Apa kain anti-es kanggo tanduran?

kain anti-frost

Kain anti-es Iki minangka sekutu paling apik kanggo tukang kebon, hortikulturist utawa kolektor. Iki minangka jinis jas sing nglindhungi tanduran saka suhu sing sithik, saengga bisa tahan ing mangsa adhem kanthi meh ora ana masalah. Ekonomi lan entheng, kain iki cocog kanggo kabeh sing nembe nandur tanduran ing lemah, utawa sing ora yakin manawa spesies kasebut bakal tahan adhem lan / utawa beku.

Ing artikel iki, kita bakal ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan kain anti-frost, cara digunakake lan apa kaluwihane.

Apa sing diarani kain anti-es?

kemul es

Kain anti-frost, uga dikenal minangka anti-frost bolong utawa kemul tanduran termal, Iki kudung sing nglindhungi tanduran saka kahanan cuaca sing ora apik, kayata adhem, es, es lan salju. Iki minangka bahan keropos, sing tegese ngidini udara lan banyu bisa nembus, lan uga nggawe mikroklimat sing rada anget awit nahan panas ing lemah.

Ana telung macem-macem format:

  • Nggulung: kanggo panggunaan cilik lan gedhe.
  • Dilipat: kanggo nglindhungi sawetara tanduran, kayata tanduran ing balkon utawa teras.
  • Tubulares: kanggo nglindhungi tuladhane wit, semak utawa wit kurma.

Kauntungan saka kain anti-es

kain anti-es kanggo kebon

Kauntungan saka kain anti-frost akeh lan macem-macem. Loro saka sing wis dakkandhakake, kalebu kain termal utawa kemul sing nglindhungi tanduran saka hama lan dehidrasi. Yen dirawat kanthi ati-ati, bisa digunakake luwih saka sepisan, amarga ndhukung radiasi surya.

Bobot sing entheng, bisa ditempelake kanthi cepet lan gampang, meh ora gampang. Kanggo alesan iki, uga menarik banget yen dilebokake minangka atap griya ijo.

Cara ngetrapake kain anti-frost

nglindhungi tanduran saka kadhemen

Nyelehake iku gampang banget. Contone, yen sing kudu kita lakoni yaiku nglindhungi tanduran sing dhuwur, kayata wit, kita bisa mbungkus kaya hadiah, ngencengi bolong menyang batang kanthi tali. Kosok baline, yen kita pengin nglindhungi tanduran kebon, sing becik yaiku paku sawetara ing lemah, banjur lebokake bolong.

Gampang kan? Kanthi produk iki, sampeyan ora bakal kuwatir maneh babagan beku.

Kain anti-es paling apik

Sawise ngerti kain anti-frost lan cara kerjane, kita bakal weruh sing paling apik sing ana ing pasar.

Verdemax 6882 - Jubah Kain Non Woven

Model iki kanggo nglindhungi tanduran lan kembang gedhe saka suhu mangsa salju sing kurang. Wangun kaya jubah lan duwe ari ing pangkal sing njamin penutupan cepet lan gampang. Kauntungan sing diduweni tinimbang kain liyane yaiku teles kanggo udara lan banyu. Cukup gampang digunakake. Sampeyan mung kudu nguripake tanduran lan ngencengi kabel pangkalan. Kanthi cara iki, tanduran bakal dilindhungi kabeh. Sajrone periode paling adhem ing taun iki lan gumantung saka wilayah sing kita urip, luwih becik nggunakake mantel anget sing ditumpukake.

Entuk Kene.

Kain Tanduran Antibus JYCRA, Kain Non-Tenunan, Bisa Digunakake Kembali

Model iki nduweni kualitas tinggi lan tahan sinar ultraviolet saka srengenge. Kain kasebut empuk lan duwe kain ambegan sing ora bakal ngrusak tanduran utawa mblokir sinar srengenge. Minangka kain sing bisa napas, kain kasebut ngidini mlebu hawa lan sinar ultraviolet saka srengenge. Banyu udan bisa uga tekan tanduran. Kauntungan saka kain iki yaiku ora perlu dicopot saben esuk lan ganti saben wengi. Iki nduweni fungsi proteksi lan yaiku nglindhungi supaya ora seda kanthi prematur amarga cuaca sing ala. Iki uga nglindhungi saka macem-macem jinis hama kalebu serangga, manuk, lan kewan.

Iki minangka kain anti-es sing bisa digunakake. Mbantu nglindhungi sayuran, wit buah, semak, lan kembang. Uga nglindhungi suket sing mentas disebar.

Sampeyan pengin? Tuku saka Kene.

PAMPOLS Thermal Mesh Anti Frost Blanket. Perlindhungan Adhem kanggo Wit Woh lan Tanduran ruangan. Tanduran utawa Kebon

Varian iki duwe spesialisasi kanggo nglindhungi tanduran woh lan sawetara tanduran ruangan sing ditandur ing kebon. Ukurane cukup gedhe, mula bisa ngreksa palawija lan wit woh saka es, angin, udan es lan hama serangga. Sampeyan bisa kanthi gampang motong supaya cocog karo ukuran tanduran. Iki amarga kain sing bisa dihirup lan entheng. Thanks kanggo jinis kain iki, sampeyan bisa nyirami tanduran lan nambani langsung tanpa kudu nyopot kain kasebut. Opo maneh gampang garing lan ora ketaman banyu.

Favorit efek mikroklimat. Iki tegese ing sangisore kemul suhu bisa munggah udakara 4 derajat ing ndhuwur suhu ruangan. Iki cocog kanggo tanduran ing njaban ruangan sing butuh panas ing musim salju. Kanthi jinis kain anti-es iki sampeyan bakal entuk kenyamanan iklim sing luwih gedhe lan tanduran bakal entuk tingkat fotosintesis sing luwih apik yaiku durasi lan intensitas. Gampang banget diselehake lan dipasang nalika awan. Disaranake diselehake ing arah angin lan aja kakehan nyaring. Pungkasane ditutup nganggo lemah lan bisa diamanake nganggo paku utawa taruhan.

Sampeyan bisa digunakake maneh amarga tahan Ultra lan ora mung tahan suwene. Iki bisa dicopot nalika suhu wiwit mundhak lan luwih becik sampeyan cadhang kanggo mangsa adhem sabanjure. Uga bisa digunakake kanggo sementara utawa permanen. Kabeh gumantung karo wilayah sing urip lan iklim sing ana.

Vilmorin - Selimut proteksi kadhemen kanggo tanduran

Pungkasan, macem-macem iki digawe nganggo polipropilena lan duwe kabel supaya gampang dipasang. Cocog banget kanggo semak lan tanduran sing ana ing kebon lan kalebu spesies sing luwih rapuh. Ukurane duwe 2 × 5 meter. Nduwe kualitas dhuwur, awet lan tahan. Bisa digunakake minangka pelindung payung kanggo mblokir srengenge. Mbantu kanthi efektif supaya wit ora adoh saka lemut, serangga lan udan kanggo nyedhiyakake lingkungan urip sing luwih apik.

Aja nganti tanpa iku.

Muga-muga kanthi informasi iki sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan kain anti-es.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Isabel Margarita de la Cerda Vergara ngandika

    Ewonan matur suwun. Dheweke wis mbantu aku akeh babagan kabeh sing kudu daklakoni sesuk nalika transplantasi Daphne
    Ngendi bisa tuku bolong ing Chili?
    Matur nuwun banget

    1.    Monica Sanchez ngandika

      Halo Isabel Margarita.

      Kita seneng nulungi sampeyan.

      Babagan pitakon sampeyan, nuwun sewu, nanging kita ana ing Spanyol. Sampeyan bisa takon ing nursery ing wilayah sampeyan.

      Greetings.

bool (bener)