Lebah seneng tanduran sing ngasilake nektar

Apa tanduran madu?

Apa sampeyan pengin miwiti ngasilake madu dhewe utawa mung narik lebah? Aja ragu-ragu ngetik lan nemokake apa tanduran madu.

The Nepenthes hookeriana minangka karnivora tropis

Nepenthes hookeriana

Nepenthes hookeriana minangka tanduran karnivora sing bisa tuwuh ing pot utawa ing terrarium. Ketik lan kita bakal nerangake carane nindakake.

Bouvardia kebak kembang abang

Bouvardia

Ketik banjur temokake betapa bouvardias sing apik lan kapasitas gedhe kanggo nyedhiyakake dheweke ing kebon njero ruangan. Temokake !!

alas kebak Hevea Brasiliensis

Wit karet (Hevea brasiliensis)

Apa sampeyan ngerti manawa Hevea brasiliensis bisa disimpen ing kebon minangka tanduran hias? Temokake ing kene informasi sing migunani babagan spesies iki.

Ana wit sing malih dadi abang nalika musim gugur

Wit abang nalika musim gugur

Apa sampeyan pengin ngerti wit abang sing ana ing musim gugur? Yen sampeyan pengin duwe kebon sing luar biasa ing musim iki, coba temokake.

Jasminum multiflorum ing kembang

Kapan melati mekar?

Kapan melati mekar? Pendaki sing gampang tuwuh iki ngasilake kembang ing pirang-pirang taun. Ketik banjur temokake cara ngrampungake.

Penta minangka ramuan abadi

Penta (Pentas lanceolata)

Apa sampeyan golek tanduran sing gampang diopeni? Ketik lan kita bakal nerangake babagan cara ngurus penta, tanduran sing ngasilake kembang sing apik.

tanduran kembang kuning diarani Medicago lupulin

Lupulin ireng (lupulin Medicago)

Apa sampeyan pengin nandur ing kebon tanduran sing kembang cilik lan warnane cerah banget? Ketik banjur temokake lupulin Medicago!

Kembang Sophora diklompokaké ing kembang kembang

Jinis Sophora

Temokake sawetara jinis Sophora sing paling apik sing bisa ditanam ing kebon, uga perawatan sing dibutuhake.

gambar cedhak Centaurea melitensis

Arzolla (Centaurea melitensis)

Yen sampeyan pengin nandur tanduran ing kebon kanthi tampilan lan kembang sing beda banget tinimbang liyane, temokake Centaurea melitensis.

Calathea zebrina minangka tanduran kanthi godhong ijo

Jinis Calathea

Apa sampeyan seneng tanduran nganggo godhong hiasan? Ketik lan temokake luwih saka sepuluh jinis Calathea, sawetara ramuan sing apik banget sing cocog kanggo digunakake ing njero ruangan.

Anchusa azurea ditandur ing kebon

Ilat Sapi (Anchusa azurea)

Anchusa azurea minangka tanduran sing apik banget sing bakal nggawe kebon sampeyan katon apik lan yen sampeyan arep nandur ing pot, uga kedadeyan ing balkon sampeyan.

Nux vomica duwe wiji oval

Nux vomica (Strychnos nux-vomica)

Tanduran sing dikenal minangka Strychnos nux vomica minangka wit tropis sing apik banget, nanging mbebayani. Ketik lan ngerti ciri-cirine.

Tanduran laut tahan uga uyah

Apa tanduran segara iku?

Apa sampeyan ngerti apa sejatine tanduran segara? Yen sampeyan pengin ngerti sawetara spesies sing manggoni segara, mlebu!

wit mur ing wilayah sing garing

Mirra (murba Commiphora)

Yen sampeyan pengin nandur wit utawa semak ing kebon sing menehi akeh mupangate, ketik banjur temokake murda Commiphora.

Wisteria minangka tanduran sing mekar nalika musim semi

Kepiye cara nggawe wisteria mekar?

Ayo mlebu lan kita bakal menehi katrangan babagan cara nggawe wisteria mekar, kanthi tips lan trik sing gampang ditindakake. Aja nganti lali.

kebon kacang pinus

Kapan lan cara nandur kacang pinus?

Apa sampeyan pengin duwe pinus watu ing kebon? Entuk wiji lan kita bakal pitutur marang kowe kapan lan carane sampeyan kudu nanem kacang cemara. Mlebu

Woh-wohan Rubus bisa dipangan

Rubus

Rubus minangka tanduran sing umume tuwuh kanthi cepet. Woh-wohan iku bisa dipangan, lan uga cocog kanggo nutupi pager. Temokake.

cara nyebar tips winih katun

Kepiye cara kapas disebar

Apa sampeyan pengin ngerti kepiye cara nyebarake kapas? Yen sampeyan pengin duwe tanduran penasaran lan asri kaya tanduran iki, lebokake lan golekana.

Equisetum giganteum minangka horsetail raksasa

10 jinis Equisetum

Yen sampeyan seneng tanduran horsetail, ketik lan sampeyan bakal nemokake 10 jinis Equisetum sing bisa tuwuh ing kebon uga ing teras.

bungkus

Burdock

Ing artikel iki, kita bakal nuduhake kabeh ciri, panggunaan lan sifat obat saka burdock. Sinau luwih lengkap babagan tanduran iki ing kene.

Wit palem tropis asri banget

7 wit palem tropis tahan atis

Ketik lan temokake 7 jinis wit palem tropis sing bisa tahan adhem lan es. Temokake endi sing bisa dilebokake ing kebon sampeyan.

Sorghum minangka ramuan sing penting banget

Sorghum (Sorghum)

Sorghum minangka ramuan sing tuwuh kanthi cepet lan penting banget kanggo panganan global. Ketik lan ngerti kabeh rahasia.

Chestnut saka Istán ana ing Malaga

Wit monumental ing Spanyol

Ketik kanggo ndeleng 7 wit monumental ing Spanyol, sawetara kanthi umur udakara 1000 taun. Aja nganti lali.

albardin

Lygeum spartum

Ing artikel iki, kita mulang babagan kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan sparkum Lygeum lan ciri khas kasebut.

Anchusa minangka tanduran taneman ijo kanthi kembang cilik

Anchusa

Anchusa minangka tanduran sing bisa ditandur ing pot utawa tanduran, uga ing lemah. Ketik banjur temokake kepiye carane ngurus awake dhewe.

Wiji dandelion kasebar ing angin

Apa anemocoria?

Temokake apa anemocoria, lan tanduran apa sing nggunakake cara nyebar wiji iki.

Aristolochia grandiflora, pendaki kanthi kembang gedhe

Aristolochia grandiflora

Apa sampeyan seneng kembang gedhe lan tanduran menek? Yen jawabane ya, ketik kanggo nemokake kabeh babagan Aristolochia grandiflora.

scrub diarani Ophiopogon japonicus

Lily kerdil (Ophiopogon japonicus)

Ophiopogon japonicus minangka tanduran sing kepengin weruh lan narik kawigaten sing dadi alternatif sing cocog karo suket biasa. Ngerteni.

Protea repens minangka tanduran shrubby kanthi kembang jambon

Jinis protea

Sinau babagan jinis Protea sing paling apik sing ana, uga sawetara rasa penasaran. Ketik lan aja tetep tetep tanpa ngerti luwih akeh babagan dheweke.

Wit kurma butuh banyu

Kepiye ngerti manawa wit kurma garing?

Apa sampeyan curiga manawa tanduran ora kepenak? Yen mangkono, goleki carane ngerti manawa wit kurma garing lan apa sing kudu ditindakake supaya bisa bali.

lumut klub

Klavatum Lycopodium

Ing artikel iki, kita bakal ngandhani kabeh ciri, panggunaan lan sifat Lycopodium clavatum. Sinau luwih lengkap ing kene

Liquidambar minangka salah sawijining jinis wit-witan sing asem

Jinis Liquidambar

Temokake 5 jinis sweetgum, wit godhong-godhongan sing tahan frost tanpa karusakan apa wae.

Jinis pring

Pring minangka tanduran sing apik. Ketik kanggo nemokake macem-macem jinis pring lan temokake sing paling cocog karo kebon sampeyan.

tanduran obat santa lucia

Pangembang erecta

Ing kiriman iki, kita bakal nuduhake kabeh karakteristik Commelina erecta lan sifat-sifat obat.

Genus Ilex kasusun saka wit lan grumbul

Ixx

Ilex minangka wit lan semak sing misuwur banget ing kebon sing sedheng. Ketik lan ngerti spesies utama lan cara ngrampungake.

wit gedhe diarani Araucaria bidwillii lan wanita ing jejere

Araucaria (Araucaria bidwillii)

Bidwillii Araucaria utawa umume dingerteni Araucaria minangka wit sing apik lan wiji saka woh-wohan sing bisa dipangan. Seneng tenan !!

Mripat Poet minangka tanduran sing ana kembang oranye

Mripat Pujangga (Thunbergia alata)

Ojos de poeta minangka tanduran pendakian kanthi kembang oranye sing bakal nyantik omah sampeyan kanthi kembang sing asri. Ayo mlebu lan ngerteni.

Godhong thuja ijo

Panjenengan (Thuja)

Thuja minangka konifer sing bisa tuwuh ing macem-macem iklim. Ketik banjur temokake macem-macem jinis, lan kepiye cara ngrawat.

perawatan kuping gajah

Alocasia amazonica

Ketik lan aja ngatasi Alocasia amazonica kanthi ngetutake saran budidaya lan perawatan. Aja nganti lali.

Cengkeh duwe pirang-pirang kagunan

Budidaya cengkeh

Kita ngandhani carane tuwuh lan nggunakake tanduran sing diarani Cengkeh, yaiku wit sing hiasan kaya sing apik.

Nodosum asofofilum

Nodosum asofofilum

Ing artikel iki, kita bakal ngandhani kabeh ciri, panggunaan lan aplikasi alga Ascophyllum nodosum. Sinau luwih lengkap babagan kene.

Amorphophallus konjac duwe kembang wungu

Amorphophallus

Amorphophallus minangka jinis tanduran tropis sing ngasilake kembang sing ambune ora ana sing peduli. Ketik banjur ketemu.

kembang Polygala vulgaris sing durung dibukak

Serranilla (Polygala vulgaris)

Polygala Vulgaris minangka tanduran sing misuwur kanthi warna sing apik ing kembang lan bakal nggawe taman utawa balkon ing endi wae.

Olea

Kabeh wong ngerti wit zaitun, nanging sampeyan ngerti manawa kalebu genus Olea lan ana spesies liya? Ketik kanggo nemokake luwih lengkap babagan iki.

grumbul ing alas

Nettle dawa (Urtica membranacea)

Membrane urtica dikenal ing saindenging jagad lan digunakake kanggo khasiat sing migunani kanggo awak manungsa, sanajan ana gulma.

Wiji apu cepet thukul

3 cara germinasi wiji

Apa sampeyan pengin ngerti cara apa sing bisa digunakake supaya winih bisa cepet? Banjur aja ragu-ragu: mlebu lan goleki.

Karakteristik perasonia Andasonia

Adansonia perrieri

Kita ngandhani kabeh ciri khas Adansonia perrieri lan rasa penasaran wit iki. Ngerteni sisa spesies baobab sing ana.

kebon kebak kembang Linum usitatissimum

Flax (Linum usitatissimum)

Linum usitatissimum utawa linseed, minangka tanduran sing apik kanthi khasiat sing luar biasa lan bisa tuwuh ing lingkungan apa wae.

Agapanthus minangka tanduran kanthi godhong ijo

Agapanthus

Agapanthus minangka salah sawijining tanduran jamu sing paling populer ing kebon utawa teras. Ketik lan ngerti ciri khas lan kepiye carane dirawat.

dracaena marginata

Kepiye perawatan dracena?

Yen sampeyan pengin nghias omah utawa kebon kanthi tanduran sing gampang tuwuh, aja ragu-ragu mlebu kanggo ngerteni apa perawatan dracena.

perawatan peperomia

Kepiye carane dirawat Peperomia?

Apa sampeyan pengin nghias omah kanthi tanduran sing beda lan dekorasi banget? Ketik kanggo nemokake kepiye carane ngurus Peperomia lan mula bisa pamer omah sampeyan.

Godhong kuning ing cica bisa dadi tandha wabah

Hama lan penyakit Cycas revoluta

Ketik lan sinau kanggo ngenali masalah sing paling umum ing Cycas revoluta, uga solusine. Supaya sampeyan bisa ngrasakake luwih suwe.

Taman kanthi kembang minangka taman sing kebak urip

8 tanduran njaba kembang

Apa sampeyan pengin kebon lan / utawa teras duwe macem-macem warna? Ayo mlebu lan deleng tanduran kembang njaba sing disaranake.

perawatan aeonium

Aeonium, hiasan lan tahan banget

Aeonium minangka tanduran sing apik banget lan gampang dirawat sing bisa diduweni ing omah utawa kebon. Sinau babagan carane supaya sehat sepanjang taun.

Sundew minangka karnivora sing tuwuh kanthi cepet

Penasaran karo tanduran karnivora

Ketik banjur ngerti sawetara rasa penasaran saka tanduran karnivora sing paling nggumunake. Temokake apa sing dipangan, umur suwene, lan liya-liyane!

croton

Perawatan Croton

Kita bakal ngandhani babagan carane ngrawat croton, tanduran sing hiasan banget nanging nuntut sing kudu diwenehi perhatian khusus.

Fraxinus excelsior

5 sebab duwe wit awu ing kebon

Yen sampeyan nggoleki wit sing tuwuh kanthi cepet sing nyedhiyakake shade ing musim panas lan srengenge nalika musim salju, awu minangka tanduran kanggo sampeyan.

Poplar minangka wit godhong

Poplar, jinis lan perawatan

Wit-witan poplar yaiku wit-witan sing tahan kayu kanthi kayu sing apik, ditanduri akeh kanggo mandheg angin lan kanggo hiasan. Kenali dheweke.

Cypress

9 jinis cemara kanggo kebon

Apa sampeyan ngimpi duwe kebon sing katon pedesaan, sehat, lan ijo sepanjang taun? Ketik lan temokake 9 jinis cemara lan cita-cita sampeyan kayektenan.

kembang putih kanthi kelopak gedhe

Wit oranye Meksiko (Choisya ternata)

Wit oranye Meksiko utawa Choisya Ternata, minangka tanduran sing apik kanthi ciri khas semak sing bakal sampurna ing kebon sampeyan. Ayo mlebu lan goleki!

Yerba Mate (Ilex paraguariensis)

Ilex paraguariensis minangka wit tanduran sing diakoni lan akeh dipasarake amarga akeh mupangate. Ketik ing kene lan temokake liyane!

8 tanduran ijo njero ruangan

Tanduran njero ruangan ijo apa sing paling disaranake kanggo dekorasi? Yen sampeyan ora mangu-mangu, mlebu lan deleng pilihan kita.

Colocasia

Ing genus Colocasia kita temokake sawetara tanduran tahan kadhemen lan liyane kanthi warna-warni. Ketik kanggo ngerti dheweke.

Bignonia binata duwe kembang ungu

7 jinis Bignonia

Apa sampeyan seneng Bignonia? Banjur ketik lan sampeyan bakal nemokake ora luwih lan ora kurang saka pitung macem-macem sing bisa ditanam ing teras utawa kebon.

Avena sterilis

Avena sterilis

Ing artikel iki, kita bakal ngandhani kabeh ciri Avena sterilis lan karusakan apa sing diasilake ing panen. Sinau babagan cara ngontrol ing kene.

Ana akeh wit kurma sing nolak srengenge

9 wit kurma tahan srengenge

Temokake pilihan wit kurma sing tahan srengenge: sawetara tropis, lan liyane sing cocog kanggo tuwuh ing wilayah sing sedheng ... Ayo mlebu lan deleng.

Tanduran embun (Aptenia cordifolia)

Aptenia cordifolia minangka salah sawijining tanduran succulent sing paling gampang dijaga, kanthi tuwuh saya gedhe. Ketik kanggo nemokake kabeh babagan spesies iki.

Laminaria

Kita ngandhani kabeh ciri, panggunaan lan sifat mupangat sing diduweni Laminaria alga. Sinau kabeh babagan dheweke ing kene.

Yucca elata tuwuh ing ara-ara samun

Yucca elata

Yucca elata minangka tanduran abadi sing apik banget sing tahan musim garing lan suhu kaya sawetara liyane. Ayo mlebu lan ngerteni.

Bidwilli Brachychitom minangka wit cilik

8 wit tahan srengenge cilik

Ketik lan kita bakal nuduhake pilihan wit-witan cilik sing tahan srengenge sing bisa tuwuh ing kabeh jinis kebon, preduli ukurane.

Baobab minangka wit sing tuwuh alon

Baobab (Adansonia digitata)

Baobab minangka salah sawijining wit endemik ing Sahara kidul sing ditondoi kanthi nduwe batang bentuk botol gedhe. Ngerteni.

pakis diarani Asplenium billotii

Asplenium (Asplenium billotii)

Asplenium billotii minangka tanduran sing apik banget yen sampeyan bisa nduwe kebon, mula bakal menehi sampeyan rasa sing luwih kepenak, kanthi luwih apik kanthi cara iki.

Araceae

Kulawarga Araceae digawe saka tanduran tropis sing biasane ditandur ing njero ruangan kanggo godhong utawa mekar. Ketik kanggo ngerti apa sejatine.

telung kembang putih kanthi spek kaya lilac

Lily kodok (Tricyrtis hirta)

Tricyrtis hirta minangka tanduran sing kembangane apik banget lan khas banget, sing bisa ngganti kebon sampeyan kanthi sawetara detik.

Muse paradisiaca minangka wit gedhang sing asri

Tumbuh wit gedhang sampeyan dhewe

Apa sampeyan pengin ngirit dhuwit kanggo tuku gedhang ing supermarket? Ketik lan kita bakal menehi tips supaya sampeyan duwe wit gedhang dhewe.

grumbulan thyme kembang cilik

Saus thyme (Tymus zygis)

Thymus zygis kayane ora penting banget kanggo mripat, nanging ciri khas kasebut ndadekake tanduran sing sampurna kanggo taman apa wae.

Araliaceae

Kulawarga Araliaceae kalebu tanduran khas banget, nanging uga liyane sing ora bisa mbukak cangkeme nalika ndeleng. Ketik kanggo nemokake.

Polypodium vulgare minangka tanduran abadi

Polypodium vulgare

Polypodium vulgare minangka pakis sing apik banget, gampang dirawat lan tahan frost sing bisa diduweni ing pot lan ing kebon. Ngerteni.

Tunas migunani kanggo nyebar

Kepiye cara nggawe wiji wiji?

Apa sampeyan pengin ngerti cara nggawe wiji kanthi langkah-langkah? Yen sampeyan seneng nyebar, ayo mlebu lan kita bakal ngandhani kabeh sing dibutuhake supaya wiji bisa germin.

Pinguicula vallisneriifolia minangka karnaval cilik

Pinguicula vallisneriifolia

Pinguicula vallisneriifolia minangka tanduran karnivora cilik kanthi kembang mulia sing tuwuh ing Spanyol. Ketik lan ngerti ciri-cirine.

Nanas segara utawa preayiana Attraylis

Nanas segara (Attraylis preauxiana)

Preauxiana Attraylis utawa nanas segara kaya sing dingerteni, minangka tanduran sing bebaya punah. Ketik ing kene kanggo ngerti kabeh rincian !!

Kembang jacaranda yaiku lilac utawa putih

Jacaranda, wit kanthi kembang sing apik

Jacaranda minangka wit kanthi godhong lan kembang sing apik banget sing narik kawigaten jutaan wong ing saindenging jagad. Apa sampeyan pengin ngerti cara ngrampungake?

Trema orientalis minangka wit ijo

Trema

Trema minangka koleksi wit-witan lan semak cemara sing gampang dirawat. Ketik lan ngerti spesies utama lan pangopènan kasebut.

telung kembang mbukak lan siji kembang Piper methysticum

Kava kava (Piper methysticum)

Kava kava minangka salah sawijining tanduran semak-semak sing duweni khasiat sing apik banget kanggo dikonsumsi. Ketik banjur temokake sepira gedhene tanduran iki.

Jebakan Sarracenian wujude jar

Sarracenias murni

Yen sampeyan pengin ngerti endi Saracenias murni sing bisa tuwuh ing teras, ketik lan temokake pilihan saka 11 spesies dekorasi sing apik banget.

grumbulan kanthi kembang kuning

Sapu putih (Genista florida)

Apa sampeyan kepengin ngerti kenapa Genista florida minangka salah sawijining tanduran hias paling apik sing bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ketik ing kene kanggo ngerteni.

Manzanilla la loca, tanduran sing tuwuh liar

Chamomile edan (Anacyclus clavatus)

Ing artikel iki, kita mulang babagan kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan Anacyclus clavatus. Sinau luwih lengkap babagan panggunaan obat ing kene.

Alocasia odora minangka tanduran sing godhong gedhe

Alocasia odora

Alocasia odora minangka tanduran fantastis sing bisa ditanam ing kebon utawa ing pot, yaiku tropis utawa sedheng. Ketik banjur ngerti perawatan sing sampeyan butuhake.

Kembang akasia ing Konstantinopel jambon

Akasia Konstantinopel sing apik

Acacia saka Konstantinopel, sing jeneng ilmiahe yaiku Albizia julibrissin, minangka wit sing cocog kanggo kabeh jinis kebon supaya bisa menehi sentuhan tropis.

Adenium obesum minangka tanduran shrubby

Cara ngrawat wana wungu

Ketik lan temokake cara ngrawat kembang mawar ing ara-ara samun, tanduran kanthi kembang sing asri nanging kayane angel banget tuwuh ... nganti saiki.

Piramida Billbergia duwe kembang oranye

7 jinis bromeliad

Ketik kanggo nemokake jinis bromeliad apa sing bisa ditanam ing kebon lan omah. Temokake ciri lan perawatan dhasar.

Nepenthes rajah minangka karnivora kanthi jebakan gedhe

Nepenthes rajah

Nepenthes rajah minangka karnivora kanthi jebakan sing gedhe banget lan apik banget. Apa sampeyan pengin ngerti cara ngrampungake? Ya, aja ragu-ragu: mlebu ing kene.

grumbul kebak kembang jambon

Peony (Paeonia suffruticosa)

Apa sampeyan pengin nandur ing kebon tanduran sing nawakake kembang sing asri, mula bisa dadi padhang lingkungan sampeyan? Ketik banjur temokake Paeonia suffruticosa.

10 jinis wit gedhang

Apa sampeyan pengin ngerti tanduran sing dijupuk saka pisang? Apa sampeyan ngerti manawa ana wit gedhang sing tahan -20ºC? Ketik kanggo nemokake luwih lengkap!

Perawatan mlathi pot

Apa sampeyan seneng seneng tuwuh melati pot? Yen mangkono, mlebu lan kita bakal ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerteni supaya tetep apik.

Kembang saka campanulata Spathodea

+12 jeneng wit ijo

Sinau luwih saka 12 jeneng ijo sing bisa ana ing kebon sampeyan. Ketik banjur temokake endi sing pengin sampeyan desain swarga.

Cara nandur succulents

Ketik lan sampeyan bakal nemokake cara nandur succulents, prekara sing kudu dieling-eling nalika nindakake lan ing ndhuwur kabeh, rekomendasi babagan substrat sing digunakake.

Jkumquat utawa Fortunella minangka wit ijo

7 wit hias kanggo teras

Yen sampeyan nggoleki wit teras hias, godhong lan ijo mesthi teka, temokake pilihan saka pitung spesies sing bakal disenengi.

grumbulan tanduran kembang sing tuwuh ing pinggir segara

Uler laut (Cakile maritima)

Uler laut utawa Cakile maritima minangka tanduran sing misuwur ing Spanyol nanging nduweni sifat sing apik kanggo awak. Teka lan temokake!

Mustar putih minangka tanduran sing tuwuh kanthi cepet

Mustar putih (Sinapis alba)

Mustar putih minangka ramuan taunan larang regane sing penting banget kanggo pawon. Apa sampeyan pengin ngerti apa sing dadi perhatiane? Mlebu!

tanduran kanthi kembang kanthi warna lilac utawa ungu

Trinity herbs (Anemone hepatica)

Anemon hepatic minangka tanduran kanthi proporsi cilik nanging duwe mupangat sing luar biasa kanggo masarakat. Teka lan temokake !!

Wit klapa minangka wit kurma tropis

Cara nandur klapa

Apa sampeyan pengin duwe wit klapa kanthi rega sing terjangkau? Kita nerangake kanthi rinci babagan cara nandur klapa lan nggawe germinasi. Apa sampeyan bakal kangen?

Ampelopsis brevipedunculata

Ampelopsis (Parthenocissus)

Ampelopsis minangka jejaring sing apik banget, gampang dirawat lan dijaga sing bakal menehi sampeyan kepuasan. Temokake.

Alas alas ijo

Ing artikel iki, kita nyritakake babagan kabeh sing kudu sampeyan ngerti babagan alas mau. Sinau luwih lengkap babagan jinis alas lan ciri khas kasebut.

Acacia tortilis minangka wit saka savana Afrika

7 wit sabana

Ketik lan temokake 7 wit sabana: ing endi tuwuh, apa ciri utamane, lan apa sing kudu dipikirake yen sampeyan pengin tuwuh.

Waru minangka semak kembang gedhe

8 jinis waru

Temokake jinis waru paling ayu sing ana. Temokake babagan ciri khas, asal usul lan warna kembang sing megah. Mlebu

Ruellia minangka tanduran kembang wungu

Ruellia

Tanduran saka genus Ruellia ditondoi kanthi kembang kanthi warna sing apik. Yen sampeyan pengin nghias omah utawa kebon karo wong-wong mau, ketik banjur temokake.

Bauhinia blakeana

Wit kembang

Temokake pilihan wit kembang, dadi sampeyan bisa milih wit sing paling disenengi lan bisa nikmati ing kebon tanpa komplikasi.

kebon kebak tanduran sing apik sing diarani Galactites tomentosa

Cardota (Galactites tomentosa)

Apa sampeyan pengin nyelehake ing kebon tanduran sing duwe kembang kanthi warna sing cerah banget, lan uga bisa nggunakake obat-obatan? Ayo mlebu lan goleki.

Cica minangka tanduran sing tuwuh alon

Ngerteni revoluta Cycas, fosil sing urip

Apa sampeyan pengin ngerti babagan cara ngurus revoluta Cycas supaya bisa nghias kebon utawa balkon? Ketik lan kita bakal ngandhani kabeh babagan fosil hiasan iki.

Sarracenia alata x flava minangka salah sawijining hibrida sing paling apik

Hibrida Sarracenia

Ana macem-macem jinis hibrida Sarracenia, lan kabeh iku pancen ayu, uga gampang dirawat. Ketik banjur temokake.

Jinis kayu

Kita ngandhani apa jinis kayu utama sing digunakake saiki. Sinau kabeh babagan fitur utamane.

Willow tangis minangka tanduran sing butuh banyu asring banget

10 wit sing butuh banyu akeh

Apa sampeyan pengin ngerti wit sing butuh banyu akeh? Yen mangkono, ketik lan sampeyan bakal nemokake sepuluh wong kasebut kanthi ciri hias sing apik.

Tanduran California anemopsis

Suket Manso (Anemopsis California)

Yen sampeyan pengin tanduran kebon utawa teras sing, kajaba ayu, bisa nambani obat lan gampang dirawat, lumebu lan temokake ramuan saka manso. ;)

Katun minangka tanduran sing akeh ditandur

Budidaya katun

Katun minangka tanduran sing kalebu ing genus Gossypium. Saliyane duwe macem-macem piguna ing jagad tekstil, minangka tanduran hias banget.

Adansonia grandidieri minangka wit sing tuwuh alon

Baobab (Adansonia)

Adansonia utawa baobab minangka wit sing tuwuh alon banget, nanging kanthi umur umure ewu taun. Ketik banjur temokake kabeh jinis sing ana.

grumbul kebak kembang jambon

Pink Vinca (Catharanthus roseus)

Apa sampeyan pengin nandur ing kebon tanduran sing gampang diopeni, sing menehi kembang jambon sing padhang? Ketik banjur temokake rosus Catharanthus.

Ulmus glabra minangka wit godhong

Wit elm ing kebon

Elms minangka wit-witan sing duwe kaendahan sing luar biasa sing bisa ndandani kebon kanthi cara sing luar biasa. Ketik banjur ketemu.

Euphorbia canariensis minangka shrub sing gedhe banget

10 tanduran kenari

Apa sampeyan pengin nghias kebon karo tanduran Canaria? Coba waca sing disaranake kanggo kaendahane, uga resistensi.

Oyot wit kurma iku petualang

Apa oyot wit kurma mbebayani?

Apa oyot wit kurma mbebayani? Ayo mlebu lan goleki. Kajaba iku, kita bakal menehi tips nalika pengin nandur. Aja nganti lali.

Ana wit kurma gedhe banget

9 wit kurma raksasa

Apa sampeyan kepengin ngerti wit kurma sing paling ayu? Dadi, aja ragu-ragu: ketik banjur temokake cirine.

Tunas ngidini sampeyan tuwuh macem-macem jinis tanduran lan bisa dijaga ing omah

Wiji winih

Apa sampeyan seneng nyebar? Yen mangkono, ana macem-macem jinis wiji sing kudu sampeyan ngerteni. Ketik lan kita bakal ngandhani babagan kabeh lan kaluwihan sing luar biasa.

Flytrap venus minangka karnivora

Cara ngrawat flytrap Venus

Venus Flytrap minangka tanduran karnivora sing apik. Apa sampeyan pengin sinau cara ngrampungake? Ya, aja ragu-ragu: mlebu lan kita bakal mulang sampeyan.

kembang kuning diarani Kerria japonica

Japonica rose (Kerria japonica)

Apa sampeyan pengin nandur Kerria japonica utawa umume diarani mawar Jepang ing kebon sampeyan? Ing kene sampeyan bakal nemokake informasi kabeh informasi, nemokake.

Redwood minangka konifer gedhe banget

Redwood

Wit abang minangka wit paling gedhe sing ana. Ketik lan ngerti kabeh babagan konifer apik tenan iki sing bisa urip luwih saka 3000 taun.

tanduran apik karo godhong ijo lan putih lan kembang ungu

Serpentine (Liriope muscari)

Yen sampeyan pengin kebon katon luwih asri tinimbang lan diisi karo warna ungu sing apik, mula sampeyan kudu mlebu lan nemoni muscari Liriope.

budidaya singkong sikil gajah

Gajah Yucca

Ing artikel iki, sampeyan menehi tips paling apik kanggo ngurus tanduran gajah Yucca ing njero omah. Sinau luwih lengkap babagan tanduran eksotik iki.

Kembang lili perdamaian biasane putih

Perawatan lili perdamaian

Lily perdamaian utawa spatiphyllum minangka salah sawijining tanduran njero ruangan sing paling populer. Kita nuduhake sampeyan carane ngrampungake supaya sampeyan bisa pamer tanduran. Mlebu

Nandina domestik minangka tanduran hias

Kepiye cara ngurus tanduran Nandina

Nggolek tanduran kanggo dekorasi teras utawa kebon sampeyan? Entuk Nandina, lan pamer swarga sampeyan;). Ketik banjur temokake cara ngrawat tanduran Nandina.

Kuping gajah minangka tanduran kanthi godhong gedhe

Kepiye perawatan Telinga Gajah?

Ear Elephant minangka tanduran perennial bulbous sing akeh ditandur kanthi godhong ijo sing gedhe lan apik. Temokake carane ngurus awake dhewe.

kembang lonceng lan kembang lilac

Aquilegia

Akuilaia minangka jagad tetanduran kanthi kaendahan ornamen sing kudu dipikirake supaya kebon sampeyan katon apik banget.

Papirus tuwuh cepet

Kabeh babagan papirus

Papirus minangka salah sawijining tanduran sing paling apik sing bisa diduweni ing kolam utawa pot. Ora tuwuh akeh, lan uga mung butuh banyu lan cahya. Ngerteni.

Ana pirang-pirang tanduran sing kaancam bakal punah, ing jagad iki

8 tanduran ing bebaya kepunahan

Ana akeh tanduran ing bebaya kepunahan sing bakal ditemokake ing jagad iki. Ayo mlebu lan kita bakal nuduhake sampeyan wolung atusan ewu ing kana.

Renda Cyrtostachys minangka wit palem tropis

Ngrawat wit kurma abang sing elegan

Wit palem abang minangka salah sawijining sing paling disenengi para kolektor jinis tanduran iki. Ketik lan kita bakal ngandhani apa sing kudu dibutuhake supaya tuwuh kanthi apik.

kembang tanduran diarani sikil singa utawa Alchemilla

Sikil singa (Alchemilla)

Yen sampeyan pengin nandur grumbulan ing kebon sing gampang dijaga lan ora nandhang penyakit lan hama. Ketik banjur temokake Alchemilla.

Peppermint tuwuh kanthi apik ing pot

Perawatan peppermint

Tanduran aromatik sing gampang tuwuh, dadi luwih cocog kanggo pamula. Temokake apa sing diarani perawatan peppermint.

tanduran endah kanthi warna sing endah

Billbergia: tipos

Iki kabeh spesies sing ana ing Billbergia, sawijining genus sing kudu dipikirake supaya bisa duwe spesimen ing kebon sampeyan amarga warnane.

Wit-witan thukul ing alam bébas luwih angel urip

Lair wit, bagean I

Sejarah urip wit, wiwit winih nganti tuwa. Ngerti apa kesulitan sing kudu diatasi supaya bisa urip.

Wit poplar minangka wit sing tuwuh akeh

Jinis popar

Sinau babagan jinis poplars sing paling apik lan tahan ing jagad iki supaya sampeyan bisa milih sing paling disenengi kanggo taman.

Satureja minangka tanduran kanthi macem-macem kagunan

Gurih (Satureja)

Satureja minangka tanduran sing apik lan bisa ditandur ing pot utawa ing kebon. Ketik banjur temokake sifat lan panggunaan sing menarik.

Pitangas, woh-wohan sing bisa dipangan

Pitanga care

Pitanga minangka wit shrub utawa wit cilik sing, sanajan asale tropis, tahan tahan es sing ngasilake woh-wohan sing apik banget. Ngerteni.

Grumbul sinesis miscanthus ing jejere wit

Eulalia (Miscanthus sinesis)

Apa sampeyan golek tanduran sing cocog kanggo dipasang ing kebon lan ing ngarep omah? Iki minangka sinesis Miscanthus. Ketik banjur temokake!

Magnolia stellata mekar

Varietas utama Magnolias

Apa sampeyan pengin ngerti macem-macem jinis Magnolias? Ketik banjur gumun karo kembang-kembang sing gedhe lan asri.

Sawit para lelungan minangka tanduran taneman

Palma de los Viajeros sing luar biasa

Ravenala madagascariensis, sing luwih dikenal minangka Travel 'Palm, minangka tanduran sing asale saka Madagaskar. Kita crita kabeh babagan dheweke ing kene.

shrub godhong saka cucuk Toucan utawa Heliconia rostrata

Toucan beak (Heliconia rostrata)

Apa sampeyan nggoleki tanduran sing gampang dirawat lan duwe warna sing padhang, saengga bisa dekorasi kebon sampeyan? Iki minangka Heliconia rostrata.

cabang kebak kembang ungu cilik

Lavender laut (Limonium vulgare)

Yen sampeyan pengin nyelehake kembang sing apik warna ing kebon, ing pot utawa ing ngarep omah, ketik lan temokake Limonium vulgare.

cabang saka cabang Phytolacca decandra kanthi woh-wohan ireng

Guaba (Phytolacca decandra)

Yen sampeyan pengin duwe tanduran ing kebon sing duwe kembang jambon sing apik lan uga nggunakake kuratif, temokake Phytolacca decandra.

Vulgaris Pinguicula minangka karnivora Eropa

Tirana (Pinguicula vulgaris)

Pinguicula vulgaris minangka tanduran karnivora cilik lan apik sing bisa tuwuh ing pot utawa terrarium. Ketik banjur temokake apa sing dadi perhatiane.

Jacaranda minangka wit sing diarani rosewood

Rosewood

Rosewood minangka tembung sing nuduhake telung wit sing larang regane beda. Ketik lan kita bakal ngandhani apa sejatine.

Kembang cocok kanggo dekorasi teras

10 tanduran ruangan kanggo teras

Ora yakin manawa tanduran njaba sing bakal dipasang ing teras sampeyan? Ketik banjur sampeyan bakal nemokake sepuluh macem-macem jinis sing bisa digunakake kanggo ndandani.

Mint mekar ing dalan

Mastranto (Mentha suaveolens)

Yen sampeyan pengin nandur ing kebon utawa ing kebon, tanduran aromatik sing ora peduli lan nggunakake banget, ketik lan temokake Mentha suaveolens.

Actinidia chinensis minangka tanduran pendakian

Actinidia

Actinidia minangka jinis grumbulan lan wit anggur sing ngasilake kiwi sing populer. Apa sampeyan pengin ngerti cara ngurus dheweke? Mlebu

wit kanthi bagasi cilik sing diarani Samanea saman

Wit udan (Samanea saman)

Apa sampeyan pengin duwe wit ing kebon sing menehi iyub-iyub? Banjur sampeyan kudu nandur samanea Samanea. Ayo mlebu lan goleki!

Intermedia Drosera minangka karnivora abang

Minggu tengah

Intermedia karnivora Drosera iku sampurna ing papan sing sempit. Sinau babagan cara ngurus tanduran cilik sing nyenengake iki.

Rebutia heliosa minangka kaktus sing ngasilake kembang jeruk

7 tanduran kembang jeruk

Apa sampeyan pengin ndandani omah utawa kebon kanthi tanduran kembang jeruk? Yen mangkono, mlebu lan kita bakal menehi pitutur marang endi sing paling gampang diurus.

Lathyris euphorbia, tanduran sing mbebayani lan beracun

Spurge (Euphorbia lathyris)

Yen sampeyan pengin duwe tanduran sing duwe macem-macem kagunaan, kayata ornamen lan kanggo kesehatan, ketik banjur temokake lathyris Euphorbia.

Sarracenia leucophylla minangka tanduran sing pengin akeh banyu

Sarracenia leucophylla

Sarracenia leucophylla minangka tanduran karnivora megah sing gampang banget dirawat lan bisa tuwuh ing teras utawa balkon. Ngerteni.

Terompet emas (Tecoma stans)

Apa sampeyan pengin ngrasakake ngleboke utawa kebon sing warna? Banjur sampeyan kudu nemokake stan Tecoma cilik, semak kanthi macem-macem piguna.

Bougainvillea minangka tanduran sing tumindak alus ing iklim sedheng

Nalika prune bougainvillea?

Nalika prune bougainvillea? Yen sampeyan duwe pendaki sing apik iki lan kudu motong batang, aja ragu-ragu mlebu kanggo ngerti kapan kudu ditindakake.

nandur ing lawang lawang kanthi kembang lilac utawa ungu sing apik banget

Agerato (Ageratum houstonianum)

Yen sampeyan pengin duwe tanduran kanthi kembang lilac sing apik ing kebon sampeyan utawa ing ngarep omah, iki houstonianum Ageratum. Temokake !!

Artemisia vulgaris lan obat

Artemisia vulgaris

Kita pitutur marang kowe kabeh ciri, sifat lan panggunaan Artemisia vulgaris. Sinau luwih lengkap babagan jinis tanduran obat kasebut.

woh sing diarani Mamey colorado digantung ing wit

Mamey colorado (Pouteria sapota)

Yen sampeyan pengin nikmati wit ing kebon sing nyedhiyakake woh-wohan gedhe lan enak, lan kajaba sing duwe gunan liyane, iki sapota Pouteria.

Magnolia dipotong nalika musim gugur

Nalika prune magnolia

Apa sampeyan pengin ngerti kepiye lan kapan prune magnolia? Yen sampeyan duwe wit sing apik ing kebon sampeyan lan pengin tetep sampurna, aja ragu-ragu mlebu.