Ficus Danielle (Ficus benjamina 'Danielle')

Tampilan Ficus Danielle

Gambar - http://tipsplants.com

Ana akeh tanduran sing dianggep ana ing njero omah nanging banjur ngejutake kanthi negatif, nanging ora kaya ngono Ficus Danielle, macem-macem sing digunakake kanggo dekorasi omah.

Sanajan ngono, penting banget kanggo nimbang kebutuhan sampeyan, amarga yen ora, kita bakal pungkasane mbuwang dhuwit tanpa.

Asal lan ciri

Iki minangka macem-macem Ficus sing jenenge ilmiah Ficus benjamina 'Danielle'. Iki asale saka India, Filipina, lan Malaysia, lan tekan dhuwure nganti 30 meter yen ditandur ing lemah, lan nganti 4m yen dicampur. Godhongé ijo, udakara 4cm dawane nganti 2cm, kanthi warna ijo peteng mengkilap.

Iki nduweni siji batang kanthi kulit coklat sing alus lan alus, nanging biasane didol nganggo 2 utawa luwih spesimen sing ana gandhengane. Kajaba iku, penting kanggo ujar manawa tanduran pemurni hawaUtamane, efektif tumrap amonia, formaldehida, xilena lan toluena.

Apa sing dadi perhatiane?

Ficus Danielle

Gambar - gardeningexpress.co.uk

Yen sampeyan pengin duwe salinan, mula bakal nerangake carane ngrampungake:

  • Lokasi:
    • Eksterior: ing srengenge utawa ing semi-shade.
    • Ing jero ruangan: ing ruangan sing padhang, lan adoh saka rancangan.
  • Bumi:
    • Taman: ora nuntut, nanging yen lemah akeh ing bahan organik lan saluran pembuangan, mula bakal tuwuh luwih apik.
    • Panci: bisa diisi karo landasan universal sing tuwuh, utawa kanthi campuran mulsa lan perlite ing bagean sing padha.
  • Irigasi: frekuensi penyiraman luwih moderat. Udakara 3-4 kali seminggu nalika musim panas (2-3 yen sampeyan ana ing omah), lan udakara 2 minggu sisane (1 yen sampeyan ana ing omah).
  • Pelanggan: wiwit awal musim semi nganti pungkasan musim panas kanthi pupuk kanggo tanduran ijo, utawa kanthi kaser.
  • Rustitasitas: ora seneng adhem, nanging yen dijaga ing papan sing ndhelik bisa tahan frosts nganti -2ºC.

Rasakake Ficus Danielle sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.