Herbarium virtual

kembang cantik putih kanthi kelopak bentuk jantung

Piring sabun putih (Silene alba)

Bisa uga Silene alba sampeyan ora bakal nemokake kanthi jeneng iki amarga saiki diarani "silene latiphobia", tanduran sing apik kanthi fitur gedhe ...
jara saka Cartagena

Jara saka Cartagena

Tanduran endemik minangka tanduran sing khas ing kelairan. Yaiku, sampeyan mung bakal bisa nemokake ing sisih jagad iki ...
semak kanthi kembang jambon sing diarani Cistus Crispus

Rockrose kriting (Cistus crispus)

Cistus crispus utawa rockrose kriting, iki cara semak iki sing asale ing sisih kulon Mediterania. Uga duwe jeneng populer liyane, kayata arrancasapos, ...
Ndeleng fruticans Jasminum

Fruticans Jasminum

Jasminum fruticans minangka tanduran pendakian sing apik, amarga dawane kurang, bisa ditandur ing pot utawa ing kebon ...
Jatropha multifida

Jatropha (Jatropha)

Genus jatropha kalebu udakara 175 jinis wit, semak lan sukulen sing ditandai kanthi nduweni godhong lan kembang ...
Melati minangka semak pendakian

Jasmine (Jasminum)

Tembung mlathi iku ayu banget. Ora mung swarane apik, nanging uga nuduhake serangkaian tanduran menek sing kembang ...
gedhe, kembang abang-abang

Melati Brasil (Mandevilla sanderi)

Mandevilla sanderi minangka tanduran pendakian sing asale saka Rio de Janeiro. Uga dikenal kanthi jeneng mlathi Brasil. Panganggone hias yaiku ...
Tampilan sempervirus Gelsemium

Carolina Jasmine (Gelsemium sempervirens)

Sempervirens Gelsemium minangka tanduran pendakian megah sing durung dingerteni, nanging kepinteran bisa ditemokake ing kebon cilik utawa uga ing teras. Kembange yaiku ...
kembang wujud trompet kuning

Jasmine Kuba (Allamanda cathartica)

Dina iki kita bakal ngobrol babagan Allamanda cathartica lan akeh sing kudu sampeyan ngerteni. Saka ciri khas sing paling apik, nggunakake ...
Jasminum nudiflorum minangka shrub sing gampang dirawat

Melati musim dingin (Jasminum nudiflorum)

Apa sampeyan seneng melati? Yaiku tetanduran kanthi kaendahan sing luar biasa, gampang banget dirawat, nanging ana sawetara spesies sing luwih narik kawigaten tinimbang liyane, dudu amarga ...
Melati Azores minangka pendaki

Melati Azores (Jasminum azoricum)

Azminum Jasminum minangka tanduran pendakian sing apik, sing bisa diduweni ing kebon cilik utawa uga ing pot. Pangopènané gampang, amarga mung ...
Jasminum odoratissimum, tanduran kembang kuning

Melathi manis (Jasminum ora enak)

Yen sampeyan seneng karo melati, sampeyan ora bakal kliwat kembang wangi ing koleksi sampeyan. Rimbun sing apik iki ngasilake kembang cilik nanging kanthi aroma ...
ROOT jahe, temokake cara nandur

Jahe: tuwuh pandhuan

Yen sampeyan seneng rasane pedhes, sampeyan ora bisa mandheg nyoba jahe ing restoran utawa, luwih becik, ing omah, njupuk oyot ...
Gynostemma pentaphyllum utawa uga dikenal kanthi jeneng umum Jiaogulan

Jiaogulan (Gynostemma pentaphyllum)

Gynostemma pentaphyllum utawa uga dikenal kanthi jeneng umum Jiaogulan sing diterjemahake ing basa Spanyol tegese anggrek saka anggur sing digulung, yaiku ...
Jubaea chilensis minangka wit kurma sing tuwuh alon

Jubaea chilensis

Jubaea chilensis minangka wit kurma sing tuwuh alon-alon, nanging apik banget lan pedesaan, muga-muga bisa menehi ...
Buluh minangka tanduran kali

Rush

Sing diarani minangka alang-alang yaiku klompok tanduran sing penting banget tumrap umat manungsa, amarga ana akeh spesies sing duwe ...
juncus buphonius

Toad Junco (Juncus bufonius)

Juncus bufonius minangka tanduran sing kalebu kulawarga reed, sing umume dikenal minangka alang-alang. Minangka spesies taunan sing cukup umum ...
juncus maritimus

Juncus maritimus (Roofing Junco)

Dina iki kita bakal ngomong babagan jinis tanduran akuatik multi-regional sing berkembang ing macem-macem wilayah. Yaiku maritimus Juncus. Jeneng umum ...
Karakteristik Juniperus

juniper

Kita bakal ngrembug babagan salah sawijining shrubs kondhang saka kulawarga Cupresaceae. Yaiku Juniperus. Jeneng umum yaiku juniper lan ...
Spesimen diwasa Juniperus oxycedrus

Juniperus oxycedrus, juniper abang

Ing medan pegunungan lan lapangan watu ing akehe Eropa lan Afrika Lor, kita nemokake salah sawijining konifer sing paling bisa adaptasi ing ...

Juniperus phoenicea

Juniperus phoenicea minangka konifer sing ideal kanggo kebon sing ana ing wilayah sing asat lan asri, amarga uga tahan frosts sing ringkih tanpa ...