Herbarium virtual


Saka Herbarium Virtual sampeyan bakal duwe akses menyang file tanduran sing diterbitake, disusun miturut abjad, dadi gampang banget golek spesies sing disenengi. Opo maneh, dipasang ing gambar cilik; mula, sampeyan bakal ngakses informasi sing digoleki kanthi cepet.

Kepiye cara nggunakake? Sampeyan mung kudu ngeklik surat kanggo ndeleng kabeh sing diduweni. Contone, Yen sampeyan pengin ndeleng sing duwe jeneng diwiwiti karo L, sampeyan mung kudu ngeklik huruf kasebut. Sanalika sawise iku kaca bakal dimuat sing bakal ditampilake kabeh file tanduran sing ana ing awal kasebut.

Iki minangka alat sing bisa digunakake sampeyan bisa nemokake macem-macem spesies sing bisa tuwuh ing kebon, kebon utawa omah. Seneng wae

Navigasi liwat menu ndhuwur kanggo nggoleki kothak kanthi jeneng.