Kepiye milih kothak irigasi?

Akeh wong sing ngimpi taman sing apik lan bisa santai lan nikmati tanduran ijo. Wong liya, ing tangan liyane pengin duwe kebon supaya bisa nandur sayuran dhewe. Nanging, nduwe kebon sing apik lan kebon sing apik uga kalebu akeh gaweyan, kayata nyiram. Kanggo ngindhari tugas iki, kita bisa milih entuk kothak irigasi dituduhake kanggo ngubungake banyu ing kebon lan ing kebon.

Nanging apa kothak irigasi? Yaiku kothak kanthi perforasi sing umume digunakake ing sistem irigasi lemah. Fungsi utamane yaiku kanggo nglindhungi elemen sing nggawe sistem iki, kayata katup, filter, katup tutup, lsp. Ing artikel iki, kita bakal nyorot kothak irigasi sing paling apik lan ngrembug babagan aspek sing kudu dipikirake sadurunge tuku siji lan ing endi bakal tuku.

🥇 Ndhuwur 1. Kothak irigasi paling apik🥇

Sing paling penting ing lubang irigasi yaiku model saka Rain Bird. Rating pembeli, sanajan sithik, regane larang banget. Nduweni basis struktur bergelombang sing menehi a resistensi sing luwih gedhe lan mula luwih apik kanggo katup. Thanks kanggo tab kanggo akses pipa, instalasi cukup gampang lan cepet. Kothak irigasi iki dawane 59 sentimeter, ambane 49 sentimeter lan dhuwure 39,7 sentimeter.

Pros

Keuntungan sing paling apik ing kothak irigasi yaiku regane apik banget kanggo dhuwit. Iki produk sing kuat lan tahan kanthi rega sing larang banget.

Contra

Jebul ora ana kekurangan. Para pembeli wis wareg karo produk kasebut. Siji-sijine kekurangan sing bisa ditemokake yaiku produk iki ora nawakake mupangat kanggo anggota Amazon Prime.

Kothak irigasi sing luwih apik

Ana akeh model liyane saka sing paling dhuwur. Sabanjure kita bakal ngomong babagan enem kothak irigasi paling apik ing pasar.

Kothak Bunder Gardena

Kita miwiti dhaptar nganggo model bunder iki saka pabrikan Gardena. Cocog kanggo sistem irigasi cilik, amarga mung cocog kanggo katup 24 V. Beban maksimal sing bisa ditanggung kothak irigasi yaiku 400 kilo. Ukuran produk iki kaya ing ngisor iki: 17.78 x 12.7 x 5.08 sentimeter. Bobote 480 gram.

Rc Junter Standard Irigasi manhole

Kita terus nganggo model persegi dowo iki saka Rc Junter. Kothak irigasi iki duwé dhuwure 22 sentimeter. Ukuran ndhuwur 40 x 25 sentimeter lan dhasar 49 x 35 sentimeter. Opo maneh, nduweni tombol shut-off internal. Iki digawe saka poliethelin lan tahan kuwat. Kapasitas kothak irigasi iki nyedhiyakake telung katup solenoid.

Rc Junter ARQ Irigasi luwangan

Kita nyorot model Rc Junter liyane, dadi kaping pindho. Sing iki uga digawe saka poliethelin lan ukurane 20,5 x 20,5 x 13 sentimeter. Kothak irigasi ARQ uga kalebu katup tutul manual. 

S&M 260 Round Manhole with Faucet and Swivel Elbow kanggo ngilekake banyu ing ngisor lemah

Kita terus nganggo model S&M 260 iki. Yaiku kothak irigasi bunder sing Siku puter 360 derajat. Iki dimaksudake kanggo sistem irigasi lemah. Ukuran produk iki kaya ing ngisor iki: 17,8 x 17,8 x 13,2 sentimeter.

Gardena 1254-20 Manhole

Model liyane kanggo nyorot siji saka Gardena iki. Kothak irigasi iki dirancang kanggo katup 9 utawa 14 V. Tutup produk iki nduweni kunci keamanan bocah. Kajaba iku, perakitan gampang banget amarga ana sambungan utas teleskopik. Iki minangka produk sing cocog kanggo mbanyoni kebon.

Gardena 1257-20 1257-20-Manhole

Pungkasan, kanggo nyorot model Gardena liyane iki. Kothak irigasi berkualitas tinggi sing digawe saka bahan tahan tahan. Nanging, fitur sing paling penting kanggo produk iki yaiku nawakake pilihan kanggo nyelehake telung katup solenoid 9 utawa 24 V. Ukuran kothak irigasi iki yaiku 36.7 x 28 x 21 sentimeter lan bobote padha karo 2.06 kilogram.

Pandhuan tuku kanggo kothak irigasi

Sadurunge entuk kothak irigasi, ana pirang-pirang pitakon sing kudu kita takon: Apa ukuran sing cocog kanggo kebon utawa kebon kita? Apa jinis kothak kebon sing ana? Pira sing bisa dibuwang? Kita bakal menehi komentar babagan kabeh aspek ing ngisor iki.

Ukuran

Ana macem-macem ukuran kothak irigasi. Biasane ukuran dipilih miturut jumlah katup solenoid sing wis diselehake ing manifold sing padha. Ukuran kothak irigasi biasane beda-beda miturut pabrike, nanging biasane dicocogake supaya bisa dipasang ing antarane siji lan enem katup solenoid. Nanging, ana uga model sing luwih gedhe ing pasar kanggo instalasi tartamtu.

Jenis

Ana total telung macem-macem jinis kothak irigasi. Kaping pisanan ana sing bunder, sing biasane cukup cilik lan digunakake kanggo ndhaptar stopcock, tutul utawa kanggo nyelehake katup solenoid. Banjur kita duwe sing persegi dowo, sing ukuran standar lan dirancang kanggo dipasang ing antarane telu lan papat katup solenoid. Model Jumbo saka sing persegi dowo luwih gedhe, amarga bisa dipasang antarané limang nganti enem katup solenoid. Pungkasane ana kothak irigasi anti-nyolong. Biasane kalebu jinis persegi dowo utawa jumbo. Dheweke beda karo tutup tutup lan bingkai beton. Umume dipasang ing papan umum.

Rega

Regane beda-beda gumantung karo ukuran kothak irigasi. Nalika jinis bunder cilik regane kurang saka sepuluh euro, sing gedhe saka jinis Jumbo bisa ngluwihi limang puluh euro. Sing paling penting nalika nggoleki rega kasebut yaiku priksa manawa jinis lan ukuran kothak irigasi sing dibutuhake kanggo kebon utawa kebon.

Kepiye cara nggawe bolongan kanggo irigasi?

Kothak irigasi umume digunakake kanggo nyelehake katup solenoid

Biasane kothak irigasi wis kasedhiya kanthi bolongan. Nomer kasebut gumantung saka inlet lan outlet pipa sing nyambungake katup kasebut. Nanging, kanthi agul-agul gergaji, kayata, kita bisa ngebur awake dhewe ing papan sing paling cocog karo kita. Sanajan duwe bahan sing pas, kita bisa nggawe kothak irigasi. Sejatine kothak sing bolongan katup. Kanggo entuk sing dibutuhake, kita bisa ngunjungi toko kaya Bricomart utawa Leroy Merlin. Tip cilik sing bisa migunani: Ana grates khusus kanggo kothak irigasi jinis persegi dowo standar sing digunakake kanggo ngresiki lemah. Iki duwe kait sing bisa dipindhah sing fungsine kanggo nyakup katup solenoid.

Tuku ngendi

Yen wis jelas babagan apa sing digoleki, saiki wayahe milih arep golek. Saiki ana akeh toko fisik lan platform online sing nawakake macem-macem produk. Nalika blanja kanthi online bisa uga trep banget lan praktis, kanthi ndeleng bolongan irigasi sing narik kawigaten kita kanthi pribadi bisa dadi informasi lan cepet. Ing ngisor iki kita bakal ngrembug sawetara opsi sing ana.

Amazon

Ing situs web Amazon, kita bisa nemokake kabeh jinis kothak irigasi, kanthi kabeh rentang rega lan aksesoris sing beda kanggo irigasi lan uga kebon utawa kebon umume. Opsi tuku iki kepenak banget, Ya, kita bisa pesen kabeh sing dikarepake tanpa kudu pindhah saka omah. Kajaba iku, pangiriman biasane cukup cepet. Yen bagean saka Amazon Prime, kita uga bisa ngrasakake rega spesial lan uga wektu pangiriman sing luwih cekak. Yen kita duwe pitakon utawa uneg-uneg babagan produk kasebut, kita bisa ngubungi penjual kanthi pesen pribadi.

Bricomart

Pilihan liyane sing kasedhiya nalika tuku kothak irigasi yaiku Bricomart. Ing panyiapan iki, kita bisa nemokake kothak irigasi saka kabeh jinis: Babak, persegi panjang lan Jumbo. Kajaba iku, dheweke uga nawakake macem-macem aksesoris kanggo mbanyoni, kebon lan kebon. Yen kita pengin nggawe kothak irigasi, Ing Bricomart kita bisa nemokake bahan sing dibutuhake kanggo iki. Iki uga menehi kamungkinan kanggo takon langsung para profesional saka sektor ing situs.

Leroy Merlin

Leroy Merlin uga duwe macem-macem kothak irigasi lan aksesoris, kalebu kisi-kisi sing wis kasebut sadurunge. Gudang gedhe iki minangka papan liya sing bisa tuku bahan sing dibutuhake kanggo mbangun kothak irigasi dhewe. Loro saka kabeh produk sing ditawakake, Kita uga bisa menehi saran marang para profesional ing lapangan.

Muga-muga artikel iki mbantu sampeyan milih kothak irigasi. Saiki sampeyan mung kudu seneng kebon utawa kebon.