Pandhuan kanggo tuku kelambu

jaring lemut

Mesthi luwih saka sepisan sampeyan wis nandhang saraf amarga sampeyan wis nginep ing wayah wengi sing kabeh nyamuk ing donya wis cokotan sampeyan. Utawa mabur wis mlebu liwat jendhela lan wis buzzing watara sampeyan kabeh dina lan ora ninggalake sampeyan piyambak. Ngadhepi, sampeyan butuh sing apik jaring lemut supaya serangga metu saka omah sampeyan.

Yen sampeyan nggoleki kelambu sing paling apik, utawa sampeyan pengin ngerti apa sing kudu dituku, mula kita bakal mbantu sampeyan entuk informasi kasebut. Lali ngalami wektu sing luwih ala, utawa nandhang akibat saka serangga ing omah ing awak.

Ndhuwur 1. Kelambu paling apik

Pros

  • kelambu bolong poliester.
  • Migunani kanggo macem-macem pangukuran.
  • Bisa diinstal tanpa pengeboran.

Contra

  • Bolongan gedhe.
  • La instalasi bisa angel.
  • Iku ora mantep.

Pamilihan kelambu

tesa Insect Stop Mosquito Net STANDAR kanggo Windows, Kelambu Self-adhesive, Bisa Dipotong miturut Ukuran sing Dipengini, Abu-abu Antrasit, 130 cm x 150 cm

Iku mung kelambu, kanggo diselehake supaya adesif kanggo profil jendhela utawa lawang.

Kelambu kanggo lawang 210 x 100 cm nganggo magnet, tirai kelambu 2 lembar kanggo lawang teras, loteng, ruangan njero ruangan lan ruangan ruangan.

Déwan prasaja kanthi adesif lan magnet kanggo nutup kanthi apik. Mei bisa digunakake ing njero ruangan lan njaba.

APALUS Gorden Kelambu Kanggo Lawang. Kain super tipis supaya hawa bisa liwati. Penutupan magnetik otomatis sing ngalangi dalane serangga. Gampang kanggo ngrakit, Putih, 92 × 212 cm)

Kanthi tutup magnetik, gorden nyamuk loro gampang nutup. Iki adesif lan digawe saka bahan sing entheng lan fleksibel.

Kelambu Esafio Kelambu Putih Universal, Kasur Nyamuk Portabel bisa digunakake kanggo dekorasi ruangan lan nyegah serangga (kanggo kabeh ukuran)

Sampurna kanggo amben, kanthi cara supaya nyamuk ora nyedhaki lan sampeyan bisa turu kanthi tentrem. Kasedhiya kanggo kabeh ukuran amben umum.

Kelambu gulung kanggo windows 160 x 160 cm Putih

Roll-up sistem nyamuk. Bisa dipotong nganti ambane 50cm lan uga dhuwur. Instalasi kasebut gampang lan bisa ditinggalake kabeh taun.

Pandhuan tuku kelambu

Kelambu minangka unsur sing ngidini sampeyan mbukak lawang lan jendhela tanpa serangga kayata lalat, nyamuk, tawon, tawon, lsp. bisa mlebu interior, utawa area njaba. Mulane, iku nglindhungi sampeyan saka wong-wong mau, nalika ngijini sampeyan kanggo seneng njobo.

Nanging nalika tuku kelambu, sampeyan kudu nggatekake sawetara aspek sing bakal nggawe tuku "tuku apik". Iki yaiku:

Ing njero ruangan utawa ruangan

Ora padha masang kelambu ing omah tinimbang ing njaba. Contone, sampeyan bisa uga pengin nyelehake ing jendhela omah. Nanging sampeyan uga bisa nimbang ing teras kebon sampeyan. Instalasi beda ing loro kasus. Nyatane, ing saben wong bakal ana macem-macem cara kanggo nginstal.

Material

Ing pasar sampeyan bakal bisa nemokake manawa ana sawetara jinis kelambu adhedhasar bahan sing digawe bolong. Ing luwih murah sing digawe saka kelambu poliester, Nalika, kualitas paling apik bakal dadi bolong aluminium, amarga iki nyegah entri serangga nanging, ing wektu sing padha, ngidini sirkulasi udara lan uga visibilitas.

Dimensi

Kelambu ora padha karo jendhela cilik, gedhe, loteng utawa lawang. Pangukuran bakal beda banget saka saben liyane. Jinis instalasi sing ditindakake uga bakal mengaruhi, yaiku, yen kabel bolong bakal ana ing pigura, yen bakal dipasang ing njaba jendela utawa loteng, lsp.

Ing kasus iki ana rong jinis: dimensi "standar". ing ngendi kelambu didol kanggo ukuran tartamtu; utawa kelambu "pribadi"., ing ngendi dheweke digawe kanggo ngukur kanggo papan sing dibutuhake.

Rega

Minangka kanggo rega, iki arep gumantung apa sampeyan tuku kelambu "prefabrikasi", siap dipasang utawa sing khusus. Ing kasus terakhir, sampeyan ora mung kudu njupuk menyang akun biaya bahan sing dibutuhake, nanging uga tenaga kanggo nggawe lan nginstal ing situs.

Mangkono, rega cukup mawarni-warni, nanging bakal sawetara saka minimal 5 euro (mung kelambu ukuran tartamtu) kanggo 120 euro saben kothak meter.

Apa jinis kelambu sing ana?

jinis kelambu

Kelambu bisa dibagi adhedhasar materi sing digawe utawa lokasi sing bakal diselehake.

Yen kanggo materi, sampeyan bakal nemokake ing ngisor iki:

  • kelambu poliester. Iku sing paling murah, paling tipis lan paling entheng.
  • Saka aluminium. Saiki paling apik amarga nyegah serangga mlebu kanthi ngidini hawa bisa liwat lan ana visibilitas.
  • Fiberglass. Saliyane nyegah serangga, nglindhungi saka srengenge, kalebu sinar ultraviolet. Ninggalake dalan cahya lan hawa, nanging ora liya.
  • kelambu stainless steel. Ora mung nglawan serangga, nanging uga nglawan kewan cilik.

Adhedhasar lokasi, sampeyan duwe:

  • Kanggo windows.
  • Kanggo lawang.
  • Njaba.
  • Kanggo kasur.

Carane masang kelambu?

Gumantung saka jinis kelambu sing sampeyan tuku, panggonane bakal luwih gampang. Contone, ana kelambu magnet utawa adhesive, sing mung kudu dipasang lan ndandani kauntungan gampang ing kurang saka 5 menit.

Liyane teka karo profil kanggo nggawe pigura lan bisa nglebokake ing ril jendhela. Luwih angel, utamane kanggo ndandani kain lan nggawe lancar, nanging ing wektu sing padha luwih aman.

Pungkasan, sampeyan bakal duwe sing diinstal ing njaba jendhela. Dheweke mbutuhake wektu lan kawruh luwih akeh, nanging sing paling apik ing windows amarga ora mateni sash jendhela utawa ora bisa nutup.

Pira regane yen dipasang kelambu?

Yen sampeyan luwih seneng nyamuk sing digawe kanggo ngukur, lan digawe dening profesional, banjur biaya luwih dhuwur tinimbang biasanipun. Kabeh bakal gumantung ing pangukuran, ing ngendi dipasang, sistem penempatan, lsp. Kanggo menehi idea, biaya saben kelambu bisa pindhah saka 60 euro kanggo 300 euro kira-kira.

Tuku ngendi

Yen sampeyan wis nggawe keputusan lan pengin duwe kelambu ing omah, saiki sampeyan kudu mikir babagan ngendi tuku. Disaranake toko iki.

Amazon

Kita miwiti karo Amazon amarga minangka salah sawijining toko sing bisa ditemokake macem-macem bahan kanggo nggawe kelambu, sanajan sampeyan uga bisa nemokake dhewe wis diprodhuksi ing macem-macem ukuran kanggo diselehake sanalika padha teka.

Leroy Merlin

Ing Leroy Merlin sampeyan bakal nemokake macem-macem kelambu kanggo jendhela lan lawang. Sampeyan duwe Kasedhiya ing macem-macem bahan kanggo adaptasi karo kabutuhan sampeyan.

Lidl

Lidl wis, ing toko online sawijining, sawetara model saka kelambu sing diadaptasi kanggo ukuran tartamtu, kanggo jendhela lan loteng, sing bisa dadi menarik. Sistem instalasi cukup gampang kanggo nginstal (bakal njupuk bab 10 menit) lan ora menehi masalah.

Ikea

Ikea dudu toko ngendi sampeyan bakal nemokake akeh jinis kelambu. Nyatane, paling akeh ana hubungane karo njaba, dadi yen sampeyan nggoleki jinis kasebut, sampeyan bisa uga pengin ngunjungi sadurunge.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.