Herbarium virtual

Wiji wiji wiji ing meja

Kacang jembar: pandhuan tuwuh

Kacang fava minangka tanduran sing apik: tuwuh kanthi cepet lan uga subur. Dheweke ora mbutuhake perawatan khusus kanggo ...
Halimium atripicifolium ing habitat

Halimium atriplicifolium

Tanduran sing dingerteni kanthi jeneng ilmiah Halimium atriplicifolium minangka tanduran sing ngasilake kembang kuning sing apik banget, lan uga ...
witch hazel virginiana

witch hazel virginiana

Dina iki kita bakal ngomong babagan tanduran sing sifat-sifat magis sing dianggep sehat lan efektif banget. Iki babagan hazel penyihir ...
Hardenbergia violacea

hardenbergia

Hardenbergia minangka semak pendakian sing apik sing ngasilake akeh kembang ing musim semi. Dheweke cocog kanggo nutupi pager utawa tembok, lan ...
Tampilan kembang mawar Hatiora

atiora

Hatiora minangka tanduran kaktus sing paling populer amarga kaendahan kembang lan gampang ditanam, amarga beda karo ...
Tampilan limifolia Haworthia

Haworthia

Haworthia minangka succulents non-cacti sing bisa ditanam ing pot sajrone urip tanpa masalah. Dheweke ora mbutuhake srengenge kaya tanduran liyane ...

Haworthia (Haworthia cooperi)

Cooperi Haworthia minangka tanduran sing apik banget ing iklim Afrika Selatan sing mesthi ngasilake pengaruh positif ing panggunaan hias. Individu ...
Beech Antartika, rinci babagan godhong

Beech Antartika, permata alam

Saka wektu ke wektu, ing Gardening On kita seneng ngenalake sampeyan tanduran sing, sampeyan ora bakal bisa ndeleng ing nursery, nanging ...
Haya

Beech, wit sing megah

Beech, kanthi jeneng ilmiah Fagus sylvatica, minangka salah sawijining wit sing paling populer lan nyengsemake sing manggon ing alas iklim sedheng…
Hebe x Andersonii

hebe andersonii

Tanduran genus Hebe pancen apik banget. Dheweke ora tuwuh akeh, sing nggawe ide supaya bisa nyedhiyakake pot ing pot sing apik banget; ...
Tampilan gardnerianum Hedychium

Hedychium gardnerianum

Ana tanduran rhizomatous sing apik banget, nanging uga invasi. Salah sijine yaiku Hedychium gardnerianum, sing asale saka Himalaya. Kanthi dhuwur ...
Nevrolepis elevata minangka pakis sing gampang ditandur

Pakis Pedhang (Nefrolepis elevata)

Nefrolepis elevata minangka pakis sing dikasihi ing njero omah, uga ing kebon naungan. Sanajan mbok kanthi jeneng kasebut sampeyan ora ngerti persis ...
Ana sewidak spesies Helianthemum sing ditampa

helianthemum

Jumlah tanduran kembang sing wis diidentifikasi nganti saiki ora bisa dietung. Kita bisa nemokake alam lan uga ...
pageblug moth

Helicoverpa armigera

Dina iki kita bakal ngomong babagan spesies serangga anyar sing dianggep minangka hama sing ngancam tanduran pertanian. Babagan babagan…
verrucaria

Heliotropium europaeum

Dina iki kita bakal ngomong babagan jinis tanduran sing duwe fungsi liyane tinimbang dekorasi kebon kita. Iki nduweni sipat obat lan ...
Heliotropum arborescens

Heliotrope (Heliotropium)

Heliotrope minangka tanduran sing apik banget, sing ngasilake kembang kanthi nilai hias sing dhuwur sing bisa gawe seneng sapa wae. Kajaba iku, narik serangga ...
Heuchera minangka tanduran herbaceous

Heuchera: perawatan lan jinis

Heuchera minangka ramuan sing menehi akeh dolanan ing taman, uga ing teras. Ana macem-macem jinis, lan luwih akeh kultivar sing dipilih ...
Ivy minangka tanduran pendakian

Ivy (Hedera)

Tanduran saka genus Hedera dikenal minangka ivy lan perawatane dhasar banget, gampang banget. Nyatane, sampeyan bisa duwe kalorone ing ...
ivy kecepit ing rodha sepedha

Ivy Atlantik (Hedera hibernica)

Hedera hibernica, uga diarani ivy Irlandia utawa Atlantik, minangka semak cemara sing kalebu kulawarga Araliaceae, genus Hedera. Sampeyan bisa ...
cabang kebak kembang jambon sing cantik

Gall lapangan (Centaurium erythraea)

Erythraea Centaurium utawa empon lapangan wis misuwur ing Yunani amarga ngobati macem-macem penyakit lan luka. Saiki, tanduran iki isih digunakake minangka ramuan ...
blowfly ing sisih ndhuwur grumbul kanthi kembang kuning sing ditutup

Ragwort (Senecio vulgaris)

Senecio vulgaris minangka shrub sing tuwuh sethithik banget, udakara 40 sentimeter lan kembange katon kuning banget.…
shrub obat sing tuwuh liar

Suket silang (Helleborus fetidus)

Helleborus fetidus minangka tanduran wangi sing ora enak sing kalebu kulawarga Ranunculaeae, sing dikenal minangka hellebore bau utawa rumput panah. Hellebore iki kudu ...
Cymbalaria muralis

Suket lonceng (Cymbalaria muralis)

Sawetara tanduran sing mrambat kaya gampang dirawat lan dirawat kaya Cymbalaria muralis. Iki kalebu spesies sing apik banget kanggo nutupi ...
Nenek moyang Arenaria

Suket watu (Arenaria grandiflora)

Grandflora Arenaria minangka tanduran taneman sing asale saka wilayah Mediterania kulon, sing saiki ana utamane ing Barcelona, ​​Toledo, ...
tanduran kanthi kembang kanthi warna lilac utawa ungu

Trinity herbs (Anemone hepatica)

Hepática Anemone utawa luwih dikenal kanthi jeneng ramuan trinitas minangka tanduran cilik kanthi fitur visuale dadi gedhe. Ing…
Cataria Nepeta minangka ramuan

Suket Kucing (Nepeta cataria)

Cataria Nepeta, sing luwih dikenal kanthi suket kucing, minangka tanduran sing, uga kalebu ayu, nduweni sipat sing asring disenengi masarakat ...
Calea zacatechichi minangka tanduran obat

Herb impen (Calea zacatechichi)

Ana akeh tanduran sing, amarga panggunaan intensif lan ora kontrol, duwe, duwe utawa bisa wiwit duwe reputasi ala banget ing ...
Tampilan tanduran Salicornia ramosissima

Suket asin (Salicornia ramosissima)

Ana tanduran sing apik banget, nanging ana uga sing kepengin banget kepengin weruh. Salah sijine yaiku Salicornia ramosissima, sing dununge ana ing flat asin lan rawa uyah.…
kebon kebak tanduran sing diarani Phleum pratense

Suket Timotius (Phleum pratense)

Suket Timotius minangka jinis tanduran herba perennial sing dianggep polyfungsional amarga kabeh panggunaan bisa uga kalebu, kalebu sing utama yaiku ...
Fennel kasusun saka tanduran hortikultura jamu kaping kalih

Fennel (Foenikulum vulgare)

Fennel, yaiku bagean saka kulawarga botani Umbelifereae utawa Apiaceae (bebarengan karo ketumbar, celery, dill lan peterseli) lan asale saka Mediterania. Bliss ...
Tanduran Nematanthus

Hypocirta (Nematanthus)

Tanduran sing diarani hipocirta pancen apik yen ana ing njero ruangan utawa ing kebon sing anget. Kembangé apik banget, ...
Hypoestes pot

Hipotesis

Tanduran sing dikenal minangka hypoestes minangka kaendahan sing bisa dinikmati sajrone taun ing njero omah. Godhong sing apik yaiku ...
Hyssop

Hyssop (Hyssopus officinalis)

Tanduran sing dikenal kanthi jeneng ilmiah Hyssopus officinalis minangka salah sawijining tanduran sing ora bisa ilang ing kebon utawa teras, ora mung ...
Hydrangeas mekar sajrone pirang-pirang taun

Hydrangea (Hydrangea macrophylla)

Sapa sing ora ngerti hydrangea? Minangka salah sawijining tanduran sing paling akeh ditanduri ing jagad iki; ora muspra, ngasilake kembang kanggo bagean sing apik ...
Batuk

Batuk

Dina iki kita bakal ngomong babagan hosta. Iki minangka tanduran sing duwe godhong sing saraf ditandhani banget lan runcing. Jeneng umum yaiku ...
tanduran kanthi godhong gedhe kanthi warna ijo tuwa

Hostas (Hosta fortunei)  

Hosta fortunei diidentifikasi minangka tanduran perennial vegetasi sing godhong paling apik lan disenengi ...
semak kanthi kembang kuning cilik

Huacatay (Menit Tagetes)

Tagetes minuta minangka tanduran taneman ijo saben taun kalebu kulawarga Asterancea lan umume dikenal kanthi jeneng chinchilla utawa mint Amerika, asli ...
Leucaena leucocephala

Huaje (Leucaena leucocephala)

Wit sing apik banget, saengga sawetara gambar ing Internet ora adil. Kajaba iku, tuwuh saya cepet banget, nolak kahanan garing ...
Hydnora afrika

Hydnora afrika

Apa sampeyan tau krungu babagan Hydnora Afrika? Uga dikenal minangka "jackal food" utawa "Jakkalskos", iku salah siji sing paling langka, tetanduran aneh ...
hyrdargea grandiflora

Hydrangea panikulata

Hydrangeas minangka tanduran sing misuwur kanthi nilai hias sing dhuwur. Dheweke cocok kanggo dekorasi ing njero ruangan lan ruangan. Ing kasus iki, kita bakal ...
Godhong oak

Hydrangea Quercifolia

Salah sawijining tanduran sing duwe minat lanskap paling gedhe sajrone musim semi lan musim panas yaiku Hydrangea quercifolia. Iki minangka tanduran sing ...

Calycinum Hypericum

Dina iki kita bakal ngomong babagan jinis tanduran sing asring digunakake minangka tanduran tutupan ing kebon pribadi lan umum. Iki babagan…
Detil kembang perforatum hypericum

Hypericum perforatum (Hyperic)

Dina iki kita bakal ngomong babagan tanduran sing misuwur banget ing Eropa sing wis bisa adaptasi karo kabeh jinis iklim ing ...
Hypoestes phyllostachya minangka tanduran cilik

Hypoestes phyllostachya: perawatan

Hypoestes phyllostachya minangka tanduran cilik sing pengin diduweni ing njero ruangan. Wis godhong jambon utawa ijo, gumantung saka macem-macem utawa kultivar, lan minangka…