Herbarium virtual

pakis karo godhong ijo cilik

Rambut Venus (Adiantum raddianum)

Adiantum raddianum minangka salah sawijining tanduran sing paling populer lan digunakake ing saindenging jagad, sanajan asale ing tropis Amerika. Dikenal…
endhas ubur-ubur pot utawa Euphorbia flanaganii

Kepala ubur-ubur (Euphorbia flanaganii)

Euphorbia flanaganii, uga dikenal kanthi bentuk kepala ubur-ubur, minangka salah sawijining tanduran hias paling eksotik sing bisa ditemokake. Penampilan sampeyan…
Cabrahigos duwe serbuk sari kanggo nyerbuki wit ara (wanita) kanthi kembang wadon

Wedhus

Cabrahigo minangka macem-macem (lanang) Ficus carica, sing mung ngasilake kembang lanang sing duwe serbuk sari ...
pot kebak tanduran kanthi cabang sing creeping dawa

Rantai pisang (radikal Senecio)

Senecio radicans minangka tanduran saka kulawarga Asteraceae, uga dikenal kanthi jeneng "rantai pisang", amarga godhong-godhongan ijo semir ...
caigua

Caigua (Cyclanthera pedata)

Caigua minangka tanduran herbal sing kalebu kulawarga Cucurbitaceae kayata waluh utawa semangka. Jeneng ilmiah ...
mupangat zucchini

Zucchini lan jinis varietas

Apa sing diarani zucchini? Zucchini minangka woh-wohan saka macem-macem labu sing diproduksi nalika musim panas. Iki nduweni tekstur alus kanthi rasa sing legi ...
Caladium minangka tanduran tropis

Kaladium (Kaladium)

Tanduran saka genus Caladium duwe keanehan amarga duwe godhong warna sing apik banget, nyenengake lan nyenengake. Uga, nalika ing alam bébas ...
Calamintha nepeta var nepeta

calamintha nepeta

Kabeh tanduran aromatik duwe spesial, lan tanduran sing bakal dakkirimake ing kene, ora liya. Jeneng ilmiah sawijining -old- yaiku Calamintha ...
Calandrinia grandiflora

Calandrinia grandiflora

Apa sampeyan seneng kembang iki? Pancen apik banget, nanging bisa uga katon luwih apik nalika dakkandhani manawa diprodhuksi dening tanduran ...

Calathea (Calathea ornata)

Calathea ornata nduweni godhong-godhongan sing apik kanthi godhong oval lan lanceolate kanthi warna ijo sing dikombinasikake karo kain wungu. Godhong sing paling enom duwe ...
Calathea rufibarba ing pot

Calathea (Calathea rufibarba)

Calathea rufibarba minangka ramuan abadi kalebu kulawarga Marantaceae. Bedane karo ukuran karakteristik godhong sing apik, yaiku ...
Calathea makoyana

Calathea makoyana

Calathea makoyana luwih dikenal kanthi jeneng umum "tanaman merak". Iki minangka tanduran njero ruangan tropis kanthi karakteristik ...
medali calathea

medali calathea

Ndeleng calathea lan ora tiba kanggo wong-wong mau angel banget. Ana macem-macem jinis sing bisa dipilih lan kabeh duwe ciri khas sing…
Calathea triostar

Calathea triostar

Ora ana keraguan manawa Calatheas minangka salah sawijining tanduran pembersih sing paling apik. Amarga godhonge, lan warnane, dadi…
Calathea warscewiczii

Calathea warscewiczii

Yen sampeyan kasengsem ing calatheas, sampeyan bakal ngerti manawa ana macem-macem sing beda-beda, sing duwe ciri unik lan nggawe dheweke bener…
calendula arvensis

Calendula arvensis

Sampeyan bisa uga ora nate krungu ana tanduran kanthi jeneng iki, Calendula arvensis. Nanging, nalika dakcritakake babagan properti lan panggunaan ...
Callisia fragrans minangka tanduran cilik

callisia fragrans

Callisia fragrans minangka tanduran sing relatif cilik, sing bisa disimpen kanthi gampang ing pot sing luwih amba tinimbang dhuwure. Iku uga katon apik banget ...
Tampilan kembang Calocephalus platycephalus

Calocephalus

Tanduran saka genus Calocephalus dadi penasaran bisa nggawe sampeyan gumun: ana sawetara jinis herbal lan liyane sing semak, kanthi warna ...
Kembang palustris Caltha

Caltha palustris

Tanduran sing dingerteni kanthi jeneng ilmiah Caltha palustris minangka tanduran sing ora lali, luwih-luwih yen biasane migren utawa ...
Camellia minangka semak hias

Camellia (Camellia)

Camellia minangka genus semak sing populer banget: spesies sing ngasilake ngasilake kembang sing apik, kanthi warna sing nyenengake, ...
Camellia bisa ditanam ing pot

Camellia (Camellia)

Camellia bisa uga minangka salah sawijining semak asia sing paling akeh ditanduri ing saindenging jagad. Kembang sing apik banget dekoratif mula ora bisa digatekake. Kajaba iku, dheweke duwe ...
Camellia sinensis

Camellia sinensis

Antarane macem-macem jinis camellia bisa ditemokake Camellia sinensis. Iki dikenal minangka tanduran teh. Godhong lan gagange kalebu ...
Chamomile utawa chamomile

Chamomile (Chamaemelum nobile)

Dina iki kita bakal ngomong babagan tanduran sing budidaya lan perawatan cukup bermanfaat. Babagan chamomile. Jeneng ilmiah yaiku Chamaemelum nobile ...
semak utawa wit anggur kanthi kembang jambon

Lonceng jambon (Convolvulus althaeoides)

Convolvulus althaeoides minangka tanduran saka kulawarga Convolvulaceae, kanthi karakteristik umum yaiku ramuan, abadi lan deso. Saka sudut pandang etimologis, jeneng ...
Kembang sepium Calystegia

Bluebell (Calystegia sepium)

Tanduran sing dingerteni kanthi jeneng ilmiah Calystegia sepium minangka pendaki perennial sing cukup cilik sing ngasilake kembang putih murni sing nyengsemake. Sawijining…
Ipomea minangka jinis paling gedhe ing kulawarga Convolvulaceae tanduran kembang.

Bellflower (Ipomoea)

Ipomoea minangka genus paling gedhe ing kulawarga Convolvulaceae tetanduran ngembang, kanthi luwih saka 500 spesies, minangka klompok gedhe lan…
Campanula carpathica

Campanula carpathica (bluebells)

Nalika mangsa adhem rampung lan musim semi sing luwih anget, kebon lan interior omah diserang nganggo kembang sing apik. Kembang iki…
Campanula portenschlagiana

Campanula portenschlagiana

Tanduran kanthi jeneng sing ora bisa diklaim nanging duwe ciri sing migunani banget yaiku Campanula portenschlagiana. Jeneng umum yaiku Dalmatian bluebell. Iki tanduran asli ...
Kembang radicans Campsis dekorasi banget

Radikal kampus

Campsis radicans minangka salah sawijining wit anggur sing, kajaba ngasilake kembang sing apik banget, bisa tahan frosts sing kuat banget. Sing paling menarik…
Tampilan kembang cañaheja

Cañaheja (Ferula komunis)

Cañaheja minangka megaforbia, yaiku raksasa, ramuan abadi sing penting banget dingerteni amarga beracun banget, nanging uga bisa ...
Lychnitis phlomis

Candlemas (Phlomis lychnitis)

Nalika mlaku-mlaku ing deso, kita bisa nemokake macem-macem jinis: taneman, shrubby lan uga arboreal, nanging apa sampeyan wis kelakon nalika sampeyan ndeleng ...
Aristolochia baetica

Kandil (Aristolochia baetica)

Yen sampeyan manggon utawa wis ngunjungi lapangan Spanyol utawa Afrika, bisa uga sampeyan ndeleng suket kanthi kembang ...
Kembang winteri Drimys

Kayu manis (Drimys winteri)

Kayu manis minangka wit kanthi nilai hias sing bisa ditanam ing wilayah sing sedheng tanpa ana masalah. Sanajan dudu ...
Campechiana poteria

Canistel (Pouteria campechiana)

Apa sampeyan manggon ing wilayah sing ora ana es lan apa ana kebon utawa kebon? Yen mangkono, apa cara sing luwih apik kanggo njupuk kauntungan lan nandur ...
Napas Brassica minangka tanduran taneman

Canola (Brassica napus)

Canola minangka salah sawijining tanduran jamu sing umume tuwuh ing jagad iki, nanging bisa uga ing kebon utawa ...
Keuntungan tanduran obat

Capitaneja (Crocata Verbesina)

Salah sawijining tanduran sing bisa dipangan kanthi sifat obat yaiku capitaneja. Jeneng ilmiah yaiku Verbesina crocata lan minangka tanduran kanthi ...
Woh-wohan sikil iku bunder lan bisa dipangan

Kesemek: budidaya

Persimmons minangka salah sawijining wit woh sing paling disenengi: kabeh larang regane kapan wae taun, gampang dijaga, menehi warna ...
Godhong kapulaga ijo

Kapulaga

Sampeyan bisa uga wis nate krungu tembung kapulaga. Iki nuduhake ora luwih utawa kurang saka telung tanduran sing beda, sanajan mung ...
tanduran padha banget karo thukul borriquero

Verdigris (Dipsacus fullonum)

Dina iki sampeyan duwe kesempatan kanggo ketemu tanduran sing duwe tampilan sing aneh lan ora disenengi kabeh wong. Nanging, jebule ...
grumbul spiked lan kembang lilac

Thistle (Carduus bourgeanus)

Thorn utawa Carduus bourgeanus minangka tanduran paling umum lan liar sing bisa ditemokake ing pinggir dalan. Sawijining…
thunder balapan mlayu

Tunas balap (Eryngium campestre)

Dina iki kita bakal ngomong babagan tanduran sing, amarga katon, kayane ora kaya apa-apa saka jagad liyane, nanging iki nduweni sifat obat sing apik. Iki babagan…
kaktus kanthi ukuran beda ing omah kaca

Teasel (Pachycereus pringlei)

Cardón sing dikenal kanthi jeneng ilmiah minangka Pachycereus pringlei, minangka kaktus paling gedhe ing saindenging jagad. Spesies iki bisa tekan ...
Euphorbia canariensis

Canary Cardon (Euphorbia canariensis)

Euphorbia canariensis minangka tanduran sing apik banget, nanging uga gedhe banget. Ing kebon gedhe katon spektakuler, sanajan untung bisa ditanam ing ...
gambar eri kanthi kembang sing mbukak

Thistles

Tunas, Cynara cardunculus, minangka tanduran sayuran sing kalebu kulawarga Asteraceae. Tunas lan artichoke saiki dianggep minangka rong jinis hortikultura ...
Ndeleng pendula Carex

Carex pendulum (Carex pendula)

Tanduran sing dikenal kanthi jeneng Carex pendula minangka salah sawijining tanduran sing paling disaranake tuwuh ing kebon sing ana ing wilayah sing udan kanthi rutin. Sawijining…
Legume saka tanduran veneer

Veneers (Vigna unguiculata)

Apa sampeyan pengin nyoba legume sing ora dingerteni? Sampeyan asring ngira manawa gampang tuwuh yaiku sing katon ing ...
Carissa macrocarpa bisa dipotong nalika pungkasan mangsa salju

Carissa Macrocarpa

Tanduran minangka tanduran sing kudu ana struktur lan tata tertib saben kebon, nanging ora kabeh cocog kanggo kabeh iklim. Ing…
Carmona microphylla duwe kembang putih

Carmona microphylla

Carmona microphylla minangka shrub sing misuwur ing kalangan penggemar lan ahli bonsai: godhong cilik, gampang dianggo, lan ...
Carqueja ing negara alam

Carqueja (Baccharis trimera)

Dina iki kita bakal ngomong babagan jinis tanduran kanthi sifat obat. Iki minangka tanduran sing asale saka Amerika tropis lan subtropis sing dikenal kanthi jeneng ...
Kembang sempervirens Iberis pethak

Hollyhock (Iberis sempervirens)

Duwe tanduran pot lan ngasilake supaya bisa ngasilake pirang-pirang kembang saben taun bisa uga katon minangka tujuan sing angel ditindakake ...
Medicago marina minangka tanduran kanthi kembang kuning

Gerobak pantai (Medicago marina)

Ing pesisir kita nemokake tanduran sing tahan banget, sing nemokake ing lingkungan iki minangka papan kanggo urip lan malah berkembang. Yen kita nimbang ing kene ...
Tanduran alang-alang

Reed (Arundo donax)

Yen sampeyan duwe kebon kanthi ukuran tartamtu, luwih apik kanggo nyelehake tanduran sing tuwuh kanthi cepet kanggo mbatesi sawetara wilayah lan, kanthi sengaja, ...
tanduran banyu kanthi gagang dawa

Reed (Phragmites australis)

Phragmites australis minangka tanduran akuatik sing umum banget ing lahan basah sing sedheng lan kalebu kulawarga Poaceae lan jenenge asale ...
tanduran banyu saya dhuwur

Reed (Scirpus lacustris)

Scirpus lacustris minangka sinonim (yaiku jeneng ilmiah liyane sing nuduhake barang sing padha) karo Schoenoplectus lacustris. Jeneng umum yaiku ...
Cassia didymobotrya

Cassia didymobotrya

Cassia didymobotrya minangka shrub megah sing bisa ditandur ing kebon tropis. Kasedhiya bantalan bunder lan kembang sing apik banget. Kajaba iku, tuwuh dadi ...
Senna miring

Cassia obovata

Dina iki kita bakal ngomong babagan tanduran sing bisa dingerteni kanthi macem-macem jeneng ilmiah. Jeneng tradisional sing wis ana nganti saiki yaiku ...
Cassia duwe kembang sing diklompokaké ing klompok

Cassia: jinis

Cassia minangka tanduran sing umume thukul minangka grumbulan asor. Ana spesies tartamtu sing luwih gedhe, nanging saiki ...
Tampilan wit Chestnut

Chestnut (Castanea sativa)

Chestnut minangka salah sawijining wit woh sing paling ditandur ing kabeh wilayah sing sedheng: ora mung kanggo woh-wohan sing enak, nanging ...
Pallenis spinosa

Castanets (Pallenis spinosa)

Ing lapangan kita bisa nemokake macem-macem jinis tanduran; sawetara sing luwih apik tinimbang liyane, nanging kabeh padha apik banget. Sing bakal dakkirim ...
Tampilan godhong Casuarina cunninghamiana

Casuarina cunninghamiana

Cuarninghamiana Casuarina minangka wit sing, sanajan padha karo conifers, nanging ora ana gandhengane karo dheweke. Nanging…
Catalpa ngasilake kembang putih

Catalpa (Catalpa bignonioides)

Catalpa bignonioides minangka salah sawijining wit sing, kanthi perawatan minimal, bisa tetep sehat ing taman. Wutah cepet, menehi iyub-iyub, ...
Godhong Catha edulis

Catha Edulis

Yen wis biasa ndeleng jinis-jinis tanduran tartamtu, dina kasebut diarani liyane sing kadang ora dingerteni ...
Cattleya kanthi kamulyan

Cattleya: budidaya

Dina iki kita bakal ngomong babagan tanduran genus Cattleya. Dheweke kalebu kulawarga Orchidaceae lan asale saka wilayah tropis kidul lan ...
Ceanothus minangka shrub sing ngasilake kembang sing apik

ceanothus

Ceanothus minangka shrub utawa wit cilik sing asri banget ana ing kebon utawa teras. Dheweke ngasilake pirang-pirang kembang sajrone ...
#gardening #cedar

Cedrela odorata (Red Cedar)

Cedrela odorata, umume dikenal minangka cedar abang, minangka wit kulawarga Meliaceae sing terkenal karo kayu ing pasar kayu internasional.…
Juniperus cedrus

Cedar kenari (Juniperus cedrus)

Ing Kepulauan Canary kita nemokake tanduran sing apik banget, kayata wit cemara Canaria. Tanduran ijo iki bisa thukul minangka semak dhuwur 5 meter, ...
Cedrus atlantica 'Glauca' ing kebon

Cedar, konifer hias paling

Cedar minangka konifer sing tuwuh alon-alon sing bisa tuwuh nganti dhuwur. Godhonge ngelingake banget karo pinus, sing ...
wit kabèh saka wit atlantik

Cedrus atlantica

Ing klompok gymnosperma, kita nemokake klompok konifer. Dina iki kita bakal ngobrol babagan Cedrus atlantica. Babagan babagan…
Majus celandine

Celandine (Chelidonium majus)

Celandine minangka tanduran herbal sing apik banget: nduweni nilai hias sing luar biasa, nanging khasiat obat kasebut ora bisa ilang banget. Minangka salah sawijining makhluk ...
kembang putih sing endah katon saka grumbul

Celinda of paku (Deutzia)

Deutzia utawa Celinda de espigas minangka tanduran sing asale saka Benua Asia, luwih khusus Jepang lan China, uga Amerika Tengah.…
cendol

Celindo (Philadelphus coronarius)

Dina iki kita bakal ngobrol babagan semak rontog sing kondhang amarga kaendahan lan kaendahane kanggo dekorasi kebon. Babagan celindo. Antarane…
Celosia argentea var plumosa

Celosia wulu

Kisi plumose minangka tanduran herbaceous sing apik banget kanthi siklus taunan (yaiku, germination, tuwuh, mekar lan metokake woh lan banjur garing sajrone setahun)...
Genus Celtis

Celts

Dina iki kita bakal ngobrol babagan rong wit sing kondhang lan berkelanjutan sing kalebu ing genus Celtis. Sing pertama yaiku Celtis australis lan sing nomer loro ...
Frutescum leucophyllum

Awu (Frucensia Leucophyllum)

Dina iki kita bakal ngomong babagan tanduran sing digunakake kanggo dekorasi kebon lan papan kutha lan ora akeh perawatan.…
kuping rye utawa Secale Cereale

Rye (Secale cereale)

Rye, uga dikenal minangka Secale cereale, minangka tanduran taunan sing katon mirip banget karo gandum, nanging nduweni ciri sing beda ...
Cerastium tomentosum

Cerastium tomentosum

Apa sampeyan butuh tanduran groundcover sing ngasilake akeh kembang ing musim semi? Banjur sampeyan bisa mandheg nggoleki: Cerastium tomentosum iku cocog kanggo ...
Ndeleng saka Cercis occidentalis

cercis occidentalis

Nggolek wit godhong sing ana ing sisih cilik? Yen mangkono, Cercis occidentalis minangka pilihan sing paling apik, amarga ...
Cereus jamacaru minangka kaktus kolumnar

Sereus jamacaru

Kaktus kolom kaya Cereus jamacaru cocog kanggo nandur ing pot lan dipasang ing teras utawa teras, nanging uga katon apik banget ...
Kembang padus Prunus putih

Cherry cherry (Prunus padus)

Ana wit sing dadi keajaiban nyata, kayata padus Prunus. Nalika spesies iki ana ing kembang, seneng banget bisa dideleng, uga serangga ...
Tanduran juru kunci

Lockjaw (Sonchus congestus)

Tanduran sing dikenal kanthi jeneng cerraja menarik banget kanggo tuwuh ing kebon lan teras. Kanthi ati-ati, gampang banget kanggo nduwe pojok khusus ...
semak godhonge kusam sing katon garing

Kancil (Nardus stricta)

Nardus stricta minangka spesies perennial invasi, kalebu kulawarga Poaceae, siji-sijine spesies sing dikenal genus Nardus. Tuwuh alon lan ...
Jamur

Jamur (Agaricus bisporus)

Agaricus bisporus minangka jamur kondhang. Jeneng kasebut bisa uga ora ngandhani apa-apa, nanging kepiye yen dakkandhani yen jamur kasebut? ...
Godhong cheflera bisa ijo utawa beda-beda

Koki (Schefflera)

Schefflera minangka tanduran kanthi godhong sing narik kawigaten: gedhe, dibunderaké, lan uga ana sawetara jinis sing ijo ...
Godhong zapota Manilkara

Sapodilla (Manilkara zapota)

Kanggo wong Eropa, istilah chicozapote wiwitane bisa uga ora ana artine, nanging nalika dikandhani manawa wit kasebut ...
mrico serrano ing meja

Chili serrano (Capsicum annuum)

Mrica serrano utawa "Capsicum annuum" asale saka pegunungan sisih lor Meksiko, sing umum ditemokake ing Hidalgo lan Puebla. Uga…
kembang sing kaya kembang aster kuning

Chinchilla (Tagetes elliptica)

Tagetes elliptica, uga dikenal minangka chincho utawa suyku, minangka tanduran sing asale saka wilayah Andes. Sanajan wis misuwur ing jagad iki ...
Woh-wohan chinoto sing wis mateng

Chinoto (jeruk myrtifolia)

Wit cilik, utawa rada semak sing bakal dakkandhani, minangka tanduran sing bisa ditandur kanthi macem-macem cara: ing kebon, ...
cabang wit sing bisa ditemokake ing taman lan kebon

Simon's Poplar (Populus simonii)

Populus simonii kagolong ing genus Populus, ngemot udakara 40 spesies sing disebar ing antarane semak lan wit ing wilayah sing asik lan adhem ...
Tampilan woh pir

Pir Prickly (Opuntia ficus indica)

Pir kanthi prickly minangka salah sawijining kaktus sing wis bisa alami ing wilayah sing anget ing Eropa. Nyatane, ing wilayah Mediterania yaiku ...
Kembang undulata anchusa

Lollipop (Anchusa undulata)

Ing wilayah Mediterania, kita bisa nemokake macem-macem tanduran khusus banget; Ora kaget, kahanan urip ora luwih disenengi kaya ...
Tampilan hypocistis Cytinus

Lollipop (Cytinus hypocistis)

Ing jagad iki kita bisa nemokake tetanduran kanthi macem-macem jinis: wit, palem, wit bulbous, lan liya-liyane, nanging sing sejatine kita jarang mandheg ...
Taman Cycas

cicak

Cica (Cyca revoluta) minangka salah sawijining tanduran sing bisa dianggep "fosil urip". Wis ana sadurunge dinosaurus muncul lan, nyatane, ...
Medica jeruk

Jeruk (jeruk medica)

Citron minangka wit buah sing kaya lemon, ngasilake woh-wohan sing arang dipangan seger. Sanajan mangkono, iku ...
Cincoenrama minangka tanduran sing nduweni jeneng ilmiah Potentilla fruticosa

Cincoenrama: ciri lan perawatan

Cincoenrama minangka tanduran sing duwe jeneng ilmiah Potentilla fruticosa lan uga dikenal kanthi jeneng sing luwih umum, kayata ...
cineraria maritima

cineraria maritima

Dina iki kita bakal ngrembug babagan tanduran taneman ijo sing asale saka wilayah Mediterania. Yaiku marinima Cineraria. Jeneng umum yaiku Cineraria ...
Cypress minangka konifer

Cypress (Cupressus)

Cypress minangka konifer sing akeh digunakake ing kebon, lan ana akeh sebab: ngidinke proses pemangkasan rambut kanthi apik, nolak es, ora biasane duwe hama ...

Plum manis (Sageretia thouzans)

Sageretia yozans o minangka spesies sing misuwur ing kalangan penggemar bonsai, nanging sing sejatine kalebu tanduran kebon ...
Woh plum Jepang bunder

Plum Jepang (Prunus salicina)

Plum Jepang minangka wit sing duwe kabeh: hiasan banget, gampang dirawat, lan yen ora cukup, bakal ngasilake woh-wohan sing bisa dimangerteni. Menapa malih,…
Cissus quadrangularis

Cissus quadrangularis

Apa sampeyan seneng nandur tanduran? Ana sawetara sing uga bisa digunakake minangka crawler, kayata Cissus quadrangularis. Iki kalebu spesies ...
Cistus minangka semak kembang sing gampang

cistus

Cistus minangka semak hias sing duwe kembang sing sederhana, nanging ora kalah ayu tinimbang tanduran liya. Werna beda-beda, sanajan ...
Kembang cistus clusii

cistus clusii

Dina iki kita bakal ngomong babagan tanduran obat sing duwe macem-macem kagunaan lan akeh sing ngerti. Kita waca rosemary lanang. Jeneng ilmiah yaiku ...
Tampilan jeruk

Jeruk (jeruk)

Woh-wohan jeruk minangka wit woh-wohan sing kalebu genus Citrus, yaiku wit ijo utawa semak sing ditandur ing kebon lan kebon cilik minangka ...
Kembang dianthus seneng banget

Anyelir (Dianthus)

Bisa uga tanduran kembang hiasan sing paling populer ing balconies lan teras. Lan anyelir iku gumun: ngasilake kelopak ...
Kembang jambon bubblegum sing apik banget sing diarani Dianthus hyssopifolius

Anyelir (Dianthus hyssopifolius)

Dianthus hyssopifolius, uga dikenal minangka anyelir, minangka tanduran megah kanthi wewangian sing nyenengake sing nghias dalan lan kebon. Kembang kanthi kelopak semi-jambon ...
semak kanthi kembang putih kanthi kelopak akeh

Clematis (Clematis vitalba)

Clematis vitalba, uga dikenal minangka clematis, minangka spesies semak sing kalebu bagean saka kulawarga sing kasusun saka ranunculáceas, saka ...
grumbulan ditandur ing taman jambon

Clematis putih (Clematis montana)

Clematis montana minangka tanduran sing kalebu kulawarga Renonculaceae. Iki minangka spesies pendakian sing dihargai, utamane amarga ...
clematis

clematis

Clematis uga diarani clematides minangka tanduran pendakian sing tuwuh kanthi cepet, tuwuh ing meh kabeh wilayah sing sedheng ing saindenging jagad. Dheweke matur nuwun banget ...
Clementine minangka woh sing asale saka wit sing dikenal minangka clementinero utawa jeruk clementina

Clementine (Citrus x clementina)

Clementine minangka woh sing asale saka wit sing dikenal kanthi sebutan clementine utawa jeruk clementina. Wit iki minangka asil saka campuran ...
clusia wedelliana

clusia

Tanduran saka genus Clusia apik banget: duwe godhong gedhe, kulit, abadi, lan uga ngasilake kembang kanthi warna sing cerah. Pangopènané ora ...
Gobis Milanese

col de milan

Ana macem-macem jinis kubis gumantung saka sifat nutrisi lan cara budidaya. Salah sijine yaiku kubis Milan. Iku babagan…
Buntut Hare utawa Lagurus ovatus ing lapangan

Kelinci buntut (Lagurus ovatus)

Lagurus ovatus, uga dikenal minangka buntut terwelu, minangka spesies tanduran gulma sing bisa tuwuh kanthi gampang ing kebon.…
semak kanthi kembang oranye sing apik banget

Buntut singa (Leonotis leonurus)

Leonotis leonurus minangka tanduran sing asale ing Afrika kidul, sing wis digunakake wiwit jaman kuno ing babagan spiritual, obat-obatan lan uga ...
Pennisetum alopecuroides

Foxtail (Pennisetum alopecuroides)

Tanduran sing jeneng ilmiah kasebut Pennisetum alopecuroides minangka suket sing larang regane, bisa digunakake ing kabeh jinis kebon, gedhe utawa cilik, ...
Kembang musim gugur colchicum

Musim gugur Colchicum

Salah sawijining tanduran sing kembangé dikenal ing saindenging jagad iki yaiku musim gugur Colchicum. Dikenal kanthi jeneng umum colquico, ...
Coleonema pulchrum 'Emas Pasifik'

coleonema

Tanduran genus Coleonema cocog kanggo tuwuh ing pot utawa panci ing teras lan teras. Dheweke apik banget kanggo dijaga, amarga dheweke nolak ...
Colei duwe godhong warna-warni

Coleos

Coleos minangka tanduran sing apik banget, kanthi warna sing metu saka homogenitas khas sing diwenehake ijo. Godhong kasebut seneng banget lan nelpon ...
Silgar vulgaris

Collejas Liar (vulgaris Silene)

Yen sampeyan seneng tanduran kanthi kembang penasaran sing bisa urip kanthi apik ing wilayah sing ora ana cahya, mula apa luwih apik tinimbang ...

colocasia

Colocasias (genus Colocasia) minangka tanduran umum saka wilayah tropis lan subtropis ing Asia, saka kulawarga Araceae. Genre kalebu sawetara ...
Columnea minangka tanduran kembang

kolom

Tanduran sing diarani Columnea utawa carp emas duwe kembang sing penasaran banget, kaya sing bisa dideleng dhewe ing gambar ing ndhuwur. Dipercaya manawa…
Kembang arborescens colutea

Arborescens Colutea

Colutea arborescens minangka shrub sing sampurna kanggo tuwuh ing kebon sing udanane deres banget. Dhuwuré nalika diwasa uga ...
semak alam bébas kanthi klompok abang

Panganan ula (Arum maculatum)

Arum Maculatum minangka perennial tuberous ing kulawarga Araceae. Iki minangka spesies sing tuwuh luwih apik ing iyub-iyub, ing lemah lembab ...
Cumin ing kembang

Cumin: kabeh babagan dheweke

Cumin minangka tanduran taneman sing ora mung gampang tuwuh, nanging uga duwe sifat-sifat obat sing ora bisa ditolak.…
Komina komunis

Komina komunis

Dina iki kita bakal ngrembug babagan jinis tanduran liar sing tuwuh ing Gunung Takao lan kalebu zona temperatur sing asri lan adhem.…
tanduran obat santa lucia

Pangembang erecta

Dina iki kita bakal ngomong babagan jinis tanduran vegetasi sekunder sing nduweni sipat obat. Yaiku Commelina sing ngadeg. Dheweke dikenal ...
conophytum

Conophytum: ciri lan perawatan

Dina iki kita bakal ngobrol babagan genus Conophytum. Iki minangka tanduran sing mbentuk gumpalan cilik lan bisa uga disalahake minangka kerikil. Iki…
Godhong Clusia rosea

Copey (Clusia rosea)

Yen sampeyan manggon ing wilayah tanpa frost lan sampeyan golek wit sing tuwuh cepet sing ngidinke uyah lan uga ngasilake kembang dekorasi ...
Gastronomi komisi Coprinus

Coprinus comatus

Dina iki kita bakal ngomong babagan jinis jamur sing bisa dimakan sing dianggep minangka salah sawijining sing paling gampang diidentifikasi. Iki minangka comato Coprinus. Iku…
Tampilan kembang Salvia leucantha

Tali (Salvia leucantha)

Tanduran sing jenenge ilmiah yaiku Salvia leucantha menarik banget, luwih-luwih saka spesies liya sing padha genus. Lan kembang sing apik ...
Cornus alba 'Elegantissima'

Dogwood (Cornus alba)

Cornus alba minangka shrub khas sing sampeyan ndeleng sepisan, lan sampeyan ora lali maneh. Tanduran sing asri sepanjang taun: ...
Tampilan sangusus Cornus

cornus sanguinea

Cornus sanguinea minangka semak kecantikan sing luar biasa, lan ora beda karo spesies sing duwe ...
Franco sonchifolia

Mahkota Pengantin (Francoa)

Tanduran sing dikenal minangka Crown Bridal iku ayu banget. Dheweke ngasilake kembang cilik nanging apik ing musim panas lan wiwit ...
Tampilan kembang glauca Coronilla

Crown (glauca Coronilla)

Glauca Coronilla minangka shrub sing sampurna. Minangka salah sawijining, godhong ijo, ora dingerteni, nanging nalika mekar kabeh ...
Coryanthes speciosa

Coryanthes speciosa

Anggrek minangka tanduran sing apik. Dheweke ngasilake kembang kanthi kaendahan sing luar biasa, nanging ana sawetara sing luwih narik kawigaten tinimbang liyane. Salah sijine ...
Godhong Daun

Iga Adam

Adam's Rib minangka tanduran sing digunakake kanggo dekorasi interior. Godhongé amba nganti 45cm dawane ...
Woh-wohan Bush

Cotoneaster dammeri

Kita bakal ngomong babagan grumbulan karo woh wohan beri lan warnane musim gugur. Iki minangka semak Cotoneaster dammeri. Iki minangka tanduran sing asale saka Asia ...
Cotoneaster franchetii

Cotoneaster franchetii

Cotoneaster franchetii minangka shrub sing apik banget, sing bakal tuwuh uga ditandur ing lemah kaya ing pot. Kajaba iku, bakal ngidini kita menehi ...
Horizontal Cotoneaster

Horizontal Cotoneaster

Cotoneaster horizontalis minangka tanduran sing kalebu kulawarga mawar. Kasedhiya macem-macem kembang lan woh-wohan lan ...
Crassula multicava subsp multicava

Crassula multicava

Crassula multicava minangka succulent non-kaktus sing sampurna sing bisa nduwe ruangan ing njaba ruangan (nalika cuaca panas utawa panas) lan ing njero ruangan. Wutah kanthi cepet ...
Woh-wohan Crataegus bunder

crataegus

Crataegus minangka genus semak utawa, jarang, wit-witan, sing ditandur kanthi sedheng kanggo ngadhemke kebon iklim. Lan iku…
Coleus blumei

Cretonne (Coleu Blumei)

Dina iki kita bakal ngomong babagan tanduran sing asale tropis sing mesthi digunakake kanggo dekorasi interior omah. Babagan babagan…
adas segara

Crithmum maritim

Salah sawijining shrubs umum ing lingkungan littoral yaiku critmum maritimum. Dikenal kanthi jeneng umum adas segara lan ...
Kembang buaya

crocosmia

Dina iki kita bakal ngomong babagan tanduran sing digunakake kanggo nghias kebon lan bakal nawakake macem-macem warna sing bakal ngelingake kita nalika matahari terbit.…
Genus Crocus

crocus

Genus Crocus dikenal sing ngemot kunyit. Iki minangka tanduran perennial sing ngasilake kembang sing apik banget saben taun lan ...
Crocus, kembang sing throuts ing mangsa

Sativus baya

Protagonis kita saiki minangka tanduran bulbous sing ana ing dapur kanthi bentuk bumbu. Jeneng ilmiah yaiku Crocus sativus, ...
Crossandra infundibuliformis minangka tanduran perennial

Crossandra infundibuliformis

Crossandra infundibuliformis minangka tanduran cilik nanging menarik banget, sing bisa ana ing taman tropis, utawa ing njero omah ...
grumbulan kanthi godhong ijo lan kembang kuning

Crotalaria (Crotalaria juncea)

Crotalaria minangka tanduran sing fungsine utama kanggo dekorasi teras lan kebon. Akeh sing duwe sifat penyembuhan lan macem-macem panggunaan. Nanging…
ngontrol hama

Cryptolaemus montrouzieri

Dina iki kita bakal ngobrol babagan salah sawijining serangga sing mbantu kita ngontrol hama, kayata cochineal. Babagan Cryptolaemus ...
Cryptomeria ing dalan

cryptomeria

Cryptomeria minangka konifer perennial sing tuwuh alon banget nanging bisa ditemokake ing Jepang, saka ...
ctenanthe burle marxii

ctenanthe burle marxii

Mesthi sampeyan wis weruh Ctenanthe burle marxii lan sampeyan wis mikir babagan tanduran donga; utawa ing calatheas lan marantas. Nanging sing bener...
Melothria scabra

Cucamelon (Melothria scabra)

Apa sampeyan wis krungu babagan timun? Iki minangka woh saka tanduran pendakian sing ngeling banget karo tampilan semangka, mung ...
Woh Kiwano

Cucumis melanogaster

Cucumis metuliferus minangka tanduran vegetasi sing cocog kanggo ngolah kebon. Dheweke seneng srengenge, lan uga kanthi ati-ati, sampeyan bisa nggunakake ...
beda Cucurbitaceae sing ana

Cucurbits

Ing alam, ana akeh panganan sing isih durung ngerti utawa sing ngerti, nanging duwe kulawarga sing akeh banget, mula ora ngerti yen ana sing duwe hubungan ...
Agave attenuata minangka tanduran sing subur

Gooseneck (Agave attenuata)

Yen sampeyan pengin duwe taman perawatan sing sithik karo sawetara tanduran eri, salah sawijine sing paling dak saranake yaiku spesies Agave attenuata.…
Lotus corniculatus minangka tanduran sing apik

Tanduk (Lotus corniculatus)

Lotus corniculatus minangka tanduran taneman sing apik banget, sing ngasilake kembang penasaran kanthi warna kuning sing apik, mula ...
Cufea minangka semak kanthi kembang lavender

Cuphea (Cuphea hyssopifolia)

Cuphea hyssopifolia minangka tanduran shrub sing misuwur banget ing kebon lan teras: ora mung cukup cilik, nanging uga ...
Mammillaria polythele minangka kaktus cilik

Perawatan mammillaria polythele

Mammillaria polythele minangka kaktus sing bisa disimpen ing pot sajrone urip, nanging uga ing rockeries karo succulents liyane. Iku ora…
Cupressus arizonica, cemara Arizona

Cupressus arizonica

Dina iki kita bakal ngobrol babagan cemara Arizona. Jeneng ilmiah yaiku Cupressus arizonica lan digunakake ing sawetara kebon kanggo dekorasi lan ...
Cupressus leylandi ing kebon

Cupressus leylandii

Cupressus leylandii minangka salah sawijining conifer paling umum ing taman lan kebon. Kamulyan lan kaendahane luar biasa, menehi papan ...
semak kanthi kembang kuning sing ngidinke panas banget

Kari (Helichrysum italicum)

Helichrysum italicum minangka tanduran abadi sing kalebu kulawarga Asteraceae sing umume diarani kari. Iki kalebu spesies spontan sing khas ...
kembang kuncul cynara

Cynara cardunculus

Dina iki kita bakal ngomong babagan jinis tanduran sing, sanajan katon, bisa dipangan. Yaiku kardus Cynara. Iki tanduran ...
Kembang Cytisus bisa dadi kuning

Cytisus

Cytisus minangka tanduran sing ngasilake kembang pirang-pirang, lan uga ditindakake kanthi cara nalika nalika ...
semak hias kanthi kembang kuning

Cytisus (Cytisus maderensis)

Cytisus maderensis minangka spesies asli Madeira, Kapuloan Canary lan kabeh wilayah Mediterania. Tanduran tegak lan nyebar iki bisa nganti 2…