Herbarium virtual

grumbul kebak kembang putih

Lobak (Raphanus raphanistrum)

Raphanus raphanistrum, sing luwih misuwur minangka radish, minangka tanduran sing kalebu genus Raphaus, kanggo kulawarga Cruciferae. Sing terakhir, uga diarani kulawarga ...
Lobak bisa dipangan

Lobak (Raphanus sativus)

Lobak minangka oyot tanduran hortikultura sing tuwuh subur ing kebon lan pot, sajrone sampeyan ...
Woh-wohan rambutan hiasan banget

Rambutan (Nephelium lappaceum)

Sapa sing durung nate mireng tembung '' rambutan ''? Bener, ing Eropa, kita mung bisa ngrungokake babagan kasebut, lan bisa uga ngrasakake woh-wohan ...
kembang oranye sing asri kanthi tetes embun

Buttercup (Ranunculus)

Genus Ranunculus kalebu kulawarga Ranunculaceae lan duwe udakara 400 spesies, perennial lan taunan. Asal saka Asia, bisa dideleng ing ...
Ranuluncus repens thukul

Ranunculus repens

Dina iki kita bakal ngaturake awake dhewe kanggo tanduran sing migunani ing macem-macem bidang. Babagan buttercup. Jeneng ilmiah yaiku Ranunculus repens.…
Raphis excelsa minangka wit kurma kanthi godhong kipas

Raphis unggul

Yen sampeyan seneng wit kurma cilik, jinis sing bisa tuwuh ing pot sajrone urip ing njero ruangan utawa ...
kaktus kanthi kembang oranye gedhe

Rebutia (Rebutia heliosa)

Saben malang ing jagad iki duwe pesona lan tanduran khas papan sing bisa dadi lembut lan apik banget kaya Rebutia ...
Sumber kesehatan bit

Beetroot: ciri, budidaya lan sifat

Beet minangka salah sawijining sayuran paling warna sing ditawakake alam. Werna warna ungu sing kuat lan asale saka kulawarga Quenopodiaceae.…
Kembang sapu sphaerocarpa kuning

Sapu kuning (sapu sphaerocarpa)

Retama sphaerocarpa gampang dibedakake karo godhong linier lan, sing paling penting, kanthi jumlah kembang kuning sing diasilake. Ngasilake akeh, supaya sampeyan ...
grumbulan kanthi kembang kuning

Sapu putih (Genista florida)

Ana sawetara jinis tanduran shrub sing, nalika ngembang, menehi tampilan apik banget. Sing wis duwe kesempatan ndeleng ...
grumbul kebak kembang putih

Sapu putih (sapu monosperma)

Monosperma Retama kalebu jinis genus Retama (luwih khusus kanggo kulawarga Fabaceae) lan ditandai karo kembang putih (mula ...
Rhipsalis baccifera minangka kaktus kembang

Rhipsalis baccifera

Kaktus sing digantung apik banget. Dheweke bisa dadi tanduran meja sing dhuwur lan sempit, utawa ing balkon. Nanging sejatine yaiku ...
Tampilan ponticum Rhododendron

Rhododendron ponticum

Tanduran kaya ponticum Rhododendron iku apik banget, amarga ngasilake kembang gedhe sing bisa menehi warna ing papan sing ana, lan ...
Toxicodendron minangka tanduran sing mbebayani banget

Rhus toksodendron (Toxicodendron)

Ana pirang-pirang tanduran sing ngasilake zat sing migunani banget kanggo mbela awake dhewe tumrap kewan sing hérbal. Sawetara wong digunakake ...
robinia hispida

robinia hispida

Hispida Robinia minangka keajaiban: ora setinggi wit-witan liyane, ngasilake kembang sing apik banget lan uga tahan adhem lan ...
Oak minangka wit gedhe

Oak (Quercus)

Nalika ngomong babagan ek, kita ngrujuk macem-macem jinis genus Quercus sing nduweni ciri lan kabutuhan sing padha. Umume, tanduran minangka ...
Quercus petraea

Oak Sessile (Quercus petraea)

Ana wit sing duwe ciri khas lan pancen perlu kanggo pambentukan lemah. Ing prekara iki, kita bakal ngomong babagan wit sing daun ...
Oak amerika

Oak Amerika (Quercus rubra)

Wit godhong-godhongan iku gumun tenan, lan sing nganggo sandhangan paling apik nalika musim gugur ... luwih apik yen ...
Quercus alnifolia

Oak emas (Quercus alnifolia)

Oak emas minangka wit sing durung dingerteni banget, nanging apik banget. Pirang-pirang taun menehi iyub-iyub apik ...
Tampilan aliciae Drosera

Sundew (Drosera)

Tanduran saka genus Drosera minangka sawetara sing paling cocog kanggo urip ing lemah sing kurang nutrisi; menapa malih, matur nuwun ...
Kembang syriacum helianthemum

Rosemary (Helianthemum syriacum)

Tanduran sing dikenal kanthi jeneng ilmiah Helianthemum syriacum minangka salah sawijining tanduran sing paling umum ing Mediterania. Cilik, kanthi godhong sing ora pati jelas, ...
Westringia minangka semak cemara

Rosemary (Westringia)

Grumbulan kaya ing genus Westringia nggawe tanduran sing apik, becik minangka pager asor utawa uga minangka "tanduran pengisi" (yaiku dilebokake ...
Rosemary minangka tanduran aromatik kanthi godhong cilik

Rosemary (Salvia rosmarinus)

Rosemary minangka tanduran sing ditandur ing kebon lan teras sing cerah. Sampeyan ora prelu waspada marang dheweke amarga dheweke bisa ...
kembang kuning diarani Kerria japonica

Japonica rose (Kerria japonica)

Kerria japonica utawa kondhang kanthi jeneng liyane kayata mawar Jepang, querria, pinggul kuning utawa peniflora, minangka tanduran sing kalebu kulawarga ...
Mawar kasar minangka kembang sing luar biasa

Mawar kasar

Apa sampeyan seneng mawar? Aku tresna marang dheweke. Mlaku ing dalan sing ditandhani tanduran sing apik iki nggawe aku krasa hebat, luwih-luwih yen ...
Mawar liar

Wungu liar

Mawar minangka tanduran sing asri, lan kembang disenengi kabeh wong. Ana macem-macem jinis mawar, salah sijine kalebu mawar ...
Woh-wohan Rubus bisa dipangan

Ruby

Tanduran genus Rubus bisa narik kawigaten, amarga tuwuh kanthi cepet lan gagang sing dawa mula bisa digunakake kanggo nutupi pager, ...
Ruellia minangka tanduran kembang wungu

ruellia

Tanduran kembang minangka salah sawijining unsur sing katon apik ing endi wae. Alesane sederhana: gedhe utawa cilik, akeh ...
Woh-wohan saka Ruscus minangka woh wohan beri

ruscus

Ing jagad iki ana ewonan spesies shrubs, sing untung, amarga kalebu jinis tanduran sing bisa digunakake ...
Tanduran Russelia

Russelia equisetiformis

Ana tanduran sing hiasan banget kayane bisa dijupuk saka crita, lan ana liyane sing uga ora bisa ditemokake ing kebon ...