tanduran kanggo pawon

Tanduran kanggo pawon

Nggolek tanduran kanggo pawon? Apa sampeyan pengin duwe sudhut sing luwih alami lan seger nalika nggawe panganan? Temokake pilihan sing paling apik.

Peperomia minangka tanduran herbal sing alus

Peperomia

Peperomia minangka salah sawijining tanduran endah sing bisa ana ing njero omah. Nanging yen sampeyan lara bakal seda, mlebu!

Tanduran abu-abu nduweni kaendahan sing luar biasa

Tanduran abu-abu

Apa sampeyan pengin duwe tanduran abu-abu ing kebon utawa teras? Temokake jeneng 10 wong, sing sampeyan bisa duwe sudhut khusus.

Kanggo mungkasi efek omah kaca ing planet iki, kita kudu ngurus tanduran

Pentinge tanduran

Apa sampeyan wis kepingin weruh kaya apa jagad iki tanpa sayuran? Sinau ing kene pentinge tanduran kanggo ekosistem lan liya-liyane.

Panganggone tanduran cuka liyane

Cuka (Oxalis pes-caprae)

Vinagrillo minangka ramuan umum, nanging apik banget: kembangé apik, lan uga tanduran sing bisa dipangan. Ayo mlebu lan ngerteni.

Tanduran Luffa dhuwur

Kepiye cara tuwuh Luffa utawa loofah?

Apa sampeyan ngerti manawa Luffa ngasilake woh-wohan sing bisa digunakake minangka loofah? Ketik lan temokake kepiye cara tanduran tanduran penasaran iki tuwuh.

Tanduran peperomia kanggo jedhing

Tanduran kanggo jedhing

Apa sampeyan pengin menehi jedhing luwih endah? Banjur sampeyan kudu ngerti tanduran iki kanggo jedhing sing cocog kanggo kasedhiya ing kana.

Hydrangeas minangka shrubs sing tuwuh subur ing kothak jendhela.

Tanduran kanggo tanduran

Apa sampeyan pengin ngerti tanduran sing paling apik kanggo tanduran? Priksa pilihan sing wis disiapake kanggo sampeyan.

Moringa oleifera duwe godhong senyawa

Moringa (Moringa oleifera)

Moringa minangka wit sing tuwuh kanthi cepet lan akeh kagunan. Apa sampeyan pengin ngerti apa sejatine? Ketik lan ngerti kabeh babagan dheweke.

Boxwood minangka shrub sing apik kanggo pot sing gedhe

Tanduran kanggo pot sing gedhe

Mlebu lan sampeyan bakal nemokake 8 tanduran sing apik kanggo pot sing gedhe, kanthi gampang dekorasi teras utawa kebon sampeyan.

mugwort annua

Artemis sing luar biasa

Sagebrush minangka tanduran taneman tanduran saka China sing tuwuh nganti udakara rong meter. Yaiku tanduran sing gampang ditandur lan dijaga.

Ana sewidak spesies Helianthemum sing ditampa

Helianthemum

Nggolek tanduran kembang kanggo dekorasi kebon sampeyan? Genus Helianthemum nyedhiyakake macem-macem jinis. Sinau luwih lengkap ing kene.

mrica prune

Mrica prune

Pruning peppermint bakal gumantung karo jinis pruning sing pengin ditindakake. Temokake kapan kudu dilakoni lan kepiye gumantung karo jinis pruning sing dikarepake.

Cara nandur kembang matahari pot

Cara nandur kembang matahari pot

Apa sampeyan ngerti cara nandur kembang pot? Perawatan sing sampeyan kudu nyedhiyani? Suwene wektu sing ditindakake? Temokake kabeh ing pandhuan cilik iki

Tanduran sing narik ladybugs

Tanduran sing narik ladybugs

Temokake tanduran endi sing narik ladybugs lan isi kebon sampeyan kanggo nikmati serangga kasebut sing nglawan hama

Agul-agul kulit angel

Tanduran nganggo godhong kulit

Mlebu lan sampeyan bakal nemokake 7 tanduran kanthi godhong kulit, gampang banget kanggo ngrawat lan bisa nikmati ing omah.

Ana akeh tanduran sing dadi shade

Tanduran kanggo iyub-iyub

Apa tanduran sing paling apik kanggo shade ing kebon utawa teras? Yen sampeyan pengin seneng ing njobo, aja ragu-ragu nemokake.

Woh-wohan saka barbujana Apollonias padha karo zaitun

Apollonias barbujana

Apa sampeyan nate krungu bab barbujana Apollonias? Ing kene kita nerangake apa tanduran iki lan apa sing digunakake.

Ana macem-macem jinis gandum

Gandum (Tritikum)

Apa sampeyan mikir wis ngerti babagan gandum? Sinau luwih lengkap babagan sereal iki, varietas, lapangan lan panggunaan utama.

Basil mekar nalika musim panas

Cara nyegah kemangi ngembang

Apa sampeyan pengin tanduran bisa tahan luwih suwe? Ketik lan kita bakal menehi tahu sampeyan cara supaya kemangi ngembang kanthi cara sing gampang lan efektif.

Purslane: peduli

Purslane: peduli

Apa sampeyan ngerti babagan purslane? Lan perawatane? Temokake ing kene perawatan purslane supaya sampeyan bisa suwe.

Tanduran potos minangka pendaki

Foto: care

Ketik kanggo sinau babagan perawatan pothos, sawijining pendaki ijo sing bisa ngucapke matur nuwun banget lan bisa adaptasi.

tanduran ivy

Tanduran Ivy

Apa sampeyan pengin nandur ivy? Apa sampeyan ngerti manawa sampeyan bisa nindakake ing pot utawa ing kebon? Temokake kepiye sampeyan kudu nindakake lan perawatan sing dibutuhake.

Lutescens Dypsis minangka lontar multikaula

Cara ngrawat sawit areca

Mlebu ing kene kanggo sinau babagan ngrawat sawit areca, tanduran sing apik kanggo njero ruangan, uga kebon sing anget.

Semanggi minangka ramuan alam bébas

Semanggi (Trifolium)

Apa sampeyan mikir ngerti babagan semanggi? Ketik lan sampeyan bakal ngerti luwih saka sepuluh jinis, panggunaan lan cara tuwuh.

Tanduran mabur tansy

Tanduran mabur

Nggolek tanduran anti-mabur sing bakal njaga serangga kasebut? Kita nglumpukake sawetara sing paling efektif supaya ora nyedhaki sampeyan.

Perawatan Calathea

Perawatan Calathea

Temokake apa sing ngurus calathea sing kudu disedhiyakake supaya sehat lan suwe ing omah.

teken brazil

Cara prune batang Brasil

Apa sampeyan ngerti carane prune tongkat Brasil? Ngerti apa langkah-langkah sing kudu ditindakake kanggo batang, godhong lan apa sing kudu sampeyan lakoni sawise dipotong.

Sphagnum

Sphagnum

Apa sampeyan ngerti apa Sphagnum? Lan panggunaan sing ana? Temokake genus lumut iki sing migunani banget kanggo tanduran.

Ana akeh tanduran kanthi godhong cilik

Tanduran godhong cilik

Temokake 10 tanduran godhong cilik sing paling apik kanggo ndandani omah utawa kebon. Teka lan temokake!

Reproduksi Bougainvillea

Bougainvillea: reproduksi

Apa sampeyan ngerti babagan bougainvillea lan reproduksi? Temokake cara sampeyan supaya bisa nambahi abadi kanthi sukses.

Nymphaea minangka tanduran akuatik sing ideal kanggo kolam

Apa tanduran banyu?

Apa sampeyan ngerti apa tanduran banyu? Mlebu lan sampeyan bakal ketemu karo makhluk sing urip ing lingkungan sing umume tanduran ora bisa urip.

Tanduran Mediterania yaiku sing tahan kahanan garing

Shrubs Mediterania

Apa sampeyan kudu ngerti kanthi gampang babagan shrub Mediterania sing paling gampang? Banjur cepet-cepet: ngetik banjur sampeyan bakal nemokake.

Siprus euphorbia

Siprus euphorbia

Euphorbia cyparissias. Apa sampeyan wis krungu babagan tanduran iki? Temokake ciri-cirine, kepiye carane ngrawat lan sawetara rasa penasaran.

Hydrangea minangka shrub sing mekar akeh banget

Napa hydrangea ora menehi kembang

Apa tanduran sampeyan mandheg ngasilake kelopak sing larang? Temokake kenapa hydrangea ora menehi kembang lan apa sing bisa ditindakake kanggo ndandani.

Westringia minangka semak cemara

Romerino (Westringia)

Yen sampeyan nggoleki semak cemara sing gampang banget dirawat lan ngasilake kembang sing apik, mlebu lan ketemu Westringia.

Brugmansia versicolor

Brugmansia versicolor

Apa sampeyan wis krungu babagan Brugmansia versicolor? Temokake ciri khas, perawatan lan sawetara rasa penasaran sing paling apik.

Clematis minangka pendaki sing tuwuh kanthi cepet

Perawatan Clematis

Apa perawatan clematis? Yen sampeyan nggoleki tanduran pendakian kanthi kembang sing asri lan gampang diopeni, aja ragu-ragu mlebu.

Ana akeh wit sing tuwuh cepet

Wit sing tuwuh cepet

Apa sampeyan butuh wit sing tuwuh cepet ing kebon sampeyan? Yen mangkono, ketik lan temokake sepuluh sing paling dhuwur.

pruning holly

Holly pruning

Apa sampeyan ngerti kepiye pruning holly kudu ditindakake? Yen sampeyan duwe ing omah, ngerti jinis pruning lan apa sing kudu dipotong lan kapan.

tanduran obat serangga

Tanduran obat anti serangga

Nggolek tanduran obat serangga? Ngerteni pilihane lan temokake endi sing bisa nyametake nyamuk, lalat lan liya-liyane

Cleopatra begonia

Cleopatra begonia

Apa sampeyan duwe cleopatra Begonia? Temokake perawatan sing dibutuhake supaya sehat lan tahan suwe.

Cara nguripake maneh Dracaena

Cara nguripake maneh Dracaena

Apa sampeyan duwe Dracaena sing mati? Temokake cara kanggo urip maneh Dracaena adhedhasar masalah sing sampeyan alami. Apa sampeyan bakal bisa nindakake!

Rosemary minangka tanduran aromatik kanthi godhong cilik

Rosemary (Salvia rosmarinus)

Rosemary minangka semak cemeng sing apik banget kanthi macem-macem panggunaan. Ketik ing kene lan ngerti kabeh babagan tanduran sing apik iki.

Ana grumbul mawar kanthi mambu sing apik

Tanduran kembang arum

Apa sampeyan ngerti manawa ana tanduran kanthi kembang arum sing bisa tuwuh ing pot lan ing lemah? Ketik ing kene lan temokake 10 sing paling apik.

riwayat tomat

Sejarah tomat

Temokake sejarah tomat sadurunge sadurunge digawa menyang Eropa. Apa kaya sing wis dingerteni saiki utawa wis diganti?

Anemon wit: Tanduran sing butuh banyu sithik

11 tanduran sing butuh banyu sithik

Apa sampeyan golek tanduran sing butuh banyu sithik? Ing kene kita menehi pilihan: tetanduran ijo, kanthi kembang lan tingkat perawatan sing beda.

Gardenia tahitensis

Gardenia tahitensis

Temokake Gardenia tahitensis, semak abadi kanthi kembang putih sing apik lan aroma melati. Care, ulah lan curiosities.

Aphlla Euphorbia minangka shrub cilik

Aphlla Euphorbia

Euphorbia aphylla minangka semak cilik sing bisa tuwuh ing pot lan ing kebon cilik. Sinau babagan cara ngurus awake dhewe.

Ana akeh wit eksotik sing bisa ditandur ing kebon

Wit endah

Apa sampeyan pengin duwe kebon kanthi macem-macem tanduran sing menarik? Ketik banjur temokake sepuluh wit eksotik sing paling apik.

aloe vera

Cara transplantasi lidah buaya

Nggolek cara transplantasi Aloe vera? Kita bakal mulang sampeyan cara kanggo nindakake lan kita bakal fokus ing sing paling rumit supaya gampang banget kanggo sampeyan.

Ahuehuete minangka konifer ijo

Ahuehuete (Taxodium mucronatum)

Ahuehuete minangka konifer sing apik banget, sing bisa digunakake ing kebon sing amba lan ing pot nalika wis dipotong. Ayo mlebu lan ngerteni.

Sumbut minangka tanduran sing pengin entheng

Tanduran sing ora butuh cahya

Apa sampeyan pengin ngerti tanduran sing ora butuh cahya? Banjur ketik ing kene lan temokake spesies sing paling disaranake kanggo sampeyan.

Drácena marginata: kasarasan

Drácena marginata: kasarasan

Ing margata Drácena, perawatan sing dibutuhake gampang banget ditindakake. Apa sampeyan pengin ngerti apa sing kudu ditindakake supaya tanduran sehat?

Milii Euphorbia minangka shrub eri

Jinis Euphorbia

Temokake jinis Euphorbia sing paling apik, penasaran lan gampang kanggo tuwuh ing kebon utawa pot. Mlebu lan sampeyan bakal seneng.

Keanggunan Chamaedorea gampang dijaga

Ngrawat elegan Chamaedorea

Apa perawatan kanggo elegan Chamaedorea? Ketik ing kene lan sampeyan bakal nemokake cara supaya salon sawit tetep sehat.

Perawatan Monstera

Perawatan Monstera

Apa sampeyan wis diwenehi Monstera lan sampeyan ora ngerti carane ngurus? Aja kuwatir, kita menehi kabeh saran babagan cara ngurus Monstera.

Gardenia tuwuh alon-alon

Apa ciri khas gardenias?

Dheweke ayu, gampang dirawat lan narik kawigaten. Iku mung sawetara ciri khas gardenias, nanging dudu mung siji. Mlebu

Wit cilik pot

Apa sampeyan pengin ngerti apa wit pot cilik sing bisa ditanam ing teras utawa teras tanpa komplikasi? Mlebu!

carane prune wit zaitun pot

Cara nyukur wit zaitun pot

Sampeyan ora ngerti carane prune wit zaitun pot lan sampeyan kudu sinau? Ing kene, kita ngomong babagan alat lan kepiye sampeyan kudu nindakake.

Thyme minangka tanduran aromatik

Thyme (Thymus vulgaris)

Apa sampeyan pengin sinau babagan thyme? Mlebu lan sampeyan bakal ngerti nalika mekar, asring ngombe, lan liya-liyane.

Lavender pot gampang dijaga

Lavender pot

Apa sampeyan ngerti manawa lavender bisa thukul ing pot? Ya, bisa uga ing kene kita nerangake babagan carane nindakake lan perawatan sing dibutuhake.

Cufea minangka semak kanthi kembang lavender

Cufea (Cuphea hyssopifolia)

Apa sampeyan manggon ing wilayah kanthi iklim sing anget? Ketik lan temokake Cuphea hyssopifolia, semak sing bisa ditemokake ing pot sing digantung.

Acer negundo minangka wit godhong

Maple Amerika (Acer negundo)

Apa sampeyan pengin wit rontog sing menehi sampeyan iyub-iyub? Ketik lan ketemu Acer negundo, tanduran sing tahan banget karo es.

Laurel minangka wit sing cemeng

Laurel (Laurus nobilis)

Sinau kabeh babagan laurel utawa Laurus nobilis. Wit ijo sing bisa sampeyan nikmati ing kebon sampeyan kanthi tliti.

Dischidia nummularia

Dischidia nummularia

Apa sampeyan duwe nummularia Dischidia ing omah? Apa sampeyan pengin duwe? Sinau babagan apa lan apa perawatan cilik sing kudu sampeyan lakoni.

Monstera adansonii

Monstera adansonii

Apa sampeyan ngerti Monstera adansonii? Yaiku tetanduran sing ditandai godhong kanthi bolongan. Sinau luwih lengkap babagan dheweke lan perawatan.

Kembang tahunan lan dwitahunan cukup

Tanduran taunan lan biennial

Apa sampeyan pengin duwe kebon utawa loteng sing kebak kembang? Ketik lan sampeyan bakal ngerti 10 tetanduran tahunan lan biennial sing bisa dipikolehi.

tanduran banyu

Tanduran banyu

Bosen duwe tanduran pot lan lemah? Mbalik menyang tanduran banyu lan temokake endi sing bisa duwe lan kepiye carane ngrawat.

Pachira aquatica peduli

Pachira aquatica: kasarasan

Apa sampeyan duwe Pachira akuatik lan pengin menehi perawatan sing paling apik? Banjur aja ragu-ragu, iki ana pandhuan supaya gampang ditindakake.

tricolor maranta

Maranta leuconeura

Kita ngandhani kabeh sing perlu dingerteni kanggo ngurus leuconeura Maranta ing njero omah. Sinau luwih lengkap babagan tanduran tropis iki.

Cara prune poto

Cara prune poto

Apa sampeyan duwe tanduran ing njero ruangan iki lan ora ngerti carane prune poto? Aja kuwatir, iki kunci kanggo nindakake kanthi bener.

Kembang semak katon ing musim semi

Tamarind (Tamarindus indica)

Tamarind minangka wit tropis kanthi macem-macem kagunaan: bisa dipangan, obat, lan dekorasi. Ketik lan temokake kabeh babagan dheweke.

Anthurium andreanum minangka tanduran kebon omah

Anthurium andreanum

Apa sing diarani Anthurium andreanum? Yen sampeyan pengin ngerti ciri khas lan cara ngrawat, aja ragu-ragu mlebu.

Kepiye cara nyemprot wit buah

Nalika nyemprot wit buah

Apa kuwatir amarga ora ngerti kapan arep nyemprot wit buah? Aja kuwatir, ing kene kita menehi kunci sing kudu sampeyan ngerteni.

Maple palsu pisang apik banget

Jinis maple

Ketik banjur sampeyan bakal ngerti jinis mapel sing paling apik kanggo ndandani omah. Temokake ciri khas, lan gumun karo potret kasebut.

Perawatan tanduran Yucca ing njobo

Perawatan tanduran Yucca

Ing artikel iki, kita bakal menehi ringkesan ngurus tanduran Yucca. Sinau luwih lengkap babagan tanduran iki lan potensi dekorasi.

Ketumbar tikel kanthi wiji

Ketumbar (Koriandrum sativum)

Iki minangka tanduran sing ngelingake banget karo peterseli, amarga godhonge meh padha. Ketik kanggo sinau babagan ngrampungake cilantro.

Philodendron cordatum

Philodendron cordatum

Temokake tanduran cordodum Philodendron, tanduran sing tahan banget kanggo para pamula. Kita nerangake kabeh perawatan sing dibutuhake.

Livistona fulva minangka wit kurma pedesaan

Livistone

Ngerti kabeh babagan telapak tangan genus Livistona: karakteristik, spesies sing paling ditanam, lan perawatane.

Disectum Acer palmatum minangka wit cilik

Acer palmatum var. dissectum

Apa sampeyan seneng maple Jepang? Ketik lan sampeyan bakal ketemu Acer palmatum var dissectum, macem-macem kanthi godhong sempit sing spektakuler.

Pita minangka ramuan abadi

Tanduran gantung ing njero ruangan

Apa sampeyan pengin nghias omah kanthi tanduran gantung ing njero ruangan? Ngerti jeneng saka sepuluh sing paling dianjurake kanggo kaendahan lan gampang budidaya.

Ana macem-macem jinis legum

Jinis kacang-kacangan

Ketik lan ngerti wolung jinis kacang-kacangan sing paling dikonsumsi ing saindenging jagad, uga sifat-sifat sing fantastis.

Intete yaiku jamu raksasa

9 jinis tanduran monocarpic

Apa sampeyan ngerti manawa ana pirang-pirang tanduran sing mati sawise ngembang? Yaiku tanduran monocarpic. Mlebu lan kenal karo dheweke.

Ana pirang-pirang wit sing tuwuh ing jejere kali

Wit sing tuwuh ing pinggir kali

Apa sampeyan pengin ngerti jeneng wolung wit sing tuwuh ing jejere kali? Banjur sampeyan duwe untung: ketik ing kene lan temokake.

Anthurium minangka tanduran vegetasi tropis

anthurium

Sinau babagan Anthurium, tanaman kebon kembang sing apik sing bakal nggawa sentuhan tropis menyang omah sampeyan.

Nepenthes alata minangka tanduran karnivora tropis

Tanduran karnivora

Apa sampeyan pengin ngerti kabeh babagan tanduran karnivora? Ya, ketik ing kene lan sampeyan bakal ngerti ciri khas, cara ngrawat, macem-macem, lan liya-liyane.

wilayah pitano

Vella pseudositosis

Kita ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan Vella pseudositosis lan ciri khas kasebut. Sinau luwih lengkap babagan kene.

Tanggal ditandur nalika musim panas utawa musim gugur

Kepiye cara budidaya tanggal?

Apa sampeyan pengin tuwuh kencan? Yen sampeyan pengin duwe pasar tanggal tanpa kudu tuku tanduran, ketik banjur dakcritakake kepiye carane entuk.

Tirupalli Euphorbia dikenal minangka wit driji

Wit Jari (Euphorbia tirucalli)

Wit driji utawa Euphorbia tirucalli minangka tanduran sing unik banget sing tuwuh nganti limalas meter: meh ora ana godhong. Temokake.

Pachypoda Actaea minangka tanduran sing ngasilake woh-wohan langka

Tanduran paling langka ing donya

Apa sampeyan pengin ngerti tanduran sing paling langka ing donya? Ketik banjur sampeyan bakal ngerti pilihan sing paling penasaran.

Ana akeh wit anggur sing bisa ditandur ing njobo

Tanduran pendakian ruangan

Apa ana beku ing wilayah sampeyan? Aja kuwatir: mlebu ing kene lan sampeyan bakal nemokake 10 tanduran pendakian ruangan sing bakal ndhukung tanpa ana masalah.

Ana akeh tanduran hias Jepang

Tanduran Jepang

Apa sampeyan seneng tanduran Jepang? Yen sampeyan pengin duwe kebon karo dheweke lan sampeyan ora ngerti sing bakal dipilih, aja ragu-ragu mlebu.

Ana akeh wit kurma ing njaba sing cocog kanggo taman

Wit kurma ing njobo

Yen sampeyan pengin duwe kebon kanthi wit palem ing njaba, ketik ing kene lan sampeyan bakal nemokake 10 spesies paling apik ing saindenging jagad.

Melati minangka semak pendakian

Jasmine (Jasminum)

Ketik kanggo sinau kabeh babagan mlathi: karakteristik, jinis lan cara ngurus supaya ora kekurangan apa-apa.

Climbing hydrangea minangka tanduran sing ilang godhong nalika musim salju

Pendaki sing gelisah

Apa sampeyan pengin nyelehake tetanduran munggah kembang ing kebon utawa ing teras? Ketik lan sampeyan bakal nemokake spesies sing paling apik.

Gandum minangka panen udan

Tanduran udan udan

Apa sing diarani udan udan? Ketik lan sampeyan bakal ngerti sing jamu, nanging uga sing ana ing kayu. Aja nganti lali.

sambat

Sambat

Ngerti kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan Quejigar, area distribusi lan panggunaan. Sinau luwih lengkap babagan wit endemik iki saka Spanyol.

Pilih tanduran teduh medium kanggo kebon sampeyan

Tanduran teduh medium bisa dipilih

Apa kebon utawa teras sampeyan dadi surya nanging mung sawetara jam utawa menit saben dina? Ketik ing kene lan sampeyan bakal ngerti tanduran separo bayangan sing paling apik.

Sequoia raksasa minangka wit gedhe banget

Wit dhuwur

Yen sampeyan pengin duwe wit sing dhuwur ing kebon sampeyan, lumebu lan sampeyan bakal nemokake spesies sing paling disaranake. Aja nganti lali.

Artemisia abrotanum

Mbukak lanang

Kita ngandhani kanthi rinci babagan kabeh sifat lan ciri pambuka lanang. Ngerteni tanduran obat iki kanthi jero.

tanduran parasit

Orobanche

Kita ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan Orobanche lan ciri-cirine. Sinau luwih lengkap babagan tanduran parasit iki.

wit kabèh saka wit atlantik

Cedrus atlantica

Kita ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan Cedrus atlantica. Sinau luwih lengkap babagan jinis wit hias kasebut.

Laurel bisa ngalami macem-macem penyakit

Penyakit Laurel

Apa sampeyan pengin ngerti apa penyakit laurel? Ketik ing kene lan sampeyan bakal ngerti ciri, gejala lan perawatan.

Kembang pungens Armeria jambon

Pungens Armeria

Pungens armeria minangka tanduran abadi sing ngasilake pirang-pirang kembang jambon. Apa sampeyan pengin ketemu karo dheweke? Banjur aja ragu-ragu: mlebu.

Kentia minangka wit kurma sing luar biasa

Kentia ngrawat

Sinau babagan perawatan kentia, wit kurma kanthi kaendahan sing luar biasa sing bisa dihias ing omah lan kebon.

jinis alas

Jinis alas

Kita ngandhani kabeh ciri macem-macem jinis alas miturut garis lintang, godhong-godhongan lan campur tangan manungsa.

Rosemary minangka shrub sing mekar nalika musim semi

Kapan mekar rosemary

Kapan mekar rosemary? Yen sampeyan ora ragu-ragu lan / utawa pengin ngerti apa sing kudu ditindakake supaya berkembang, aja ragu-ragu mlebu.

genista cinerea

Genista cinerea

Kita ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan Genista cinerea lan ciri-cirine. Sinau luwih lengkap babagan tanduran shrubby iki.

agapanthus tahan tumrap hama kebon

Agapanthus

Kita ngandhani kabeh ciri, perawatan lan rasa penasaran ing Agapanto. Sinau luwih lengkap babagan kembang sing apik ing kene.

carane entuk hidrangeas biru

Kepiye cara duwe hydrangea biru

Apa sampeyan kepengin entuk hidrangeas biru? Ketik kanggo nemokake apa sing kudu ditindakake supaya bisa ngrasakake kembang sing endah iki.

Tanduran dhuwit sithik

Kepiye cara ngurus tanduran dhuwit

Apa sampeyan nembe tuku tanduran dhuwit lan ora ngerti carane ngurus? Aja padha sumelang. Ketik lan sampeyan bakal ngerti kabeh babagan dheweke.

godhong jenggot ula

Ophiopogon jaburan

Kita ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan Ophiopogon jaburan. Sinau luwih lengkap babagan tanduran iki ing kene.

Hibrius syriacus minangka wit cilik

Waru

Waru kembang semak banget lan kondhang amarga kembang sing apik. Temokake kabeh babagan kene.

Myrsine africana

Myrsine africana

Kita ngandhani kabeh sing sampeyan kudu ngerti supaya bisa nikmati grumbulan africana Myrsine ing kebon sampeyan. Sinau luwih lengkap babagan kene.

Tanduran karnivora Dionaea muscipula

Napa tanduran karnivora saya dadi ireng?

Apa tanduran sampeyan lara? Yen sampeyan ora ngerti apa sing salah lan sampeyan kepengin ngerti kenapa tanduran karnivora saya ireng, mlebu lan kita bakal nulungi sampeyan.

Pruning maple Jepang ditindakake ing mangsa adhem

Cara prune maple Jepang

Ora yakin carane prune maple Jepang? Ketik lan kita bakal menehi katrangan babagan carane nindakake, manawa sampeyan duwe ing kebon utawa yen sampeyan makarya minangka bonsai.

Kembang putih

Apa tegese kembang melathi

Kita nyritakake kabeh sejarah lan mitos babagan arti kembang melati. Ngerti kabeh aspek kembang sing apik iki.

Paliurus spina-christi

Paliurus spina-christi

Kita ngandhani kabeh sing perlu dingerteni babagan Paliurus spina-christi, ciri lan panggunaan. Sinau luwih lengkap babagan eri Kristus.

Lotus creticus minangka tanduran sing ngasilake kembang kuning

Lotus creticus

Apa sampeyan manggon cedhak pesisir? Banjur aja ragu-ragu: mlebu lan sampeyan bakal nemokake tanduran pedesaan sing apik kanthi kembang kuning: Lotus creticus.

Salvia

Salvia minangka jinis tanduran sing cocog kanggo taman: nolak sinar srengenge langsung lan ora butuh perawatan. Temokake kabeh babagan dheweke.

Kembang tembok segara minangka tanduran sing urip ing pesisir

Bunga tembok laut (Malcolmia littorea)

Yen sampeyan duwe kebon ing pinggir segara, sampeyan bakal kepincut karo Malcolmia littorea, tanduran sing ngasilake kembang ungu saben musim semi. Ngerteni.

godhong acer griseum

Acer griseum

Kita ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan Acer griseum lan fitur-fitur kasebut. Sinau luwih lengkap babagan wit iki ing kene.

Equisetum ramossissimum minangka tanduran semi-akuatik

Equisetum ramosissimum

Ramosissimum Equisetum cocog kanggo kolam: umure mung nganti sak meter, lan seneng srengenge. Nggo ngenteni apa maneh?

Podocarpus neriifolius minangka konifer gedhe

Podocarpus neriifolius

Apa sampeyan butuh konifer ijo kanggo kebon sampeyan? Ketik lan temokake Podocarpus neriifolius, wit sing regane hias banget.

Daphne laureola minangka shrub cilik

Daphne laureola

Apa sampeyan butuh semak-semak ijo cilik? Ketik lan sampeyan bakal ngerti kabeh babagan Daphne laureola, tanduran sing deso banget.

Lotus pedunculatus minangka tanduran kanthi kembang kuning

Jinis teratai

Ketik lan temokake 7 jinis Lotus sing paling apik, sawijining jinis herbal sing urip ing meh kabeh jinis wilayah.

Jinis Sansevieria

Ketik banjur sampeyan bakal ngerti jinis Sansevieria sing paling disaranake lan cara nghias omah lan kebon.

Dieffenbachia

Dieffenbachia sing misuwur

Dieffenbachia minangka tanduran njero ruangan sing populer lan gampang tuwuh lan dirawat. Kita bakal nyritakake babagan pangopènan sampeyan ing artikel iki.

Urtica urens minangka tanduran eri

Jelatang cilik (Urtica urens)

Apa sampeyan ngerti manawa urtica Urtica, jala paling cilik sing ana, duwe macem-macem panggunaan? Ketik lan sampeyan bakal nemokake kabeh babagan dheweke.

Ana macem-macem jinis pinus

Jinis pinus

Ketik lan temokake 9 jinis pinus sing bisa ditanam ing kebon. Ngerti ciri utamane lan sinaoni mbedakake.

Suaveolens Brugmansia

Suaveolens Brugmansia

Kita ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan suaveolens Brugmansia. Sinau luwih lengkap babagan kembang trompet ing kene.

ligustrum jonandrum

Ligustrum jonandrum

Ing artikel iki, kita bakal ngandhani kabeh ciri, panggunaan lan perawatan Ligustrum jonandrum. Sinau luwih lengkap babagan shrub iki.

Magnolia stellata minangka jinis wit magnolia kanthi kembang putih

Magnolia

Magnolia minangka tanduran sing apik kanggo tuwuh ing kebon, lan uga ing pot yen sampeyan milih macem-macem jinis cilik. Ngerti kabeh babagan dheweke.

Ana macem-macem jinis semak kebun

Jinis grumbul

Ketik lan ngerti pilihan macem-macem jinis shrubs: sing paling apik kanggo kembang, sing paling umum, lan liya-liyane.

Cassia duwe kembang sing diklompokaké ing klompok

Jinis Cassia

Apa sampeyan pengin ndandani teras utawa kebon kanthi tanduran sing ngasilake klompok kembang pirang-pirang? Mlebu lan ketemu cassia, sampeyan bakal tresna!

Ana macem-macem macem-macem maples, wit sing tuwuh ing saindenging jagad

Spesies maple

Dheweke minangka wit sing apik banget. Dheweke menehi iyub-iyub sing apik banget ing musim panas lan nggawe kita seneng nalika musim gugur sing nyenengake. Ing ngisor iki ana 13 jinis maple kebon.

Carmona microphylla duwe kembang putih

Carmona microphylla

Carmona microphylla minangka semak kebon sing ideal: ngidinke pruning kanthi apik, lan uga ngasilake kembang sing apik. Ketik lan ngerti kabeh babagan dheweke.

Acer palmatum 'Osakazuki' minangka wit godhong

Acer palmatum 'Osakazuki'

Acer palmatum 'Osakazuki' minangka macem-macem maple Jepang sing cocog kanggo ditandur ing kebon lan pot cilik. Ngerteni.

Ana macem-macem jinis Plumeria

Jinis Plumeria

Kembang frangipani minangka kembang sing paling éndah ing saindenging jagad. Sing paling apik yaiku ana macem-macem jinis Plumeria. Mlebu lan ketemu 5 wong.

Tanduran bisa mbutuhake pirang-pirang wulan kanggo tuwuh siji meter

Suwene suwene tanduran bisa tuwuh?

Apa sampeyan pengin ngerti suwene tanduran bisa tuwuh? Aja ragu-ragu mlebu lan uga nemokake apa sing kudu ditindakake supaya tuwuh luwih cepet.

Ana macem-macem jinis wiji

Jinis wiji

Apa sampeyan ngerti manawa tanduran ngasilake macem-macem jinis wiji? Ketik lan ngerti ciri, kaluwihan lan liya-liyane.

Tillandsias minangka bromeliad tropis

Jinis Tillandsia

Sinau babagan macem-macem jinis Tillandsia, tanduran sing gampang banget dirawat amarga ora butuh landasan! Mlebu

Timun minangka tanduran sing ditandur nalika musim semi

Cara nyebar timun

Ora yakin carane nandur timun? Sijine obat lan ketik kanggo sinau langkah-langkah saka tanduran woh sing apik lan sehat iki.

nyssa sylvatica amba

Nyssa sylvatica

Kita ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan Nyssa sylvatica lan perawatane. Sinau luwih lengkap babagan wit hias iki.

Schinus minangka wit lan grumbul

Schinus

Schinus minangka tanduran kayu kanthi nilai hias sing penting, nanging kudu ngerti kabeh babagan kasebut supaya ora ana masalah. Mlebu

Ana akeh tanduran pendakian sing bisa ditandur ing pot

Menek tanduran kanggo pot

Apa sampeyan pengin ngerti tanduran paling apik sing paling apik kanggo pot? Banjur aja ragu-ragu: mlebu lan sampeyan bakal nemoni sepuluh wong kasebut.

Jinis wit kurma

Ketik lan ngerti pilihan jinis wit palem sing bisa ditandur ing njero omah lan / utawa ing njobo ruangan. Aja nganti lali.

Godhong Daun

Iga Adam

Adam's Rib minangka tanduran njero ruangan sing cocog kanggo dekorasi. Kita pitutur marang kowe carane ngurus.

Ana macem-macem jinis konifer

Jinis konifer

Apa jinis konifer sing ana? Yen sampeyan pengin ngerti sing paling spektakuler, uga nolak kadhemen utawa ora, aja ragu-ragu mlebu.

Sereal penting banget

Jinis sereal

Temokake macem-macem jinis sereal sing ana, sing paling penting ing saindenging jagad lan cara tuwuh.

kembang kuning

Berberis julianae

Ing artikel iki, kita nyritakake babagan kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan Berberis julianae. Sinau luwih lengkap babagan shrub iki ing kene.

Cistus minangka semak kembang sing gampang

Cistus

Cistus minangka shrub cilik sing gampang banget duwe teras utawa kebon sing apik banget. Ketik banjur ketemu.

Kembang srengenge minangka tanduran udan

Tanduran héliofilik

Tanduran héliofilik yaiku tanduran sing butuh cahya kanggo urip, mula yen sampeyan duwe papan sing cerah lan sampeyan bakal ngerti jenenge.

fotinia abang gedhe

Cara prune Red Photinia

Kita pitutur marang kowe kabeh ciri, perawatan lan cara prun Photonia abang. Sinau luwih lengkap babagan tanduran iki ing kene.

Pinus Swiss minangka konifer sing urip ing pegunungan

Pinus watu (Pinus cembra)

Pinus cembra minangka konifer sing tuwuh alon-alon, bisa urip 1000 taun ing pagunungan Eropa Tengah sing dhuwur. Ayo mlebu lan ngerteni.

Wit ing kebon kudu bisa tuwuh kanthi bebas

Kepiye cara nggawe wit ora tuwuh?

Apa sampeyan bisa matesi tuwuhing wit? Ya, nanging mung yen rampung kanthi bener. Ketik ing kene lan bakal dikandhani carane nggawe wit ora tuwuh.

Hapala Burretiokentia minangka wit kurma sing eksotis

Wit kurma endah

Apa sampeyan pengin nduwe wit kurma sing eksotik ing kebon sampeyan? Sanajan katon beda, ana akeh sing tahan es. Temokake.

Canna minangka tetanduran tanduran tropis sing tahan lasak

Jenis canna

Ana macem-macem jinis Canna sing bisa ditanam ing kebon sampeyan. Apa sampeyan pengin ngerti? Yen sampeyan seneng tanduran sing gampang perawatan, ayo mlebu!

Arusthaolia Araucaria minangka konifer pyrophilic

Apa tanduran tahan geni?

Apa sampeyan ngerti manawa ana tanduran tahan api? Ketik banjur sampeyan bakal ngerti sawetara jenenge, uga ciri khas.

Poinsettia minangka tanduran Natal sing khas

Perawatan tanduran Natal

Apa perawatan tanduran Natal? Yen sampeyan pengin njaga supaya suwe, ayo mlebu lan kita bakal mbantu supaya bisa nggayuh.

Wortel minangka jinis sayuran oyot

Sayuran oyot

Sayuran oyot minangka tanduran khusus, gampang ditanam lan dirawat. Ketik kanggo ngerti dheweke.

Wit ceri Jepang minangka protagonis ing Memoirs of a Geisha

Tanduran film

Ana pirang-pirang tanduran film sing ngrebut ati kita. Apa sampeyan pengin ngerti apa sejatine? Temokake.

Beras minangka sereal sing penting banget

Jinis pari

Ana pirang-pirang jinis beras apa? Mesthi sampeyan bakal ngerti sawetara, nanging wong liya bakal aneh, mula aja ragu-ragu mlebu lan ngerteni.

Ana macem-macem jinis klapa

Jinis klapa

Ana macem-macem jinis klapa lan kabeh duwe ciri khas. Ketik lan aja nganti lali kesempatan kanggo ketemu kabeh.