Aktofisis schefflera

Cheflera (Schefflera actinophylla)

Yen sampeyan duwe kebon ing wilayah sing nyenengake iklim anget utawa tropis lan sampeyan nggoleki wit sing tuwuh kanthi cepet, mlebu lan temokake Schefflera actinophylla.

Pemandangan Schinus molle utawa wit mrico palsu

Wit mrico (Schinus molle)

Wit mrico minangka tanduran hias sing uga bisa mbantu sampeyan kanggo nambah kesehatan. Ketik banjur temokake apa sing dadi perhatiane.

Officinarum tebu Saccharum

Gula tebu (Saccharum officinarum)

Tebu (Saccharum officinarum) minangka salah sawijining tanduran jamu sing paling misuwur ing saindenging jagad. Sinau ciri khas lan perawatan sing dibutuhake.

Inga feuillei

Pacay (Inga feuillei)

Pacay minangka wit ijo sing apik sing bisa sampeyan nikmati nalika duwe kebon sing amba. Kajaba iku, ndandani nitrogen lan bisa dipangan!

Thapsia villosa lagi mekar

Cañareja (Thapsia villosa)

Thapsia villosa utawa cañareja, minangka ramuan sing apik banget ing kebon. Ora angel dirawat, lan uga nahan kahanan garing. Mlebu

Tanduran flemula Clematis

Muermera (Clematis flammula)

Yen sampeyan pengin pendaki sing gampang dirawat lan ngasilake kembang sing apik nalika musim panas, mlebu lan ketemu Clematis flammula. ;)

Pinus Skotlandia

Pinus Skotlandia (Pinus Sylvestris)

Pinus Skotlandia minangka salah sawijining wiyar paling wiyar ing saindenging wilayah Eropa. Apa sampeyan pengin ngerti kabeh ciri lan perawatan?

Tanduran Erinacea

Bantal Nun (Erinacea anthyllis)

Erinacea anthyllis minangka tanduran sing apik lan wujud gumpalan mula kembang-kembang sing akeh muncul ing musim semi lan musim panas. Ketik banjur temokake.

Nerium oleander, umume diarani Oleander

Oleanders (Nerium Oleander)

Apa sampeyan kesengsem karo semak iki kanthi kembang gedhe lan apik sing diarani Oleanders? Ketik lan temokake ciri, perawatan lan budidaya.

Batang lan godhong Alnus cordata

Neapolitan alder (Alnus cordata)

Yen lemah kurang lan golek wit sing bisa urip kanthi apik ing kana, bukak lan temokake alap Neapolitan. Iki minangka tanduran sing megah, sampeyan bakal bisa ndeleng. Mlebu ;)

Tanduran Damiela

Diamela (sambel Jasminum)

Damiela minangka tanduran pendakian sing apik banget sing bisa diduweni ing pot utawa ing kebon. Ketik banjur temokake kepiye supaya bisa nikmati kembang sing luar biasa.

Symphytum officinale utawa Comfrey

Comfrey (Symphytum officinale)

Apa sampeyan pengin ngerti kabeh ciri, perawatan lan budidaya Comfrey? Temokake kabeh rincian sing dibutuhake kanggo sinau luwih lengkap babagan tanduran iki.

Repen Serenoa bisa dadi ijo utawa bluish

Kelapa Sawit (repen Serenoa)

Nggolek wit kurma sing cilik lan tahan tahan garing? Ya, aja ragu-ragu! Ketik banjur temokake repen Serenoa. Sampeyan bakal seneng!

Godhong semanggi putih

Semanggi putih (Trifolium repens)

Semanggi putih minangka ramuan sing, sanajan tuwuh kanthi cepet, duwe gayane sing apik amarga hiasan banget, lan Kajaba iku, bisa dikonsumsi kanthi mateng. Mlebu

Tropaeolum majus, sing umume diarani nasturtium

Nasturtium (Tropaeolum majus)

Apa sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan ciri, budidaya lan perawatan Tropaeolum majus? Ayo mlebu lan goleki artikel saiki.

Arboresens lidah buaya

Arboresens lidah buaya

Aloe arborescens minangka jinis Aloe kanthi macem-macem obat lan gampang tuwuh. Apa sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan tanduran iki?

Kembang toxo

Tanduran toxo (Ulex europaeus)

Tanduran toxo minangka tanduran shrubby sing apik lan ora mbutuhake ati-ati supaya bisa tuwuh saben taun. Ketik banjur temokake.

Godhong Quercus pyrenaica

Oak pyrenean (Quercus pyrenaica)

Oak Pyrenean minangka wit godhong sing apik banget, kanthi minimal perawatan, bisa ndandani kebon wiwit dina kaping pisanan. Ngerteni.

Araujia sericifera

Miraguano (Araujia sericifera)

Serumifera Araujia utawa miraguano minangka pendaki sing apik banget, sayangé, dianggep minangka spesies invasi. Sinau kanggo ngenali.

Mulberry putih

Mulberry putih (Morus alba)

Mulberry putih minangka wit sing tuwuh cepet ing kebon: nyedhiyakake iyub-iyub sing apik, lan ora mbutuhake ati-ati. Temokake.

Atriplex halimus

Loaf (Atriplex halimus)

Grumbulan minangka semak belukar sing sampurna kanggo wong sing duwe kebon ing sacedhake segara: tahan angin segara, hama ... Temokake.

Pennisetum clandestinum

Quicuyo (Pennisetum clandestinum)

Yen sampeyan pengin duwe pekarangan sing apik ing wektu sing cepet, aja ragu-ragu: nyebar wiji saka clandestinum Pennisetum ... lan nikmati! Ketik lan temokake spesies sing apik banget iki.

Ipomea minangka jinis paling gedhe ing kulawarga Convolvulaceae tanduran kembang.

Bellflower (Ipomoea)

Mesthi sampeyan ngerti banget babagan perak sing diarani Campanita, Gloria de la Mañana utawa Ipomoea, nanging apa sampeyan pengin ngerti ciri, budidaya lan perawatane?

Eugenia uniflora minangka tanduran kebon hiasan banget

Pitanga (Eugenia uniflora)

Yen sampeyan nggoleki semak gedhe utawa wit cilik sing ana ing kebon utawa ing pot, ketik banjur temokake Eugenia uniflora. Sampeyan mesthi seneng. ;)

Cymbalaria muralis

Suket lonceng (Cymbalaria muralis)

Cymbalaria muralis minangka tanduran creeping sing sampurna kanggo nutupi tembok utawa tembok ngisor, uga jubin. Yen sampeyan kudu menehi luwih akeh urip ing teras utawa kebon sampeyan, coba temokake.

Kembang Diasik

Diaskia

La Diascia minangka tanduran gantung sing apik banget lan bakal katon apik banget ing pojok endi wae. Ketik lan temokake ciri lan perawatane.

Wit agonis flexuosa

Wit pipermint (Agonis flexuosa)

Yen lemah kurang nutrisi lan pengin tanduran sing bisa urip kanthi apik, wit pipermint minangka pilihan sing paling apik. Ngerteni.

Kembang saka Tebu India

Tebu india (Canna indica)

Caña de las Indias minangka tanduran rhizomatous abadi sing bisa diduweni ing pot lan ing kebon. Yen sampeyan pengin ngerti cara ngrampungake, ketik :).

Heliotropum arborescens

Heliotrope (Heliotropium)

Heliotrope minangka tanduran sing apik banget: ora mung gampang dirawat, nanging uga bisa dingerteni sunare nalika sunar srengenge! Ayo mlebu lan ngerteni.

Genus Tamarix sing uga nampa jeneng taray

Tamarisk (Tamarix)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan lan perkalian semak iki sing diarani Tamarix? Ayo mlebu lan golek gampang.

Pruning woh

Kapan kanggo nyukur wit?

Temokake kapan kanggo motong wit, apa ana sing ijo utawa deciduous, lan turuti saran supaya tanduran sampeyan asri sawise umume dipotong.

Juniperus cedrus

Cedar kenari (Juniperus cedrus)

Cedar Kanada minangka tanduran kebon sing apik. Temokake apa sing kudu ditindakake supaya bisa nikmati kaendahane wiwit dina kapisan.

Tillandsia stricta

Penyulingan udara (Tillandsia stricta)

Tillandsia stricta, sing dikenal minangka anyelir udara, minangka tanduran sing apik banget yaiku ing omah lan ing kebon. Ayo mlebu banjur dakcritakake sebabe.

Erica multiflora metokake kembang cilik jambon

Heather (Erica multiflora)

Erica multiflora minangka tanduran ijo sing apik sing bisa diduweni taman, teras lan uga kesehatan sing apik. Temokake.

Rhododendron

Kepiye pruning rhododendron?

Yen sampeyan kudu ngerti pruning rhododendron lan nalika tugas iki kudu rampung, aja ragu-ragu! Ketik banjur cathet saran kita.

Kembang floribunda Abelia minangka pipa jambon

Abelia (Abelia floribunda)

Abelia floribunda minangka semak cemeng sing apik banget, mula ora duwe taman sing nyenengake kanggo sampeyan. Ayo mlebu lan ngerteni. :)

Nasturtium officinale utawa luwih dikenal minangka watercress, minangka tanduran akuatik

Krak banyu (Nasturtium officinale)

Apa sampeyan pengin ngerti kabeh ciri lan perawatan sing dianggep shrub iki diarani Nasturtium officinale utawa kebutuhan Water Cress? Ayo mlebu lan goleki.

Skotlandia pinus ing habitat

Kepiye pinus silvestris?

Pinus silvestris minangka konifer sing tuwuh cepet banget ing kebon gunung. Ketik banjur temokake kepiye lan panggunaane diwenehake.

Pinus radiata

Insignis pine, wit kanggo kebon desa

Kita ngandhani kabeh babagan pinus insignis, wit sing tuwuh kanthi cepet sing bisa digunakake minangka tanduran hias lan minangka alat pembentuk angin.

Glaucescens Lusea

Kepiye carane laurel palsu?

Laurel palsu minangka shrub utawa wit sing apik sing bisa diduweni ing pot lan ing kebon. Sinau babagan apa lan apa sing dibutuhake.

Shaker mrico Jepang diwasa

Kepiye sampeyan ngrawat pengunyah mrica Jepang?

Wit mrico Jepang minangka semak rempah-rempah sing apik sing bisa sampeyan lakoni ing kebon utawa ing pot. Kajaba iku, sampeyan bisa ngrasakake woh-wohan sing enak lan pedhes ing musim gugur. Ngerteni.

Pinus longaeva

Apa wit paling tuwa ing donya?

Kita ngandhani manawa sampeyan minangka wit sing paling tuwa ing jagad iki, kenapa ilmu pengetahuan ora ateges persis ing endi ditemokake. Mlebu

Cypress rawa urip ing cedhak saluran banyu

Taxodium, wit sing megah

Taxodium minangka wit sing apik banget sing tuwuh cedhak dalan banyu. Yen sampeyan duwe kebon lan butuh tanduran akuatik utawa semi-akuatik, mlebu lan kenal karo dheweke.

Kanker hippomane

Apa wit paling mbebayani ing donya?

Apa sampeyan ngerti wit sing paling mbebayani ing jagad iki? Yen sampeyan ora mangu-mangu, mlebu lan kita bakal ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerti supaya gampang sampeyan ngenali.

Godhong cemara ireng

Kepiye pinus ireng?

Kita nyritakake babagan pinus ireng, sing bisa ditemokake ing kebon gedhe. Temokake babagan kepiye, lan perawatan apa sing kudu bisa dirasakake sajrone taun.

Woh-wohan Kelapa Sawit

Apa gunane buah klapa?

Temokake apa gunane buah klapa lan apa sing kudu sampeyan ngerteni supaya bisa germin kanthi sukses. Aja lali.

Camellia bisa ditanam ing pot

Temokake rahasia camellia

Camellia minangka salah sawijining shrub sing paling apik ing donya. Nanging, yen sampeyan ora ngerti carane ngurus, aja ngenteni maneh! Mlebu :)

wit hias

Wit-witan kanthi ciri khas hias

Ing postingan iki, sawetara wit kanthi kekuwatan hias kacathet lan katrangan lan ciri utamane diterangake. Apa sampeyan pengin ngerti apa sejatine?

ROOT licorice

Apa licorice lan kanggo apa?

Apa licorice lan kanggo apa? Yen sampeyan takon dhewe, ketik lan temokake apa ciri lan panggunaan tanduran obat iki.

Azalea, semak kembang sing apik

Azalea, semak kembang paling hias

Azalea minangka semak cemara ijo sing apik sing bisa dekorasi teras, balkon utawa kebon sampeyan. Temokake ciri khas, perawatan lan liya-liyane kanthi mlebu ing kene.

Plantago utama

Apa tanduran plantain?

Tanduran plantain minangka ramuan umum sing umum nanging apik banget amarga duweni sifat obat sing ora bisa diabaikan. Ayo mlebu lan ngerteni.

Godhong pakis Sadatia cyatheoides

Perawatan tanduran Fern

Kita ngandhani apa sing dadi perhatian tanduran pakis supaya sampeyan bisa nikmati wiwit pirang-pirang taun tanpa kedadeyan sing ora kaduga.

Pistachios

Kepiye cara nggawe pistachios?

Apa sampeyan pengin ngerti cara tetanduran pistachio? Yen sampeyan pengin duwe wit pistachio ing kebon utawa kebon lan ngrasakake woh-wohan sing enak, ketik.

Detil kembang perforatum hypericum

Hypericum perforatum (Hyperic)

Posting iki nyritakake babagan ciri, perawatan lan panggunaan obat Hypericum perforatum utawa wort St. Apa sampeyan pengin ngerti luwih lengkap?

Gardenia brkukii

Kepiye kembang gardenia?

Kita bakal ngandhani babagan kembang gardenia, bagean penting saka tanduran sing apik lan dekorasi iki sing ngetokake aroma sing apik banget.

Mrico ornamen pot

Kepiye carane lan kepiye perawatan mrica hias?

Mrica hias minangka tanduran sing cocog kanggo diwenehi pot. Kanthi dhuwur 40 sentimeter lan woh-wohan warna-warni bisa dadi luwih padhang dina sampeyan. Apa sampeyan pengin ngerti cara ngrampungake? Mlebu!

The Parthenocissus quinquefolia utawa wit anggur prawan

Cara ngolah wit anggur prawan

Temokake cara ngolah wit anggur prawan, tanduran pendakian sing ngucapke matur nuwun banget sing gampang ditanam lan digunakake kanggo nutupi tembok.

Coriandrum sativum

Apa ketumbar lan kanggo apa?

Kita pitutur marang kowe apa ketumbar lan apa sebutane supaya sampeyan bisa ngerti babagan tetanduran ramuan ijo sing luar biasa iki. Mlebu

Mung sawetara taun kepungkur, kunir minangka rempah-rempah sing ora dingerteni

Kunir iku opo?

Apa sampeyan pengin ngerti kanthi jero apa kunyit, minangka asal, ciri lan panggunaan? Pay manungsa waé.

Tampilan spesimen megah saka kayu gabus utawa Quercus suber

Oork gabus, wit gabus

Oork gabus minangka wit sing kondhang amarga ora mung nduweni ciri sing apik banget, nanging uga gampang dirawat. Apa sampeyan pengin nemokake kabeh rahasia?

Lily saka pyrenees

Karakteristik lan perawatan lily Pyrenees

Kiriman iki nyritakake babagan ciri, distribusi, habitat, perawatan lan penasaran babagan lili Pyrenees. Apa sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan tanduran iki?

Birch, wit kebon sing apik

Birch, wit obat sing paling lengkap

Birch minangka wit sing apik banget: ora mung dekorasi banget, nanging uga akeh sifat obat. Yen sampeyan pengin ngerti kabeh babagan dheweke, ketik.

Verbena

Karakteristik lan perawatan Verbena

Kiriman iki nyritakake babagan ciri lan perawatan tanduran verena sing dibutuhake. Apa sampeyan pengin ngerti kepenginan supaya dijaga ing kebon sampeyan?

Ngilangi kuning

Apa penyakit wit kurma?

Kita ngandhani apa penyakit wit kurma, gejala lan perawatan supaya sampeyan bisa ndeteksi lan ngerti cara nglawan.

Prunus serrulata 'Kanzan' ing kembang

5 wit sing apik kanggo kebon

Kita nuduhake sampeyan 5 wit sing apik, saliyane duwe nilai hias sing dhuwur banget, cocog kanggo kebon cilik amarga ora duwe oyot sing nyerang. Temokake.

Desmodium gyrans

Tanduran njoget, apik banget

Tanduran balerina minangka semak tropis sing apik banget: godhonge muter lan mudhun saben 2 utawa 5 menit. Apa sampeyan pengin ketemu karo dheweke? Mlebu

Tanduran Aubretia kanthi kembang

Aubretia, jubin sing apik banget

Yen sampeyan nggoleki tanduran groundcover sing ngasilake kembang sing akeh, aja ragu-ragu: Aubretia minangka pilihan sing paling apik, amarga uga tahan es. Ayo mlebu lan ngerteni.

Cyperus papyrus, jeneng ilmiah kanggo papirus

Papirus, tanduran kertas wong Mesir kuno

Papirus minangka tetanduran banyu sing hias banget, cocog kanggo dijupuk ing pot utawa ing kebon. Yen kita nambahake yen gampang banget dirawat ... kaendahane bakal saya mundhak. Ketik lan ngerti kabeh rahasia.

Stroberi ing kebon

Budidaya lan perawatan Stroberi

Apa sampeyan pengin nandur pirang-pirang tanduran stroberi ing kebon sampeyan, nanging sampeyan ora ngerti apa perawatan lan budidaya kasebut? Ayo mlebu lan golek gampang.

Palmatum Acer pot

Pilihan wit balkon

Apa sampeyan pengin wit balkon? Yen sampeyan ngimpi duwe dekorasi sing apik, mlebu lan priksa pilihan kita lan sinaoni cara ngrampungake.

Tanduran kembang

Cara nandur grumbul

Kita pitunjuk babagan cara nandur grumbulan ing kebon sampeyan. Temokake langkah-langkah apa sing kudu sampeyan tindakake kanggo entuk swarga sing apik ing omah sampeyan.

Taksi baccata

Tanduran wit yew ing endi?

Tanduran wit yew ing endi? Yen sampeyan pengin bisa ngrasakake konifer sing apik iki, ketik banjur temokake ing papan sing kudu ditemokake.

Camellia Jepang minangka tanduran kondhang ing wilayah Asia

Camellia saka Jepang ngurus lan budidaya

Apa sampeyan pengin ngerti babagan perawatan lan tanduran sing kudu ditindakake dening Camellia Jepang supaya bisa ditandur ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Ndeleng godhong lan kembang Jasminum officinale

Jasminum officinale, pendaki sing paling wangi

Apa sampeyan kudu nutupi kisi utawa tembok cilik lan apa sampeyan golek tanduran pendakian sing apik lan gampang dirawat? Banjur aja ragu-ragu: Jasminum officinale sing sampeyan goleki. Ketik ngerti kabeh babagan dheweke.

Pistachios

Apa kacang lan kepiye cara tuwuh?

Apa sampeyan ngerti apa sing diarani woh garing? Bisa uga ya, nanging ... lan apa sampeyan ngerti cara nyebar? Yen sampeyan ora ragu-ragu, aja ragu-ragu: mlebu lan aku bakal nerangake kepiye supaya germinasi.

jara saka Cartagena

Jara saka Cartagena

Kiriman iki nyritakake babagan ciri utama rockag Cartagena lan tingkat ancaman saiki. Kajaba iku, karya konservasi diumumake. Apa sampeyan pengin ngerti babagan endemisme iki?

Spesimen Acer palmatum 'Koto no Ito'

Napa witku ora ganti warna

Napa witku ora ganti warna? Yen kuwatir yen godhong tanduran durung larang regane, mlebu banjur kita critakake apa sebabe.

Vaccinium corymbosum

Kepiye cara nyebarake blueberry?

Apa sampeyan pengin duwe grumbulan obat ing halaman utawa kebon sampeyan? Ketik lan bakal dikandhani kepiye cara nyebarake blueberry, tanduran sing bakal nglindhungi lan ngurus kesehatan sampeyan.

Wit tanpa godhong ing mangsa adhem

Apa sing kudu ditindakake yen wit tiba

Ora yakin apa sing kudu ditindakake yen wit tiba? Ketik banjur temokake langkah-langkah apa sing kudu sampeyan lakoni yen sampeyan ana ing kahanan kasebut.

asale wit klapa

Asal lan karakteristik wit klapa

Informasi babagan asal usul lan karakteristik wit klapa. Informasi babagan perawatan sing paling disaranake. Ketik banjur temokake.

Statice minangka tanduran sing dikenal kanthi jeneng ilmiah limonium sinuatum

Informasi babagan Statice

Apa sampeyan ngerti apa tanduran Statice? Yen sampeyan pengin ngerti babagan perawatan, hama lan budidaya, ketik banjur temokake.

Spesimen enom saka elegan Chamaedorea

Napa wit kurma kula mboten tuwuh

Napa wit kurma saya ora tuwuh? Yen sampeyan kuwatir babagan tanduran, ayo mlebu lan kita bakal ngomong apa sebab apa sing bisa tuwuh amarga tuwuh.

Jeneng botani kanggo Sauco yaiku Sambucus nigra L

Perawatan lan properti Elderberry

Kanggo ngrasakake taman, penting diwenehi pitulung tetanduran, kembang lan semak, salah sawijining sing paling disaranake yaiku Elderberry. Ngerteni.

Phoenix rupicola x roebelenii 2 Leu

Apa jenenge wit palem hibrida?

Apa sampeyan ngerti apa wit palem hibrida? Ketik lan kita uga bakal nerangake apa sing kudu dipikirake nalika hibridisasi tanduran kasebut.

Godhong Ficus robusta gedhe lan apik

Ficus robusta, wit hiasan sing apik banget

Ficus robusta minangka wit sing akeh digunakake kanggo dekorasi interior, uga kebon gedhe. Nanging ... sampeyan ngerti carane ngurus? Mboten? Banjur aja ragu-ragu: mlebu!

semak kebak kembang Lantanas

Kepiye cara nyepetake Lantana?

Apa sampeyan duwe Lantana nandur ing kebon sampeyan, nanging nalika pruning ora sampeyan ngerti babagan wiwitane? Ayo mlebu lan goleki.

Bibit

Kepiye cara germin wiji ing kertas?

Apa sampeyan pengin ngerti cara germin wiji ing kertas? Yen mangkono, aja ragu-ragu: mlebu lan kita bakal nerangake kepiye supaya bisa germin.

Cabang Rosemary

Cara ngasilake rosemary

Kita pitutur marang kowe carane ngasilake rosemary, kanthi wiji lan potongan cabang. Ketik banjur temokake cara njupuk spesimen anyar kanggo tanduran kanthi gampang.

Tanduran mawar kuning, tanduran sing tahan banget

8 tanduran ruangan tahan kanggo adhem lan panas

Apa sampeyan manggon ing wilayah sing panas banget ing musim panas lan adhem ing mangsa adhem? Yen mangkono, mlebu lan deleng 8 tanduran ruangan sing adhem lan tahan panas sing disaranake lan nikmati kebon sampeyan.

Wiji regia Delonix

Kepiye cara nyuda wiji?

Kepiye cara nyuda wiji? Yen sampeyan entuk sing angel banget lan sampeyan ora ngerti kepiye cara supaya bisa germin, mlebu lan kita bakal mbantu sampeyan.

Aralia sing salah

Apa perawatan kanggo aralia palsu?

Apa sampeyan duwe aralia palsu lan sampeyan ora ngerti carane ngurus? Aja padha sumelang: kita bakal mbantu sampeyan. Ketik banjur temokake kepiye supaya indah ing saindhenging taun.

carane garing wit

Kepiye carane garing wit?

Temokake macem-macem cara sing ana kanggo garing wit lan Kepiye carane garing wit? Ayo mlebu lan deleng.

Suket ing pekarangan

Cara nyegah lan ngilangi suket sacara organik

Apa sampeyan duwe kebon utawa kebon sayuran sing kebak godhong lan suket sing garing, nanging sampeyan ora pengin nggunakake bahan kimia? Ketik banjur temokake cara ngilangi kanthi organik.

Spesimen oleander kembang kuning

Cara nandur tanduran beracun

Kita bakal menehi pitutur marang kowe cara tetanduran beracun, tanduran sing, yen wis dingerteni, bisa dekorasi kebon utawa teras kaya liyane.

Wit enom ing kebon

Napa tanduran wit nalika musim semi?

Napa tanduran wit nalika musim semi? Yen sampeyan pengin ngerti sebabe musim semi minangka musim sing paling apik kanggo nandur wit ing kebon sampeyan, ayo mlebu.

Nypa fruticans wit kurma ing habitat

Nypa fruticans, klapa banyu

Kita ngenalake sampeyan karo Fruticans Nypa, sawit toya sing dekorasi banget sing tuwuh ing bakau tropis. Ayo mlebu lan ngerteni.

Cypress rawa urip ing cedhak saluran banyu

Cypress rawa, konifer akuatik

Cypress rawa minangka konifer paling apik sing ana ing kolam utawa cedhak kali. Ora mung gampang tuwuh, nanging uga nduweni nilai hias sing dhuwur banget. Ngerteni.

Tanduran fatsia japonica

Kepiye perkalian Fatsia?

Apa sampeyan duwe Fatsia lan sampeyan pengin ngerti kepiye cara multiply? Ketik banjur bakal dakcritakake babagan perkalian Fatsia. Entuk spesimen anyar tanduran kanthi gampang karo saran.

grumbul pot

Potting shrubs

Apa sampeyan pengin ngerti semak sing paling apik kanggo diselehake ing pot? Apa sampeyan ngerti yen butuh macem-macem jinis perawatan? Ayo mlebu lan goleki.

ek kermes ing habitat asile

Kermes oak (Quercus Coccífera)

Ing kiriman iki, kita bakal ngomong babagan kermes oak (Quercus Coccífera). Dheweke bakal ngomong babagan ciri, panggunaan lan perawatan. Sampeyan pengin ngerti luwih lengkap?

Spesimen macrolepis calocedrus

Calocedro, konifer sing penting kanggo taman

Calocedro minangka konifer sing paling gedhe sing dhuwuré luwih saka 60 meter. Akeh alon-alon, kanthi ati-ati kanthi minimal, sampeyan bisa dekorasi taman kanthi apik. Ngerteni.

Palmatum Acer pot

5 wit pot

Nggolek wit pot? Yen sampeyan pengin nghias teras utawa loteng karo salah sijine, nanging sampeyan ora ngerti sing bakal dipilih, mlebu lan kita bakal mbantu.

gondok kembang

Care, ciri lan perawatan Hyacinth

Posting iki mulang babagan ciri utama lan perawatan sing kudu diwenehake gondok supaya bisa tuwuh kanthi apik. Apa sampeyan pengin ngerti kepiye?

Pachira aquatica enom, tanduran sing digunakake ing njero ruangan

Pachira, wit njero ruangan sing paling populer

Pachira minangka salah sawijining wit njero ruangan sing paling populer, nanging sampeyan ngerti carane ngrampungake? Yen sampeyan wis diwenehi lan sampeyan ragu, ketik banjur kita bakal ngrampungake kabeh.

Hydrangeas, tanduran acidophilic sing dikasihi

Tanduran kanggo lemah asam

Apa sampeyan duwe tanah sing pH antara 4 lan 6? Yen mangkono, temokake tanduran sing paling apik kanggo lemah asam, lan pamer kebon sampeyan.

Spesimen kurma tanggal

Apa gunane wit kurma?

Apa sampeyan ngerti apa gunane wit kurma? Temokake sepira gunane tanduran sing megah kasebut lan luwih akeh babagan tanduran kasebut.

Agapanthus, tanduran sing luar biasa

Penasaran saka agapanthus

Minangka salah sawijining tanduran sing paling populer ing donya, nanging ... kenapa? Ketik banjur temokake penasaran ing agapanthus.

bacopa monnieri

Sipat lan mupangate bacopa

Ing postingan iki, properti lan mupangat Bocopa Monnieri diwulangake. Apa sampeyan pengin ngerti apa sejatine lan tingkat apa pengaruhe?

Wiji tomat

Cara germin wiji ing njero ruangan

Kepiye cara germin wiji ing njero omah? Yen sampeyan pengin ngoptimalake musim iki, mlebu lan kita bakal menehi katrangan supaya bisa tuwuh tanduran ing mbesuk.

Wisteria, pendaki sing tahan panas lan panas

8 tanduran kanggo iklim ekstrem

Apa sampeyan nemoni masalah golek tanduran kanggo iklim ekstrem? Ayo, kita duwe dhaptar kanggo sampeyan sing paling menarik. ;)

Spesimen diwasa Juniperus oxycedrus

Juniperus oxycedrus, juniper abang

Juniperus oxycedrus minangka konifer sing cocog kanggo ditandur ing kebon sing asri lan garing. Gampang banget dirawat lan dekorasi banget. Apa sampeyan wani ketemu karo dheweke?

Tampilan godhong diwasa Abies alba

Abies alba, taman umum minterake

Sinau babagan Abies alba, wit cemoro sing apik kanthi kulit putih sing putih banget kanggo dekorasi kebon meh wiwit dina kaping pisanan. ;)

ROOT jahe, temokake cara nandur

Kepiye cara nandur oyod jahe?

Apa sampeyan ngerti carane nandur ROOT jahe? Yen sampeyan ora ragu, aja padha sumelang: kabeh bakal dirampungake. Ketik ing kene

Tampilan godhong lan kembang saka dealbata Acacia

Akasia dealbata, taman mimosa

Acacia dealbata minangka salah sawijining wit ijo sing paling apik lan gampang dirawat ing jagad iki. Apa sampeyan wani nemokake?

Urtica dioica, jeneng ilmiah kanggo nettle, tanduran obat

Apa sifat nettle?

Dheweke dibenci akeh wong, nanging sing sejatine dheweke bisa dadi salah sawijining sekutu sing paling apik. Sinau babagan sifat nettle lan cara nggunakake kasebut.

Spesimen superbum Platycerium, pakis elkhorn

Temokake Elkhorn Fern

Kita nyritakake babagan salah sawijining pakis sing paling ayu: sing diarani tanduk Elk, dekorasi banget saengga bakal angel mikir yen asline.

Rincian godhong acalypha amentacea

Kepiye carane ngrawat grumbulan acalifa?

Kita pitutur marang kowe kabeh sing kudu sampeyan ngerteni supaya bush acalifa kanthi kesehatan sing sampurna. Temokake nalika disiram lan dibuahi, lan liya-liyane.

Spesimen Juniperus horisontal 'Mother Lode'

Apa sing diarani creep juniper?

Juniper sing menjalar minangka konifer sing paling disenengi lan gampang banget ngurus konifer ijo sing digunakake kanggo nutupi lemah. Nanging sampeyan ngerti kepiye? Mboten? Ngene mlebu. :)

Spahgnum minangka lumut sing njalari katon gambut

Apa Moss Spahgnum?

Apa sampeyan pengin ngerti ciri lan morfologi Moss Spahgnum? Gampang, mlebu lan goleki.

Salvia officinalis, tanduran sing seneng banget srengenge

Salvia officinalis, bijak umum

Ketik lan sinaoni kabeh babagan Salvia officinalis, bijak umum ing kebon, teras, teras lan balkon. Sinau kenapa menarik banget.

perawatan kenari

Walnut (Juglans regia)

Ing kiriman iki, kita bakal ngrembug babagan ciri kenari lan woh-wohan, panggunaan obat lan perawatan. Apa sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan wit iki?

Tillandsia minangka tanduran sing urip ing udara

Carane tuwuh tillandsias

Kepiye cara ngembangake tillandsias kanthi sukses? Temokake kepiye tetanduran epifhytic sing apik lan penasaran iki dekorasi omah sampeyan.

Spesimen saligna akasia

Cara nggawe wit tuwuh kanthi cepet

Kepiye cara nggawe wit tuwuh kanthi cepet? Yen sampeyan mung tuku siji lan pengin nyepetake tuwuh, aja ragu-ragu, ketik banjur bakal dakcritakake kepiye. ;)

Spesimen saka Roystonea regia

Tip tuwuh sawit

Kita menehi serangkaian tips kanggo tuwuh wit kurma, supaya sampeyan bisa nikmati tanduran wiwit dina kaping pisanan.

Kembang hydrangea kanggo dekorasi meja

Cara nggawe potongan hydrangea

Kita pitutur marang kowe carane nggawe potongan hydrangea kanthi gampang. Sinau kabeh sing sampeyan kudu ngerti kanggo njupuk spesimen anyar sing padha karo tanduran sampeyan.

Tanduran tanduran karo bocah

Tanduran tanduran karo bocah

Apa sampeyan duwe anak cilik ing omah lan sampeyan pengin dheweke ngerti alam? Ketik banjur temokake kenapa kudu nandur tanduran lan kembang.