Guci lan kuburan ekologis, wit-witan tinimbang nisan

Guci biodegradable lan ekologis

Akeh wong nandur wit nalika wong sing ditresnani mati. Ing sawetara cara, iki minangka cara kanggo nerusake urip lan supaya wong kasebut tetep urip lan menehi kaendahan.

Adat iki nduweni sejarah sing dawa, nganti saiki isih ana sawetara Guci biodegradable sing ngidini wit tuwuh saka sisa-sisa.

Gagasan ijo

Gagasanipun yaiku prekara diowahi lan mula sisa-sisa pati saka guci kasebut ana siki wiji pinus sing wiwit tuwuh mula wit kasebut dibentuk. Jeneng guci iki yaiku Bios lan titik wiwitane yaiku siklus alami lan kemungkinan pati dadi urip anyar.

Apamaneh, guci kasebut luwih murah tinimbang biaya pemakaman tradisional lan ora ngregeti lingkungan. Kosok baline, dikubur kanthi ijo sing ora ana cairan embalming sing bisa ngrusak planet iki.

Guci biodegradable lan ekologis

Ana pirang-pirang guci gaya iki lan salah sijine malah njupuk langkah kaping loro: transplantasi wit yen wis tuwuh ing guci. Yen sampeyan wis cukup gedhe ing njobo, transplantasi rampung nganggo pot biodegradable sing ilang dhewe dadi ora ana tilase nglewati kebon.

Cara ngeling-eling anyar

Industri panguburan ganti lan bukti kasebut minangka conto sing disebutake nanging uga ana kuburan ekologis, ing endi padha ngaso Guci biodegradable tinimbang batu watu tradisional. Kanthi cara iki, wit-witan sing tuwuh nalika turahane menehi wiji ing njero guci diowahi dadi memori paling apik kanggo wong sing dikasihi.

Pemakaman ekologis asale saka budaya oriental amarga ing negara kaya China utawa Jepang umume wong sing wis mati diobong. Saliyane, dheweke ngupayakake ngreksa lingkungan liwat tanduran lan konservasi wit, tanduran lan kembang supaya bisa urip.

Guci biodegradable lan ekologis


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Susana ngandika

    Halo, aku seneng duwe informasi luwih lengkap.

bool (bener)