Dekorasi taman kanthi Fuchsia Bolivia

Kembang boliviana fuchsia

Nggoleki jala aku wis nemokake kenalan lawas. Kagolong ing genus Fuchsia, yaiku semak cilik utawa wit-witan sing kembang ora nggawe wong ora peduli., nanging tetep butuh syarat-syarat tartamtu supaya bisa berkembang kanthi bener. Dadi, nganti ing iklim kayata, contone, sing ndemek aku, yaiku Mediterania, dheweke ora bisa tumindak kanthi apik; Nanging, ing iklim sing rada luwih anget utawa ing wilayah sing bisa duwe banyu udan kapan wae dibutuhake, seneng banget yen katon subur.

Nanging, preduli saka ngendi sampeyan manggon, sing kudu sampeyan ngerteni yaiku sanajan sampeyan ora duwe papan sing bakal dilebokake, mula ora prelu kuwatir. Iki minangka tanduran sing cocog yen ana ing pot. Kanthi minimal perawatan, sampeyan bisa kanthi ilahi. Sampeyan ora ngerti sing bakal dipilih? Dadi, nalika sampeyan duwe keputusan, dina iki kita bakal ngenalake sampeyan babagan Fuchsia Bolivia. Apa sampeyan pengin ketemu karo dheweke?

Tanduran Fuchsia Bolivia

Fuchsia Bolivia ditemokake ing Andes. Bisa nganti udakara 4m. Godhonge wernane ijo, lan lanceolate, yaiku dawa. Apik kaya Fuchsia, kembangé diklompokaké ing klompok, lan warna abang sing apik.

Peka banget kanggo frost, mula yen sampeyan manggon ing wilayah sing adhem, luwih becik dilindhungi ing njero omah utawa ing omah kaca.

Fuchsia Bolivia

Abang utawa abang abang minangka salah sawijining warna sing akeh kewan sing diserang banget, utamane manuk. Apa maksudku iki? Sampeyan bisa uga yen duwe Fuchsia kembang sing abang ... sawetara kewan mabur ditampilake ing kebon sampeyan, kaya manuk, tanpa lali karo lebah penyerbukan sing dikasihi.

Sampeyan kudu nyoba. Dheweke duwe nilai hias sing ora bisa dietung, apa ora?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Josey Elena Salazar ngandika

    ing endi bisa entuk macem-macem jinis kembang
    kepiye kabare

  2.   Sebastian ngandika

    Woh-wohan iku bisa dipangan lan duwe rasa legi sing enak, kulawarga saya mesthi nglumpukake woh-wohan saka F. boliviana kasebut ing alam liar.