Borago officinalis

Pandhuan Akeh Borage

Borage minangka ramuan umum ing kebon lan kebon. Nanging apa sampeyan ngerti manawa duwe sifat obat sing menarik banget? Sinau kanggo budidaya;).

Ferox lidah

Ngerti kabeh babagan Aloe ferox

Aloe ferox minangka tanduran sing, kanthi minimal perawatan, bisa nghias kebon utawa teras kanthi cara sing spektakuler. Ngerteni.

hubungan rembulan lan tanduran

Tanggalan winih wulan

Thanks kanggo tanggalan nyebar wulan sampeyan bakal ngerti apa sing bakal ditanam utawa ora ditandur, kepiye lan kanthi cara apa, amarga rembulan kudu ana gandhengane.

Acer palmatum

Macem-macem maple Jepang

Kita nuduhake macem-macem jinis maples Jepang sing paling apik, lan uga menehi saran babagan cara ngrampungake supaya bisa tuwuh kanthi apik tanpa ana masalah.

dekorasi omah kanthi tanduran tanpa pot

Tumbuh taneman tanpa pot

Yen sampeyan pengin nghias omah lan ora pengin ngemot pot, priksa Kokeamas, bal lumut sing luar biasa kanthi tanduran beda.

Tampilan kembang Kalanchoe kembang

Kepiye carane Kalanchoe dirawat?

Kalanchoe minangka tanduran succulent sing budidayane gampang banget kanggo ngasilake kembang sing nyenengake lan dekorasi banget. Kenali dheweke;).

pandhuan kanggo pruning kembang mawar

Mawar pruning mawar

Thanks kanggo pandhuan iki, sampeyan bakal ngerti kapan lan carane prune kembang mawar munggah kembang supaya tuwuh sehat ing taun ngarep.

Batang Secuoia

Wit buta

Kanthi dhuwure udakara 100 meter lan ngarep-arep luwih saka 1000 taun, wit raksasa iku dadi keajaiban nyata. Mlebu lan mriksa wong-wong mau.

Agave potatorum var. apriyanti

Maguey de mezcal, cara sing beda

Maguey de mezcal utawa Agave potatorum minangka tanduran hias sing sampurna kanggo dekorasi kabeh jinis: teras, teras, kebon ... Ngerteni.

Aechmea fasciata

Apa perawatan bromeliad?

Bromeliad minangka tanduran sing digunakake kanggo dekorasi interior omah. Yen sampeyan pengin duwe, mlebu lan golek cara ngrampungake supaya bisa tahan nganti pirang-pirang taun.

Cumin ing kembang

Temokake keajaiban jintan

Cumin minangka ramuan taunan sing tuwuh liar ing Cekungan Mediterania. Gampang tuwuh, nduweni sifat sing apik banget. Ngerteni.

Pot Dionaea muscipula

Apa tanduran karnivora?

Tanduran karnivora minangka sayuran sing ora akeh gizi ing lemah sing tuwuh dadi trampil spontan. Kenali dheweke.

Acorn wit

Kepiye cara germin biji?

Kita bakal ngandhani langkah demi langkah kepiye carane bisa germin akur lan entuk spesimen ek sing apik tanpa mbuwang dhuwit akeh. Mlebu;).

Oak amerika

Temokake American American megah

American Oak, sing jenenge ilmiah Quercus rubra, minangka wit daun sing luar biasa: menehi shade apik banget lan dadi ayu ing musim gugur. Ngerteni.

Hotbed

Apa sing kudu ditandur ing wulan Februari

Sasi kaping pindho taun biasane adhem ing pirang-pirang panggonan; Nanging iku wektu paling apik kanggo miwiti musim. Ayo mlebu lan kita bakal ngandhani apa sing kudu ditandur ing wulan Februari.

Acer saccharum, jinis maple

Cara ngrawat maples

Dheweke minangka salah sawijining wit sing paling apik, nanging sampeyan ngerti carane ngurus maple? Ketik banjur tututi saran supaya bisa pamer tanduran.

Tanduran arugula

Arugula minangka sayuran sing gampang banget kanggo nandur sifat obat sing apik. Nambah kesehatan sampeyan karo tanduran sing luar biasa iki.

Aechmea, bromeliad sing luar biasa

Kita ngenalake sampeyan menyang Aechmea, bromeliad sing dekoratif lan gampang banget supaya sampeyan bisa duwe omah utawa kebon sing spektakuler.

Ficus benjamina ing kebon

Cara milih wit sing tuwuh kanthi cepet

Apa sampeyan nembé pindhah menyang omah sing duwe lahan lan sampeyan pengin urip maneh? Yen mangkono, mlebu lan kita bakal menehi pitunjuk cara milih wit sing tuwuh kanthi cepet.

Kepiye cara ngembang kunyit?

Kunyit minangka tanduran sing biasane digunakake kanggo rempah-rempah, nanging asri banget bisa digunakake kanggo dekorasi kebon utawa teras. Ayo mlebu lan ngerteni.

Apa jinis tanduran sing ana?

Ketik kanggo nemokake jinis tanduran apa sing ana ing jagad iki lan apa ciri khas utamane. Temokake spesies hiasan sing paling akeh ing planet iki.

Crassula, succulent kabeh-babak

Yen sampeyan nggoleki succulents adaptasi lan adaptasi sing uga tahan banget, ketik banjur temokake Crassula. Sampeyan bakal tresna mau;).

Kepiye carane ngrawat Cotyledon?

Cotyledon minangka salah sawijining tanduran succulent utawa succulent non-cacti sing paling gampang. Kowe ora precaya marang aku? Ayo mlebu lan coba saran kita.

Cara ngrawat tanduran karnivora ing mangsa adhem

Apa adhem teka lan sampeyan ora ngerti carane ngurus tanduran karnivora ing mangsa adhem? Aja padha sumelang. Ayo mlebu lan kita bakal menehi pitakon babagan apa sing kudu sampeyan lakoni supaya bisa ngatasi kanthi apik.

Ceroxylon peruvianum

Tips tuku wit kurma

Minangka salah sawijining tanduran sing paling pengin sampeyan tuku. Ketik lan bakal mbantu sampeyan tuku kanthi tips kanggo tuku wit kurma sing ditawakake.

Datura stramonium

Gulma Jimson, hiasan nanging mbebayani

Gulma Jimson minangka salah sawijining ramuan paling mbebayani sing bisa ditemokake ing desa. Ngerti carane ngenali iku penting banget. Ayo mlebu lan ngerteni.

Gypsophila repens ing kembang

Alborada, tanduran pelapis cantik

Fajar minangka tanduran upholsteri sing cocog kanggo nutupi wilayah cilik lan uga kanggo dekorasi papan rock. Mlebu lan deleng kepiye cara ngurus awake dhewe.

Napa dekorasi karo tanduran

Kita pitutur marang kowe, kenapa dekorasi karo tanduran, makhluk urip sing bisa nduwe omah sing kebak urip lan bungah. Mlebu

cactus

Cara nglumpukake tanduran

Kita pitutur marang kowe carane nglumpukake tanduran. Hobi sing bakal ngidini sampeyan sinau babagan jinis tanduran sing paling disenengi.

Asal saka wit kurma

Tanduran hiasan banget, sampurna bisa digunakake ing pojok endi wae. Nanging asal usul wit palem? Ketik banjur bakal dikandhani.

Ketemu Aloe broomii, succulent unik

Aloe broomii minangka salah sawijining tanduran sing katon apik ing endi wae. Kompak, duwe bilah sing apik, lan cocog kanggo pamula. Ngerteni.

Napa tuwuh sutra?

Yen sampeyan pamula lan golek tetanduran gampang, entuk sutra, yaiku tanduran sing bakal menehi kepuasan;).

Kacang macadamia

Apa macadamia?

Apa sampeyan wis krungu babagan macadamia? Iki minangka tembung sing nuduhake sawetara wit Australia sing woh-wohan, kenari, apik banget. Temokake.

Tamariz, wit kabeh wilayah

Tamarisk minangka wit sing bisa diduweni sanajan sampeyan manggon sawetara langkah saka segara. Tahan salinitas, es, hama ... kabeh! Ngerteni.

Parrotia persica

Parrotia persica, wit wesi

Persika Parrotia minangka wit asal Persia sing luwih dikenal minangka wit wesi amarga kayu sing atos lan umur dawa.

Ceri Jepang

Wit paling apik ing Bumi

Temokake wit sing paling apik ing Bumi. Kita urip ing planet sing urip jutaan spesies tanduran, kabeh ora bisa dadi spesies sing paling apik

Dracaena deremensis

Kepiye carane Drácena dirawat?

Dracena minangka tanduran sing hiasan banget lan gampang dirawat, sing asring digunakake kanggo dekorasi omah. Temokake kepiye supaya sampurna.

Crypt, bromeliad sing beda

Crypt minangka bromeliad sing apik kanggo dekorasi omah. Dekorasi banget, lan, sanajan mbutuhake perawatan khusus, ora angel. Ngerteni.

Apa wit obat?

Wit obat yaiku komponen sing diekstraksi kanggo nggawe obat-obatan lan mula bisa nyuda gejala penyakit.

Bebayane torvisco

Torvisco minangka grumbulan sing beracun banget kanggo kewan, kalebu wong: yen ora digunakake kanthi bener, kita bisa duwe blister utawa iritasi kulit.

Cynaroides Protea

Apa tanduran eksotik?

Tanduran eksotis yaiku tanduran sing durung biasa kita tingali ing nursery utawa kebon ing wilayah kita. Ketik kanggo ngerti luwih lengkap.

Godhong dictyosperma

Topan topan, langsing, hiasan lan tropis

Apa sampeyan manggon ing wilayah sing anget ing angin gedhe? Apa sampeyan pengin dekorasi omah kanthi tanduran sing beda? Yen mangkono, ketik banjur temokake Hurricane Palm.

Coleoides plectranthus

File lengkap tanduran dupa

Menyan minangka salah sawijining tanduran aromatik sing paling apik ing hiasan lan perawatan gampang sing bisa diduweni ing omah. Ngerteni.

Jacaranda mimosifolia

Foto wit

Kita nuduhake sampeyan sawetara foto wit sing apik, tanduran sing luar biasa sing ndandani kabeh pojokan, menehi teduh lan panganan.

Spesimen humama chamaerops

Palmito, Chamaerops humilis

Humilis Chamaerops minangka kurma sing becik kanggo kabeh jinis kebon, saka paling cilik nganti sing paling gedhe. Temokake kabeh rahasia.

Sukulen ing ruangan

Cara dekorasi kamar kanthi tanduran

Apa sampeyan pengin ngerti babagan dekorasi kamar kanthi tanduran? Yen mangkono, sampeyan wis teka ing panggonan sing bener. Ketik banjur temokake cara nduwe omah ngimpi.

Kembang cala

Kepiye carane ngurus lili banyu?

Lili Banyu minangka tetanduran kanthi kaendahan tunggal sing dekorasi ruangan apa wae. Dheweke gampang banget dirawat, mula cocog karo pamula.

Brugmansia arborea

Pandhuan perawatan Floripondio

Floripondio minangka semak hias banget, nanging uga beracun. Tanduran sing bisa katon apik ing kebon, yen kita ngerti carane ngurus. Mlebu

Sempervivum arachnoideum 'Standfieldii'

Apa sing dibutuhake succulents?

Sukulen minangka tanduran hiasan sing ngidini kita duwe teras utawa teras sing apik banget. Nanging apa sing dibutuhake kanggo tuwuh kanthi apik?

Tanduran hias: Coleos

Coleos minangka salah sawijining jinis tanduran kanthi godhong sing beda-beda lan warna-warni sing apik banget kanggo kaendahane. Yen sampeyan nggoleki tanduran hias, klompok iki bakal narik kawigaten.

Spesimen Dracaena

5 tanduran njero ruangan gedhe

Nggolek tanduran njero ruangan gedhe kanggo dekorasi omah? Yen mangkono, sampeyan bakal sukses. Ketik banjur temokake endi sing ora bakal menehi masalah.

mangos

Kapan lan cara nandur pelem

Apa sampeyan seneng woh-wohan saka wit iki lan apa sampeyan duwe kebon? Yen mangkono, kita bakal mulang sampeyan cara nandur mangga. Tindakake saran supaya jaran sing sehat.

Poppies

Sheet data lengkap Poppies

Apa sampeyan mikir ngerti babagan popi? Ayo kita kaget. Ketik lan ngerteni luwih jero: panggunaan, budidaya, lan liya-liyane.

Sequoiadendron giganteum

Penasaran Sequoia Raksasa

Iki minangka makhluk urip paling dhuwur sing ana ing Bumi. Kandhange bisa dhuwur nganti 115 meter lan urip luwih saka 3 taun. Temokake luwih lengkap babagan Giant Sequoia.

Ixora coccinea

5 tanduran njero ruangan kanthi kembang abang

Abang minangka warna sing narik perhatian banget. Hiasi omah sampeyan kanthi tanduran ing njero ruangan kanthi kembang abang sing disaranake, lan sampeyan bakal bisa ndeleng kepiye rupane;).

Temokake kabeh rahasia Aloe vera

Lidah buaya minangka salah sawijining tanduran obat sing paling disenengi dening kabeh wong. Temokake cara ngrawat, sifat sing apik banget, lan liya-liyane.

Kembang anis

Kapan lan carane nyebar wiji matalauva?

Kita bakal pitutur marang kowe carane nyebar wiji matalauva, uga dikenal kanthi jeneng anise utawa suket sing manis. Temokake carane entuk panen sing apik banget.

Kembang isop

Budaya lan panggunaan hyssop

Hyssop minangka tanduran sing urip sing digunakake kanggo kabeh: kanggo dekorasi taman utawa teras, minangka obat, lan uga kanggo kuliner. Apa sampeyan wani ketemu karo dheweke?

Hackberry

Hackberry, wit lurung-lurung

Mesthi luwih saka sepisan sampeyan ndeleng siji utawa luwih spesimen hackberry ing kutha sampeyan, bener? Nanging apa sampeyan ngerti manawa nggunakake obat sing menarik? Mlebu

Potongan semangka

Asale semangka

Temokake asale semangka, salah sawijining woh-wohan sing paling akeh ditanam ing kebon ing saindenging jagad kanthi rasa lan tekstur sing apik banget.

Clematis mekar

Apa sing diarani creepers?

Wit anggur ngidini kita duwe tembok utawa kisi sing kebak urip. Kajaba gampang dirawat, dekoratif banget. Kenali dheweke.

Schefflera arboricola

5 kebon omah awet

Nggoleki tanaman kebon sing atos durung nate dadi gampang. Temokake 5 tanduran sing apik sing bakal nyantik omah sampeyan kanthi minimal perawatan.

Pring ireng

Pring ireng endah

Pring ireng minangka versi eksotis saka tanduran bambu sing khas lan ditondoi kanthi warna ireng saka cagak. Iki asale saka Tiongkok lan umume digunakake kanggo keperluan hias.

Tandur ivy kanggo nutupi tembok

Jinis tanduran menek

Pendaki yaiku tanduran sing ditondoi kanthi nduwe batang sing bisa menek lan nemplek tembok, tembok, pergola utawa pager. Ana macem-macem jinis pendaki sing diklompokaké miturut ciri.

Passiflora caerulea

Lembar data Passiflora lengkap

Passiflora kalebu lianas sing kembangé luar biasa. Ketik lan ngerti kabeh rahasia, properti, perawatan, panggunaan lan liya-liyane.

Sastra

Apa tanduran sclerophyllous?

Jeneng kasebut nuduhake morfologi tetanduran sclerophyllous sing adaptasi karo kahanan garing lan hawa suwene suwene nyebabake godhong hard tinimbang internode alus lan cendhak

Hazelnut corylus

Pandhuan perawatan Hazelnut

Priksa pandhuan perawatan hazelnut, tanduran sing luar biasa, kajaba ngasilake woh-wohan kanthi rasa sing apik, disandangi nalika musim gugur

Taman karo pager

Kepiye milih tanduran kanggo pager?

Kepiye supaya sudhut taman bisa dipisahake kanthi cara sing elegan lan dekorasi? Kanthi tanduran pager sing wis dipilih kanggo sampeyan iki. Mlebu;).

Kembang Jara

Rockrose, semak perawatan sing tahan banget lan sithik

Rockrose utawa Cistu salviifolius minangka salah sawijining shrub paling tahan sing bisa ditemokake amarga adaptasi karo kabeh jinis iklim lan lemah, sanajan paling miskin. Tahan tahan salju, garing lan meh kabeh kondhisi amarga sistem oyot dobel.

Cyca karo mealybugs

Cyca nganggo godhong kuning, ana apa?

Apa Cyca sampeyan duwe godhong kuning lan sampeyan pengin ngerti apa sing kedadeyan? Ketik kanggo ngerteni kenapa wis dadi kaya iki lan apa sing bisa ditindakake supaya bisa pulih.

Tanduran tahan kekeringan

Adaptasi alami saka tanduran tahan kekeringan

Ana tanduran sing wis ngembangake mekanisme sing beda ing godhong lan oyot kanggo adaptasi karo kahanan lingkungan. Mula, saiki kita kepengin sinau babagan ciri-ciri sawetara tanduran tahan kekeringan.

Tamarix

5 jeneng semak tahan kekeringan

Apa sampeyan urip ing iklim sing garing lan sampeyan pengin ngerti sawetara jeneng semak sing nolak kekeringan? Ketik banjur temokake 5 sing paling menarik.

clematis

5 creepers kanggo dekorasi loteng

Apa sampeyan duwe loteng? Yen mangkono, saiki sampeyan duwe kesempatan kanggo duwe sudut khusus. Priksa 5 creepers sing wis dipilih kanggo sampeyan.

Oleander, tanduran beracun

Pruning Oleander

Pemangkasan Oleander kedadeyan kaping rong taun amarga ana pruning reresik lan pemangkasan kembang. Loro-lorone mbantu pangembangan tanduran sing apik lan entuk kembang sing luwih apik.

Kembang Davidia implicata

Wit saputangan sing apik banget

Wit Kethokan minangka salah sawijining wit hias sing paling apik ing saindenging jagad, kanthi kembang putih gedhe sing tiba lan mirip karo sapu tangan utawa dara putih.

Camellia

5 tanduran iyub-iyub kanggo kebon

Dekorasi pojokan sing ora cukup cahya bisa uga rumit, nanging ora karo tanduran iyub-iyub kebon sing wis dipilih kanggo sampeyan. Mlebu

Kembang semak oleander

Oleander, grumbulan beracun

Oleander minangka semak-semak sing asri kanthi kembang jambon sing gedhe nanging kudu ati-ati sadurunge dipilih ing omah amarga tanduran beracun sing mbebayani.

Waru

Kepiye cara nyukur kembang waru

Apa sampeyan kepengin entuk bibit waru utawa luwih? Ketik lan bakal dijlentrehake kanthi rinci babagan cara prun kembang waru supaya bisa ngasilake akeh kembang.

Hydrangea biru

Masalah Hydrangea

Kita ngandhani apa masalah utama hidrangeas lan carane sampeyan bisa ngatasi kanthi cepet supaya bisa katon apik maneh.

Bibit fagus sylvatica

Cara ngasilake wit beech

Temokake carane duwe sawetara spesimen wit beech. Ketik lan kita bakal nerangake kanthi rinci babagan cara ngasilake tanduran sing megah iki.

Tanduran Feng Shui

Tanduran duwe omah ing Feng Shui

Yen sampeyan pengin ndandani omah lan pengin energi mili ing macem-macem lingkungan omah, sampeyan bisa nggatekake tanduran omah Feng Shui iki, sistem asal-usul Tionghoa kuno sing ngupayakake pendhudhukan ruangan sing sadar lan harmoni.

Woh-wohan Holly

Holly, wit woh-wohan abang

Holly minangka salah sawijining wit sing paling apik dekorasi lan gampang dirawat ing kebon sampeyan. Temokake kabeh rahasia.

Hippocastanum Aesculus

Chestnut Kuda

Chestnut Horse minangka wit sing megah sing cocog kanggo menehi teduh ing kebon gedhe. Gampang banget tuwuh, hiasan banget. Ngerteni.

Platanus hispanica

Pesawat teduh, wit sing nemoni

Yen sampeyan nggoleki wit hiasan lan pedesaan sing menehi teduh, Shade Plantain minangka salah sawijining pilihan sing paling apik. Ketik lan kita bakal menehi pitunjuk cara ngrampungake.

O

Quercus robur, oak jaran

Quercus robur minangka wit impose sing tuwuh nganti 35 meter. Iki menehi iyub-iyub nalika musim panas, lan woh-wohan bisa dipangan. Ngerteni.

Kalanchoe longiflora cv coccinea

Pandhuan perawatan Kalanchoe

Kepiye perawatan Kalanchoe? Ketik lan bakal dijlentrehake kanthi rinci babagan cara supaya siji utawa luwih sehat lan tanpa masalah sajrone pirang-pirang taun.

Lonicera caprifolium

Honeysuckle, tab lan perawatan

Honeysuckle minangka tanduran pendakian sing apik banget: tuwuh kanthi cepet, kembang wangi lan obat-obatan ... Temokake kabeh rahasia.

Pinus pinaster

Pinus pinaster, pinus taman maritim

Pinus pinaster minangka konifer sing cocog kanggo kebon gedhe. Wutah cepet banget, lan uga ora mbutuhake perawatan akeh. Ayo mlebu lan ngerteni.

Arctostaphylos uva-ursi

Tanduran Gayuba sing menarik

Bearberry minangka tanduran sing, kajaba hias banget, duwe sifat obat sing menarik banget. Apa sampeyan pengin ngerti kabeh rahasia? Mlebu

Bauhinia variegata var. candida

6 Wit hias kanggo kebon cilik

Apa sampeyan duwe kebon cilik lan pengin nyelehake wit hias? Yen mangkono, sampeyan bakal entuk keberuntungan. Ketik banjur temokake dhaptar kanthi paling menarik.

Manuk kembang swarga

Cara ngurus Manuk Swarga

Iki minangka salah sawijining tanduran sing paling apik sing bisa ditemokake ing nursery, nanging kepiye carane supaya sampurna? Ketik lan kita bakal ngandhani babagan carane ngurus manuk swarga.

Baobab

Kepiye cara ngasilake baobab

Apa sampeyan pengin ngerti cara ngasilake baobab? Ketik lan kita bakal ngandhani langkah demi langkah apa sing kudu sampeyan lakoni supaya entuk sawetara salinan wit iki.

Syringa vulgaris

5 wit kanthi oyot sithik

Nggolek wit kanthi oyot sithik? Yen sampeyan pengin menehi siji nanging ora pengin kuwatir babagan sistem oyot, iki ana 5 saran. Seneng dheweke.

Purslane, tanduran creeping

Tumbuh purslane ing kebon

Sanajan minangka tanduran anyar sing mrambat, mripat wis mandheg ing purslane, sayuran godhong sing bisa dilebokake ing kebon kebon

Ficus elastis

Ficus elastica utawa Gomero

Apa sampeyan pengin nghias omah kanthi wit kanthi godhong sing hiasan banget? Yen mangkono, Ficus elastica kanggo sampeyan. Iki file sampeyan. Aja nganti lali.

Rosmarinus officinalis

Cara nandur rosemary ing kebon

Apa sampeyan kepengin ngerti cara nandur rosemary ing kebon? Ketik lan kita uga bakal ngandhani apa sing sampeyan butuhake kanggo ndandani papan wiwit dina kaping pisanan.

Pea Manis

Cara nandur kacang polong manis

Tanduran kasebut apik banget sing katon apik ing kebon lan ing pot. Rasakake kaendahane kanthi sinau cara tuwuh kacang polong.

Pratia pedunculata

Apa tanduran upholsteri?

Apa sampeyan pengin duwe karpet sayur ing kebon tanpa mbuwang dhuwit akeh? Sijine sawetara tanduran kain pelapis. Sampeyan bakal seneng.

Tanduran Violet Afrika

Tips kanggo ngrawat Violet Afrika

Saben tanduran duwe rahasia lan Violet Afrika ora ana sing istiméwa. Pramila ing dina iki, kita bakti kanggo ngerti saran lan perawatan paling apik kanggo tanduran sing apik iki.

Roystonea

Cara nandur wit kurma ing kebon

Apa sampeyan pengin duwe swarga tropis sanalika metu saka omah kasebut? Ketik lan kita bakal nerangake cara nandur wit kurma ing kebon. Sampeyan bakal bisa ndeleng carane gampang!

Kembang Viburnum lucidum

Viburnum Lucidum

Tanduran evergreen kanthi kembang putih sing apik lan gampang tuwuh ing taman. Golekana !!!

Tanduran lavender mekar

Spesies utama tanduran lavender

Apa sampeyan urip ing iklim sing panas lan garing lan golek tanduran sing tahan lasak uga hiasan? Ngerti jinis utama lavender. Sampeyan bakal tresna mau.

Dracaena kompak

Dracaena kompak

Sampeyan ora ngerti tanduran apa sing bakal dipasang ing omah sampeyan? Kita menehi saran sing mesthi sampeyan tresnani: Dracaena kompak. Cilik lan gampang dirawat. Temokake.

Chamaecyparis obtusa

Chamaecyparis, cemara palsu

Chamaecyparis utawa cemara palsu minangka tanduran sing apik banget lan elegan sing gampang tuwuh banget sing bakal katon elegan banget ing kebon sampeyan. Temokake kabeh rahasia.

Kembang mesembryanthemum

Mesembryanthemum, tanduran kembang alus

Kembang mesembryanthemum alus, kanthi warna cerah, bisa dadi padhang kebon sampeyan nalika musim panas. Apa sampeyan pengin ngerti kepiye carane dirawat? Mlebu

Laurus nobilis

Cara nandur laurel

Apa sampeyan kepengin ngerti cara tanduran laurel ing kebon? Ketik banjur saranake sampeyan babagan cara paling apik. Cantik swarga ijo karo wit iki.

Eleagnus umbellata

Eleagnus, tanduran sing praktis banget

Yen sampeyan nggoleki tanduran sing bisa diduweni minangka wit utawa semak, gampang dirawat lan duwe woh-wohan sing bisa dipangan, Eleagnus kanggo sampeyan. Ngerteni.

Kembang jasminoides trachelospermum

Menek tanduran kanggo tembok sing cerah

Nggolek menek tanduran kanggo tembok sing cerah? Yen mangkono, sampeyan kudu ngerti manawa kita milih sing paling apik kanggo sampeyan, apa sampeyan bakal kejawab? Mlebu!

Spesimen tortilla akasia

Cara germin wiji afrika afrika

Apa sampeyan pengin duwe Akasia Afrika ing kebon sampeyan? Kita mulang sampeyan kanthi langkah-langkah babagan cara ngasilake kanthi wiji, pengalaman sing ora bakal dilalekake. Mlebu

Pogonatherum paniceum

Pring dwarf unik

Pring dwarf utawa pring njero ruangan minangka suket hias sing bisa digunakake kanggo dekorasi omah. Gampang banget tuwuh. Ngerteni.

Taman Alfàbia

Cara nandur pager

Apa sampeyan duwe kebon lan pengin katon luwih rapi lan luwih elegan? Sijine sawetara bushes lan sampeyan bakal bisa ndeleng kepiye owah-owahane. Ayo mlebu lan kita bakal mulang cara tetanduran pager.

Wit carob diwasa ing taman

Algarrobo, saka alam nganti masak

Algarrobo minangka wit alami saka wilayah kidul-kulon Asia sing menehi legum-legum sing misuwur, sing warna coklat peteng khas sing uga noda produk sing wis rumit.

Hyperion, wit paling dhuwur

Hyperion, wit paling dhuwur ing saindenging jagad

Ing taman nasional California sing padha urip, ana wit sing jenenge Hyperion, sing ditemokake dening sawetara pejalan kaki. Asale saka negara kasebut, yaiku Sequoia Sempervirens sing dhuwure 115,61 meter, mula dadi wit paling dhuwur ing saindenging jagad.

Cabang Rosemary

Cara ngasilake rosemary kanthi stek

Apa sampeyan pengin ngerti cara ngasilake rosemary kanthi potongan? Ketik lan kita bakal ngandhani langkah-langkah sing kudu sampeyan tindakake kanggo entuk tanduran anyar.

Kembang lavender

Cara ngasilake lavender kanthi stek

Kita nerangake langkah demi langkah babagan cara ngasilake lavender kanthi stek, tanduran sing tahan lan matur nuwun amarga sampeyan bisa duwe pot lan kebon.

Begonia maculata

Pandhuan perawatan begonia maculata

Apa sampeyan pengin duwe maculata Begonia nanging ora ngerti carane ngurus? Aja padha sumelang. Ketik lan kita bakal menehi seri tips supaya sampeyan bisa nikmati.

Akasia longifolia subsp. cah ayu

Apa jinis aroma?

Apa arum? Lan ana jinis apa? Wit-witan kasebut apik banget, kanthi kembang sing menehi aroma sing nyenengake. Kenali dheweke.

clematis

Clematis

Clematis minangka jinis tanduran menek sing gampang banget tuwuh lan duwe kembang luar biasa sing bakal nghias kebon sampeyan kurang saka sing sampeyan kira. Temokake.

Parthenocissus quinqueifolia

Cara nyukur wit anggur prawan

We nerangake sampeyan kapan lan carane nyukur wit anggur prawan, tanduran pendakian sing ngucapke matur nuwun banget sing gampang ditanam lan digunakake kanggo nutupi tembok.

Taman Cycas

Cika

Cica minangka tanduran sing misuwur banget ing kebon lan taman ing saindenging jagad. Pedesaan, adaptasi lan dekorasi. Apa maneh sing dikarepake? Temokake.