Dekorasi kebon cilik

dekorasi kebon cilik

Mbayangno sampeyan ndeleng kebon sampeyan. Ya, sampeyan ngerti mung sithik, nanging tegese lucu, yen sampeyan duwe papan khusus kanggo alam sing bisa duweni potensi. Nanging apa wis dirawat kanthi apik? Yen ora, utawa yen sampeyan mikir yen sampeyan ora ngeksploitasi papan kasebut kanthi bener, mula kita bisa mbantu sampeyan dekorasi kebon cilik.

Lan kita bakal ngusulake sawetara ide supaya kebon cilik sampeyan katon apik banget, lan liyane, dekorasi kasebut uga dihias kaya para profesional. Sampeyan bakal dadi iri ing lingkungan sampeyan.

Cara nggawe kebon sing apik lan murah

Nalika mikir babagan dekorasi kebon cilik, bisa uga ana akeh ide sing dipikirake, nanging sampeyan kudu eling yen duwe ruang cilik, luwih sithik. Kanthi tembung liyane, luwih becik nggunakake elemen sing pas kanggo menehi dekorasi sikat dekorasi, amarga yen sampeyan kakehan mbayar maneh ing pungkasane sampeyan bakal entuk yaiku katon ora kepenak.

Uga, dekorasi kebon cilik ora kudu larang. Sampeyan mung kudu mikir sawetara ide sing bisa digunakake kanggo njupuk ing papan sampeyan, gumantung saka kepribadian sing pengin diwenehake, gaya sampeyan, lsp.

Gagasan dekorasi kebon cilik

Gagasan dekorasi kebon cilik

Sumber: Pinterest

Kaya sing kita ngerteni manawa saben wong beda lan saben kita bisa seneng siji utawa liyane, iki ana sawetara ide kanggo dekorasi kebon cilik sing bisa disalin kanggo kebon sampeyan.

Manfaat pinggiran

Kebon cilik asring dianggep ora cukup gedhe kanggo nindakake apa wae. Nanging pancen ora. Ing prekara iki, disaranake sampeyan ninggalake kabeh ruang bebas, kayata nganggo lapisan suket. Nanging ing pojok sijine hiasan. Contone, tanduran pojok, pojok kembang, lsp.

Kanthi cara iki sampeyan rusak kanthi terus-terusan, nanging ing wektu sing padha sampeyan menehi tutul sing beda. Mesthi wae, luwih becik ora dekorasi kabeh sudhut amarga sampeyan bakal nggawe efek sing ditutup lan diisi ulang.

Gunakake tembok kanggo nggawe kebon vertikal

Dheweke entuk akeh lan bakal dadi tren ing taun-taun kepungkur, mula sampeyan bisa njupuk kauntungan lan, yen sampeyan duwe kebon cilik, sampeyan bisa nerusake dekorasi ing siji utawa loro tembok. Kita ora nyaranake sampeyan nyelehake luwih akeh amarga bakal kakehan mbayar ulang.

Babagan jinis dekorasi, ing nyelehake suket kanthi vertikal ing sawetara tanduran. Nanging, sampeyan uga bisa milih larik panci sing digantung utawa malah kanthi lumahing kebak tanduran warna (utawa siji warna.

Gawe kasur kembang

Tempat tidur kembang minangka papan sing winates ing kebon sing bisa nandur macem-macem jinis lan ukuran. Diputer karo kombinasi tanduran sing menehi karakter ing kebon sampeyan. Mesthi wae, disaranake, ing kasus iki, sampeyan mung nindakake ing tembok. Pilih salah siji sing paling gedhe lan pasang kebon cilik ing kono.

Kanggo menehi tutul sing luwih ayu, sampeyan bisa dekorasi karo watu kebon, sing kanggo nglindhungi substrat lan oyot tanduran, bakal menehi tampilan sing luwih elegan.

Gunakake kayu

Biasane nalika mikir tetanduran, ana rong bab sing dipikirake: pariuk utawa lemah. Nanging, kepiye yen pot kasebut sejatine garis wates lantai? Kepiye yen sampeyan uga ora nggawe dheweke kerja, nanging saka kayu?

Nalika sampeyan kudu milih kayu sing wis diobati (kanggo ngidinke asor, banyu lan cuaca sing surem), bantalan sing bakal diwenehake kanggo dekorasi kebon cilik iku unik, amarga menehi anget ing papan uga alami.

Sampeyan bisa nggunakake dekorasi sisih kebon, kayata saka tengah tembok nganti pojok.

Gagasan dekorasi kebon cilik

Sumber: Dekorasi desain Youtube Home

Gunakake kesenjangan

Ya, papan kasebut ing pungkasane dheweke ora ana gunane amarga sampeyan ora bisa nindakake apa-apa. Dheweke minangka papan sing cocog kanggo menehi urip tetanduran. Mesthine, nalika mikir babagan dekorasi kebon cilik ing papan kasebut, elinga kaya apa: apa srengenge katon akeh? Sithik? Ana ?; Apa ana arus?; Apa suhu adhem utawa anget?

Adhedhasar kabeh masalah kasebut, pilihan tanduran bakal ana siji utawa liyane. Kanthi cara iki sampeyan priksa manawa sing sampeyan lebokake bisa urip.

Kebon minimalis

Iki bisa uga minangka premis sing disaranake kapan wae. Lan penting, nalika dekorasi kebon cilik, kudu dielingi papan ora kena dihias banget, nanging supaya elegan, mulyo lan duwe titik aksen. Nanging ora liya.

Pilih papan sing bakal disorot

Ing kasus iki, sing disaranake yaiku sampeyan nggawe dekorasi minimalis ing kebon Kurang ing siji titik. Tujuane supaya ruangan iki bisa narik kawigaten nalika metu ing kebon. Lan sing bisa ditindakake kanthi tanduran, kanthi banyu mancur, utawa kanthi unsur sing beda karo liyane.

Contone, bayangake manawa sampeyan nandur spesies sing cendhak, sing meh ora duwe bagasi. Lan dumadakan ana sing duwe log. Sing paling aman yaiku sing jelas.

Nang ing kebon zen

Taman Zen ditandai karo wedhi, lan ora akeh ditandur karo tanduran (sanajan ing sawetara bisa diselehake). Bisa dadi solusi kanggo ing kebon cilik sampeyan dadi papan sing tentrem, nalika sampeyan ngaturake sampeyan kanggo mindhah wedhi lan nggawe cara santai saka kerja sing angel.

Gagasan dekorasi kebon cilik

Sumber: Idealista

Air mancur lan watu kebon

Yen sampeyan ora pengin duwe akeh tetanduran, utawa dununge ora cocog kanggo sampeyan, sampeyan bisa milih nggawe kebon sing beda, luwih oriental nganggo watu kebon lan banyu mancur minangka titik pusat. Ing njero banyu mancur, yen amba, sampeyan bisa ngenalake tanduran akuatik sing bakal menehi sentuhan khusus.

Saka lantai menyang tembok

Bayangake manawa sampeyan wis menehi a papan ing kebon sampeyan kanggo nyelehake tanduran ing lemah. Nanging, tanduran kasebut uga dikombinasikake karo pot kembang sing wis sampeyan bangun ing sadawane tembok. Kanthi cara kaya kayane kabeh vegetasi mili.

Pilihan liyane yaiku nyelehake tanduran pendakian, sing cocog kanggo tembok sing pengin ditutupi.

Kaya sing sampeyan ngerteni, ana akeh ide kanggo dekorasi kebon cilik, apa sampeyan bisa menehi saran maneh?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Walter Naranjo C ngandika

    sing apik, kreativitas sing penting banget nalika nggawe kebon wis tangi

    regards

    1.    Monica Sanchez ngandika

      Matur suwun sanget, Walter.