cara nyebar tips winih katun

Kepiye cara kapas disebar

Apa sampeyan pengin ngerti kepiye cara nyebarake kapas? Yen sampeyan pengin duwe tanduran penasaran lan asri kaya tanduran iki, lebokake lan golekana.

Wiji dandelion kasebar ing angin

Apa anemocoria?

Temokake apa anemocoria, lan tanduran apa sing nggunakake cara nyebar wiji iki.

Wiji apu cepet thukul

3 cara germinasi wiji

Apa sampeyan pengin ngerti cara apa sing bisa digunakake supaya winih bisa cepet? Banjur aja ragu-ragu: mlebu lan goleki.

Tunas migunani kanggo nyebar

Kepiye cara nggawe wiji wiji?

Apa sampeyan pengin ngerti cara nggawe wiji kanthi langkah-langkah? Yen sampeyan seneng nyebar, ayo mlebu lan kita bakal ngandhani kabeh sing dibutuhake supaya wiji bisa germin.

Tunas ngidini sampeyan tuwuh macem-macem jinis tanduran lan bisa dijaga ing omah

Wiji winih

Apa sampeyan seneng nyebar? Yen mangkono, ana macem-macem jinis wiji sing kudu sampeyan ngerteni. Ketik lan kita bakal ngandhani babagan kabeh lan kaluwihan sing luar biasa.

Wit-witan thukul ing alam bébas luwih angel urip

Lair wit, bagean I

Sejarah urip wit, wiwit winih nganti tuwa. Ngerti apa kesulitan sing kudu diatasi supaya bisa urip.

Wiji flamboyan kudu dikethok

Apa gunane wiji?

Apa sampeyan pengin ngerti apa scarification wiji kalebu? Iki minangka perawatan kehamilan sing gampang banget. Ayo mlebu lan kita bakal nerangake sampeyan.

Anggrek putih

Ganda anggrek dening wiji

Apa sampeyan pengin ngerti cara nikelake anggrek kanthi wiji? Yen mangkono, aja ragu-ragu mlebu lan kita bakal ngandhani kabeh sing kudu ditindakake supaya germin.

Gawe auksin organik nganggo lentil

Auxin Ekologis kanggo Wutah

Auksin organik krasan nganggo lentil, lan barang-barang liyane sing bakal ditemokake ing pawon;). Tututi langkah demi langkah kanggo entuk.

Tunas wortel

Kepiye cara nandur wortel?

Sinau babagan cara nandur wortel kanthi langkah lan apa sing kudu sampeyan gunakake paling apik ing musim iki. Aja nganti lali.

Lentil tunas ing njero toples kaca

Lentil sprout

Apa sampeyan pengin sinau macem-macem cara sing ana kanggo nggawe tunas lentil ing omah lan nalika nggawe? Mlebu, sampeyan bakal bisa ndeleng gampang banget.

Wiji waluh

Kepiye cara nyebar wiji waluh?

Apa sampeyan pengin ngerti babagan nandur wiji waluh? Yen mangkono, aja ragu-ragu ngetik lan tindakake langkah-langkah sing bakal ngidini sampeyan nambah.

Woh saka papaya Carica

Cara nandur pepaya

Apa sampeyan pengin duwe salinan pepaya Carica? Ketik lan kita bakal ngandhani kabeh langkah sing kudu sampeyan tindakake. Sinau babagan cara tuwuh pepaya.

Wiji ing kothak kayu

Napa nggawe wiji?

Apa sampeyan kepengin ngapa nggawe winih winih tinimbang nyebar wiji langsung menyang lemah? Yen mangkono, ketik lan kita bakal ngatasi keraguan sampeyan.

Ara mbukak

Kepiye cara germin winih ara

Kepiye cara germin winih ara? Yen sampeyan pengin duwe wit anjir ing kebon utawa kebon sampeyan, mlebu banjur kita critakake kepiye carane bisa entuk.

Kacang Brasil

Kacang Brasil (Bertholletia excelsa)

Kacang Brasil (Bertholletia excelsa) minangka panganan sing apik banget sing menehi mupangat kanggo kesehatan. Apa sampeyan pengin ngerti apa sejatine?

Stroberi ing tanduran

Cara nandur stroberi?

Ketik banjur temokake cara nandur stroberi kanthi selangkah kanggo entuk tanduran sing sehat lan bermutu. Aja kantun kesempatan kanggo nikmati rasa asli.

Pistachios

Apa kacang lan kepiye cara tuwuh?

Apa sampeyan ngerti apa sing diarani woh garing? Bisa uga ya, nanging ... lan apa sampeyan ngerti cara nyebar? Yen sampeyan ora ragu-ragu, aja ragu-ragu: mlebu lan aku bakal nerangake kepiye supaya germinasi.

Vaccinium corymbosum

Kepiye cara nyebarake blueberry?

Apa sampeyan pengin duwe grumbulan obat ing halaman utawa kebon sampeyan? Ketik lan bakal dikandhani kepiye cara nyebarake blueberry, tanduran sing bakal nglindhungi lan ngurus kesehatan sampeyan.

Bibit

Kepiye cara germin wiji ing kertas?

Apa sampeyan pengin ngerti cara germin wiji ing kertas? Yen mangkono, aja ragu-ragu: mlebu lan kita bakal nerangake kepiye supaya bisa germin.

Wiji regia Delonix

Kepiye cara nyuda wiji?

Kepiye cara nyuda wiji? Yen sampeyan entuk sing angel banget lan sampeyan ora ngerti kepiye cara supaya bisa germin, mlebu lan kita bakal mbantu sampeyan.

Wiji tomat

Cara germin wiji ing njero ruangan

Kepiye cara germin wiji ing njero omah? Yen sampeyan pengin ngoptimalake musim iki, mlebu lan kita bakal menehi katrangan supaya bisa tuwuh tanduran ing mbesuk.

Wiji tunas ing kaca yogurt

Cara nyebar ing gelas yogurt

Apa sampeyan butuh winih winih? Mangan panganan cuci mulut banjur mlebu ing jero kanggo nemokake cara nyebar ing gelas yogurt. Gampang banget! ;)

wiji sing diekstrak saka tanduran sing dikenal kanthi jeneng Salvia Hispanica

Chia lan kagunaane akeh

Apa sampeyan ngerti manawa chia minangka panganan sing akeh properti? Apa sampeyan pengin ngerti macem-macem panggunaan sadurunge dituku? Ayo mlebu lan goleki.

Wiji marigold

Cara njaga wiji ing omah

Kepiye cara njaga wiji ing omah lan supaya luwih awet? Yen sampeyan kudu ngerti, sampeyan teka ing panggonan sing bener. Mlebu ;)

Bibit oleifera moringa

Cara tuwuh moringa ing omah

Kita pitutur marang kowe carane tuwuh kelor ing omah supaya sampeyan bisa duwe wit sing apik ing kebon sampeyan. Ketik banjur goleki carane bisa entuk.

pompa wiji ing kebon

Apa lan carane nggawe bom winih

Pompa wiji digunakake kanggo ngirit wektu lan gaweyan amarga ora mbutuhake pupuk. Apa sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan bom wiji?

wiji transgenik nyebar ing saindenging jagad

Apa wiji transgenik lan kanggo apa?

Ing kiriman iki, kita bakal ngomong babagan wiji transgenik supaya duwe sawetara ide dhasar lan ngerti apa sing ditindakake. Apa sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan iki?

Gandum minangka panandhang tahan kekeringan

Cara nandur germ gandum

Apa sampeyan pengin ngerti cara nandur germ gandum? Yen sampeyan pengin entuk panen dhewe, entuk winih lan winih ing ngisor iki kanthi langkah demi langkah.

Wiji saguaro germin

Kapan nandur kaktus?

Apa sampeyan pengin ngerti kapan nandur kaktus lan carane nggawe dheweke sukses? Yen mangkono, mlebu banjur tututi saran supaya duwe kaktus sing apik.

Bibit oleifera moringa

Kepiye cara germin biji kanthi sukses?

Apa sampeyan wis nyoba germin bibit suwe, nanging durung sukses? Aja padha sumelang. Tindakake saran lan sampeyan bakal bisa ngerteni manawa kahanan sampeyan owah. ;)

Baki winih karo bibit

Nalika nggawe wiji wiji?

Yen sampeyan pengin entuk tanduran anyar kanthi rega murah, tuku wiji kasebut. Kita kudu ngurus nalika nggawe wiji wiji. Mlebu ;)

Wiji wit apel

Apa bagean wiji?

Sinau babagan macem-macem bagean wiji lan kenapa apik tenan. Thanks kanggo dheweke, jagad iki ditutupi tanduran sing asri lan endah.

Lansekap suket

Kepiye cara nyebar wiji suket?

Yen sampeyan kepengin duwe karpet ijo ing swarga cilik sampeyan, tututi pandhuan kanggo nyebar suket, lan sampeyan bakal bisa ndeleng manawa bakal entuk lawn sing apik.

Wiji astrocaryum

Cara nandur wit kurma

Yen sampeyan ora pengin nglampahi akeh dhuwit kanggo tanduran sing apik iki, apa cara sing luwih apik tinimbang tuku wiji lan deleng tuwuh. Sinau babagan cara nandur wit kurma.

Nyebar winih ing pot

Cara nandur wiji ing pot

Newbie kanggo donya kebon? Ketik lan kita bakal nerangake kanthi rinci babagan cara nyebar wiji ing pot. Aja nganti lali.

Bibit sing anyar thukul

Apa penyakit sing bisa diduweni wiji wiji?

Apa tanduran sampeyan mati yen wis thukul? Sampeyan ora bakal kelakon maneh. Ketik lan kita bakal ngandhani carane sampeyan bisa nyegah penyakit sing kena pengaruh bibit.

masalah karo wiji udan

Masalah karo wiji udan

Sinau babagan carane ngrampungake masalah sawetara wiji sing amarga kesalahan kita dadi ora ana gunane amarga gampang udan.

Bibit kembang srengenge

Trik kanggo germin wiji

Apa wiji sampeyan ora bisa germin? Aja padha sumelang. Gunakake tips kanggo germine wiji lan nikmati tanduran sing tuwuh.

Acorn wit

Kepiye cara germin biji?

Kita bakal ngandhani langkah demi langkah kepiye carane bisa germin akur lan entuk spesimen ek sing apik tanpa mbuwang dhuwit akeh. Mlebu;).

Hotbed

Apa sing kudu ditandur ing wulan Februari

Sasi kaping pindho taun biasane adhem ing pirang-pirang panggonan; Nanging iku wektu paling apik kanggo miwiti musim. Ayo mlebu lan kita bakal ngandhani apa sing kudu ditandur ing wulan Februari.

Bibit fagus sylvatica

Cara ngasilake wit beech

Temokake carane duwe sawetara spesimen wit beech. Ketik lan kita bakal nerangake kanthi rinci babagan cara ngasilake tanduran sing megah iki.

Baobab

Kepiye cara ngasilake baobab

Apa sampeyan pengin ngerti cara ngasilake baobab? Ketik lan kita bakal ngandhani langkah demi langkah apa sing kudu sampeyan lakoni supaya entuk sawetara salinan wit iki.

Wiji sing ditandur ing tupperware

Cara stratifi wiji kanthi langkah-langkah

Yen sampeyan urip ing iklim sing sedheng, sampeyan ora bakal duwe pilihan liyane kajaba nempuh tanduran ing mangsa ngarep ing kulkas. Ketik banjur sinau babagan stratifi wiji kanthi langkah-langkah.

Wiji ginnala Acer

Apa stratifikasi winih?

Stratifikasi wiji minangka cara nyebar sing becik kanggo akeh spesies sing bisa germin. Kita pitutur marang kowe carane nindakake.

Tanduran ketumbar enom

Cara nyebar katumbah

Yaiku tanduran sing umume digunakake ing pawon kanggo ngicipi masakan. Ayo mlebu lan aku bakal nerangake babagan carane katumbah ditandur kanthi cara sing sederhana.

Hotbed

Substrat sing cocog kanggo wiji

Apa substrat sing cocog kanggo bibit? Ora kabeh tanduran bakal germin kanthi cara sing padha ing siji jinis substrat. Aja ragu-ragu mlebu lan ngerteni.

Wiji saccharum Acer

Apa stratifikasi winih?

Stratifikasi wiji minangka cara nyebar sing migunani banget kanggo kita sing pengin germin wiji saka wit ing iklim sing adhem.

Bibit

Tanduran wit ing wiji

Dina iki ing artikel iki, kita bakal ngandhani langkah-langkah kanggo nanem wit ing wiji, uga sawetara trik kanggo pangembangan mbesuk.

Ecklonis osteospermum

Wiji ... ing mangsa panas?

Apa sampeyan bisa nggawe wiji ing mangsa panas? Wangsulane ya. Ing artikel iki, kita bakal menehi katrangan babagan sawetara tanduran sing bisa ditandur nalika mangsa luwih anget.

Wit

Kepiye wit bisa ngasilake?

Penjelasan babagan macem-macem cara reproduksi wit sing saiki ana. Informasi babagan cara sing mesthi, potongan lan graf.

Kembang Tembok

Ngumpulake wiji kembang II

Kita bakal sinau kanggo nglumpukake wiji Calendula, Cosmos, Wallflower lan Bluebird. Yaiku winih kembang mangsan.

tagete

Ngumpulake wiji kembang

Kanggo terus ngrasakake tanduran mangsan saben taun, kita kudu nglumpukake winih. Artikel iki ngandhani babagan nglumpukake sawetara wiji.

Bawang putih pot

Bawang putih pot

Syarat lan kabutuhan kanggo nyebar lan ditanem bawang putih ing pot

Germinator

Bibit throuts

Kedelai, alfalfa, lentil, kubis abang, radishes, chickpeas, brokoli, kacang polong ... Sprouts nawakake macem-macem sprouts sing enak, sing uga nduweni sifat kesehatan sing migunani. Ing wulan Desember, nalika kegiyatan kebon alon, dadi wektu sing tepat kanggo nggawe tunas ing omah.

Panci

Pangukuran pari-pari miturut panen

Tabel pandhuan syarat kanggo saben sayuran kanggo pot kembang utawa kebon kutha. Nuduhake volume lan pangukuran saka pot miturut panen, kabutuhan utawa ora kanggo pamulangan, jarak nyebar utawa transplantasi lan jinis oyot saben spesies

winih kubis abang

Gobis: nyebar lan germinasi

Musim gugur lan musim salju yaiku musim kubis. Minangka salah sawijining sayuran sing tahan banget kanggo adhem, kalender ...

celery lan radishes

Tanggalan Crop November

Kalender panen, nyebar lan panen sayuran ing amceta sing cocog karo wulan Nopember lan wilayah Mediterania.

Tanduran gondho ing pot

Arum ing wulan Oktober

Apa aromatik sing bisa ditanam ing wulan Oktober? Apa jinis pot sing sampeyan butuhake kanggo ditandur ing omah? Kapan dheweke bakal diwasa? Kepiye sampeyan kudu ngurus dheweke? Kalender panen cendhak iki menehi wangsulan cepet.

Jiffys: Bibit Gambut sing Ditindhes

Jiffys: Bibit Gambut sing Ditindhes

Jiffys minangka disk gambut cilik sing kompak kanthi kualitas dhuwur, dilapisi bolong. Keuntungan sampeyan yaiku ora prelu transplantasi, sampeyan langsung ngenalake, yen wiji wis germin ing pot pungkasan, amarga dhewe-dhewe kalebu substrat.

Tanduran kacang wiji sing akeh

Kacang polong

Ing musim gugur wayahe nyebar wiji. Kita bisa tuwuh ing pot lan nikmati ing pot kembang kita.

potong kacang polong

Tanggalan Crop Oktober

Tanduran lan panen tanggalan kanggo sayuran pot sing cocog karo wulan Oktober. Data indikatif kanggo wilayah Mediterania.

Wortel

Wortel panci

Tumbuh wortel ing omah iku gampang yen sampeyan ngerti persyaratane. Panyeburan sayuran iki kudu nyingkiri suhu sing adhem lan bakal ngasilake panen sajrone taun.

Tunas ing cangkir yogurt

Ayo nyebar! Piranti lan aksesoris

Wiwit nyebar nganti panen, sajrone fase beda sing ditandur, kita butuh aksesoris lan alat khusus. Ing kebon cilik, kayata ing omah, alat kasebut beda karo sing digunakake ing kebon lemah.

Swiss chard

Chard pot

Chard minangka potong sing gampang kanggo taman kutha kita. Ing pot utawa meja sing saya akeh, ukurane cukup gedhe lan bisa nyedhiyakake konsumsi kulawarga sajrone pirang-pirang wulan. Panci gedhe lan suhu anget minangka syarat mung kanggo tanduran lan transplantasi.

bibit salad romaine

Lettuce pot

Tumbuh apu cepet lan gampang. Saran babagan nyebar, iklim, irigasi lan pangembangan kanggo entuk salad ing kebon sayuran.