane kajaba nempuh tanduran ing mangsa ngarep ing kulkas. Ketik banjur sinau babagan stratifi wiji kanthi langkah-langkah.

Eucalyptus gunni

Apa bisa duwe eucalyptus ing kebon?

Eucalyptus minangka salah sawijining wit sing ora dikasihi. Nanging ... apa pantes ana reputasi sing diduweni? Ketik lan sinau luwih lengkap babagan tanduran sing luar biasa iki.

Sedum rubrotinctum

Cara ngrawat tanduran sing sukulen

Iki minangka tanduran paling murah lan paling gampang kanggo tuwuh sing ana. Kekasih srengenge lan banyu sing sithik, temokake cara ngrawat tanduran sing subur.

regalis Osmunda

Kepiye carane ngrawat pakis?

Pakis minangka salah sawijining tanduran pisanan sing katon ing lumahing Bumi. Kasunyatane, dheweke urip karo dinosaurus. Temokake kepiye carane dirawat.

Wisteria, pendhaki sing tahan hawa anyep

Pendaki paling apik kanggo iklim adhem

Ketik kanggo ngerti endi pendaki sing paling apik kanggo iklim adhem: kanthi kembang utawa godhong hiasan. Sijine sawetara ing kebon sampeyan lan nikmati.

Juniperus x pfitzeriana

Tanduran kanggo kebon miring

Yen duwe medan kanthi lereng, kita angel golek tanduran sing paling apik kanggo kebon miring. Mlebu lan kita bakal mbantu sampeyan.

Cryptomeria japonica 'Tenzan sugi'

Cedar Jepang, kanggo taman gaya oriental

Cedar Jepang minangka konifer sing asale saka China lan Jepang, tahan banget lan dekorasi. Mbentuk grup utawa minangka spesimen sing terisolasi bakal katon biasa.

Melaleuca nesophila

Melaleuca, tanduran kebon sing gedhe

Melaleuca minangka tanduran sing luar biasa: tahan kanggo kahanan garing lan garing, kanthi kembang sing luar biasa ... apa maneh sing sampeyan njaluk? Mlebu lan kenal karo dheweke.

Astilbe

Tanduran kanggo kebon rockery

Apa sampeyan duwe medan sing watu utawa tajem banget? Aja padha sumelang. Ketik banjur sampeyan bakal nemokake tanduran sing paling apik kanggo taman rockery.

Ficus benjamina

Ficus, tanduran sing butuh akeh ruangan

Ficus minangka wit sing ditandur ing papan sing cocog, yaiku kaendahan sejati. Nanging, kadang-kadang ditandur ing bintik-bintik sing kenceng lan ana masalah.

Pachypodium lamerei

Apa angel ngrawat lamerei Pachypodium?

Lamach Pachypodium minangka shrub / wit sukulent kanthi kembang putih sing apik banget. Nanging, budidaya kasebut ora gampang banget. Kita pitutur marang kowe carane ngurus.

Polimerum Jasminum

Cara ngrawat mlathi ing mangsa adhem

Iki minangka tanduran pendakian sing luar biasa, nanging apik banget. Tulis tips lan trik iki kanggo ngerti carane ngrawat mlathi ing mangsa adhem.

Latania

Apa sampeyan bisa nduwe wit kurma?

Ana macem-macem spesies palem sing menarik, nanging apa sampeyan bisa duwe telapak tangan pot? Kita ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan perawatane.

Jamur parasol

Mangan jamur: ing Parasol

Parasol minangka jamur sing bisa dipangan sing gampang dingerteni nanging bisa uga bingung karo jamu liyane sing beracun. Kita ngandhani bedane ing kaloro kelas kasebut

Cycas revoluta, tanduran fosil sing bisa sampeyan lakoni ing kebon kanthi lemah uyah

Spesies utama Cicas

Saiki kasedhiya spesies utama Cicas, semak-semak luar biasa kanggo dekorasi kebon sampeyan, menehi sentuhan eksotik sing bakal sampeyan tresnani.

Agul-agul clap

Apa jenenge wit kurma lan jinis apa ana

Kita nerangake apa jenenge wit kurma lan jinis apa, saengga luwih gampang sampeyan mbedakake. Lan minangka tanduran sing apik kanggo taman. Sampeyan duwe wong?

Wiji ginnala Acer

Apa stratifikasi winih?

Stratifikasi wiji minangka cara nyebar sing becik kanggo akeh spesies sing bisa germin. Kita pitutur marang kowe carane nindakake.

Serecens senecio

Apa sampeyan ngerti Senecio?

Senecio minangka jinis botani sing akeh banget lan macem-macem. Kita ngenalake sampeyan tanduran sukulen, hiasan banget lan gampang dirawat. Kenali dheweke.

Bougainvillea

Werna Bougainvillea

Bougainvillea minangka semak pendakian sing ideal kanggo kabeh jinis kebon, amarga tahan lan dekorasi banget. Priksa warna liyane.

Acer palmatum utawa maple Jepang nalika musim gugur

Macem-macem Maple Jepang

Iki minangka salah sawijining wit sing paling apik lan dekorasi. Temokake varietas utama maple Jepang kanggo milih sing paling apik kanggo kebon sampeyan.

Rincian daun araucaria heterophylla

Araucaria, pinus sing disimpen

Araucaria, sing luwih dikenal minangka pinus lantai, yaiku konifer sing tuwuh alon-alon lan pedesaan sing bakal nghias kebon sampeyan kanthi cara sing elegan.

Kembang Bombax

Bombax, wit katun sutra

Bombax minangka wit tropis sing cocog kanggo kebon gedhe. Kanthi kembang abang sing apik banget, cocok kanggo teduh. Apa sampeyan pengin ngerti?

Hydrangea

Cara prune hydrangeas

Tanduran semak lan kembang sing asri banget. Nanging dheweke uga tahan banget. Sinau babagan carane prune hydrangeas supaya katon sampurna.

Adromischus cristatus

Adromischus, kaendahan cilik

Tanduran cilik dekorasi banget. Cocog kanggo dadi bahan utama, ing njero ruangan lan njobo, Adromischus bakal ndandani omahmu.

Spesimen Pinguicula 'Sethos'

Cara ngrawat Penguin

Ing kulawarga tanduran karnivora, kita bakal nemokake genus sing khas banget: katon kaya kembang! Apa sampeyan pengin ngerti cara ngurus Pinguicula? Mlebu

Nashi

Cara nandur wit pir Korea

Iki minangka salah sawijining wit sing biasane narik perhatian. Sinau babagan cara nandur wit pir Korea lan nikmati ing kebon sampeyan.

Gagang Stevia rebaudiana

Cara garing godhong Stevia

Ketik ngerti cara garing godhong Stevia, mula bisa nggunakake macem-macem sifat obat, lan tanpa metu saka omah!

Brachychiton acerifolius ing kembang

Dekorasi kebon karo Brachychiton

Brachychiton minangka jinis wit kanthi kembang sing asri lan kembang bakal nggawa warna sing seger lan subur ing kebon sampeyan. Ketik kanggo ngerti luwih lengkap.

Hibiscus Andersonii

Tanduran kembang kanggo kebon

Nggolek semak kembang ing kebon? Dheweke pancen gumun, lan angel banget milih mung siji. Mlebu kanggo ndeleng pilihan.

Poinsettia

Cara nyuda rwaning Poinsettia

Apa sampeyan pengin ngerti cara nggawe rwaning Poinsettia? Pancen gampang banget, sampeyan mung kudu ngetutake saran sing bakal ditemokake ing kene. Mlebu

Howea belmoreana

Kentia, sawit kebon

Kentia minangka palem sing tahan banget sing bisa ana ing njero ruangan lan ing kebon. Temokake cara ngrampungake ing njaba.

Godhong lidah buaya dipotong

Cara motong godhong lidah buaya

Mesthi sampeyan nate mikir kepiye cara motong godhong lidah buaya, bener? Aja ngenteni maneh kanggo njupuk kauntungan saka sifat sing apik banget. Mlebu

Stevia rebaudiana

Cara ngurus stevia

Iki minangka tanduran sing paling manis saiki. Godhongé rasane legi banget, lan uga gampang dijaga. Sinau babagan cara ngurus stevia.

Cercis siliquastrum

Dhaptar wit cilik kanggo kebon

Apa sampeyan duwe papan sithik kanggo ditandur? Aja padha sumelang. Coba deleng dhaptar wit cilik sing bisa ana ing kebon ... utawa ing pot.

Bromeliad

Cara tuwuh bromeliad

Apa sampeyan pengin dekorasi omah kanthi tanduran tropis sing apik lan apik? Yen jawabane ya, bukak banjur sampeyan bakal sinau cara tuwuh bromeliad.

Polimerum Jasminum

Cara ngrawat tanduran melati

Minangka salah sawijining tanduran pendakian sing paling akeh digunakake ing kebon. Kembang putih sing wangi uga larang regane. Sinau babagan carane ngurus tanduran mlathi.

Frond franc

Cara nandur pakis

Tanduran kasebut apik banget sing digunakake kanggo dekorasi ing njero ruangan, utawa ing kebon teduh. Ketik ngerti cara nandur pakis.

Salvia apik banget

Cara nandur wicaksana

Iki minangka salah sawijining tanduran jamu sing paling akeh ditandur, amarga kaendahan kembang sing apik banget lan gampang dirawat. Sinau cara nandur wicaksana.

Kembang lapageria

Cara nandur copihue ing omah

Iki minangka tanduran pendakian ijo kanthi kembang sing apik banget sing narik kawigaten jutaan wong ing saindenging jagad. Temokake cara tanduran copihue ing omah.

Tanduran ketumbar enom

Cara nyebar katumbah

Yaiku tanduran sing umume digunakake ing pawon kanggo ngicipi masakan. Ayo mlebu lan aku bakal nerangake babagan carane katumbah ditandur kanthi cara sing sederhana.

Hotbed

Substrat sing cocog kanggo wiji

Apa substrat sing cocog kanggo bibit? Ora kabeh tanduran bakal germin kanthi cara sing padha ing siji jinis substrat. Aja ragu-ragu mlebu lan ngerteni.

Mentha spicata

Cara nyebar mrica

Biasane digunakake kanggo ngicipi masakan sing kondhang, kayata sup beras. Nanging iki uga tanduran kebon sing apik banget. Temokake cara nandur peppermint.

Bougainvillea abang

Cara ngrawat bougainvillea

Tanduran pendakian sing apik tenan misuwur ing taman iklim anget ing saindenging jagad. Ketik banjur sampeyan bakal nemokake cara ngurus bougainvillea.

Cycas revoluta ing pot

Kapan nyiram Cycas?

Dheweke dianggep minangka fosil urip, dheweke wis urip karo dinosaurus lan isih tetep saiki. Nanging sampeyan ngerti sepira kerepe kudu nyiram Cycas?

Hydrangea jambon

Cara ngrawat hydrangea

Apa sampeyan mikir dekorasi kebon kanthi kembang sing apik? Ketik banjur sampeyan bakal sinau babagan cara ngurus hidrangeas. Sawetara bushes sing bakal sampeyan tresnani.

Spesimen Dracaena draco

Apa sampeyan ngerti Drago de Canarias?

Drago de Canarias minangka salah sawijining tanduran endemik sing bisa ditemokake ing nusantara Canary. Sinau babagan kepiye supaya sampurna ing kebon sampeyan.

Tampilan umum Beaucarnea recurvata

Kaki Gajah: cocog kanggo iklim garing

Kaki Gajah minangka tanduran sing luar biasa kanggo kebon sing cerah kanthi iklim garing lan anget, amarga tahan banget kanggo kahanan garing. Sinau babagan cara ngrampungake.

aloe Vera

Cara ngrawat tanduran lidah buaya

Mesthi sampeyan wis nggunakake gel kasebut ing sawetara kesempatan kanggo ngobati tatune, nanging yen sampeyan pengin ngerti carane ngurus tanduran lidah buaya, ketik.

Camellia sinensis, tanduran sing cocog kanggo pot

Cara nandur tanduran teh abang

Sapa sing ora seneng ngombe esuk? Lan sapa sing ora pengin ngerti cara nandur tanduran teh abang? Ketik banjur temokake kepiye.

Phototropism anggrek

Apa sing diarani phototropism

Yen tanduran sampeyan tuwuh kanthi cara sing gedhe banget kanthi cahya sing padhang banget, prilaku kasebut diarani phototropism. Nanging apa iku?

Sarracenia leucophylla

Kepiye cara pesen tanduran

Apa sampeyan pengin ngerti cara ngatur tanduran? Yen sampeyan pacangan kebon, sampeyan bakal entuk akeh tanduran. Apa sampeyan pengin ngerti kepiye?

Gobis hias

Napa sampeyan kudu duwe kol hiasan

Kubis hias minangka tanduran hérbal sing éndah ditandur saben taun, godhongé warna-warni banget. Pengin ngerti luwih lengkap babagan dheweke? Mlebu

Parsley

Cara ngrawat peterseli

Nggolek tips babagan cara ngrampungake peterseli? Apa sampeyan mung tuku utawa mung diwenehi siji lan ora ngerti apa sing kudu ditindakake? Ketik banjur temokake prihatine.

Quercus

Penasaran babagan wit

Iki minangka tanduran sing dikagumi, kita nglindhungi awake dhewe saka srengenge ing sangisore godhonge ... Apa sampeyan pengin ngerti penasaran babagan wit?

Wit

Tips milih wit kanggo kebon

Apa sampeyan nemokake tips milih wit kebon? Tanduran iki penting banget, amarga dadi pilar ing sudut ijo kita.

Lavender

Cara nandur lavender

Yen sampeyan wis tekan adoh iki kanggo sinau cara tanduran lavender, sampeyan bakal tekan papan sing bener. Sampeyan bakal sinau cara nindakake tanpa komplikasi.

Croton

Croton, tanduran sing populer banget

Kita bakal menehi katrangan babagan croton lan kepiye carane ngurus tanduran iki amarga spesies kasebut sensitif banget sing kudu sampeyan lakoni.

Jasminum multiflorum

Kasarasan melati

Protagonis kita saiki minangka pendaki sing misuwur amarga aroma arum kembang sing dihirup. Apa sampeyan pengin ngerti perawatan melati?

Calathea zebrina

Godhong Calathea

Calathea minangka tetanduran kaya perennial shrub kaya tanduran sing digunakake kanggo kaendahan kembang, lan gampang lan dirawat.

Camellia japonica

Perawatan Camellia

Camellia minangka wit shrub utawa ijo cilik sing kembang kasebut bisa dihias banget. Becik duwe ing pot, kita mulang sampeyan carane ngurus.

Kembang magnifica medinilla

Rahasia magnifica Medinilla

Magnifica Medinilla minangka semak tropis kanthi dhuwur rong meter, kanthi kembang jambon sing apik banget. Sinau babagan cara ngrampungake kanthi tips iki.

Sundew ordensis

Kepiye carane ngurus sundew?

Sundew minangka jinis tanduran karnivora sing narik perhatian jutaan wong ing saindenging jagad. Kita mulang sampeyan carane ngurus.

Acer platanoides '' Crimson King ''

Kaendahan wit kanthi godhong wungu

Wit-witan kanthi godhong ungu minangka kaendahan sing nyata. Yen sampeyan pengin duwe nanging durung ngerti sing endi, deleng pilihan kita.

Salvia apik banget

Tanduran gondho kanggo omah

Yen sampeyan nggoleki tanduran aromatik sing ana ing njero omah, waca pilihan spesies sing wis digawe kanggo sampeyan.

Ficus benghalensis ing habitat

Wujude cekak gedhe tenan

Ara mencek minangka wit gedhe sing jembar sawetara hektar. Ana akeh sing nggawe urip sosial miturut ayune. Waca liyane kene.

Pager

Pager ing kebon, jinis lan fungsi

Hedges minangka tanduran sing dibutuhake banget ing kebon amarga bisa ngetrapake sawetara fungsi, kanggo nglindhungi lan mbatesi kebon.

Bromelia humiis, tanduran sing apik banget ing njaba

Kaendahan bromeliad sing unik

Bromeliad minangka tetanduran tropis sing menarik banget sing ana ing njero ruangan utawa ing kebon sing anget. Sinau babagan cara ngrawat lan nggawe dheweke ayu.

aspidistra

Apa elek turu karo tanduran?

Wis suwe dikandhani, yen turu karo tanduran iku ala, amarga nyedhot oksigen ing wayah wengi. Nanging sejatine dheweke ora butuh kaya kita.

Aster

Kembang mangsan

Dina iki kita ngandhani tanduran lan kembang apa sing bisa ditandur nalika musim gugur.

Kigelia africana

Temokake rahasia wit tropis!

Wit tropis nduwe rahasia. Apa sampeyan ngerti Wit Roti utawa Sosis? Mboten? Aja padha sumelang. Kita saiki ing kene.

Acer palmatum Shigitatsu-sawa

Varietas Maple Jepang sing apik

Semono uga macem-macem jinis maple Jepang katon, wit utawa semak sing asale saka China lan utamane Jepang sing duwe jutaan wong sing tresna.

Euphorbia lemu

Donya Euphorbia sing nyenengake

Euphorbia minangka jinis tanduran sing wiyar banget, disebar ing saindenging jagad. Budidaya lan perawatan kasebut cocog kanggo sapa wae sing miwiti.

Wisteria

Kaendahan Wisteria sing luar biasa

Wisteria minangka shrub climbing sing asli ing Tiongkok lan Jepang. Dekorasi banget amarga kembangé, sing bisa dadi lilac, putih utawa jambon.

Tanduran akuatik

Jinis tanduran banyu

Dina iki kita bakal ngerti macem-macem jinis tanduran akuatik supaya ngerti sing bakal dituku miturut kolam sing ana ing omah.

rhododendron

Shrubs kanggo lemah asam

Ana akeh shrubs kanggo lemah asam. Yen sampeyan duwe kebon sing lemah ph ing antarane 4 lan 6, lan sampeyan ora ngerti sing bakal dipasang, priksa.

Aeonium tabuliforme

Gairah kanggo succulents

Tanduran sukulen narik kawigaten jutaan wong ing saindenging jagad amarga murah, hiasan banget, lan gampang dirawat.

Acorn

Wayahe acorn!

Acorn wiwit mateng lan wayahe nglumpukake. Yen sampeyan ora ngerti nandur utawa bahan apa sing bakal digunakake, aja kuwatir, iku gampang banget.

Panggang

Tanduran kanggo narik lebah

Tawon minangka serangga sing migunani banget kanggo kebon, mula dianjurake supaya tanduran bisa narik kawigaten, utamane ing kebon.

Polimerum Jasminum

Pilihan saka pendaki kanggo sumur

Yen sampeyan duwe sumur lan pengin menehi urip anyar utawa dekorasi supaya katon beda, kita wis milih pendaki sing cocog kanggo tujuan iki.

Rosmarinus officinalis

Gawe pojok tanduran obat

Tanduran obat liyane saya saya populer lan iku sing sampeyan deleng ing kebon. Apa sampeyan pengin duwe pojok obat dhewe? Mlebu

Wiji saccharum Acer

Apa stratifikasi winih?

Stratifikasi wiji minangka cara nyebar sing migunani banget kanggo kita sing pengin germin wiji saka wit ing iklim sing adhem.

Parthenocissu quinquefolia

Wit prawan sing megah

Vine prawan minangka semak pendakian sing asli ing Asia lan Amerika Utara. Godhong godhonge dadi warnane abang abang ing musim gugur.

Sapium ing musim gugur

Ngerti Wit Jangkung

Wit Tallow, sing jeneng ilmiahe yaiku Sapium sebiferum, minangka salah sawijining wit sing bisa rontog kanthi cukup ing iklim sing rada anget.

Cercis siliquastrum

Wit sing deciduous kanggo lemah lempung

Apa sampeyan nggoleki wit godhong kanggo kebon sampeyan? Ana akeh sing bisa urip kanthi apik ing lempung lan / utawa lemah sing dikepang. Ing kene kita nuduhake sawetara.

Tampilan rwaning Washingtonia filifiliera

Kabeh babagan Washingtonia

Washingtonia minangka telapak tangan sing cepet banget sing adaptasi karo kabeh jinis lemah lan iklim. Dheweke cocog kanggo taman perawatan sing kurang.

Myrtifolia poligala

Shrubs kanggo iklim garing

Kadhangkala angel golek semak hias kanggo iklim garing, nanging iki ora mesthi kedadeyan. Kita ngenalake sampeyan telu ing artikel iki.

Acer pseudoplatanus

Pisang Palsu Gedhe

Pisang Palsu minangka wit ageng sing bisa nganti dhuwur nganti 30 meter. Cocog kanggo kebon gedhe, iku sampurna minangka spesimen sing terisolasi.

Taman Zen

Wit winih ... utawa dituku?

Yen sampeyan ora ngerti arep tuku wiji utawa wit sing wis tuwuh, bakal dicritakake kaluwihan lan kekurangan kalorone kasus kasebut supaya sampeyan bisa milih sing luwih apik.

Vigna caracalla

Pilihan pendaki kanggo iklim panas

Yen sampeyan manggon ing iklim sing anget lan sampeyan ora ngerti pendhaki sing bakal digunakake, kita wis milih sawetara pendaki paling apik ing kebon sampeyan.

Godhong sikat

Kabeh babagan Cyathea

Genus Cyathea kalebu udakara 460 spesies pakis semak, sing mung bisa ditemokake kanthi gampang 2. Kita critakake kabeh ing kene.

Phyllostachys nigra

Pring ireng

Pring ireng, spesies saka bawana Asia, minangka tanduran sing asri kanthi batang ireng sing bisa ditemokake ing pojok kebon.

Albizia julibrissin

Sampeyan ora ngerti babagan tanduran

Tanduran minangka salah sawijining makhluk urip pisanan sing ana ing Bumi. Ana akeh perkara sing bisa ditemokake babagan iki. Ing kene dakcritakake sawetara.

Nelumbo nucifera

Tanduran akeh ing pot

Ing artikel iki, kita menehi pitunjuk babagan cara nggawe lotus ing pot. Yen sampeyan ora duwe kolam, aja padha sumelang: bisa ing ember tanpa masalah.

Sundew spatulata

Nyiram tanduran karnivora

Tanduran karnivora narik perhatian wong diwasa lan bocah. Dheweke umum banget ing omah, nanging ... kepiye cara disiram? Ing kene dakcritakake.

Kaisar Erythrina

Kabeh babagan Wit Karang

Wit Coral, sing jeneng ilmiahe yaiku Erythrina caffra, minangka wit sing asale ing Afrika kidul sing entuk papan ing kebon kita.

Kembang abang azalea

Cara ngrawat azalea

Azalea minangka semak belukar sing asale saka Asia sing misuwur banget ing kebon sedheng ing saindenging jagad. Kita pitutur marang kowe carane ngurus azalea ing artikel iki.

Sequoia sempervirens

Tanduran sing pulih dhewe

Klompok peneliti nemokake manawa sawetara tetanduran ngasilake asam sing padha banget karo aspirin, sing nulungi wektu angel.

Bibit

Tanduran wit ing wiji

Dina iki ing artikel iki, kita bakal ngandhani langkah-langkah kanggo nanem wit ing wiji, uga sawetara trik kanggo pangembangan mbesuk.

Acerifolius Brachychiton

Brachychiton, wit sing tahan banget

Brachychiton minangka wit-witan sing asale saka Australia sing genus kalebu udakara 30 spesies. Ing artikel iki, sampeyan bakal nemoni papat wong kasebut.

Phoenix roubleni

Apa wit palem sing bisa di pot?

Ana wit kurma sing cocog kanggo urip ing pot, malah ana ing njero omah. Ing kene, sampeyan ngenalake sampeyan telung wong sing duwe ideal.

Kalanchoe daigremontiana

Kalanchoe, sing ora dingerteni

Kalanchoe misuwur banget lan tanduran sing subur ing kebon lan koleksi ing saindenging jagad. Nanging ora kabeh wong ngerti babagan sifat-sifat obat.

Toona sinensis

Cedar China sing larang regane

Cedar Tionghoa, sing jenenge ilmiah yaiku Cedrela sinensis, yaiku wit sing udakara udakara wolung meter sing malih dadi abang nalika musim gugur.

Wit ijo

Jinis ijo

Ing salebeting wit ijo mau ana rong kategori sing dibedakake karo wujud godhong.

Dianthus japonicus

Tanduran tresna srengenge

Yen sampeyan duwe kebon sing cerah, nanging sampeyan ora ngerti tanduran sing bakal dilebokake, kita bakal menehi pilihan tetanduran sing apik banget kanggo sunar srengenge.

Ecklonis osteospermum

Wiji ... ing mangsa panas?

Apa sampeyan bisa nggawe wiji ing mangsa panas? Wangsulane ya. Ing artikel iki, kita bakal menehi katrangan babagan sawetara tanduran sing bisa ditandur nalika mangsa luwih anget.

Pring kaisar

Perawatan lan panggunaan pring

Bambu minangka tanduran hias sing tuwuh cepet banget, cocog kanggo kebon sing nggawe gumpalan ijo saka batang kuning, ijo utawa ireng.

Alpine soldanella

Tanduran kadhemen ekstrem

Kita bisa nemokake tanduran ing kabeh pojok planet iki, wiwit saka tropis nganti gletser, supaya bisa ngalami hawa anyep.

Acer palmatum

Pilihan maples kanggo kebon sampeyan

Wit maple minangka wit utawa semak sing tuwuh ing saindenging jagad. Ana macem-macem spesies sing luwih menarik; ing kene kita ngenalake sampeyan papat.

Larva mealybug cottony

Paling hama tanduran ing njero ruangan

Tanduran ing njero ruangan uga kena pengaruh pirang-pirang hama sing bisa dadi masalah serius. Ing kene, sampeyan menehi katrangan babagan cara ngrampungake.

Fraxinus_excelsior

Ati-ati karo oyot!

Sadurunge ngrancang taman kudu dingerteni manawa oyot wit sing pengin dilebokake bisa nyerang supaya ora ana masalah lan biaya sing ora perlu.