Kepiye cara tuku gudang kebon?

Wareg taman, sing ndhelik ing wit-witan, pancen apik banget. Iki bisa dadi papan perlindungan kanggo kulawarga sing paling cilik, minangka ruangan alat, utawa uga papan sing bisa ngaso tanpa diganggu wong liya.

Mula dadi kesempatan kanggo nikmati papan kasebut kanthi luwih akeh, lan sing paling apik yaiku sampeyan bisa nindakake tanpa mbuwang dhuwit kanthi akeh. Apa sampeyan pengin ngerti model apa sing regane dhuwit?

wasabi Stark Shed ...
138 Ulasan
wasabi Stark Shed ...
  • Atap rata kanthi banyu miring sing nyegah akumulasi banyu lan residu liyane.
  • Kalebu skylight polikarbonat sing nyedhiyakake cahya alami ing njero omah lan saluran mburi kanggo koleksi banyu
  • Geser dobel 1,73m sing nggampangake mbukak lan mlebu omah.
WASABI Lightgreen S ...
227 Ulasan
WASABI Lightgreen S ...
  • Atap gantung sing nggampangake saluran pembuangan lan warna siji ijo cahya
  • Ventilasi ngarep lan mburi dobel kanggo ventilasi interior omah sing sampurna.
  • Pintu geser kaping pindho saka 1,57m sing nggampangake mbukak lan mlebu ing interior gudang.
Sale
Outsunny Booth ...
116 Ulasan
Outsunny Booth ...
  • ✅GARDEN HOUSE: Ware kebon kanthi papan panyimpenan gedhe, cocog kanggo nyimpen alat, piranti kebon lan obyek kebon liyane. Iki minangka papan sing aman lan pribadi ing njaba.
  • ✅ KUALITAS Dhuwur: Digawe saka baja lembaran lacquered, awet banget lan padhet, bisa dilindhungi saka angin, cuaca sing surem, asor lan lebu. Digawe saka baja galvanis sing njamin awet.
  • ✅KEPENG GESERAN: Geser dobel kanggo akses sing gampang saliyane ngirit ruangan kanggo disimpen. Ngidini sampeyan masang gembok kanggo nutup kanthi keamanan sing luwih gedhe.
GARDIUN KIS12804 - Booth ...
33 Ulasan
GARDIUN KIS12804 - Booth ...
  • Gubug taman digawe saka logam kanthi desain modern kanggo nyimpen lan nglindhungi alat kebon kayata mesin rumput, pembersih kolam, lsp.
  • Nduwe atap gantung supaya ora akumulasi banyu ing sisih ndhuwur
  • Fitur ventilasi kanggo nyegah kondensasi interior lan ningkatake ventilasi
GARDIUN KIS12140 - Booth ...
62 Ulasan
GARDIUN KIS12140 - Booth ...
  • Gubug taman digawe saka logam kanthi desain modern kanggo nyimpen lan nglindhungi alat kebon kayata mesin rumput, pembersih kolam, lsp.
  • Nduwe atap gantung supaya ora akumulasi banyu ing sisih ndhuwur
  • Fitur ventilasi kanggo nyegah kondensasi interior lan ningkatake ventilasi

Pilihan model paling apik

Nggawe pojok deso lan apik ing kebon cukup gampang karo gudang. Amarga digawe saka bahan tahan, kadang nirokake kayu, bisa dikombinasekake kanthi sampurna karo unsur liyane ing wilayah kasebut. Nanging kanggo iki, pilih model sing apik:

Hoggar dening Okoru

Wareg taman sing apik iki metalik, ijo ijo. Ndhuweni ventilasi supaya udhara dianyarake lan interior apik kanthi ventilasi, lan lawang geser dobel sing gampang dibukak lan ditutup.

Struktur kasebut digawe saka baja galvanis, lan dimensi eksternal kaya ing ngisor iki: 201x121x176 sentimeter. Area iki jembaré 2,43 meter persegi, lan ora butuh perawatan. Bobote 51 kilo.

HOMCOM

Yen sing sampeyan butuhake yaiku gudang kebon kanggo alat sampeyan, disaranake model iki digawe nganggo kayu cemara, sing minangka salah sawijining sing paling tahan karo cuaca sing ora becik uga radiasi surya. Kajaba iku, wis diobati nganggo cat anti banyu, sing tahan lama luwih yakin.

Wis lawang dobel nganggo gagang logam, lan ing njero ana sawetara kompartemen supaya obyek bisa diatur. Dimensi sing dirakit saiki 75x140x160 sentimeter, lan bobote 22 kilo.

Outsunny Garden Shed

Ware taman jinis gudang iki digawe saka lembaran baja lacquered, sing awet banget lan tahan lembab, sinar srengenge, lan bledug kanthi apik. Nduweni papat jendela ventilasi saengga hawane bisa diperbaharui, lan lawang geser sing bisa dipasang gembok.

Ukuran total 277x191x192 sentimeter, lan bobote 72 kilo.

Faktor Keter

Iki omah sing apik sing bisa diduweni ing njaba lan ing njero, kayata garasi. Wis jubin, lawang dobel, jendhela sing mlebu lampu, lan uga talang sing bisa ngoleksi banyu (yen sampeyan duwe ing kebon utawa teras, mesthine).

Iki digawe saka plastik coklat lan krem ​​tahan kanggo nirokake kayu. Ukurane 178x114x208 sentimeter, lan bobote 50,30 kilo.

URIP 60057

Wareg plastik sing awet, kanthi lawang dobel lan jubin tanpa slip. Uga duwe atap gantung kanthi cahya langit, lan ing njero ana rong rak sudhut lan tengah tengah sing jembar, kabeh bisa diatur. Struktur internal digawe saka baja galvanis sing tahan banget sing ditutupi lapisan poliethelin dobel, sing tahan banget karo radiasi ultraviolet.

Yen ngomong babagan ukurane, 215x65x78 sentimeter, lan bobote 142 kilo. Telung wong diwasa dibutuhake kanggo nglumpukake.

Top 1 kita

Apa sampeyan pengin ngerti gudang kebon endi sing bakal dipilih yen kudu tuku? Ya, iku ora angel banget, amarga kita bakal golek sing apik, praktis lan tahan. Yaiku, kaya iki:

Pros

  • Yaiku omah sing digawe saka kayu pinus, tahan banget karo lakune wektu.
  • Wis lawang dobel sing dikuatake nganggo engsel lan kunci.
  • Gendhingane digawe gantung, digawe saka panel kayu lan ditutupi kain aspal. Uga nglindhungi interior saka suhu sing sithik.
  • Gampang dirakit.
  • Cocog kanggo nyimpen alat.
  • Ruang jembaré 2,66 meter persegi, saéngga bisa ditemoni ing kebon utawa teras. Ukurane yaiku 196x136x218 sentimeter.

Contra

  • Kayu kasebut ora diobati, lan sanajan tahan banget, ora bakal lara nalika nindakake perawatan nganggo minyak kayu.
  • Yen sampeyan pengin omah luwih saka nyimpen barang, contone, yen sampeyan pengin dadi omah cilik sing bisa suwe, bisa maca utawa nindakake perkara liyane, tanpa mangu-mangu dimensine ora cekap
  • Regane bisa larang dibandhingake karo model liyane.

Pandhuan tuku kanggo gudang kebon

Wareg taman cocog kanggo nyimpen alat

Yen sampeyan bakal tuku gudang kebon nanging ora yakin sing endi, iki sawetara tips:

Ukuran

Sadurunge tuku, malah sadurunge miwiti nggoleki, penting yen sampeyan ngetung permukaan sing pengin dikepengini. Kanggo nindakake iki, njupuk ukuran tape lan ngukur sisih, dadi kanthi data iki sampeyan bisa milih sing cocog banget ing kebon sampeyan.

Material

Boothone digawe saka logam, plastik, utawa kayu. Rong bahan pertama mesthine paling tahan lembab, nanging luwih becik yen sampeyan manggon ing wilayah sing panas banget lan omah sampeyan bakal sunar srengenge, dheweke bakal dadi omah kaca Lan sampeyan ora bakal bisa mlebu ing njero omah

Sing digawe saka kayu iku deso lan sanajan butuh perawatan supaya ayu, ing wilayah sing paling panas iku paling disaranake; kanthi anget utawa adhem, disaranake milih logam utawa plastik.

Rega

Regane bakal gumantung banget karo ukuran lan bahan kios kasebut. Bahan-bahan logam biasane luwih murah tinimbang kayu, amarga umpamane, sampeyan bisa entuk sing ngenggoni area 4 meter persegi kurang saka 300 euro; nanging kayu sing ngrebut permukaan sing padha regane luwih saka tikel. Mula, sadurunge mutusake siji utawa liyane, aja ragu-ragu mbandhingake cirine.

Ngendi tuku gudang kebon?

Gubug kebon bisa dituku ing macem-macem panggonan

Yen sampeyan pengin ngerti arep tuku endi, sampeyan bisa nindakake saka endi wae:

Amazon

Ing amazon dheweke duwe katalog gudang taman sing cukup jembar: sampeyan digawe saka kayu, logam ... Tuku ing kene gampang: sampeyan milih sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan miturut preferensi sampeyan, nanging sampeyan uga bisa nganggep pendapat para pembeli liyane. Banjur, sampeyan mung kudu mbayar lan ngenteni kanggo nampa ing omah.

Bricodepot

Ing Bricodepot sampeyan bisa nemokake kios, utamane logam, kanthi rega sing apik. Nanging ana sawetara kekurangan: kayata, sanajan sampeyan bisa tuku langsung ing toko lan ngenteni dikirim menyang omah, sampeyan ora bisa ngerti apa sing dipikirake para pembeli liyane amarga ora ana pilihan kanggo ninggalake rating. Iki nggawe tuku sing acak ing pungkasan.

Bricomart

Ing Bricomart kadang ora bisa tuku gudang kebon, amarga ora mesthi duwe. Dheweke uga ora kasedhiya online, nanging sampeyan kudu lunga menyang toko fisik kanggo milih toko sing paling sampeyan minat.

persimpangan

Ing Carrefour, ing pusat perbelanjaan lan toko online, sampeyan bakal nemokake katalog wiyar taman. Ing e-commerce, sampeyan malah bisa nemokake ide babagan wong, amarga duwe sistem rating bintang. Sawise mbayar, yen ing toko fisik, sampeyan duwe pilihan kanggo njaluk supaya dikirim menyang omah sampeyan, sanajan iki nambah rega.

Ikea

Ing ikea arang banget adol gudang kebon, nanging sampeyan mesthi duwe pilihan kanggo takon yen wis ngerti. Dadi, yen sampeyan arep menyang toko, priksa karo manajer.

Leroy Merlin

Ing Leroy Merlin sampeyan bakal nemokake akeh jinis gudang kebon: logam, kayu, komposit. Dheweke duwe ukuran lan rega sing beda-beda, ing antarane sampeyan bisa milih sing paling disenengi adhedhasar rating wong liya, amarga duwe sistem rating bintang. Kajaba iku, sampeyan uga bisa tuku kanthi online.

Apa sampeyan wis nemokake gudang kebon favorit sampeyan?