Herbarium virtual

Tampilan sabal bermudana

Sabal

Wit palem minangka salah sawijining tanduran paling anget sing bisa ditemokake ing jagad iki, lan mesthine uga ing kebon. Kira-kira…
Sawit cilik sabal

Bocah cilik sabal

Nalika ngomong babagan wit kurma, biasane kita mbayangake tanduran sing dhuwur banget, nanging sejatine ana sawetara (sawetara, mesthi) sing bisa diduweni ...
Juniperus sabina tampilan

Creeping Sabina (Juniperus sabina)

Juniperus sabina minangka konifer sing apik, sampurna kanggo ngrampungake ruang kosong ing kebon utawa kanggo menehi tandha dalan; Sampeyan malah bisa tuwuh ...
Wit Salix alba 'Tristis'

Salix alba, willow putih sing megah

Yen sampeyan duwe lahan sing wiyar lan ora ana frosts utama ing wilayah sampeyan, disaranake sampeyan duwe wit sing apik sing jenenge ilmiah ...
Salix caprea

Salix caprea

Wit sing cukup emblematic dikenal kanthi ukuran gedhe yaiku capali Salix. Dikenal kanthi jeneng umum willow wedhus. Iki babagan…

Salix purpurea

Dina iki kita bakal ngrembug babagan wit cilik sing sadurunge dideleng karo cabang saka nada ungu. Jenengé Salix purpurea. Uga…
Salsifis ing kembang

Salsify (Tragopogon porrifolius)

Tanduran sing dikenal minangka salsifis minangka tanduran herbal sing bisa ditemokake ing lapangan Eropa. Minangka jamu, dheweke cenderung ora dingerteni, amarga ...

Salvia

Salvia minangka tanduran sing ditandur kanggo hias lan kanggo obat-obatan. Kajaba iku, ana macem-macem jinis ...

Sage (Salvia lavandulifolia)

Salvia lavandulifolia saka genus Salvia lan kalebu kulawarga Lamiaceae sing gedhe, kalebu luwih saka 900 spesies. Iki digunakake kanggo tujuan terapi, ...
grumbulan kanthi godhong ijo Salvia Putih

Sage Putih (Salvia apiana)

Salvia apiana, sing luwih dikenal kanthi jeneng wicaksana putih, minangka tanduran kanthi macem-macem sifat penyembuhan sing saiki ditandur ing ...
Salvia pratensis minangka tanduran sing apik banget

Sage Meadow (Salvia pratensis)

Salvia pratensis minangka tanduran sing apik banget, tahan tahan es sing dadi ayu banget nalika musim panas. Amarga uga ora tuwuh akeh, ...
Pandangan Salvia greggii

Sage Autumn (Salvia greggii)

Salvia greggii minangka tanduran taneman sing nyenengake banget ing kebon lan / utawa ing teras omah kanthi iklim sedheng. Sawijining…
semak kembang gampang banget dijaga

Sage Ethiopia (Salvia aethiopis)

Salvia aethiopis, uga dikenal minangka Salvia Ethiopia, iki minangka ramuan sing biasane ditemokake ing pinggir dalan lan duwe ciri khas ...
Salvia microphylla

Salvia microphylla

Salah sawijining tanduran sing kembang paling dawa yaiku Salvia microphylla. Tanduran iki dikenal minangka wicaksana jambon, myrtle gunung, ...
Salvia officinalis, tanduran sing seneng banget srengenge

Salvia officinalis, bijak umum

Salvia officinalis minangka tanduran vegetasi sing bisa ditemokake ing wilayah sing sedheng lan anget ing jagad. Tingkat pertumbuhan sing cukup cepet, ...
Tanduran gondho

Sage Clary (Sage Romawi)

Sage wis suwe dingerteni duwe reputasi dadi tanduran obat wiwit jaman biyen. Lan apa tembung sap ...
Sambucus ebulus

Sambucus ebulus

Dina iki kita bakal ngobrol babagan tanduran sing asipat obat cukup menarik kanggo ngobati macem-macem patologi. Yaiku ebulus Sambucus. Iku…
Semangka utawa Citrullus lanatus

Semangka (Citrullus lanatus)

Semangka utawa Citrullus lanatus minangka jeneng ilmiah kasebut, minangka tanduran kelas pendakian utawa creeping. Asale saka kulawarga ...
Bloodroot minangka tanduran kanthi kembang putih

Getih getih

Manungsa kudu ngarani kabeh, lan sing dipilih kanggo tanduran asring kepengin weruh. Salah sijine yaiku ...
Sanguisorba minor duwe kembang lanang lan wadon

Sanguisorba minor

Jamu piso, pimpernel sing luwih cilik, algáfita utawa suket palu. Iki mung sawetara saka akeh jeneng umum sing ditampa Sanguisorba ...
Bougainvilleas minangka semak kembang sing apik sing menehi shade

Santa Rita (Bougainvillea spp.)

Cantik kaya sawetara wong liya, Santa Rita utawa Bougainvillea minangka shrub sing apik banget ing kebon diwenehi kembang sing warna, sing diwiwiti ...
Heliocereus speciosus

Santamaria (Disocactus speciosus)

Kaktus kasebut ngasilake kembang sing spektakuler, nanging ana spesies sing luwih narik kawigaten tinimbang liyane ... uga, lan yen ...
Sarracenia, tanduran karnivora sing luar biasa

sarracenia

Sarracenia minangka salah sawijining tanduran karnivora sing paling umum lan gampang dirawat. Kita bisa nemokake didol ing nursery lan ...
Sarracenia alata x flava minangka salah sawijining hibrida sing paling apik

Hibrida Sarracenia

Tanduran karnivora saka genus Sarracenia minangka sing paling gampang diopeni, amarga mung pengin sinar srengenge saben dina, ...
Sarracenia leucophylla minangka tanduran sing pengin akeh banyu

Sarracenia leucophylla

Sarracenia leucophylla minangka salah sawijining spesies tanduran karnivora sing bisa ditemokake kanthi gampang ing nursery, toko kebon lan uga ing ...
Sarracenia purpurea minangka tanduran sing tuwuh cepet

sarracenia purpurea

Sarracenia purpurea minangka salah sawijining spesies tanduran karnivora sing paling asring ditemokake ing nursery, dadi ...
Satsuma minangka semak belukar

Satsuma (Citrus unshiu)

Apa sampeyan nate krungu babagan satsuma? Sejatine ora aneh yen ana sing mbingungake karo mandarin: dheweke ...
Tampilan wit willow ing kebon

Willow (Salix)

Salix minangka tanduran sing umume akeh papan. Nanging prekara lan kaendahane pancen gedhe ...
gambar nutup sawetara kembang jambon

Sausanne (Geranium rotundifolium)

Geranium rotundifolium, uga dikenal kanthi jeneng Sausana, minangka tanduran kembang sing kalebu bagean saka kulawarga Geraniaceae. Biasane disebar ...
Saxifrage minangka tanduran cilik

Sindhi

Sachifrage minangka tanduran khas sing katon apik ing pot lan tanduran, uga ing pojokan kebon cilik kasebut. Iki minangka pilihan sing apik ...
Granulata Saxifrage sing tuwuh

Saxifraga granulata

Ing antarane spesies sing kalebu ing genus Saxifraga, kita nemokake sawetara sing akeh digunakake kanggo ngolah kebon. Salah sijine yaiku ...
Scadoxus multiflorus

scadoxus

Tanduran bulbous apik banget, amarga sanajan mung mekar sajrone periode taun tartamtu, gampang dijaga lan dirawat. Menapa malih,…
Schinus minangka wit lan grumbul

Schinus

Schinus minangka jinis tetanduran kayu sing bisa duwe sudhut sing teduh ing kebon. Cangkirane amba ...
Schlumbergera minangka kaktus hiasan banget

Schlumberg ana

Kaktus saka genus Schlumbergera minangka salah sawijining sing paling populer ing wektu tartamtu taun: Desember, wulan sing cocog karo festival ...
Oplioid Schlumbergera

Oplioid Schlumbergera

Oplioida Schlumbergera minangka kaktus sing narik perhatian akeh, amarga segmen utawa 'godhong' kasebut banget ngelingake karo Opuntia, ...
Scilla iku bulbous

Scilla

Scilla umume tanduran cilik, kanthi godhong sithik nanging kembang sing cerah banget. Yaiku khas sing bisa ditandur ...
Redwood minangka konifer gedhe banget

Redwood

Redwood minangka conifer sing apik banget, ora mung kanggo ukurane, nanging uga kanggo pangarep-arep umure. Nyatane, dheweke bisa urip luwih saka 3000 taun ...
Batang sempervirens Sequoia kandel banget

Redwood (Sequoia sempervirens)

Sequoia sempervirens bisa gumunggung minangka salah sawijining tanduran paling dhuwur ing saindenging jagad; nyatane, ditemokake spesimen sing ora ana ukuran maneh ...
kembang kuning saka tanduran Sedum palmeri

Sedum (Sedum palmeri)

Sedum palmeri kasusun saka tanduran suket sing kalebu kulawarga Crassulaceae, saka Meksiko, amarga ...
Acèh sedum

Acèh sedum: ciri lan kiat sing tuwuh

Dina iki kita bakal ngomong babagan salah sawijining tanduran sukulen sing digunakake ing kebon. Minangka hektar Sedum. Iki minangka ramuan abadi sing ...
sedum dendroideum

sedum dendroideum

Yen sampeyan seneng tanduran succulent, mesthi ana sawetara ing omah sampeyan. Salah sawijining sing paling misuwur lan dihargai yaiku Sedum…
Sedum multiceps minangka crass cilik

Sedum multicep

Multicep sedum minangka salah sawijining tanduran sing ora cactaceous utawa succulent sing bentuke kaya semak miniatur. Godhonge bentuk rosette ...
Sedum spectabile minangka succulent

Sedum spectabile: care

Tanduran succulent yaiku sing duwe godhong daging, amarga ana ing kono banyu nglumpukake, sing bakal migunani ...
Wit jeruk bali ing teras, katon apik banget

Pilihan jeruk hias

Nalika ngomong babagan jeruk, yaiku oranye, mandarin, lemon lan liya-liyane, kita cenderung nganggep wit kasebut minangka wit buah. Ora liya. Tanduran sing ngasilake woh sing cocog ...

Tectorum sempervivum

Dina iki kita ngomong babagan klompok tanduran succulent sing duwe ciri khas lan digunakake wiwit jaman Romawi. Dina iki kita ngomong ...
Senna

Senna

Antarane klompok tanduran obat sing ditemokake luwih migunani tinimbang liyane. Dina iki kita bakal ngomong babagan ramuan sing digunakake kanggo ...
Woh-wohan rowan biasane abang

Rowan (Sorbus)

Tanduran sing diarani rowan yaiku wit-witan lan semak kanthi nilai hias sing gedhe. Cocog kanggo kabeh jinis kebon, sing cilik, medium utawa gedhe, ...
Godhong saka intermedia Sorbus asale

Rowan Swedia (Sorbus intermedia)

Sorbus intermedia minangka wit godhong sing cocog kanggo kebon medium lan wiyar. Pangopènané gampang, lan uga iyub-iyub sing apik ...
tanduran apik karo godhong ijo lan putih lan kembang ungu

Serpentine (Liriope muscari)

Yen sampeyan pengin tuwuh tanduran kanthi kaendahan ornamen sing apik ing kebon sampeyan, sampeyan kudu nimbang muskari Liriope, sing umume diarani Serpentina.…
kembang Polygala vulgaris sing durung dibukak

Sawberry (Polygala vulgaris)

Polygala vulgaris minangka salah sawijining tanduran sing, amarga enak lan ukurane cilik, dadi tanduran sing sampurna bisa ...
Wiji wijen

Wijen (Sesamum petunjuk)

Suwe-suwe ana pirang-pirang tanduran sing ditandur manungsa. Ana sawetara sing meh ora duwe nilai hias (kayata ...
Siklus ficus

Sycamore (Ficus sycomoro)

Pancen sampeyan nate weruh wit anjir lan mangan woh ara langsung saka wit kasebut. Woh-wohan iki legi banget lan enak. Dina iki kita bakal ngomong babagan ...
pakis diarani Selaginella

Immortelle (La Selaginella)  

Selaginella minangka tanduran asli saka ara-ara samun Chihuahuan, sing kalebu udakara 700 spesies sing diidentifikasi, sing disebarake ing wilayah ...
Sileen minangka tanduran taneman

meneng

Silene minangka tanduran taneman cilik, kanthi kembang sing ukurane cilik nanging kanthi kaendahan sing ora ana tandhingane. Amarga ciri khas, dheweke cocog kanggo ...
Woh-wohan saka sinsuya

Sincuya (Annona purpurea)

Yen sampeyan manggon ing wilayah sing ora ana Frost utawa griya ijo gedhe sampeyan bisa tuwuh macem-macem tanduran tropis sing woh-wohan bisa dipangan, ...
kembang cilik sing metu saka cabang grumbul

Sisallo (Salsola vermikulata)

Sisallo utawa Salsola vermikulata minangka semak cilik sing umume tekan nganti siji meter, wernane abu-abu peteng, godhong sempit ...
Skimmia japonica

Skimmia japonica

Skimmia japonica minangka semak dekoratif sing bisa ditandur ing pot lan ing kebon. Sanajan duwe kembang cilik, diarani ...
Smilax rotundifolia

smilax

Tanduran saka genus Smilax yaiku, yen sampeyan ndeleng, mula bakal angel dilalekake. Tingkat pertumbuhane ...
Kembang solandra maxima

solandra maxima

Solandra maxima minangka semak pendakian sing becik kanggo nutupi pergola, tembok utawa tembok. Tanduran iki kuat banget, sing bisa ngluwihi 8 ...
Tanduran tomat gampang diurus

solanum

Solanum minangka tanduran sing ditandur kanthi wiyar ing kebon lan ranjang kembang, amarga ana akeh spesies sing ngasilake woh-wohan sing bisa dipangan lan, uga, ...

solanum nightshade

Ana sawetara tanduran sing jenenge umume menehi reputasi salah. Iki minangka kasus dulcamara Solanum. Iki minangka tanduran obat ...
Solanum nigrum

Solanum nigrum

Dina iki kita bakal ngomong babagan tanduran sing cukup wicaksana nanging kanthi kaendahan sing bisa ditampa kanthi cukup. Iki babagan nighthade. Jeneng ilmiah yaiku ...
kunci umum

Sonchus oleraceus

Dina iki kita bakal ngomong babagan jinis tanduran sing akeh migunani lan uga bisa digunakake kanggo dekorasi kebon lan njaba ruangan.…
Pandangan Sophora japonica 'pendula'

sophora

Sophora minangka wit utawa shrubs - gumantung saka spesies - sing apik banget kanggo taman, gedhe utawa cilik. Tingkat pertumbuhane yaiku ...
Sorghum minangka ramuan sing penting banget

Sorghum (Sorghum)

Manungsa, wis pirang-pirang ewu taun, wis sinau 'ngopeni' mayoritas tanduran supaya bisa entuk manfaat, kayata saka nutrisi. Ing iki…
Spartium junceum ngasilake kembang kuning

spartium junceum

Apa sampeyan manggon ing wilayah sing ngalami masalah kekeringan? Aku ngerti apa ... Nggoleki tanduran sing bisa urip kanthi kahanan kaya ngono ora ...
Stenotaphrum secundatum

Stenotaphrum secundatum

Yen sampeyan ora ngerti babagan ramuan sing digunakake kanggo duwe karpet ijo sing apik ing kebon tropis, coba dak saranake ...
Strelitzia reginae minangka tanduran sing apik banget

Strelitzia

Regelitasi Strelitzia utawa manuk swarga minangka salah sawijining tanduran ramuan paling populer ing donya, utamane ing kebon iklim lan teras ...