Solanum nigrum

Solanum nigrum

Ing artikel iki, sampeyan bisa nemokake informasi lengkap babagan ciri lan sifat obat Solanum nigrum. Aja nganti lali!

Bakal ngrokok

Fumaria officinalis

Fumaria officinalis minangka tanduran sing nyebar meh ing saindenging jagad kanthi gizi penting. Ketik ing kene kanggo ngerti babagan iki.

semak alam bébas kanthi klompok abang

Panganan ula (Arum maculatum)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, asal, perawatan, panggunaan, aplikasi lan keracunan tanduran macumumum Arum. Ayo mlebu lan goleki !!

pang-pang ing dhuwur wit sing diarani Eucalyptus nitens

nitens eucalyptus

Temokake wit sing diarani Eucalyptus nitens, wit sing kebak godhong kanthi ambune ambune, ora kalebu ciri, perawatan, budidaya lan panggunaan.

kembang hawthorn utawa Crataegus

Hawthorn (Crataegus oxyacantha)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, asal, budidaya, perawatan lan panggunaan semak sing diarani Crataegus oxyacantha utawa hawthorn? Ayo mlebu lan goleki.

Godhong cheflera bisa ijo utawa beda-beda

Cheflera (Schefflera)

Schefflera minangka tanduran sing cocog kanggo omah utawa kebon. Dheweke gampang dirawat, mula sampeyan mesthi ora bakal getun. Kenali dheweke.

Ceibo minangka wit asale tropis

Ceibo (Erythrina crista-galli)

Erythrina crista-galli minangka wit sing tuwuh cepet sing ngasilake kembang sing apik saben musim semi. Kajaba iku, menehi iyub-iyub sing apik. Apa sampeyan pengin ngerti? Mlebu!

Catalpa ngasilake kembang putih

Catalpa (Catalpa bignonioides)

Catalpa bignonioides minangka wit sing sampurna kanggo menehi shade, lan uga gampang dirawat. Apa sampeyan pengin ngerti kepiye? Mlebu!

Pistacia

Pistacia

Kita nerangake kanthi rinci babagan ciri lan perawatan sing dibutuhake spesies utama genus Pistacia. Coba wenehi kesempatan ing kebon sampeyan.

Glaca Pieca

Glukca Picea

Kita mulang sampeyan babagan perawatan dhasar lan syarat sing dibutuhake dening Picea glauca. Yen sampeyan pengin duwe ing kebon utawa ngerti ciri-cirine, ketik ing kene.

Clematis mekar

7 tanduran munggah kembang

Sampeyan ora ngerti apa sing nduwe tanduran kanthi kembang? Ketik lan temokake pilihan kita lan sinaoni supaya dheweke sampurna kanthi ngetutake saran babagan perawatan.

Pinus ireng

Pinus Ireng (Pinus uncinata)

Ing artikel iki, kita nerangake kabeh sing ana gandhengane karo cemara ireng (Pinus uncinata). Sinau babagan ciri, distribusi lan panggunaan utama ing kene.

Wit-witan minangka tanduran gedhe

Apa jinis wit ing jagad iki?

Apa sampeyan nate mikir pirang-pirang jinis wit? Ketik banjur temokake jumlah sing kurang luwih lan ciri khas tanduran iki.

Kembang warna sing cerah katon ing kebon

Alpine aster (Aster alpinus)

Yen sampeyan pengin duwe tanduran sing urip banget, kanthi kembang sing cerah kanthi warna ing omah utawa kebon sampeyan, Aster alpinus minangka tanduran sing cocog kanggo sampeyan.

pir cilik sing alam bébas

Pir liar (Pyrus cordata)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, asal, panggunaan, budidaya, perawatan wit pir Wild utawa Pyrus cordata? Ayo mlebu lan goleki.

kembang kuning cilik metu saka sawetara cabang

Adenocarpus

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, asal, perawatan, tanduran lan panggunaan tanduran Adenocarpus? Teka lan temokake kabeh sing ditawakake.

Karakteristik Yucca rostrata

Yucca rostrata

Ing artikel iki, kita bakal nuduhake kabeh karakteristik rostrata Yucca lan perawatan sing dibutuhake. Sinau kabeh babagan dheweke ing kene.

shrub sing tuwuh ing watu lan kembang sing duwe tujuan obat

Teh rock (Jasonia glutinosa)

Ngerti lan temokake ciri, perawatan, budidaya, panggunaan, hama lan penyakit saka tanduran obat Jasonia glutinosa, sampeyan bakal kaget.

Cupressus arizonica, cemara Arizona

Cupressus arizonica

Temokake cemara Arizona sing megah (Cupressus arizonica) lan kabeh fitur utamane. Ketik ing kene kanggo sinau cara ngrampungake kanthi tliti.

Kembang kembang poligala ana ing jambon

Cape Milkmaid (Polygala myrtifolia)

Myrtifolia poligala minangka salah sawijining shrub sing tahan kekeringan. Terusake lan ngerti lan temokake kepiye cara ngrawat supaya bisa ditikmati ing kebon sampeyan.

cabang paku sing lair ing dalan

Suket emas (Lamarckia aurea)

Yen sampeyan pengin ngerti lan nikmati jinis semak utawa semak kanthi paku, kayata karakteristik lan perawatan, ketik banjur temokake aurea Lamarckia.

cabang sing digambarake woh-wohan utawa woh wohan beri

Buckthorn (Rhamnus catharticus)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya buckthorn supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Sayuran minangka tanduran sing bisa dipangan

Sayuran, dening kulawarga

Apa sampeyan nemoni masalah nalika crita babagan kulawarga sayuran sing beda-beda? Aja padha sumelang! Saiki bakal luwih gampang kanggo sampeyan ngenali. Mlebu;)

tanduran diarani jeneng padha karo kentang

Ubi banyu (Dioscorea alata)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, lan budidaya tanduran Dioscorea alata? Ketik banjur temokake bolam lan macem-macem panggunaan.

godhong kanthi titik putih utawa kuning cilik

Aspidistra (Aspidistra elatior)

Yen sampeyan seneng nghias godhong kanthi tanduran sing kebak godhong gedhe lan padhang, temokake ciri lan perawatan Aspidistra.

Tanduran ivy racun iku umume

Ivy racun (Radic toksikodendron)

Ivy racun minangka tanduran pendakian sing, sanajan apik banget, ora dianjurake kanggo ditanam. Sampeyan pengin ngerti sebabe? Aja ragu-ragu mlebu;)

cabang semak kanthi kembang kaya bluebell

Shrub nelpon Weigela

Apa sampeyan pengin seneng kebon sing apik utawa omah sing dihiasi amarga ana semak belukar kaya Weigela? Cathet lan priksa fitur-fitur kasebut.

Mandrake

Mandrake

Mandrake minangka tanduran sing ana gandhengane karo ilmu sihir lan ilmu gaib. Ketik ing kene kanggo sinau babagan sifat lan endi sing arep tuku.

Baobab

6 wit tahan kekeringan

Apa sampeyan manggon ing wilayah sing ora udan udan lan golek wit tahan kekeringan? Ketik lan temokake pilihan spesies kita. ;)

Senna italica

Cassia obovata

Cassia obovata minangka tanduran sing apik banget kanggo perawatan kulit kepala. Ing kene kita nerangake mupangate lan cara nggunakake sampeyan. Mlebu!

godhong teles kanthi pinggir garing

Calatea (Kalathea orbifolia)

Apa sampeyan pengin nghias ruang omah kanthi tanduran kanthi godhong gedhe lan urip kayata Calathea orbifolia? Temokake ciri lan perawatan.

Kembang cistus clusii

Cistus clusii

Ketik ing kene kanggo ngerti kabeh sifat obat Cistus clusii. Kita bakal mulang babagan sampeyan carane njupuk tanduran supaya entuk manfaat.

godhong ijo lan gedhe banget

Kuping gajah (Alocasia zebrina)

Yen sampeyan pengin duwe tanduran sing urip banget, kanthi godhong gedhe lan ijo ing omah utawa kebon, Alocasia zebrina minangka tanduran sing cocog kanggo sampeyan.

Ficus repens

Ficus repens

Ficus repens minangka tanduran pendakian sing akeh digunakake kanggo dekorasi. Kita mulang sampeyan carane ngurus ing artikel iki. Ketik ing kene lan sinaoni.

Woh saka Physalis peruviana

Cape gooseberry (Physalis peruviana)

Apa sampeyan ngerti manawa Physalis peruviana duwe kagunaan obat lan bisa dipangan? Sing paling apik yaiku sampeyan bisa tuwuh ing pot tanpa masalah. Mlebu! ;)

Acer platanoides Crimson King, wit sing deciduous

Acer platanoides Layung King

Ketik lan temokake Acer platanoides Crimson King, sawijining spesies wit asem sing regane hiasan banget lan tahan banget karo es.

cabang wit kebak godhong ijo

Sumac (Rhus chinensis)

Ketik lan temokake kabeh ciri, perawatan, tanduran, properti, hama lan panggunaan obat Rhus chinensis. Ngenteni apa maneh?

Ranuluncus repens thukul

Ranunculus repens

Ing kiriman iki sampeyan bisa sinau babagan budidaya, reproduksi lan panggunaan repen Ranunculus. Sinau kabeh babagan tanduran iki ing kene.

grumbul spiked lan kembang lilac

Thistle (Carduus bourgeanus)

Apa sampeyan pengin nemokake ciri, budidaya, perawatan, hama lan penyakit Carduus bourgeanus? Ayo mlebu lan goleki.

Euonymus alatus thukul

Euonymus alatus

Alum Euonymus minangka shrub sing sampurna kanggo pewarna kebon sampeyan ing musim gugur. Ing kene kita nerangake kepiye sampeyan kudu ngurus lan kabeh ciri.

Sambucus ebulus

Sambucus ebulus

Ketik ing kene kanggo sinau babagan sifat-sifat obat sing apik ing Sambucus ebulus. Sinau mbedakake saka elderberry lan gunakake ciri khas kasebut.

Godhong arum Equisetum ijo

Horsetail (Equisetum arvense)

Sinau babagan carane sampeyan bisa ngrasakake taman Equisetum ing kebon, teras utawa balkon kanthi perawatan sing minimal. Ketik lan temokake tanduran sing apik iki.

cabang wit kanthi godhong ijo sing kandel lan woh-wohan bunder

Shea (Vitellaria Paradoxa)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan lan sifat Shea? Ketik lan temokake wit iki sing akeh mupangat kesehatan.

Wit ing alas

Apa oyot wit mbebayani?

Apa sampeyan pengin ngerti manawa oyot wit mbebayani? Ketik lan kita uga bakal menehi tips supaya ora ana masalah tanduran iki.

Coleonema pulchrum 'Emas Pasifik'

Coleonema

Apa sampeyan butuh semak sing diisi kembang lan bisa diwenehi pot? Aja ragu-ragu: mlebu lan ketemu karo Coleonema, tanduran sing gampang banget dirawat.

cabang grumbul ing tengah lapangan kanthi kembang kuning

Gorse (spinosa Calicotome)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, lan budidaya semak belukar Calicotome? Ketik lan temokake semak ing Mediterania kanthi kembang kuning.

Quercus humilis kabeh

Quercus humilis

Oak downy (Quercus humilis) digunakake kanthi akeh kanggo iyub-iyub. Ketik ing kene lan temokake kabeh babagan dheweke lan perawatan.

Kembang solanum crispum

Tomatillo (Solanum crispum)

Apa sampeyan butuh tanduran sing ngasilake kembang sing apik nalika musim panas? Yen mangkono, aja ragu-ragu mlebu lan ketemu karo Solanum crispum. Sampeyan bakal kaget;)

Sarracenia purpurea minangka tanduran sing tuwuh cepet

Sarracenia purpurea

Apa sampeyan ngerti manawa Sarracenia purpurea minangka salah sawijining karnivora sing nolak es? Ketik lan semangat supaya ngerti kabeh babagan perawatane;).

grumbul bunder kebak kembang kembang

Boronia (Boronia crenulata)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya lan sifat Boronia crenulata supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Thuja occidentalis minangka konifer

Thuja Kanada (Thuja occidentalis)

Yen sampeyan butuh konifer kanggo pager, nanging sampeyan ora ngerti sing arep digunakake, mlebu lan ketemu karo Thuja occidentalis, sawijining spesies sing bakal nghias kebon sampeyan saben dina.

Kembang pita Tilia iku sithik

Linden liar (Tilia cordata)

Tilia cordata minangka wit sing umum banget ing Eropa, lan salah sawijining wit sing paling padesan. Wani ngerti dheweke lan, kenapa ora? Rasakake ing kebon sampeyan. Mlebu

blowfly ing sisih ndhuwur grumbul kanthi kembang kuning sing ditutup

Ragwort (Senecio vulgaris)

Mesthi wae tanduran Senecio vulgaris bisa uga wis dingerteni ing pirang-pirang panggonan, nanging apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan lan budidaya? Mlebu!

Acacia saligna ing kembang

Wattle biru (Acacia saligna)

Saligna Acacia minangka wit ijo utawa semak sing bakal nghias kebon sampeyan saben musim semi, lan bakal menehi sampeyan iyub-iyub kanthi ati-ati. Ngerteni.

Kembang padus Prunus putih

Cherry cherry (Prunus padus)

Apa sampeyan pengin wit sing gampang dirawat lan nggumunake kembang sampeyan? Mlebu lan ketemu padus Prunus, salah sawijining spesies sing paling apik ing saindenging jagad.

Tampilan godhong wit ula

Snake Tree (Radermachera sinica)

Apa wit ula iku kaya apa? Apa sing dadi perhatiane? Yen sampeyan pengin duwe wit sing apik ing kebon utawa omah, aja ragu-ragu mlebu lan ketemu.

Saxifrage minangka tanduran cilik

Sindhi

Apa sampeyan seneng tanduran cilik sing menehi akeh kembang? Ketik banjur temokake saxifraga, kaendahan sing gampang banget sing ora bisa adhem.

kembang cantik putih kanthi kelopak bentuk jantung

Piring sabun putih (Silene alba)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya tanduran Silene alba supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Wit pinus radiata

Pinus radiata

Ketik ing kene kanggo sinau babagan ciri, budidaya lan panggunaan Pinus radiata. Ngerti apa sing kudu dipikirake kanggo ngurus.

Woh-wohan saka Musa balbisiana

Pisang lanang (Musa balbisiana)

Yen sampeyan seneng wit gedhang sing ora biasa, aja ragu-ragu mlebu lan ketemu karo gedhang jantan, tanduran sing bakal menehi tropis ing kebon utawa kebon.

loro kembang kanthi kelopak terbuka ing antarane godhong ijo

Crag mallow (Lavatera acerifolia)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya lan panggunaan Lavatera acerifolia supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Pungens Eleagnus kanthi bintik-bintik putih

Eleagno (Eleagnus pungens)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya lan panggunaan pungens Eleagnus supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Godhong saka intermedia Sorbus asale

Rowan Swedia (Sorbus intermedia)

Apa sampeyan duwe kebon sing jembar utawa pengin banget nduwe wit pot? Mlebu lan ketemu Sorbus intermedia, tanduran sing tahan banget.

Tamarix gallica

Kita nuduhake sampeyan carane ngurus gallica Tamarix supaya sampeyan bisa nikmati ing kebon sampeyan. Ketik ing kene kanggo sinau kabeh babagan spesies iki.

Klompok sabal palmetto

Palmetto (Sabal palmetto)

Sabal palmetto minangka palem sing apik kanggo taman pesisir. Ketik lan temokake perawatan sing dibutuhake kanggo nikmati kaendahane.

wit loro sing duwur kanthi kanopi kebak godhong ijo

Hackberry cina (Celtis sinensis)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya lan panggunaan Celtis sinensis supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

semak ijo utawa grumbul diarani akasia

Akasia (Siklus akasia)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya lan panggunaan siklus Akasia supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Naga jolokia

Naga jolokia

Ketik ing kene kanggo sinau babagan ciri lan panggunaan Naga jolokia, dianggep minangka cabai paling apik ing saindenging jagad. Aja nganti lali!

Karakteristik Juniperus

Juniperus

Ketik ing kene kanggo ngerti Juniperus kanthi jero. Sinau babagan ciri, perawatan lan panggunaan sing paling asring. Aja nganti lali!

Anthurium butuh asor dhuwur

Napa anthuriumku ora mekar?

Apa sampeyan mikir kenapa anthurium sampeyan ora mekar? Aja padha sumelang! Ketik lan kita bakal mbantu ngrampungake masalah supaya sampeyan bisa nikmati maneh.

Kembang sapu sphaerocarpa kuning

Sapu kuning (sapu sphaerocarpa)

Apa sampeyan kudu menehi warna kebon utawa teras? Banjur aja ragu-ragu: ketemu Retama sphaerocarpa, semak utawa wit sing isi kembang saben taun.

macem-macem wit lan vegetasi sing bisa dideleng ing alas

Wicker ungu (Salix eleagnos)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya lan panggunaan Salix eleagnos supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Tanduran jantung Leonurus

Buntut singa (Leonurus cardiaca)

Apa sampeyan butuh tanduran kanthi sifat sing nyenengake? Lan gampang diurus? Banjur mlebu lan ketemu buntut singa, ramuan abadi sing menarik banget.

tanduran karo kembang putih sing duwe tujuan obat

Pennyroyal (Polium Teucrium)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya lan panggunaan Poleo de Monte supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Woh-wohan ing Aronia bisa dipangan

Aronia

Kepiye sampeyan ngurus Aronia, tanduran obat, hias, lan uga bisa dipangan? Aja ragu-ragu: ketik banjur dingerteni kanthi temen!

Bougainvillea spectabilis

Bougainvillea spectabilis

Kita nerangake ciri, panggunaan lan cara ngrawat tontonan Bougainvillea. Dekorasi kebon karo tanduran pendakian iki.

kembang wungu digantung ing cabang grumbul

Kembang langit (Duranta erecta)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya lan panggunaan Duranta erecta supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Acer opalus tampilan

Acer opalus

Temokake Acer opalus, wit godhong ukuran medium sing tuwuh ing lemah watu gamping lan tahan tahan es. Ngerteni :)

veris Primula

veris Primula

Ing kiriman iki sampeyan bakal sinau babagan cara nggunakake Primula veris kanggo macem-macem keuntungan obat sing ana. Ketik ing kene kanggo ngerti kabeh babagan tanduran iki.

Echinacea angustifolia

Echinacea angustifolia

Ketik ing kene kanggo ngerti kabeh ciri, sifat obat lan cara tuwuh Echinacea angustifolia. Kita nerangake kabeh kanthi rinci.

Camellia sinensis

Camellia sinensis

Dikenal minangka tanduran teh, Camellia sinensis bisa digunakake kanggo pirang-pirang perkara. Ing artikel iki, kita nerangake kabeh babagan dheweke. Aja lali!

Godhong robusta Grevillea ijo

Oak Australia (Grevillea robusta)

Grevillea robusta minangka wit sing tuwuh kanthi cepet, kanthi kembang warna-warni bakal menehi bungahe. Aja ragu-ragu mlebu lan ketemu.

cabang wit sing bisa ditemokake ing taman lan kebon

Simon's Poplar (Populus simonii)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya lan panggunaan Populus simonii supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Cissus rhombifolia

Kepiye ciri khas Cissus?

Temokake Cissus, sawijining genus tanduran sing cocog kanggo njero ruangan lan kebon sing nyenengake iklim sing anget.

Wisteria minangka shrub sing njupuk papan sing apik

Apa jinis Wisteria sing ana?

Apa sampeyan ngerti manawa ana macem-macem jinis Wisteria? Ayo mlebu lan kenal kanthi jero kanggo nemokake spesies endi sing paling cocog kanggo kebon utawa teras.

Cytisus multiflorus ing habitat

Sapu putih (Cytisus multiflorus)

Temokake carane ngrawat Cytisus multiflorus, semak-semak sing kuat banget sing ngasilake kembang sajrone musim semi lan musim panas.

Matrikaria

Matrikaria

Ketik ing kene kanggo sinau kabeh babagan feverfew, tanduran obat kanthi nilai hias. Aja lali kabeh babagan iki lan sinaoni cara nggunakake.

Bugula

Bugula (Ajuga reptans)

Reputasi Ajuga minangka tanduran herbal sing apik banget sing bakal menehi sampeyan rasa seneng: gampang banget dirawat, lan uga duwe sifat obat. Ngerteni.

Viburnum opulus, semak kebon sing apik

Bola salju (Viburnum opulus)

Nggolek grumbulan sing ngasilake kembang sing katon kaya bola salju? Banjur ketik lan temokake opulus Viburnum, tanduran sing apik banget.

Salix caprea

Salix caprea

Ketik ing kene kanggo ndeleng salah sawijining wit paling padhet sing bakal ngebaki kebon sampeyan kanthi area teduh. Yaiku caprea Salix. Temokake kabeh babagan dheweke ing kene.

florets putih cilik sing metu saka grumbulan

Goblet (Oxalis acetosella)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya lan panggunaan tanduran Oxalis acetosella supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Godhong ruber Acer godhong

Maple abang (Acer rubrum)

Kita nyritakake babagan salah sawijining wit godhong sing paling apik ing jagad iki: maple abang. Gampang dirawat, tahan ... mlebu lan tresno dhewe;).

Pring kuning

Pring kuning (Phyllostachys aurea)

Apa sampeyan butuh tanduran sing cepet tuwuh kanggo nutupi tembok? Temokake pring kuning, lan sampeyan bakal bisa ndeleng manawa ing wektu sing cendhak sampeyan bakal entuk target.

Batang sempervirens Sequoia kandel banget

Redwood (Sequoia sempervirens)

Sequoia sempervirens minangka konifer imposit, sing dawane ngluwihi 100 meter. Apa sampeyan pengin sinau cara tuwuh? Aja ragu-ragu mlebu;).

Cissus quadrangularis

Cissus quadrangularis

Temokake ciri khas Cissus quadrangularis, tanduran gantung dekorasi sing gampang diurus kanthi sifat sing apik banget.

kebon zaitun kebak wit zaitun lan zaitun utawa zaitun ijo

Wit zaitun Hojiblanca (Olea europaea)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya lan panggunaan lan penyakit wit zaitun Hojiblanca supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

anguloa uniflora pot

Anguloa uniflora

Ketik ing kene kanggo ngerti ciri lan perawatan sing dibutuhake uniflora Anguloa. Sinau ngurus supaya bisa ngrasakake kaendahane.

Woh-wohan saka Musa acuminata

Pisang abang (Musa acuminata)

Apa sampeyan pengin tuwuh Musa acuminata ing kebon sampeyan? Ketik banjur temokake apa sing dadi kabutuhan sampeyan supaya bisa ngrasakake.

Woh-wohan Korea Abies

Cemara Korea (Abies koreana)

Apa sampeyan manggon ing wilayah kanthi iklim sing adhem? Apa sampeyan pengin konifer sing ayu lan gampang dirawat? Yen sampeyan mangsuli ya, mlebu lan ketemu karo Korea Abies! ;)

wit raksasa umume dikenal kanthi jeneng oak bank utawa Quercus alba

Oak putih (Quercus alba)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya lan varietas Quercus alba supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

gambar eri kanthi kembang sing mbukak

Thistles

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya lan macem-macem tunas supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Smilax rotundifolia

Smilax

Apa sampeyan nggolek tanduran sing spiny lan cepet banget? Temokake Smilax, semak kanthi batang fickle sing gampang banget dirawat.

Kembang putih sing apik banget diarani Paronychia argentea

Nevadilla (Paronychia argentea)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya lan panggunaan Paronychia argentea supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Hydrangeas mekar sajrone pirang-pirang taun

Hydrangea (Hydrangea macrophylla)

Apa sampeyan pengin nghias kebon utawa teras kanthi tanduran sing ngasilake kembang? Banjur sampeyan ora bisa kejawab hydrangea. Apik banget lan gampang dirawat. Temokake.

Tampilan hippocastanum Aesculus

Aesculus

Aesculus minangka wit utawa semak sing ngasilake godhong lan kembang sing apik banget. Apa sampeyan pengin ngerti kepiye cara ngrawat? Aja ragu-ragu mlebu;)

Douglas cemara diwasa

Douglas fir (Pseudotsuga menziesii)

Yen sampeyan duwe akeh ruangan lan sampeyan uga manggon ing wilayah sing biasane frost ndhaptar, mlebu lan ketemu cemara Douglas lan nikmati kaendahane.

Leucaena leucocephala

Huaje (Leucaena leucocephala)

Apa sampeyan butuh wit sing tuwuh cepet banget lan uga menehi iyub-iyub? Temokake Leucaena leucocephala, tanduran sing, kaya ora cukup, nolak es.

Salvia microphylla

Salvia microphylla

Ing kiriman iki, kita bakal ngandhani ciri utama lan perawatan sing dibutuhake Salvia microphylla. Ketik ing kene kanggo sinau babagan iki.

Tampilan leucophylla Sarracenia

Apa tanduran karnivora raksasa kasebut?

Apa sampeyan ngerti manawa ana tanduran karnivora raksasa? Yen sampeyan pengin ngerti, aja ragu-ragu mlebu kanggo ngerti apa sejatine lan, kejutan sampeyan;).

Ficus macrophylla ing taman

Ficus macrophylla

Kita nerangake kanthi rinci babagan ciri utama lan perawatan sing dibutuhake Ficus macrophylla. Ketik ing kene kanggo ngerti luwih lengkap.

semak kanthi godhong kaya rosette luwih wiyar cedhak karo puncak

Kue crag (Aeonium spathulatum)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya lan panggunaan Aeonium spathulatum supaya bisa dilebokake ing kebon utawa kebon? Ayo mlebu lan goleki.

Tampilan Osyris lanceolata

Bayon (Osyris lanceolata)

Apa sampeyan manggon ing gunung lan / utawa sampeyan golek grumbulan tahan? Banjur aja ragu-ragu lan mlebu kanggo ketemu shrub lanceolata Osyris sing ayu.

Galium aparine

Galium aparine

Ing artikel iki, kita nerangake kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan aparine Galium. Tanduran pendakian iki digunakake kanggo keperluan obat. Kenali dheweke!

wit pinus inggil diarani Araucaria columnaris

Cook pine (Araucaria columnaris)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya lan hama kolom Araucaria supaya bisa dilebokake ing kebon utawa kebon? Ayo mlebu lan goleki.

Euphorbia segetalis

Susu Tipis (Euphorbia segetalis)

Sinau kabeh babagan Euphorbia segetalis, tanduran sing kanthi ukuran ora luwih saka 40 sentimeter, sampeyan bisa tuwuh ing pot kanggo dekorasi teras.

Karakteristik retroflexus amaranthus

Bledo (Amaranthus retroflexus)

Pigweed (Amaranthus retroflexus) minangka tanduran sing bisa dipangan sing akeh dikonsumsi ing jaman kuna. Ngerti kabeh babagan dheweke ing kene, aja nganti lali.

semak kanthi kembang kuning lan godhong kanthi jinis rambut putih

Caltrop (Tribulus terrestris)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya lan hama tunas supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Godhong saka laipigata Periploca

Cornicabra (Periploca laevigata)

Periploca laevigata minangka semak tropis sing megah sing bisa ditanam kanthi gampang ing pot utawa ing kebon. Apa sampeyan pengin ketemu karo dheweke? Mlebu!

Genista falcata

Genista falcata

Apa sampeyan pengin semak sing menehi kembang sing asri lan rada eri? Ketik lan temokake Genista falcata, tanduran sing asri kaya sing gampang dirawat.

Meadowsweet

Meadowsweet (Filipendula ulmaria)

Ratu ing padang rumput minangka ramuan abadi sing, kajaba larang regane lan gampang banget dirawat, nduweni sifat obat sing menarik banget. Temokake.

Buddleja davidii ing kebon

Tanduran kupu-kupu (Buddleja davidii)

Ing kiriman iki, kita nerangake babagan perawatan utama sing dibutuhake grumbulan kupu-kupu (Buddleja davidii) lan ciri khas kasebut. Ayo mlebu saiki!

Archontophoenix cunninghamiana

Archontophoenix

Yen sampeyan seneng wit kurma kanthi batang tipis, ketik lan temokake Archontophoenix, tanduran kanthi kaendahan sing luar biasa lan gampang ditanam.

Fungisida Aliette

Apa sing diarani Fosetyl-Al?

Ketik ngerti kabeh babagan Fosetil-al, salah sawijining fungisida paling efektif sing bisa mbantu tetanduran nglawan penyakit.

Tampilan baccata Taxus sing isih enom

Yew (Taxus)

Yew minangka wit sing apik, cocog kanggo tuwuh ing kebon lan pot. Nanging kepiye carane ngrampungake? Yen sampeyan pengin ngerti cara supaya sehat, aja ragu-ragu mlebu.

Laurus nobilis

Laurel (Laurus)

Sinau babagan asal usul lan ciri khas Laurus, wit utawa semak kanthi godhong ijo lan kulit sing bisa ditandur ing kebon.

Nefrolepis ngluhurake

Nefrolepis

Nefrolepis minangka pakis sing misuwur ing kebon lan omah - gampang dijaga! Apa sampeyan pengin duwe? Ketik banjur temokake cara ngrampungake.

Meadow echium vulgare

Viborera (Echium vulgare)

Viborera (Echium vulgare) akeh digunakake ing babagan obat. Ketik ing kene lan sinaoni kabeh sifat lan ciri.

Parkinsonia aculeata

Parkinsonia

Apa sampeyan manggon ing wilayah sing rada anget lan garing? Banjur sampeyan butuh tanduran sing tahan banget, kayata Parkinsonia. Ayo mlebu lan kenal karo dheweke;)

Fagus minangka wit godhong

Fagus

Apa sampeyan duwe ruangan ing kebon kanggo wit gedhe? Yen sampeyan uga manggon ing wilayah kanthi iklim sedheng, aja ragu-ragu: mlebu lan ketemu Fagus;)

Platanus x acerifolia gedhe

Wit gedhang (Platanus)

Ngerteni wit gedhang kanthi jero, wit godhong sing cocog kanggo ndhelik kebon gedhe. Ayo mlebu aja nganti lali.

Passiflora edulis ngasilake woh-wohan sing bisa dipangan

Woh gairah (Passiflora edulis)

Yen sampeyan minangka salah sawijining wong sing golek tanduran sing migunani banget, lan yen sampeyan uga manggon ing wilayah sing anget, bukak lan golek woh-wohan sing semangat. Sampeyan bakal seneng;)

Quercus petraea

Oak Sessile (Quercus petraea)

Ketik ing kene lan sinaoni kabeh babagan Sessile Oak (Quercus petraea). Kita nerangake ciri, distribusi, panggunaan lan ancaman. Aja nganti lali!

Podocarpus elongatus

Mañíos (Podocarpus)

Temokake kabeh babagan Podocarpus, konifer ijo sing diwiwiti evolusi udakara 200 yuta taun kepungkur lan sampeyan bisa tuwuh ing pot.

Tanduran urip

Tanduran Urip (Synadenium Grantii)

Apa tandurane urip kaya apa? Apa bisa ditanam ing pot? Yen sampeyan kepengin weruh, aja ragu-ragu mlebu kanggo nemokake kabeh babagan dheweke. ;)

Tampilan godhong Acer palmatum Deshojo

Acer palmatum deshojo

Kepiye sampeyan ngrawat Acer palmatum 'Deshojo'? Yen sampeyan pengin nduwe semak rempah-rempah sing mewah ing kebon sampeyan, ayo mlebu lan kita bakal crita kabeh babagan sampeyan.

Clusia wedelliana

Clusia

Kekasih tanduran tropis? Ketik lan temokake Clusia, wit cilik kanthi godhong gedhe lan kembang sing apik sing cocog kanggo kebon lan pot.

kembang ungu cantik kanthi kembang putih sithik

Kembang randha (Scabiosa atropurpurea)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya, asal usul lan atropurpurea Scabiosa supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Jatropha multifida

Jatropha (Jatropha)

Kepiye carane ngurus jatropha? Yen sampeyan pengin ngerti apa ciri lan pangopènan tanduran penasaran iki, aja ragu-ragu mlebu.

kembang loro nganggo gagang lan godhong wulu

Wanita tuwa (rektum Dorycnium)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya, asal usul lan panggunaan tanduran sing diarani Unciana supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Cornus alba 'Elegantissima'

Dogwood (Cornus alba)

Cornus alba minangka tanduran sing cocog kanggo kebon lan panci: cilik, ngasilake kembang sing apik lan warna cabangé apik banget. Ngerteni.

kembang oranye sing dibukak lan ditutup

Safflower (Carthamus tinctorius)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya, asal mula lan panggunaan Carthamus tinctorius supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Kembang saka Ligustrum lucidum putih

Arboreal Privet (Ligustrum lucidum)

Ligustrum lucidum minangka wit sing bakal sampeyan tresnani: ngasilake kembang arum, ijo lan uga tahan es. Sampeyan pengin ngerti luwih lengkap? Mlebu;)

Lychnitis phlomis

Candlemas (Phlomis lychnitis)

Kepiye carane ngurus Lychnitis Phlomis? Yen sampeyan pengin duwe tanduran liar sing apik ing kebon sampeyan, aja ragu-ragu mlebu kanggo sinau babagan kabeh.

Godhong filamenosa Yucca

Yucca filamentosa

Yucca filamentosa iku luar biasa: nolak es, suhu dhuwur lan kahanan garing lan garing ... lan uga cocok kanggo kabeh jinis kebon! Ngerteni.

kembang cilik sing metu saka cabang grumbul

Sisallo (Salsola vermikulata)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya, asal mula lan panggunaan Salsola vermikulata supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

kembang biru katon biru

Spider mite (Nigella damascena)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya, asal usul lan panggunaan Nigella damascena supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Quercus canariensis

Oak Gall (Quercus canariensis)

Temokake Quercus canariensis, sawijining wit kanthi kaendahan sing luar biasa sing bakal menehi sampeyan iyub-iyub sing nyenengake banget, lan Kajaba iku, gampang dirawat.

Caltrops

Caltrop (Tribulus terrestris)

Thistles minangka tanduran sing digunakake minangka suplemen olahraga kanggo nambah massa otot. Ing kene sampeyan bisa sinau babagan kabeh. Mlebu!

Tampilan godhong oak

Karakteristik godhong ek

Godhong oak minangka bagean sing apik ing wit, nanging sampeyan ngerti apa ciri lan panggunaane? Ketik banjur goleki;)

Tampilan godhong teluk

Karakteristik lan panggunaan rwaning teluk

Apa sampeyan ragu babagan godhong teluk sing migunani? Aja ngenteni maneh: mlebu lan ayo kita ngrampungake kanggo sampeyan lan menehi pitunjuk babagan cara tuwuh tanduran kasebut.

godhong pakis lanang

Pakis lanang (Dryopteris affinis)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya, asal usul lan panggunaan pakis lanang supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Sawit elegan Chamaedorea cilik

Hall Palm (Chamaedorea elegan)

Apa sampeyan pengin wit kurma kanggo kebon utawa omah sampeyan? Mlebu lan ketemu elegan Chamaedorea utawa palem, tanduran sing gampang dirawat lan apik banget;)

Monstera

Monstera

Yen sampeyan pengin nghias interior omah sampeyan, mlebu ing kene. Sampeyan bakal bisa ngerti kabeh keprigelan lan karakteristik monstera. Tanduran njero ruangan paling apik.

Tampilan wit Ulmus glabra

Elm gunung (Ulmus glabra)

Ulmus glabra utawa elm de montañana minangka wit sing larang regane: deso, menehi shade, gampang dirawat ... Apa sing dienteni kanggo ketemu?

Cryptomeria ing dalan

Cryptomeria

Temokake Cryptomeria, konifer sing tuwuh alon-alon sing bisa nganti dhuwur nganti 70 meter.

nutup gambar kembang kanthi kelopak kebiruan

Scabious (Knautia arvensis)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya, asal lan panggunaan scabiosa supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Petrea volubilis

Petrea

Temokake Petrea, pendaki abadi sing ngasilake klompok kembang ungu utawa putih sing apik banget sing gampang dirawat.

Larix decidua

Wit pati (Larix)

Temokake wit larch, tanduran sing umure luwih saka sewu taun lan uga tahan suhu nganti 40 derajat ing ngisor nol.

Gumpalan rubrik Centranthus

Valerian Abang (Centranthus ruber)

Kita ngandhani kabeh babagan ciri, panggunaan lan perawatan valerian abang (Centranthus ruber). Ketik ing kene kanggo sinau luwih lengkap.

Tampilan kembang cañaheja

Cañaheja (Ferula komunis)

Cañaheja minangka suket sing gedhe banget, gedhe banget nganti luwih dhuwur tinimbang sapa wae. Nanging apa ciri lan perawatane? Ayo mlebu lan goleki.

Haya

Beech, wit sing megah

Beech, sing jeneng ilmiah kasebut Fagus sylvatica, minangka salah sawijining wit sing lintang ing musim gugur Eropa, amarga godhonge diwarnai abang.

wit kanthi godhong ijo gedhe

Kaisar Paulonia (Paulownia elongata)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya lan panggunaan wit Paulonia kekaisaran supaya bisa diselehake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Genus Protea

Genus Protea

Ketik ing kene lan ngerti kabeh ciri lan perawatan tanduran genus Protea, shrubs sing bisa nolak geni.

tanduran banyu ing njero kolam

Cattail (Typha)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya, varietas lan panggunaan Typha utawa Anea supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Dekorasi japonica Lonicera

Honeysuckle Jepang (Lonicera japonica)

Sinau ing kene babagan ciri, panggunaan lan perawatan honeysuckle Jepang (Lonicera japonica). Kabeh dakkandhani supaya sampeyan bisa nikmati ing kebon sampeyan.

Tunas wortel

Kepiye cara nandur wortel?

Sinau babagan cara nandur wortel kanthi langkah lan apa sing kudu sampeyan gunakake paling apik ing musim iki. Aja nganti lali.

Eupatoria Agrimonia ing habitat

Agrimoni (Agrimonia eupatoria)

Apa sampeyan seneng nandur tanduran obat? Ya, ketik banjur temokake Agrimonia eupatoria, ramuan abadi kanthi sifat sing menarik banget.

Phlomis purpurea grumbul kebak

Matagallo (Phlomis purpurea)

Sinau kabeh panggunaan Matagallo (Phlomis purpurea) lan perawatan sing dibutuhake kanggo nambah menyang kebon sampeyan. Kita nerangake kabeh kanthi rinci.

Ndeleng deliciosa Monstera

Monstera

Temokake kabeh rahasia Monstera, tanduran sing misuwur banget ing omah. Ngerti ciri, perawatan lan liya-liyane;)

Aristolochia baetica

Kandil (Aristolochia baetica)

Temokake Aristolochia baetica, ramuan pendakian abadi sing cocog kanggo taman cilik nganti gedhe, lan uga kanggo pot. Mlebu;)

Tapsus Verbaskum minangka tanduran taneman

Mullein (Verbascum thapsus)

Yen sampeyan minangka salah sawijining wong sing seneng kebon lan / utawa teras sing dihiasi kanthi gaya pedesaan, mlebu lan temokake mullein, ramuan sing gampang tuwuh kanggo kesehatan sampeyan.

Acer palmatum 'Osakazuki'

Apa iklim maple?

Mlebu kanggo nemokake iklim sing paling apik kanggo maple, lan priksa manawa sampeyan bisa nandur ing kebon utawa teras kanthi gampang. Aja nganti lali.

Cynaroides Protea

King Protea (Protea cynaroides)

Protea cynaroides minangka shrub sing ngasilake kembang gedhe banget, diametere nganti 10cm. Apa sampeyan pengin ngerti cara nikmati ing kebon sampeyan? Mlebu;)

Werna godhong Begonia rex

Begonia rex

Begonia rex minangka tanduran sing apik kanthi warna lan bentuk sing beda-beda. Cocog kanggo dekorasi. Ketik ing kene lan ngerti perawatan sing sampeyan butuhake.

Konfirmasi Atriplex

Kipas (Atriplex)

Temokake Atriplex, jamu utawa semak kanthi nilai hias lan toleransi uyah sing luar biasa;). Aja nganti lali.

Kembang guttata tuberaria

Tuberaria guttata

Temokake Tuberaria guttata, ramuan herba taunan sing tuwuh kanthi cepet kanggo tanduran ing kebon. Temokake.

Kembang Utricularia graminifolia murni

Utricularia graminifolia

Apa sampeyan seneng tanduran akuatik? Ketik lan temokake Utricularia graminifolia, karnivora sing ora ana sing peduli.

grumbul kebak kembang putih

Rockval cerval (Cistus populifolius)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, asal lan budidaya Cerval Rockrose utawa Cistus populifolius sing bisa diselehake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Pandangan Salvia greggii

Sage Autumn (Salvia greggii)

Ketik kanggo sinau babagan ngurus Salvia greggii, tanduran herbal sing cocog kanggo taman iklim sedheng kanthi frosts sing ringkih.

Privet saka Jepang

Jepang privet (Ligustrum japonicum)

Salah sawijining semak sing paling akeh digunakake yaiku privet Jepang (Ligustrum japonicum). Ing kene, dakcritakake kabeh sing kudu dingerteni kanggo ngrampungake. Mlebu!

Deleng saka Spiraea japonica

Jepang spirea (Spiraea japonica)

Ketik kanggo nemokake apa sing dikarepake lan perawatan sing dibutuhake kanggo Spiraea japonica, semak rontog sing ngasilake kembang sing apik nalika musim semi.

Tampilan kembang glauca Coronilla

Crown (glauca Coronilla)

Ana semak ... lan semak-semak, nanging glauca Coronilla luar biasa: ngasilake akeh kembang lan uga gampang dirawat. Temokake.

Caladium minangka tanduran tropis

Kaladium (Kaladium)

Katresnan karo godhong warna-warni? Yen mangkono, lan sampeyan uga seneng tetanduran herbal, ketik lan temokake apa sing diarani perawatan caladium.

Kembang floribunda wisteria

Wisteria Jepang (Wisteria floribunda)

Apa sampeyan butuh semak-semak sing ngasilake kembang sing apik? Lan iku ngrusak? Yen sampeyan wis mangsuli ya, ketik lan temokake floribunda Wisteria.

alnus glutinosa

Alder (Alnus glutinosa)

Alnus glutinosa minangka wit rontog umur dawa sing sampurna bisa kasedhiya ing kebon kita. Sinau ing kene kepiye sampeyan kudu ngurus.

kacang diarani pistachios

Wiji pistachio

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, kapan lan kepiye carane wiji pistachio disebar supaya bisa dilebokake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Tanduran petiveria alliacea

Anamu (Petiveria alliacea)

Kita bakal nyritakake babagan anamu, shrub sing ideal kanggo iklim panas sing bisa nyuda gejala penyakit. Ngerteni.

Tanduran gondho ing kebon

Tanduran gondho

Apa sampeyan pengin ngerti apa, panggunaan lan macem-macem jinis tanduran aromatik sing ana sing bisa diselehake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Halimium atripicifolium ing habitat

Halimium atriplicifolium

Apa sampeyan ora duwe pengalaman akeh ngurus tanduran? Yen sampeyan nggoleki sing ngasilake kembang sing apik lan tahan, ketik banjur temokake Halimium atriplicifolium.

Deleng saka Fumana thymifolia

Timor moor (Fumana thymifolia)

Apa sampeyan duwe kebon sing kurang nutrisi ing lemah? Rempah-rempah karo Fumana thymifolia, semak ijo sing ngasilake kembang sing apik lan bisa ngobati.

Tampilan sabal bermudana

Sabal

Apa sampeyan seneng wit kurma? Yen mangkono, ketik lan temokake Sabal: tanduran kanthi nilai hias sing gedhe lan uga tahan es. Aja nganti lali.

semak kanthi kembang jambon sing diarani Polygonum persicaria

St. Mary's wort (Polygonum persicaria)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, budidaya lan perawatan tanduran sing diarani Polygonum persicaria supaya bisa dilebokake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Tampilan grumbulan Teucrium fruticans

Teucrium (Teucrium fruticans)

Tahan tahan garing, pruning, panas ... Frutic Teucrium minangka keajaiban! Apa sampeyan pengin ngerti kabeh babagan semak belukar sing megah iki? Mlebu;)

Tampilan kembang Heliconia caribaea

Platanillo (Helikonia)

Apa sampeyan seneng karo helmoni, nanging ora ngerti carane ngurus? Aja padha sumelang. Sampeyan mung kudu mlebu lan kita bakal menehi katrangan babagan cara seneng ing njero utawa njaba omah.

Lavandula dentata minangka shrub sing gampang dirawat

Lavender kriting (Lavandula dentata)

Apa sampeyan manggon ing wilayah sing ora udan udan? Ketik lan ngerti kabeh babagan Lavandula dentata, tanduran subshrub sing bakal menehi sampeyan seneng;)

tandur kembang cilik putih

Nangis Perawan (Allium triquetrum)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, budidaya lan perawatan tanduran sing diarani Allium triquetrum supaya bisa diselehake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Tampilan kembang julibrissin Albizia

Albizia

Apa sampeyan ngerti manawa ana luwih saka satus spesies Albizia? Ketik lan kita bakal ngandhani apa sing kudu dibutuhake supaya bisa ngasilake kembang sing larang regane.

Kembang lili mambu

Stink Lily (Iris foetidissima)

Apa sampeyan seneng tanduran rhizomatous? Mlebu lan ngerti cara ngrawat kembang lili sing mambu: gampang banget dijaga! Temokake.

Kembang artalisata oxalis

Cuka jambon (Oxalis artikulata)

Ketik lan temokake cara ngrawat Oxalis artikulata, semanggi khusus banget sing bakal menehi kembang jambon sing apik sajrone setaun.

Godhong lan woh-wohan saka faya Myrica

Faya (Myrica faya)

Sinau faya Myrica, wit utawa shrub khas alas laurel Atlantik kanthi adaptasi gedhe ... lan bebaya kanggo fauna lan flora.

heather putih

Heather putih (Erica arborea)

Heather putih (Erica arborea) minangka semak kanthi kembang sing cukup nuduhake yen digunakake kanggo dekorasi kebon kita. Mlebu lan sinau babagan cara ngurus dheweke.

Drosera capensis minangka tanduran karnivora

Sundew capensis

Apa sampeyan seneng tanduran karnivora? Ketik lan temokake Drosera capensis, salah sawijining spesies sing paling gampang dijaga lan dikalikan;)

gambar nutup eri kuku ing Uncaria tomentosa

Tanduran cakar kucing (Uncaria tomentosa)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, asal lan panggunaan obat saka tanduran sing diarani Uncaria tomentosa supaya bisa dilebokake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Calea zacatechichi minangka tanduran obat

Herb impen (Calea zacatechichi)

Calea zacatechichi minangka semak tropis sing hiasan banget. Ketik lan kita bakal crita babagan kabeh perawatan supaya sampeyan bisa ngrasakake kaendahane.

Tampilan aliciae Drosera

Sundew (Drosera)

Apa sampeyan seneng karnaval? Yen mangkono, ketik lan temokake Drosera, tetanduran kanthi kaendahan sing luar biasa sing bisa dirawat kanthi gampang;)

Oak minangka wit gedhe

Oak (Quercus)

Oak minangka salah sawijining wit godhong paling endah sing ana. Temokake apa sing disenengi kanggo ditikmati ing kebon sampeyan.

Sea Alder (Alysum Maritimum)

Sea Alder (Alysum Maritimum)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan lan budidaya swl Alysum Maritimum supaya bisa dilebokake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Kembang undulata anchusa

Lollipop (Anchusa undulata)

Apa sampeyan seneng nandur tanduran liar? Yen mangkono, mlebu lan ketemu Anchusa undulata, ramuan sing ngasilake kembang cilik nanging asri banget;).

Kembang cicera Lathyrus abang

Mountain Almorta (Lathyrus cicera)

Apa sampeyan seneng yen kebon utawa teras wis ganti? Yen mangkono, ketik lan temokake ramuan ramuan Lathyrus cicera, tanduran sing ora bisa ilang ing omah sampeyan.

Gurih minangka tanduran sing gampang banget kanggo dirawat

Gurih (Satureja montana)

Gurih minangka kebon sing menarik (utawa pot;)) sing ditandur. Ketik lan kita bakal menehi katrangan babagan cara ngurus paling akeh.

semak diarani Malva sylvestris utawa Malva kebak kembang

Mallow (Malva sylvestris)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan lan panggunaan Malva (syvaves Malis) supaya bisa dilebokake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Tampilan kembang Halimium halimifolium

Jaguarzo Putih (Halimium halimifolium)

Apa sampeyan manggon ing wilayah sing ora udan udan? Ketik lan temokake Halimium halimifolium, semak cemara sing tahan tahan garing lan ngasilake kembang sing apik.

Tampilan pendula Betula ing kebon

Pendulum birch (Betula pendula)

Apa sampeyan seneng wit rontog sing dhuwur? Mlebu lan ketemu pendula Betula, spesies sing cocog kanggo tuwuh ing wilayah sing asrep.

Godhong Myoporum laetum lanceolate lan ijo

Myopore (Myoporum laetum)

Myoporum laetum minangka wit sing gampang dirawat lan uga ngasilake kembang sing asri. Ketik lan kita bakal menehi katrangan babagan cara ngrampungake.

Tampilan kembang simisar Arisarum

Arísaro (Arisarum simorrhinum)

Apa sampeyan nate mikir yen arísaro utawa Arisarum simorrhinum apa gunane kanggo manungsa? Ayo mlebu lan kita bakal ngrampungake misteri kanggo sampeyan;)

lemut macan ing lengen

Tanduran obat nyamuk macan

Apa sampeyan pengin ngerti apa tanduran sing paling apik sing bisa dilebokake ing kebon utawa ing omah sampeyan supaya bisa nolak serangan nyamuk macan?

semak kanthi kembang ungu sing diarani rosemary

Rosemary nggunakake

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, sifat lan macem-macem panggunaan rosemary supaya bisa dilebokake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Wit kayu putih tuwuh kanthi cepet

Eucalyptus (Eucalyptus)

Apa sampeyan duwe rencana eucalyptus ing kebon? Sadurunge tuku, bukak lan temokake kabeh babagan: sing apik ... lan sing ora apik.

Tampilan cruciata Lunularia

Lunularia cruciata

Cruciata Lunularia minangka tanduran sing apik banget kanggo kolam: ora tuwuh akeh lan gampang dijaga. Ketik banjur temokake.

Kembang violomo ipomoea

Kamulyan esuk (Ipomea violacea)

Apa sampeyan butuh pendhaki cilik sing tuwuh kanthi cepet? Ketik lan ngerti kabeh perawatan sing dibutuhake Ipomea violacea, tanduran sing apik;)