Hibernasi kaktus

Kaktus

Sajrone mangsaing Kaktus lan succulents liyane kudu nglampahi wektu hibernación. Morfologi utamane sing diadaptasi karo kahanan garing lan kurang banyu kalebu panyimpenan banyu sing optimal, sing bisa nganti udakara 50 lan 80% bobote tanduran. Panyimpenan jus mucilaginous, penting kanggo kaslametané ing kahanan ekstrem, nggawe dheweke luwih sensitif tumrap es.

Saka frost pisanan ing musim gugur kudu Irigasi kaktus lan pupukuga mriksa kanthi terus kanggo verifikasi manawa ora diserang omo asring mangsa. Priksa kanthi becik ing saben pojok kanggo mesthekake yen ora diserang karo mealybugs.

Kaktus

Yen sampeyan ndeleng tandha kaya katun putih, sampeyan kudu nylametake kaktus. Kanthi sabar sethithik sampeyan bisa mbusak siji-siji, oles solusi minyak lan alkohol. Yen sampeyan nemokake bintik-bintik coklat, sampeyan kudu nglamar fungisida lan diisolasi saka tanduran liya supaya ora kena infeksi.

Babagan transplantasi, luwih becik ngenteni musim semi utawa musim panas pisanan. Yen wis rampung, sampeyan bisa njupuk kauntungan kanggo mriksa manawa oyot lan substrat ora kena serangan lemah, kutu asring ditemokake ing sawetara spesies kaktus.

Kaktus

Kanggo njaluk kembang kaktus sampeyan ing wulan April, kudu menehi periode istirahat lengkap iki, tanpa mbanyoni lan ing papan sing adhem. Griya ijo sing adhem bakal cocog, sanajan ruangan sing panas ora dilecehke uga bisa dadi pilihan sing apik.

Ati-ati banget karo sawetara macem-macem kaktus minangka Rhipsalis, Epifilum utawa liyane sing asale ing wilayah tropis, amarga ora ndhukung suhu ing ngisor 6ºC.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.