Herbarium virtual

Oyot lengkuas

Lengkuas (Alpinia galanga)

Galangal minangka salah sawijining tanduran kuliner sing paling migunani kanggo kita: ora mung menarik yen dibedakake sajian beda, nanging ...
Galium aparine

Galium aparine

Salah sawijining tanduran obat sing bisa nyerbuki awake dhewe yaiku Galium aparine. Iki minangka tanduran sing kalebu kulawarga Rubiaceae ...
Karakteristik pitik

Chickpea: budidaya

Dina iki kita bakal ngobrol kanthi jero babagan chickpea. Iki minangka legum sing akeh dikonsumsi ing saindenging jagad kanggo ciri nutrisi sing apik. Mlebu…
Gardenia tahitensis

Gardenia tahitensis

Nalika krungu babagan kebon, sing paling normal yaiku mikirake salah sawijining kembang sing paling endah sing ana. Nanging, ana macem-macem macem-macem.…
Wiji carob

Garrofon (Phaseolus lunatus)

Garrofón minangka tanduran sing apik lan uga ngasilake wiji sing bisa dipangan. Tandurane gampang banget nganti bisa digunakake ing pot, kayata ...
Kembang saka Gaura lindheimeri

gaura lindheimeri

Yen ana tanduran sing ngasilake akeh kembang nganti kelopak meh ndhelikake godhong, ...
genista cinerea

Genista cinerea

Dina iki kita bakal ngomong babagan jinis semak sing misuwur kalebu kulawarga legum. Babagan babagan…
falcata genista

falcata genista

Tanduran minangka tanduran sing kudu ana ing kebon: yaiku sing rampung menehi wujud, gerakan lan warna; lan kanthi…
Geranium pansy minangka tanduran taneman

Geranium pansy (Pelargonium grandiflorum)

Pelargonium grandiflorum minangka tanduran sing sampurna kanggo tuwuh ing balkon, teras, teras, lan uga ing kebon. Ngasilake kembang gedhe kanthi warna sing apik banget, ...
Geranium musim semi

Molle geranium

Dina iki kita bakal ngomong babagan jinis geranium sing ora digunakake ing lapangan kebon amarga ora duwe kaendahan, ...
Kembang violomo ipomoea

Kamulyan esuk (Ipomea violacea)

Ipomea violacea minangka tanduran pendakian perennial sing umume digunakake kanggo nutupi tembok, tembok utawa uga kisi. Tingkat pertumbuhane yaiku ...

Karet alus (Hevea)

Tanduran genus Hevea minangka sawetara sing paling gedhe sing bisa ditemokake ing alas udan ing Amerika. Dheweke bisa tekan lan malah ngluwihi ...
Tapsus Verbaskum minangka tanduran taneman

Mullein (Verbascum thapsus)

Tanduran sing dikenal minangka mullein minangka ramuan sing, nalika mekar, katon metu saka liyane kanthi gampang banget; ora muspra, sekar kembang ...
Gr laptopetalum pentandrum

Gr laptopetalum pentandrum

Succulents non-kaktus iku apik banget: ora mung amarga, umume, ora mbebayani amarga ora duwe eri, nanging uga amarga godhonge apik tenan.…
Graptosedum minangka tanduran succulent

graptosedum

Graptosedum minangka tanduran succulent sing larang regane. Sampeyan bisa duwe ing ngendi wae sing dikarepake, anggere ora kurang cahya lan tuwuh ing lemah sing ...
Greenovia dodrantalis

Greenovia dodrentalis

Iki sing sampeyan tingali ing gambar dudu kembang buatan, sanajan katon kaya ngono, bener? Untunge kanggo kita, tanduran nyata, yaiku ...
Kembang Grevillea sprouts nalika musim semi

Grevillea

Grevillea minangka jinis wit lan semak sing ngasilake kembang sing kepengin banget. Umume spesies sing kalebu asli ...
Kembang guama putih

Guama (Inga edulis)

Guama minangka tanduran sing asri, asale tropis, sing menehi warna kanggo kabeh wong sing pengin seneng ing njobo ...
Woh saka Annona muricata

Soursop, wit apa sing ngasilake?

Kita dadi luwih gampang kanggo entuk woh-wohan tropis utawa eksotis saka kita sing manggon ing papan sing swasana hawa adhem banget ...

Mrica cabai hantu: ciri

Yen sampeyan salah siji sing seneng pedhes, tanduran sing bakal dakkandhani wektu iki bakal ...
Tanduran Gynura

Gynura, tanduran buludru

Ana sawetara tanduran sing apik banget saengga sampeyan pengin ndemek, bener? Kanthi Gynura sing ora bisa dihindari, lan ...